Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Peaky blinders elso evada zsenialis volt. Netflix <3



Living With Yourself
Az alapotlet nagyon erdekes ami egy regi Schwarzi filmbol ismeros lehet (The 6th Day). Szorakoztato volt, de semmi egetrengeto. A vegefele mar kezdett kifulladni igazabol, mert erre a koncepciora nem lehet felhuzni egy tobb evados sztorit marpedig ahogy vege lett szerintem jon meg ebbol folytatas. Paul Rudd fasza volt a foszerepre, de mindenki mas egy kicsit budget actor. Egy nezest meger, de sokat nem kell tole varni.




A PB nem is Netflix, hanem BBC, de sebaj.

Non serviam



A harmadik évad óta részt vesz a finanszírozásában a Netflix is, persze ettől még alapvetően angol / BBC sorozat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az, hogy BBC sorozat vajmi keveset változtat azon, hogy egy, Netflixen nézem; kettő, a Netflix készített mind az öt évadhoz feliratot :)



The war of the worlds

Pont olyan gagyi mint amilyennek a trailerben kinézett.




Rotten: kritikusok 98%, nézők 45%
mostakkómivan


LY képe
LY
Donator

Elso resz egyelore kivancsiva tett

Pedig tudom hogy Lindelof



Mittomen, dontsd el magad;]
Btw a Drot is underrated volt, azt megis alapvetes.



IMDB-n is 6.9... Van valami aktuális trolling, vagy tényleg nem jön át a jónépnek?
HBOGO-n majd belenézek.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sokan arra panaszkodnak, hogy túl "woke", race-baiting, ilyesmi. Reméljük, hogy psi nem nézi meg.

Sors bona, nihil aliud.



Treadstone

Első rész meglepően fogyasztható volt.



Csak mint a TLJ. Kritikusoknál jól ment, nézőknél bukott. (91% vs 44%)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


LY képe
LY
Donator

Nem összevethető szerintem a kettő, főleg úgy hogy a Watchmen még csak az első résznél tart. Meg kéne várni az évad végét, és hogy ne csak ideológiai alapon szavazók értékelései szerepeljenek.

De az már most is meghatározó különbségnek látszik, hogy a szereplők nem viselkednek logikátlanul eddig; meg nincs oda nem illő idétlen humor sem, és kellő tisztelettel kezeli az elődjét is (ami jelen esetben a képregény és nem a mozifilm!)



Nem volt még szerencsém az említett pilothoz, mert a Watchmen igazából annyira nem mozgat meg. Ha nagyon leegyszerűsítjük mindenki elvárásokkal ül le egy filmhez vagy sorozathoz az elvárásokhoz képesti benyomás szempontjából szerintem tökmindegy, hogy mozifilm, vagy sorozat pilot. És a produktum vagy megfelel az elvárásoknak, esetleg fölülmúlja, vagy alulmúlja azokat.

Ilyen megközelítésben a kritikusok szerint rendben van, fanok szerint valami nem smakkol. Lehet, hogy valamelyik kulcsszereplővel baj van, méltatlan a korábbiakban látottakhoz. Esetleg alapvetőnek ítélt szabályokat rúg fel, stb... Who knows. Egy biztos. Ha a nagy átlag véleményére alapozzuk egy 44%-os pilotnál nincs minden rendben. Hány egyébként kiváló sorozat nyitott 44%-on eddig ? Vakon mernék nagyobb összeget tenni arra, hogy nem nagyon van ilyen.

Imdb-n máris jobb a helyzet 6.9, ami egyből nézhető kategória (nem kihagyhatatlan, nem nézhetetlen :D), de ott a TLJ is 7.1-ig ment. Ha feltételezzük, hogy ugyanolyan a pontozók összetétele (szigorú fanok, lazább fanok, unatkozó sorinézők/mozibajárók jelentősebb franchise ismeret és elvárások nélkül mondjuk) akkor megint azt látjuk, hogy ez bizony a TLJ-hez van közel. Persze bárki bármelyik táborban lehet (elégedett/elégedetlen/közömbös) de egy biztosan jól sikerült pilotról 44%-al én nem beszélnék.
(És sajna ha megnézném se lennék beljebb, mert nem ismerem a képregényeket, csak a mozifilmet láttam így valószínűleg nem tudnám megfelelően értékelni a képregényekhez kapcsolódó pozitívumait.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



nem tudnám megfelelően értékelni

no itt a baj. minek-kinek megfeleloen? nem eleg ha neked tetszik? nezd meg es donsd el magad, hogy tetszik-e vagy sem (neked), minden masra ott az amerikanekszpresszkard.

ShowHide spoiler #

"okey-dokey!"



Watchmen S01E01

Kövezzetek meg, de ez zseniális volt! Nem tom hülye tengerentúliak mit vergődnek, úgy látszik mégsem olyan magas arrafelé a tolerancia szint... Minden jelenete aranyat ért. Csomó dologról persze csak sejteni lehet, hogy mi is valójában, de könyörgöm ez még csak az első rész volt, majd utólag biztos szépen kiforrja magát (bár Lindelof...). És én nekem a top3 kedvenc filmem között van a Watchmen.



Bojack Final Season Part 1 E01-06

Még mindig para s az egyik legjobb sorozat. Az easter eggek egyre jobbak.





jeeeee!



Holnap Witcher trailer!



yesss.
Félek persze hogy nem lesz méltó, de nagyon drukkolok.

Más: fotózott valaki sajtós egy plakátot, amin látszik, hogy dec. 16-ra lehet jegyeket venni premierre, ezexerint talán azon a héten ki is jön a sorozat.



Legrosszabb esetben a tesztvetítések után CGI szakállat varázsolnak Henry Cavill-nak :D



elvileg a történetnek ezen a pontján ő még fiatal, de a poén jó :-)



“Fiatal” 2,5 nap alatt kipattintja azt a szakállat! Yenn-nek is teszik majd! ;)



Hun van ma Wicser treler



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!