Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Ezen meglepődtem. Milyen jól keresnek az ingyenes játékkal:

"Havi 20 millió dollárt hoz a Hearthstone

A Superdata pénzügyi elemzőcég szerint a Blizzard népszerű kártyajátéka havi 20 millió dollárt hoz be - PC-ről és mobilról összesen. Persze ez nem pontos adat, a Superdata is rámutatott arra, hogy az adatokat olyan bankoktól gyűjtik be, akik az elemzőcég szoftverével kompatibilis algoritmusokat működtetnek, majd ebből általánosítanak. Ebből kiderül egyébként, hogy a játék által termelt profit nagyjából egyenlően oszlik meg a PC és a mobil között."



Ha nem nyomják a pofádba félpercenként, hogy "költsd el a pénzed nálunk, különben csicska maradsz és nem jutsz tovább" akkor működik a dolog lásd Fallout Shelter, amelyik valszeg már többet termelt, mint a kész játék fog, pedig csak marketing anyag. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Nem tudom rám ez sohasem hatott. Egy fillért nem költöttem HS re.



Jah, de nem is útáltad meg a játékot a nonstop reklám miatt.

Amúgy a Tavern Brawl-ok meglepően mókásak lettek. A napik nagy részét már ott csinálom, és élvezem is a játékot kivételesen :)



Ha kell valakinek, Duelyst nevu CCG beta kulcs

ShowHide spoiler #

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



jó ez a Tavern Brawl csak kár, hogy a mágussal nem lehet nyerni lol.
Helyesbítek: Ha én vagyok a magussal akkor olyan trágya fos lapokat ad, hogy gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni azon kívül, hogy nézem, hogy hogy vernek szarrá... Persze ha az ellen van a mágussal akkor kurvajó lapokat kap.
Hunternek meg vannak azok a kártyái amikor kivesz 1-1 lapot a paklikból és ha a hunteré kerül többe akkor kap bonuszt. 90% ban az övé kerül többe... Direkt figyeltem. Ez aztán a random dolog...



A rohadt tetves kurva anyját ennek a kibaszott fosnak.
2 őt nyertem hunterrel meg 5-6 ot vesztettem mágussal. Kurvára élvezetes mit ne mondjak.
Ennyi elég is volt ebből a ganéból.



Mivel a hunternek joust paklit állítottak össze, ezért nem meglepő, hogy nagyobb százalékban nyeri a joustokat :)
Magel próbáld kombózni az inspire lapokat.
De amúgy ja, a hunter pakli valamivel életképesebbnek tűnik :)



hunter pakliban nagyobb a szigergia. Mage-dzsel is lehet kurvajól nyerni, de ritkábban jönnek ki úgy a lapok az biztos, mindenesetre ennyire azért nem vészes a helyzet. Hunteré kicsit jobb, de ennyi



Na, 33 pakliból pár epic meg két legendary, az egyik pont az öreg Variann Wrynn. :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



5 epic, 0 legendary - 21 dekkből. hx' Obama!

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



50-ből 1 legendary! :D



Én meg be se tudok lépni 8 óta... thx blizzard



11 pakliból 1 legendary. persze a legfosabb mert miért ne. 9 es szintű 10/10 es "cant attack hero" kártya...


CJ képe
CJ

Ha így felidegesít a HS akkor inkább ne játsz vele..

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Haha, amikor felléptem hivatalos fórumba a tavern brawl alatt azon tárgyaltak éppen, hogy milyen op a mágus, és a hunter meg mennyire szar, fel is adják rögtön, ha azt kapják...

Namost RNG suxx, ha rossz lap jön, egyik kaszttal se lehet nyerni (első két meccsben én is így voltam mágussal, a hunter ellenfelek minden húzásomat übereltek), de ha mákfaktort leszámítjuk, egy kis gondolkodással és paklik ismeretével már simán nyerni tudtam akármelyik paklit kaptam.

A hunter egy kontroll pakli, a mágus meg zoo volt, és sokan nem látták meg ezt, mert jellemzően nagyon nem ilyen paklikat szoktak építeni ezekre a kasztokra. Magyarán a mágus akkor nyert, ha a meccs elején stabil jelenlétet biztosított magának a pályán, és sikeresen kijátszotta a hero power/inspire adta lehetőségeket, a hunter meg akkor, ha a mágus összes minyonját azonnal leszedte (és a meccs második felében kijátszotta a saját erős minyonjait, amire a mágusnak nem igazán volt válasza), hogy a mágus ne tudja őket buffolni hero powerrel. De ha a hunter aggrózott, vagy a mágus rosszul cserélte a minyonjait és nem használta a hero powert, akkor bukta volt.



Örülnöd kéne, nekem 11 pakliból 1epic, 0legendary és rare-ból is talán 2öt kaptam bonuszba :(



Gyertek vtesezni ott nincs rng, csak gyenge paklitervezés, gyenge játékossal. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Van már bármilyen elemzés arról, hogy melyik új legendary-t érdemes elsőnek megcsinálni vagy még túl korai? (előnyben részesítem a kaszt nélkülieket)



Nekem 16 pakliból: 1 legendary, 5 epic (ebből kettő ugyanaz), 1 golden common.
Egész jó ahhoz képest amiket normál paklikból szoktam nyitni :)



Legújabb brawl, első meccsem, negyedik körben már 3 legendaryt letettem :D

rwurl=http://i.imgur.com/nOrPxTu.jpg



Ja új brawl iszonyat random most. Mondjuk ha helyén kezeli az ember, akkor lehet élvezni, jó poén.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Holnap jön ki?
Én mivel még mindig tolom elég aktívan, de goldot erre nincs kedvem farmolni, megvettem még kedden. Meg is kaptam azonnal a 2 új lapot ami jár vele, viszont tegnap az az üzenet fogadott, hogy egy bug miatt lehetett csak hamarabb kapni, ezért most le is tiltották azonnal. Emiatt a két új lap se érhető el a collection-ben.



Amcsiban már megy. Szokás szerint nekünk egy napot késik.



Ezt most kicsit suttyó módon jelentették be, hogy akkor tessék jövőhéten jön. Nem volt időm játszani, van vagy 200 goldom, megvenni nem akarom, úgyhogy elkezdek szépen naponta dailyket farmolni.

Az eddigieknél legalább volt egy-másfél hónap előtte farmolgatni és mire kijöttek, az összes szárnyra megvolt a pérsz.

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Szinte biztos vagyok benne, hogy szándékos volt a közeli bejelentés, így sokan inkább (köztük én is) a gyorsabb utat választják. Megveszik pénzből oszt kész.



Na akkor te még egész jól állsz. Mivel nem nagyon játszottam vele én még csak most kezdem gyüjteni a naxx második szárnyára a goldot :)



Ez nekem is megfordult a fejemben, jó stratégia, de csakazértsem (legalábbis az első szárnyat tuti nem) :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!