Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


ami tuti, hogy nem nyomtatnak
öntés/sajtolás

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Én is kétlem, hogy 4 ezred mm pontosságra tömeggyártanának műanyag alkatrészeket, tekintve, hogy pl. egy db idomszert sem lenne egyszerű 'vas'ból 4 ezred mm pontosságúra legyártani, éppen ezért elég drága lenne.. Mindig a lehető leggazdaságosabb módon gyártanak amivel a szükséges pontosság biztosítható, és egy LEGO elem valószínűleg valamilyen öntött alkatrész szerintem is.
De amúgy:

https://www.lego.com/en-us/service/help/bricks-building/brick-facts/how-lego-bricks-are-made-408100000007834

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Egyébként már lézeres lito 3d nyomtatók is meglepően olcsón elérhetőek, azoknál el tudom képzelni, hogy megvan a kellő pontosság.

ez pl 1.25 mikrométeres Z felbontással és 25-100 mikrométeres szintvastagsággal rendelkezik. Tehát a kockához bőven elég.



So LEGO's tolerances are world famous, I've found some non-official sources saying anywhere from 0.01mm to 0.002 mm. But how amazing is this, really? Is this more amazing from a techincal, monetary, or design ethic view, or is this just tolerance masturbation? How much more does it cost to create Lego bricks to this tolerance, as opposed to some lower, more sensible (but still workable) tolerance?

Typical commercial injection molded parts in similar size range as Lego's is in the range of +/- 0.1 mm to +/- 0.05 mm for typical tolerance and +/- 0.05 mm to +/- 0.03 mm for high precision tolerance. So the alleged Lego tolerance is pretty tight. I don't really know about their cost vs tolerance trade off, but small tolerance is definitely useful when parts are meant to repeatedly stacked together.

https://www.reddit.com/r/AskEngineers/comments/ah5cfz/how_amazing_is_leg...

Vill du bli ihop med mig?



Thats pretty neat! Köszi!
Találtam egy ilyet:
https://www.wired.com/2013/01/why-are-lego-sets-expensive/
Itt 2 század, az is kurva jó már, imho.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



E3 kezdeti napján megyünk haza asszonnyal LAből... Pedig még tudtam volna rá ingyen sajtójegyet is szerezni. Csak elfelejtettem, hogy most lesz. Fuck me. Igaz idén már alig lesz kiállító + cringe fest az egész, de akkor is.



Az EA az nem egy nappal előbb van?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Microsoft minden idők legnagyobb E3 showjára készül, állítólag 14 új címet mutatnak be :-D



AMD is asszem csinálni fog valamit...



Oké, de Sony nincs, szóval szar az egész(TM)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



This.

Június 10-én indul vissza a gép 19kor. Arról nem akarnék lecsúszni. :D Amúgy pont ott mentünk el valamelyik nap. A Doomos falfestés nagyon jól néz ki élőben. Hatalmas.

https://i.redd.it/e5zrm3un20231.jpg



Ilyen otthon is van. Soros meg egyéb démonokat rajzol fel viktor úrunk. :)



Lányom ballagasan vagyok, mikor hiv öcsém, hogy apukám meghalt. :(

Parizer forever.



Részvétem :-(



Részvétem :(



:((

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Sajnálom

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Őszinte részvétem!
Teljesen váratlanul?



Részvétem. :(



Ófakk!
Részvétem.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Részvétem

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Részvét. Már egy ideje rettegek az ilyentől, de kb mindent megtesz az enyém a családi férfibetegség elkerüléséért.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Részvétem. Az különösen durva, ha ez ráadásul a semmiből jött.

Sors bona, nihil aliud.



Köszönöm mindenkinek..

Parizer forever.



Nem, egy hónapja már nem volt jól, de nem volt hajlandó dokihoz menni. 10 napja annyira rosszul volt, hogy kihivatta a mentőt muterral. Kórházban pár napig vizsgálták, mri mutatta hogy rak, sok atettel, menthetetlen. közben egyre gyengült, két napja már nem volt eszmeletenel, akkor mondta a doki, hogy pár napja van hatra szegenynek. Nagyon gyors volt a leepules, de talán jobb így, nem szenvedett hónapokat. Hétfőn lett volna 83.

Parizer forever.



Reszvetem Gabika teso.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Kedvenc tanáromat (tudom, nem egy kategória az apával) szarkóma vitte el, az kemény 2 hét volt felfedezéstől. Legalább ezek szerint még tudtatok vele beszélni. De a kurva anyját a ráknak. :(



Reszvetem!



Részvétem!

Más: Nem tudom más volt e ilyen helyzetben vagy hallott e róla de melyiket választanátok:

Családi vállalkozásban dolgozás: egy kis vállalkozásban egy faluban. 2% tulajdonosi részesedés viszont toxikus a környezeted, hatalmas elvárások vannak eléd állítva és a napi 35+ óra munkaidő után is csak a negatív visszajelzést kapsz a főnöködtől. Túlóra és hétvégi munka természetesen nincs fizetve hivatkozva a 2%ra, szintén a fizetés olyan 150 bejelentve +160 feketén nettó

Multinál dolgozás Pesten vagy egy nagyobb város közelében. Fix munkaidő, juttatás, fizetett túlóra. Annyi, hogy ugye itt nincs 2%. Fizetésről nem tudok nyilatkozni egyelőre. Illetve itt is felmerül a toxikus környezet, de itt ugye csak simán leszarod az illetőt és hazamész a családodhoz.



A toxikus környezet, vérszívó főnök, irreális elvárások, fizetetlen munkaidő és feketézés miatt azonnal kiesik a családi. Ahogy mondod, multinál leszarhatod a toxikus faszfejeket. Volt már, hogy próbaidő utolsó napján hagytam ott céget ilyenek miatt. No thx, nagyon no thx. Jobb dolgom / dolgod is van, mint stressztől minden szart összeszedni. Azt nem tudják megfizetni, és a leírás alapján részben sem fizetik meg.

A 2% meg nevetséges, semmi. Főleg családi vállalkozás méretnél. Előző munkahelyen beleröhögtünk a vezetés szemébe, amikor ilyenekkel próbáltak hosszabb távon maradásra bírni. (Mennyi a 2%? Mármint reálisan mennyiért lehet túladni rajta? Megvan egyhavi fizetésed egyáltalán?)

Multi egyébként még abban tud szivatni, hogy külsős cégnél vagy valójában kiszervezve, és van, hogy nagyon fos céghez. Haver emiatt nem kapott hitelt, pedig nagynevű cégnek dolgoznik. Erre figyelni kell.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!