Jelenlegi hely

A Nordic Gameshez kerültek a Jagged Alliance jogai

Utolsó bejegyzés

A Nordic Gameshez kerültek a Jagged Alliance jogai

Címkék:

A Nordic Games közleményben adta hírül, hogy nagy bevásárlást tartott, és egyéb címek mellett (pl. North and South, Giana Sisters) megvette a Jagged Alliance jogait is a bitComposertől. Vajon ezzel megtörik a sorozatot a második rész óta sújtó átok, és láthatunk végre egy tisztességes folytatást PC-n? Az sem baj, ha nem kapkodják el, és csak a JA2 huszadik születésnapján jelenik meg, 2019-ben.
 

Thx, damoqles!
 
Szerkesztette: Strato - 2015 aug 07


Vajon láthatunk végre egy tisztességes folytatást PC-n Nordic Games-től?
rwurl=http://i.imgur.com/Tqywr36.gif

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ez a kép találóbb, mint az előző. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ha az Elex hozza a Gothic 1-2 szintjét, az új Jagged Alliance pedig a második részét, akkor mehetek szopóálarcban a Nordic Games főhadiszállására. Mondjuk ettől azért nem rettegek.

Esetleg felkérhetnék a Nivalt, hogy ökörségek helyett újra valódi játékot fejlesszenek, bár végül is a Blitzkrieget is nekiálltak sok év után folytatni (MMO-s irányultságú multival), és manapság divat visszatér(ést ígér)ni a gyökerekhez.

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: Ha az Elex hozza a Gothic 1-2 szintjét

Annyira bugos garantáltan lesz.

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Városi legenda. A Gothic 2-ben alig van egy-két bug (az egyetlen súlyos, amikor végtelen csúszásba keveredsz egy hegyoldalban, és semmit nem tudsz csinálni, tehát óvatosan kell mászni-csúszni), és eleve az angol verzió már a végleges patchcsel jött (a sima is és később a Gold is), szóval csak németül lehetett pőre állapotában beléjük futni. Szerencsére a G1 valóban létező bugjai is kijátszhatók voltak fifikával (gyakorlatilag minden ismertet átéltem magam is).

Más játékban futottam már jóval inkább gamebreaker dolgokba is. Konzolon is nagy költségvetésű lövöldében (The Darkness) jártam úgy, hogy újra kellett játszanom az egészet, hogy a végére is tudjak érni. Nyílt világú RPG-hez képest a Gothic 2 egyáltalán nincs rossz állapotban.

Sors bona, nihil aliud.



Az első részben sem voltak plafontleszaggató greambreaker bugok (kivéve, ha felraktad a magyarítást, amely olyan hibákat szült bele, amelyeken még a fejlesztők is fogták a fejüket :DD), legalábbis 4-5 végigjátszás során egybe sem sikerült belefutnom. De a PB magára vessen, kiadtak egy siralmasan bugos játékot a G3 képében, azóta mindenkinek visszamenőleg, meg utólag is bugos mindenük, akkor is, ha példamutatóan nem az.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Igen, régen még magyarítással játszottam. De a múltkor például húgom feltette a GOG-osat angolul, és a nagy részébe belefutott simán. A honosítás csak közel 100%-ká teszi, hogy előjönnek, nem feltalálja őket. Bár lehet, hogy van kivétel, de az összes ismertebbről sztoriznak angol fórumokon is, ahogy nekem rémlik.

Különben már a G3 előtt is érthetetlenül rossz volt a hírük, szóval azt inkább nagy kupac bűzölgő önbeteljesítő jóslatként éltem meg. Aztán a Risennel megint nem voltak extra gondok, igaz, már a tudtommal egy szem patchet, az 1.1-et felrakva játszottam.

Sors bona, nihil aliud.



Egyértelmű, hogy az Elex olyan bugos lesz, mint az ős-Gothicok, amikor a gyakorlatilag bugmentes Risenek motorját használja.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!