Jelenlegi hely

Stasis - Augusztus 31.

Utolsó bejegyzés

Stasis - Augusztus 31.
Kicsit több mint egy hét múlva jön a brutálisan véres és dárkos dizájnnal, hosszú évek alatt gondosan készítgetett STASIS izometrikus nézetes scifi-horror kalandjáték a The Brotherhoodtól, ami kemény morális kérdéseket próbál feszegetni a "jóság" és "gonoszság" fogalmai körül.
 

DRM-Free változatban GOG-on és a DRM-es változat kedvelőinek Steamen érhető majd el. Elő is lehet rendelni, ha valaki azt szeretné, 20 dolcsi a standard változat, 40 a "fejlesztői", ami minden csecsebecseséget magában foglal mint soundtrack, artbook és számos interjú. Ha valaki addig nem bír magával, potom 100 dolcsiért a betát is hozzávágják már most. A hivatalos oldalon továbbra is letölthető a 2013-as kickstarteres alfa változat is, ha esetleg valaki vásárlás előtt ki szeretné próbálni, hogy minden rendesen működik benne a gépén.

Launch trailer:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ACFynCVApZ8

Szerkesztette: Zoo - 2015 aug 21


Á, pont nemrég gondoltam erre a bébire, amikor felfedeztem az első blikkre hasonló (sokadikra meg még ígéretesebb) InSomniát (http://insomnia-project.com/).

Alig várom.

ibi amentia latet



ennek a demojat probaltam anno a kickstarter kampany alatt. Eleg gyenge eresztes volt (szamomra), es nem mellesleg inkabb affele Steampunk-RPG mintsem cyberpunk-horrol-kalandjatek, szoval nem feltetlen utik eleve egymast. :)

Persze idovel lehet kifejlodott azota, reg volt mar.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Fejlődik hát, az Underrail legkorábbi tesztverziója is a béka alfele volt a jelenlegi szárnyaláshoz képest. :)

És egy árva szóval se mondtam, hogy ütnék egymást. A koncepció hasonlónak mondható (túlélés lerobbant, dárkos sci-fi környezetben), de már maga a zsáner is más; megférnek egymás mellett. Engem személy szerint jobban izgatnak az rpg-k a kalandjátékoknál, de ez igazából csak még egy érv amellett, hogy ezek nem egymás közvetlen riválisai.

ibi amentia latet


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Emlékszem még, amikor az Underrail HW-főoldalra kerüléséért majdnem vasvillával kergették meg Sogunt, olyan állapotban leledzett még ránézésére is. Bár az akkori lincsmesterek valószínűleg a jövőben sem lesznek a célközönség része.

Sors bona, nihil aliud.



Underrail

o errol majd el is feledkeztem. Anno amikor Sogun irt rola kiprobaltam es egesz faszanyosnak tunt a koncepcio (persze maga a jatek akkor meg kurva kidolgozatlan volt). Azt hiszem par orat nyomtam vele es utana ott is hagytam.

Lehet megnezem miket fejlodtek azota a fiuk ha a jatek kozeleben jarok majd.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!