Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nausicaa and the walley of the wind

Még mindíg gyönyörű. Az asszony meg is könnyezte. A grafika (bár sajna nagyon régen digitalizálták és néha pixeles), a zene, és hát a történet... csodálatos. Meg az angol szinkron is isteni (csak most esett le hogy pl. Yupa mester hangja Patrick Stewart).
Miyazakitól minden jó, de nekem személy szerint ez a kedvencem.
rwurl=http://dadswholovekidsmovies.com/wp-content/uploads/2017/04/Nausicaa_Scr...



Nálunk is az egyik kedvenc az öregtől, főleg a páromnak, ő még néha dúdolta is a dalt :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Wings of eagles

Még eltekergetve is unalmas szar volt. Elolvasva a történetét lehetett volna jó film, de a vágások, a zene, a szereplők, nem tudom. Minden olyan sivár volt és unalmas.

Pocahontas 2

Szórakoztatóbb volt mint az első rész, de ezt sem fogom megtartani újranézésre.

Captain underpants, the first epic movie

Lendületes és humoros volt. Kicsit emlékeztetett a Parker Lewis soha sem veszítre. Simán nézhető és élvezhető!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Fantastic beasts - Crimes of Grindlewald
Megnéztem a felét, de elaludtam rajta, így kikapcsoltam. Érdemes folytatni? Ebben az első órában nem történt lófasz sem.



Green Book

Bírom Maharshala-t, de ezt a filmet Viggo vitte a hátán, zseniálisat alakított, neki kellett volna nyerni Oscart, nem annak a szerencsétlen Maleknek.

Amúgy a film pont olyan kellemes, mint amire számítottam. Ilyen filmeket érdemes nézni moziban. Végig szórakoztat, nincs benne semmi igazán kifogásolható. Örülök, hogy készülnek még ilyen alkotások.



Az nem lett volna PC.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.


CJ képe
CJ

Végre valami, amiben egyetértünk! ;)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



DB super - Broly
Tudja a franc, hogy miert neztem meg. Majd' 20 eve nem lattam dragonballt, de ez mar valahogy nem nekem valo.
Az elso feleben alapoznak es semmi nem tortenik, majd a masodik feleben fight. De ugy, hogy kozben vegig sikitva uvoltenek. Eszmeletlen idegesito volt.
Nem tetszett. Egyaltalan.



totalisan +1

"okey-dokey!"



ez regen is ilyen volt, soha egy masodpercet nem birtam nezni belole :)

Parizer forever.



Szerintem én is elfelejtettem már.
Illetve a a sorozat szinkrondramaturgiája is kikopott már az emlékezetemből: Amikor kb egy pohár kávét olyan üvöltő vehemenciával kérnek, mintha hadat üzennének Koreának... az már kicsit sok :D



meg az is feledésbe merült már amikor csata közben 2 részen keresztül csak állnak és vérezve néznek egymásra és nyögdécselve beszélnek vagy visszaemlékeznek valamire 3 évvel korábbra

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Srácok, ez egy ilyen sorozat. Aki annó ezért nem nézte, ne várjon már mást az új részektől.

A faszom az NCSI-be, hogy a 4. évadban is állandóan nyomoznak valami szar gyilkos után, aztán rázoomol egy teki a térfigyelőkamera képén a kocsi visszapillantójára, ahol meglátják a manus szemüvegéből visszatükrözve a nyomot és megoldják az ügyet. Kisarkítva ez megy benne, ha nem tetszik, nem kell nézni. =D

Nekem pont bejön az a szamuráj mentalitás, hogy akármilyen erős, amíg nem veri be az orromat, bizony a többieket dölyfösen félrelököm és párviadalra hívom ki. Aztán előtte kell egy kis verbális adok-kapok.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Green Book

Igaz, hogy Viggo hibátlanul játszott de ehhez kellett Maharshalalalal is nélkule nem lett volna ilyen jó a film. Mondom ezt úgy, hogy nagyon antipatikus a fickó és eddig akármiben láttam közepes alakítást nyujtott. Most végre megmutatta, hogy tud ő is színészkedni.

10/10


Tno képe
Tno

The Favourite

Rég láttam ilyen jó filmet. A néger a Green Bookban meg pocsékul játszott.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Akkor tobbi filmben, sorozatban ne nézd meg mert eret vágsz.


Tno képe
Tno

De csak miután magamra nyitottam a gázt.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


LY képe
LY
Donator

Vice
Nem egy rossz film, érdekes a téma, vannak benne ötletes megoldások a történetmesélésre.
Figyelemre méltó Bale átalakulása, ami messze nem csak a pocakról szólt, hanem mindenről; és Rockwell is zseniális Bushként. Viszont a film kicsit így is propagandaszagú, egyoldalú.

Aquaman
Hát ez egynek is éppen csak hogy jó volt... Momoa karizmája viszi a hátán a filmet.

Into the Spider-verse
Az első trailerekben látott merész kísérletezgetős látványvilág miatt valahogy azt hittem, hogy ez egy direct to video szerű dolog lesz és csak a bemutató körül jöttem rá, hogy többről lesz szó, de szinkronosan adták csak itthon, ezért akkor kimaradt.
Viszont eddig az év filmje nálam, mindenkinek nagyon erősen ajánlott! Egészen elképeszően néz ki, egyedi, újszerű, csodaszép mindene, már csak ezért is érdemes megnézni.
De szerencsére a sztori is, bár megvannak benne a kellő sablon alapok, mégis működik, hatásos, sok szempontból is felül tudja múlni az élőszereplős képregényfilmeket.
Ráadásnak ott van még a soundtrack, ami annak ellenére is bejött hogy messze nem vagyok egy hip-hop rajongó; és ezen felül rengeteg a rejtett utalás, poén, például már csak a szinkronhangoknál.


LY képe
LY
Donator

Maharshali majdnem mindenben jó mostanában, csak van hogy nem kifejezetten szimpatikusnak szánják a szereplőt, akit alakít. Négerezni meg nemtom mennyire okés dolog, így ebben a formában, hogy "a néger"...



"a néger"

hát ha azért mondja hogy fajgyűlöljön, nem oké, ha másért, oké. Tudod,
rwurl=https://youtu.be/mUvdXxhLPa8?t=53


Tno képe
Tno

Megannak annak a hátrányai is, ha nem a helyi megrendelők alkalmazzák az embert :D
Egyébként meg szót se szóltam a karakteréről, a játékát díjaztam.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



a Spider-verse kapcsán totálisan egyetértek, az elmúlt években stabilan kőzépszarokat szállító Sony az egyik legjobb képregényfilmet hozta össze! kár, hogy Stan Lee már nem láthatta az Oscart :(


LY képe
LY
Donator

Speciel én azért is hittem azt az első kb 1 éve kijött preview alapján hogy ez vmi B-vonal lesz, webes félórás cucc vagy ilyesmi, mert még most se nagyon tudom elhinni hogy egy ekkora stúdió elég bátor volt egy ennyire újszerű, kísérletező látványvilághoz...

Ráadásul a sztori is olyan hogy a klasszikus gerincre néha egész meredek dolgokat is rá mernek pakolni,

ShowHide spoiler #spoilerman

ShowHide spoiler #

Yup.

ShowHide spoiler #

Egy Superior Spider-man sztorit simán megnéznék ebben a stílusban.

ShowHide spoiler #

KMZ képe
KMZ

Green Book

Viggo meg Ali tényleg kellemeset alakítanak ebben a durván szájbarágós harmatos húgyban :) Néhol amúgy tud vicces lenni, néhol viszont iszonyatosan kínos. Kár.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Captain Marvel
Nem nagyon voltak elvárásaim, az első trailer okés volt, a második már elég jó, de valahogy hiányzott valami.
A film ezzel szemben kellemes csalódás. A trailerek megint jól megvezettek -ahogy a Marvel esetében ez megszokott-, a sztoriban van pár jópofa csavar és megpendíti a nosztalgia húrjait a kilencvenes évekkel (beszarok, hogy már a 90-es évek számítanak nosztalgikusnak a 80-as helyett).
Iszonyat sok utalás van a régi filmekre és az egész MCU-ra, így megértem azokat a casual filmfogyasztókat is, akik nehezebben tudják csak követni a sztorit: amikor épp levezetünk egy akciójelenet után, akkor is tonnányi kikacsintás történik. Ebből a szempontból talán ez a leginkább szaturált Marvel-anyag.
Larson jó! Nem a trailerben lévő egy arckifejezése van... ha kell vicces, flegma és makacs. Nem tökéletes karakter, ez tetszett. Még nem látom, hogy visz el a hátán egy phase 4-t, de az alap jó.
Sam Jackson szokás szerint kurvajó, valósággal lubickol az ifjabb Fury szerepében. A fiatalítás is tökéletes, nekem sehol nem lógott ki a lóláb, pedig direkt figyeltem is, hogy látszik -e valami furcsaság. De nem, semmi. Le a kalappal.
A macska poén (ha van némi háttérismeretetek, akkor tudjátok is, hogy miért), igen, de afféle low-hanging fruit az egész, így én például nem estem hasra tőle. Inkább jópofa, de ennyi.
Mindent összevetve, én élveztem ezt is. Eredettörténetként nyilván inkább építkezős, mint akciózós, de majd az Endgame-ben beindul Carol is :)

BTW: 2 stáblistás jelenet van, megéri maradni.



Ja, és nincs túltolt SJW és feminazi agenda a filmben.



+1 leirtad amit gondoltam

Amúgy zseniális Stan Lee memorial volt a filmben:



Captain Marvel
Supermeh. Nem volt rossz, de igazából így nézed, nézed és így történik, de semmi meglepő az ég világon. Van pár jó poén, pár mérföldekről kiszámítható "fordulat" és így ennyi. Nem tudom. Jóformán lófaszt nem tett hozzá a többi 20 filmhez csak így van bele a semmibe kb. Az Endgame előtt gond nélkül kihagyható szerintem. Persze igen lehet mondani, hogy ezernyi apró utalás van a 90es évekre, meg pár filmre a sorozatból, de azok is csak inkább ilyen beleerőltetett semmik voltak csak azért, hogy legyen kikacsintás. Amíg a Guardiansnál működnek a régi számok és jól bele vannak építve a filmbe itt rohadtul kilógott mind. Legalább annyira mint Coulson fiatalított feje ami borzalmas volt. Fury az hibátlan, de Coulson, te jó ég... Szerencsére nem mutatták sokat.

Mind1, rossznak nem volt rossz igazából, mert teljesen nézhető, de jó se volt. Talán a Thor 1 szintje, bár az így visszagondolva jobban bejött annó. Áh, nem tudom. Végtelenségig középszerű/10.



Biztonsági játék from marvel és prologe for endgame.

De azért én is megfogom nézni

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!