Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés



Jópofa, kivéve a végén beszűrődő ködöt/fagyot/akármit, ami elég béndzsó.

Viszont ez a bő 1 év kihagyás a finálé előtt nagy hiba volt.

Non serviam



True Detective S3

Első két rész:

A két főszereplő messze a leggyengébb ebben az évadban az előzőekhez képest.
Közepes alakítást nyújtanak kb.
Kíváncsi vagyok, hogy változik e ez a végére.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Project Blue Book

Első két rész alapján bejövős.

9/10



Greg Daniels + Steve Carell =
rwurl=https://youtu.be/5QgJR4pAPlE
OMFG! :)



Line of Duty S01 és S02

Nagyon nehezen kezdtem bele ebbe a sorozatba, pedig jók az értékelések róla. Pár hónapja elkezdtem nézni, de valamiért annyira idegesített a főszereplő irritáló babaarca, hogy 10 perc után egy legyintéssel otthagytam.

Nagy hiba volt. Hétvégén újra feldobta a Netflix, gondoltam egye fene, újra elkezdtem nézni. Az alap felvetés: terrorelhárításnál dolgozó nyomozó elkúr egy akciót, és áthelyezik a korrupcióellenes egységhez, akiket mindenki utál - nagyjából eddig jutottam el első nézéskor, és igazából ez a történet sem nyűgözött le.

Aztán most, hogy továbbnéztem, rájöttem, hogy ez csak egy keret, hogy igazából egy kiváló, tipikusan angolos nyomozós sorozatot kaptunk. Angolos, mert ahogy pörögnek a részek, sorra derül ki minden szereplőről, hogy ő sem makulátlan, vagy éppen tévedhetetlen.

Ami különösen tetszik: az első két évad teljesen más jellegű történetet tár elénk. Az első 6 részben (ennyi egy évad) szájtátva figyelhetjük, hogy az egyik mellékes apróságnak induló szívességgel hogyan keveri magát egyre nagyobb szarba egy nyomozó; a második pedig klasszikus nyomozás, két egyszerűnek látszó ügy ér össze olyan módon, ami leginkább a The Killingre emlékeztetett. Plusz a pillanat, amikor rájössz, hogy az első és a második évad között van egy kapcsolat a történetben.

Nagy kedvenc lett ez a sorozat, pedig nem vártam tőle sokat.



Na, szuper. Ezt el is felejtettem, de akkor már hétvégére fix az egyik program.



Punisher 2x01

ebből ennyi kéne. mondjuk félévente egy rész, egy órányi sztorival,

ShowHide spoiler #spoiler

remélem nem lesz olyan rétestészta, mint kb az összes Marvel Netflix



Pont ezt írtam én is egyszer, hogy annyi elég volt mint amikor felbukkant a daredevilben és ott volt egy kis szerepe. Szétlőtt pár embert meg keménykedett egy kicsit és eltűnt. Egy teljes évad már sok belőle. Még az első mindig félbe van hagyva lehet, hogy úgy is marad.



Ízlések és pofonok, nekem nagy kedvencem lett a sorozat. Persze elfogult vagyok, mert nekem az első ilyen "szuperhősös" képregényem volt a Megtorló, még valami ősrégi magazinban, a Conan mellett, aztán a Pókemberben is megjelent.



Project Blue Book S01E0102

Az első két rész alapján nem döntök egy sorozatról, de az tetszett, amit eddig láttam. A helyzeteket egy kicsit néha kimódoltnak érzem, és sajnos a dokit alakító Aidan Gillennek meglehetősen korlátozott a színészi eszköztára (ellentétben Malarkeyvel, ő rendben van), de a kivitelezés és a hangulat a helyén van. Nézni fogom, az biztos.



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.





YAAAY!

"okey-dokey!"



Oh boy, oh boy, oh boy!



Legfontosabb új info: March 10th



YESSSSS!


LY képe
LY
Donator

Ha vki nézné még a Counterpartot, a legutóbbi rész elég kiemelkedő lett sztem...



Igazatok volt, kifejezetten jo volt a Maniac. A depressziv kezdes utan fejest ugrott a szurrealis gyogyulasba, raadasul minden egyes szereplo kimaxolta az alakitasat. Theroux-t pl ruhellem, de ezt a szorongasos, komplexusos karaktert kivaloan hozta. Stone es Hill pedig siman hoztak a remek formajukat. Ajanlott!



hogy lehet Jusitn Therouxot rühellni?



Igy.



True Detective S3

Harmadik rész:

Ez még mindig harmatos eléggé. Mahershala Ali közepes alakítást nyújt. Stephen Dorff érdekesebb karakternek tűnik de eddig Ali volt előtérben sajnos. Remélem, hogy lesz valami nagy durranás mert ez eddig elég gyenge.



De hiszen már a 2. évad is nulla volt. Mi indokolja akkor a 3. nézését, pláne, hogy 3 rész után sem mutat fel kvázi semmit?

Non serviam


CJ képe
CJ

Miért lett volna nulla?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



A második évad abszolút szórakoztató és fogyasztható volt szerintem. A nulla az a 3ik évad jelenleg. Persze ez még változhat ha lesz benne valami hatalmas/váratlan csavar. De erre nem sok esélyt látok.



valami olyan rémlik, hogy az hbo is elismerte, hogy nem hagyott elég időt az írónak, és ezért lett lényegesen gyengébb, mint az első. és hogy esküdözött, hogy a következő jobb lesz



Mert volt egy zseniális első évad, azért.

Non serviam



Volt egy zseniális fél évad, a maradékot meg elvitte a hátán a két főszereplő, de pl. az utolsó részen már ők se tudtak segíteni.
A 2. évad teljesen rendben volt, csak a hülye vérfanok másra számítottak és elcseszték a hírét, ahogy az mindig történni szokott.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!