Jelenlegi hely

ArtAkinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Choose your next words with excpetional care!Bevallom, eddig nem ismertem (shame on me), de ezek rohadt jók.
https://orbanjani.wordpress.com/author/orbanjanos/

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


KMZ képe
KMZ

kibaszott jó. tartalom, forma, a frontendesnek meg külön epertorta.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától
Jópofa cucc. Mondjuk elég jól rámutat arra, hogy mennyire nem bírtak továbblépni a kubizmus primitív formanyelvén - bő 60 év és egymás mellé lehet rakni a húszas formanyelvet a nyolcvanassal... ami amúgy nem csoda, hisz a diktatúrákban minden lekorlátozódik, beszűkül (részben a verseny hiánya miatt is).

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.hú mit találtam, idő urai 3d renderek, és tök jók:
http://petereszenyi.com/portfolio/les-maitres-du-tempstime-mastersMorfondíroztam melyik topic-ba tegyem. Talán ez a leginkább releván.

Pop Street Artist from Budapest... @0036mark


LY képe
LY
Donator

Igen rémlik hogy még régebben láttam tőle képeket

Ami amúgy nekem nagy meglepetés volt, hogy Raphael Lacoste aki az Assassin's Creed széria art direktora volt kb 1 évvel ezelőttig, szintén hatalmas Idő Urai fan.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!