Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


annyira azért nem meglepő, le se forgatták az eredetileg tervezett epizódmennyiséget



mert elszálltak a költségek. De ahelyett, hogy pénzt adnának minőségi contentre, inkább elkaszálják... Rohadjon meg összes fejes filmiparban.



egyem a zuzádat, nem, nem azért



Pedig szerintem nem volt rossz a pilot, sőt. Én biztos megnézem az évadot.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A Happy! S2 végén beígért egy Halloween-i S3-at, az S1 karácsonyi, az S2 meg húsvéri sztori volt ugye, erre kaszálták. Az S2 mondjuk elég elborúlt volt, főleg a végére. És meglepően sötét.


Lou képe
Lou
Donator

Eh. Ettől féltem. Mondjuk én is belassultam a nézésével, de így hogy tudom, hogy még be sincs fejezve, és most már nem is lesz, így még kevesebb kedvet érzek folytatni...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Black Mirror S05
Az elso resz (Striking Viper) szvsz nagyon erdekes temat vett elo, egyaltalan nem lett rossz, de tul hosszu volt. 20 percet levagnak belole es tokeletesen atjott volna a mondanivalo ugy is viszont nem lett volna kicsit vontatott a kozepetol.
A Smithereens nalam instant top5 epizodba kerult, Andrew Scott zsenialisat alakit benne. Bar nem a legmozgalmasabb epizod es egyaltalan nem tech centrikus, de baromira lekotott, le a kalappal. Mar csak ezert az reszert megerte az evad.
Rachel, Jack and Ashley Too baromi gyenge volt. Kiszamithato es igazabol semmi erdekes nem volt benne. Se az alap otlet se a kivitelezes nem lett jo egyaltalan. Talan az egyik legrosszabb resz az osszes epizod kozul eddig, kar.



Joda írta: 20 percet levagnak belole es tokeletesen atjott volna a mondanivalo ugy is

Ez igaz az egesz BM-re szvsz. Tok jo otletek, tulsagosan elnyujtva, nem is birtam vegignezni az eddigi reszeket eppen emiatt. Sokkal jobb lenne ezekbol 15-20 perces rovidfilm.



Elso 6bol 4 volt jo 2 szar, utana fordult meg az arány :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



‘Dune: The Sisterhood’ TV Series Ordered By WarnerMedia Streaming Service

Denis Villeneuve rendezi az első részt. Az már mondjuk nem annyira jó, hogy Jon Spaihts írja a sorozatot.



Catch 22

Zseniális! Kib*szottul zseniális :D Én nem olvastam a regényt, a filmet gyerekként láttam talán, de semmire nem emlékszem belőle, de ez valami hihetetlenül jó volt. Pedig első rész után még majdnem elkaszáltam, mert nem tudtam hova tenni az egészet. A karakterek óriásiak, minden színész telitalálat. 5 rész alatt tényleg érződött az eltelt idő. Nem is tudtam, hogy ilyen poénokon tudok sírva nevetni :D Amikor a begipszelt pasast mutatják, meg amikor Hugh Laurie benyit a nácikhoz :DDDDDDDDDD



Lesz LoveDeathRobots 2


LY képe
LY
Donator

Yepyep :D



Remélem egy 5 részes beyond the aquila rift lesz az 2. évad, vagy esetleg az első rész előzményei.


Lou képe
Lou
Donator

Sok dolgot éreztem az elmúlt hónapokban időpocsékolásnak, de ez a sorozat kiemelkedően ott van a listán. Kinézetre a fele tényleg mocsokjó volt, elismerésem, másik fele semmi extra. Sztorira, nézhetőségre 2-3 volt csak értékelhető. Nagyon nagy volt a szórás sztem. Értem hogy mire verte itt a többség, de az epizódok többsége számomra szenvedés volt.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Catch 22

10/10


LY képe
LY
Donator

Ezt így nem hallottam :)

Najó, egyetértek hogy sokféle volt és nem feltétlenül jön be mindenkinek mindegyik - de hát ez volt a lényege! Találja meg mindenki a neki valót benne, amire egyébként ebben a szuperóvatos és fullPC világban egyre kevesebb az esély...

Annyit tennék még hozzá hogy eljutottak hozzánk nézettségi adatok... Nem merek semmi specifikusat beírni, azon túl hogy első héten elértek 20% feletti nézettséget (!) de pls ezt se hangoztassátok semerre...

A második évad szakmai vezetője meg asszem Kuffupanda2 és hasonlókon edződött. Természetesen nem fogok egy kukkot se írni semmiről a következő időszakban ;) de mondhatjuk hogy be vagyok sózva rendesen :D


Lou képe
Lou
Donator

az általatok művelt az tényleg mocsokjól nézett ki, de soknál szimpla techdemo, vagy (anime-kre emlékeztető) színtiszta fanservice érzésem volt, mintha a látvány mellett a tartalomért megint csak a grafikusok feleltek volna, tisztára ilyen fanboy által készített érzetet keltett. nem néztem utána, szóval lehet hogy nagyon profi írók vannak az egyes kisfilmek mögött, és befürdök ezzel a kijelentéssel, de hát nem tudok mit tenni, ha egyszer nekem így érződött :)
illetve többnél is volt, hogy oké, ez tök jó ötlet, csak mégis valahogy megvalósítás közben kifulladt az egész, gyenge lett.
az is lehet, hogy már csak megcsömörlöttem, és nehéz ilyesmiben olyat mutatni nekem, ami még fölkeltené az érdeklődésem.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



nekem sajnos pont az utolsó résznél volt techdemo érzésem. Valahogy megmaradt az a videójátékos intro/átvezető animáció feeling, de lehet csak a korábbi munkák miatt láttam ezt bele. Sajnos az pont olyan rész lett, amit 5 perc múlva el is felejt az ember, míg mondjuk a Zima Blue, a Hunt vagy az Aquila Rift napokig elgondolkodtatja az embert.




(mi az az nc?)


LY képe
LY
Donator

Alapvetően Miller és Fincher (meg a törzs kreatív csapat) válogatta azokat a novellákat, amiket adaptáltak. Jó három-négy évtizedet ölelt át a merítésük, napjainkban kifejezetten menő szerzőktől kezdve kevésbé ismertekig (de régi nagy öregek nem kerültek bele, bár egyedül talán Clarke-tól rémlenek rövdebb novellák szóval nehéz is lett volna ilyeneket találni).

A Sonny's edge-et olvastam még meló közben, az szerintem elég hű adaptáció; a miénkhez meg mi azért hozzányúltunk több helyen is (pl. Malenchenko karaktere úgy általában) de alapjaiban nem tudtuk lecserélni a koncepciót.

Ezzel együtt szerintem (főleg az első évadnál) kellett ez a széles merítés, és én abban se lennék biztos hogy a második évadhoz szűkíteni kéne. A netes reakciók alapján pont az volt a legjobb az első évadban, hogy szinte mindenkinek tök más volt a toplistája, és közben szinte mindegyik rész megtalálta a maga rajongótáborát. Amíg nincs az hogy a Netflix csinál külön egy-egy Love/Death/Robots szériát, addig szerintem igenis tartani kéne magukat ahhoz hogy legyen mindegyik kisfilm más és más...

Viszont az tény hogy az adaptációt magát lehetne még jobban csinálni, amihez viszont elsősorban idő és pénz kell. Ráadásul az első évadot nem egy stúdió veszteséggel vállalta be, részben csak azért hogy benne lehessen és részben az így megnyíló lehetőségek reményében.



Egyaltalan mi a pocsrol van szo abban a tweetben?



én se tudom, és lusta vagyok nyomozni

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nem linkelte be az egész cikket ez a szar. Nah annyi, hogy a Pilot epizód után lelőtték a Swamp Thinget, mert az állam ahol forgatták nem adott rá elég pénzt.

https://edition.cnn.com/2019/06/06/entertainment/swamp-thing-dc-universe-canceled-trnd/index.html



Ezek jól megnőttek.
rwurl=https://i.imgur.com/tC7VJRn.jpg

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Annyira azért nem, csak úgy néznek ki. Eleven még mindig csak 15 éves.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr




Be kéne pótolnom pár lemaradást.

Altered Carbon vagy The Expanse?



Azért Carbon, mert hamarabb készen vagy vele. Aztán akár a másik.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!