Jelenlegi hely

Közvélemény-kutatás

Utolsó bejegyzés

KMZ képe
KMZ

Kiváncsi lennék hogy a karizma egyáltalán számított-e a civilizáció előtt.
Mármint ősember szinten; vajon meg tudtad győzni az erősebb tribe-membert hogy ne üssön le, csak mert meggyőzőbben morogtál? :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Intelligence
Knowledge is power

ShowHide spoiler #

Alignmentnek meg nautral (bár valószínűleg úgyse menne.)

Choose your next words with excpetional care!



-Intelligence/Wisdom
- Szívem szerint Neutral evil, de legrosszabb esetben úgyis chaotic neutral lenne, leginkább meg (jelen állás szerint) neutral good.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Nyilván a FOTM statot fogom választani, mert az az OP.

ShowHide spoiler #


Nekem bejött az intelligence, marad. Az alignmenthez kitöltöttem egy tesztet, és true neutral jött ki. :?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Int / "chaotic" good.

Mármint ha maradunk a d&d alignment leírásoknál. MAGUS-ban inkább rend.
(Emlékeim szerint d&d teljesen máshogy fogalmazza meg a chaotic / lawful törést, mint a magus. Utóbbi bármely szabályrendszerhez kötődést vesz annak, d&d inkább csak a törvényeket. Így assassin pl chaotic evil vs rend, halál)


CJ képe
CJ

magabiztosság már megvan... :D ;)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Dominate és kamarilla. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Örülnél, ha nászajándékba egy nintendo switch+zelda kombót kapnál?



Én igen, de csak emiatt nem házasodnék újra. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nem.



Nem, mert az azt jelentené, hogy megházasodtam.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



A 2 igen és 1 tartózkodás alapján eddig nem is tűnik annyira rossz ötletnek.



Ha menyasszony is kocka, akkor igen, különben csak a férjnek vettél ajándékot :D



Igen. Elveszel?

OFF: Milyen vállalkozásban van manapság potencia? Tudom foci klubot kéne alapítani. De ti mit láttok? Melyik szektorban megy most jobban szekér itthon?



lefty írta: Örülnél, ha nászajándékba egy nintendo switch+zelda kombót kapnál?

Nem. Mert PC-n szeretek játszani.
Szóval ez nem ilyen egyszerű kérdés. Ismerni kell azt akinek adni akarod...



itthon

:D :D :D :D :D

Igazából ahogy hallom/látom mostanában teljesen mind1 mit csinálsz ha jó helyen van ismerősöd. Mármint tényleg konkrétan mind1. Ha viszont nincs akkor is teljesen mind1, mert szopni fogsz bármit csinálsz + még szopatnak is kőkeményen ahogy csak tudnak.

(persze a realitás ettől még lehet más, de az elmúlt 1-2 évben csak ezt hallottam / olvastam a hazai vállalkozási rendszerről)



Nem inkább olyannal kéne foglalkoznod, amihez értesz, és szereted is csinálni?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Tno képe
Tno

Szóval át akarnak nyomni egy törvénytervezetet, ami alapján bármikor bárki engedélyezés és bejelentés nélkül fúrhatna 80 méterig kutat, akár ivóvíz miatt is (ugye nem kell bejelenteni mire használod). Ez ellen kézzel lábbal tiltakozik mindenki, akinek egy kis köze is van a vízgazdálkodáshoz, megkeresésre az illetékes miniszter közölte, hogy sajnos erre nincs ráhatása.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Én, ha összejönne a beruházásomhoz a lé, építenék néhány apartmant kiadásra. 10% fölötti megtérülés is elérhető. Sajnos hiába van meg a nagy része, kellene még emberi kamatra valakitől 10-15 milla.
Ha tudtok ilyen arcot, akinek csak a bankban rohad a pénze, szóljatok.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Igen.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ha a nagy része megvan, akkor ez azt jelenti, hogy 40-50 milliód rohad a bankban? Nekem pont annyi kéne egy másik projekthez.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Valamivel több pénzről van szó, és ez a lakásom ára, amit kapnék érte, szóval nem rohad.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


CJ képe
CJ

Szerintem kérd el nagitól azt az összeget, amit hardverre költ egy pár hónap alatt. Hamar összejönne a 15 millió. #JK

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


KMZ képe
KMZ

Ki hogy van?

Én éppen már másodjára égek ki a munkahelyen, nemrég küldtek egy hét szabira mert nincs elég munka, szóval lehet hogy ingatag a pozícióm, ugyanakkor jó lehetőség arra hogy önvizsgáljak és szakmailag új horizontokat kutassak. Mondjuk annyira nem ér váratlanul a dolog és van kb. fél évre tartalékom, történt már velem ilyenm szóval kondicionálva vagyok meg felkészülve.

A rokonaimmal való kapcsolatom finomult, végre hajlandó vagyok megfogalmazni dolgokat amik zavarnak, mondjuk a bátyámmal és a családjával kapcsolatban inkább elmérgesült, mert annak ellenére hogy az apám örökségét odaadtam nekik, a gyerekeken keresztül érzelmileg zsarolják anyámat hogy még adjunk pár millát. Alapvetően jobban jelen vagyok a diskurzusokban és merek beszélni, nem pedig elfojtom, bármi is az eredmény, nekem ez most kell.

Az érzelmi életem barát szemszögből teljesen rendben van, kitűnő példát mutat családapaként a két legrégebbi barátom, quality párbeszéd a feleségükkel is, és a jól nevelt gyerekekkel is. A legintimebb kijelentés mindkettő közegből az volt hogy mellettem simán lehet szaros pelenkát lengetni meg mosogatni meg káromkodni, mert bútordarab vagyok és nem vendég, szóval igen jól esik :)

Az érzelmi életem saját párkapcsolat szempontjából inkább romokban/várakozó üzemmódban. Tavaly volt a kínai bankárdinasztia sarja, meg egy érzelmileg sokkal érettebb agykutató lány. Az előbbinél a szex szinte varázslatosan, állatiasan megvolt, de az ágyon kívül feszengtem. Az utóbbinál meg a szexen kívül minden működött, és inkább az utóbbit szeretném a gyermekeim anyjának. Kb. 7 hónapja megint a poresz megy, volt egy villámcsapás szerelem, de sajnos neki megdugtam a barátnőjét szóval nem volt jó a portfólióm, ezért elhalt.

Összességében nem panaszkodhatok, jött az XP, az isten tudja ebből mit vonok ki, csak tényszerűen próbáltam leírni a történéseket.

Szóval

Ki hogy van? :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Kivételesen a mai nap nem mentünk senkihez és hozzánk se jöttek, igaz az elmúlt pár nap meg a folyamatos mászkálás jegyében telt. Ezért ma egy nagytakarítással ünnepeltünk, pihenésképpen :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nyugaton a helyzet változatlan :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Épp ház vásárlás, hitelfelvétel... Kivagyok a papíroktól meg a bürokráciától, egyelőre sok az ismeretlen változó is, bizonytalanság. Bárcsak már ott tartanék, hogy a kezemben a kulcs és törlesztek. Mondjuk pozitiv, hogy a főnököm teljes támogatást ad (előre hozott bónusz, meg céges autó felajánlása ...stb), szóval ez megnyugtat.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Amúgy ez a topik is mehetne szerintem pandorába :D
Én attól égek ki a munkahelyen, hogy mindenki dohányozgat, hahorászgat, napozgat kint, amikor nekem dögivel van és én nem ilyen munkakerülő vagyok.



Én böffentek akkor egy hosszabbat.

Munka: Telekommunikáció még mindig, 4G. Most éppen dél-Németország, főleg Frankfurt-München és bármi ami közötte van. A németekből már elegem van, nagyot csalódtam bennük, minden szinten. Precizitás, vezetés, igényesség, projektvezetés, biztonság, stb. Katasztrófa. Majd talán egyszer leírom. Még ezt az évet lehúzom ha kell náluk, de utána szinte biztos hogy más ország felé nézek. Ugye én egy kis magyar cégnek dolgozom, akik al-alvállalkozóként dolgozunk projektekben. Most éppen németeknek.
Szóval a munka nem olyan durva, mint belgában, fizetéssel sincs nagy gond, de cserébe itt is hónapokon át kint vagyok heti 1 max 2 szabadnappal. Viszont a klíma egyáltalán nem karib tengeres, sajnos :( Rengeteget utazunk/költözünk/pakolunk (2 naponta tankolunk fullra kb.) 300 km, az csak egy átlagos távolság... Itthonhoz képest jól keresek, de kint ez ezért a munkáért épp csak megfelelő.

Rokonok: Megvagyunk, szokásos. Átlagban nem jártam rosszul ilyen téren. Végre elpasszoltuk az utolsó nagyszülők házát 6 év után. Persze a rokonság másik fele egy keresztbe szalmát sem tett érte, sőt még hátráltatta az eladást, de az x milláért persze tartotta a kezét. Mindegy, egy gonddal végre kevesebb, és némi zsetont is kaptam (több felé ment a pénz).
Érdekességképpen: 12 misiért ment el egy 5+1 szobás, teljes felújításra szoruló, 50 éves 160nm-es téglaépület, 1400nm kerttel budapesttől 45 kilométerre. Villany, gáz, csatorna van csak bevezetve.

Barátok: Néha ráérnek, néha nem. Ez van, mindenkinek ott a gyerek, és eléggé más világ, már mindenki sokat változott... Lehet azért "kerülnek" mert nem vagyok alapból egy mindenhappy/hurráoptimista alkat, ha iszom az segít, csak akkor meg elég nehezen lövöm be a szintet. Mondhatni szinte sose. :) Mindegy, mert már leszarom. Régebben zavart, hogy még a telefont is baxnak felvenni, vagy 10 alkalomból 10 rossz, de már nem érdekel.

Párkapcsolat: Már évek óta a poresz megy. Régebben ez is zavart, de az utóbbi 6-7 évben már mindent a munkának (és a pénznek) rendeltem alá, így mostanra ezt úgymond elfogadtam. Valami fantasztikus képességem az, hogy a csajoknak csak flörtölni vagyok jó. De most ez éppen nem is érdekel, mert még tolom a karriert ezerrel. Az lesz a kérdés, ha leállok/kiégek leszek még képes normális párkapcsolatra. Lehet nem.

Mindegy, alapvetően úgy vagyok jelenleg az élettel, mintha minden reggel bevennék 2 leszarom (C) tablettát. Amit lehet és feltétlen muszáj azt megcsinálom, azért akár küzdök is, de azért megpróbálok semmire sem túlzottan rástresszelni. Persze ez elég nehéz, mert már az idegeim kicsit kivannak, de azért próbálkozom. Szóval félig elégedett vagyok, és próbálom a félig teli poharat látni, plusz azt a kicsit mindig kicsit feljebb tornászni.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!