Jelenlegi hely

Házirend

Utolsó bejegyzés


Én meggyőzhető vagyok, csak szerintem a flamelés, zaklatás alapvetően rosszabbak, mint a trollkodás, ezért fontosabbnak tartanám azokat megemlíteni. De nem kötöm az ebet a karóhoz. :)

The strong eat, the weak are meat.



A zaklatás a legrosszabb. A rendszeres trollkodás gyakran flémelésbe torkollik.

Kis trollkodás belefér, brainstorming szerű rövid flamek is. De vissza-visszatérő izzadságszagú, rajtpisztoly eldördülése után rögtön személyeskedő flame tenger nem.

Nekem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



covfefe



Ez volt az elfogadható kis trollkodás. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Fórumetikett megtoldás a mai esetből kifolyólag:
Ha alapvetően a fórumetikettel szembemutató kommentet lát az illető (beletartozik a személyeskedés is és hasonlóak) akkor ha úgy érzi nem tudja nyugodt hangnemben továbbvinni a beszélgetést és legszívesebben visszakontrázna neki szintúgy proletár módon, helyette lilatelefonozzon inkább. A modok majd kezelésbe veszik a helyzetet.

A visszakontrázás nem segít a szitun csak tovább ront, és arra vezet hogy esetleg még többen csatlakozzanak be.

A modok eldöntik majd a helyzettől függően hogy milyen erényesen kell közbeavatkozni. Vagy figyelmeztetnek és esetlegesen adnak időt a feleknek nyugisan tovább beszélni a szitut, vagy azonnal törölnek, vagy akár bannolnak ha nagyon durva dolgokról, vagy akár többszöri hatástalan törlésről/figyelmeztetésről volt volna szó.

Próbálunk objektíven hozzáállni minden felborsozott vitázósokhoz és emberségesek lenni az épp eldurrant agyú felekkel is, azaz megadni nekik az esélyt hogy észrevegyék magukat és változtassanak a hangnemen, különösebb következmények nélkül.

Próbálgatni feszegetni a határokat kontra produktív bárki számára, mivel minél többször fordul elő feltételesen ilyesmi vagy esetleg minél mélyebb szinten, annál erélyesebben fogunk közbelépni és moderálni a helyzetet.

Beszélgetni és vitatkozni szinte bármiről lehet, miért is ne tennénk ugye. De személyeskedésre vagy hasonlóféle proletárabb megnyilvánulásra semmi szükség a fórumon, azokkal csak mérgezzük a levegőt.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Valaki lementette? :/ Mindig lemaradok.

ibi amentia latet



...és hiriróként nem törölgetünk bele mások kommentjébe, bármennyire is sírni támad kedvünk tőle.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



ez eddig is szabaly volt, csak a technikai loophole-al at lehet ugorni. :)

vagy megvonom toluk a jogokat a komment es egyuttal a cikkekbe beleszerkesztesbe (ebbol sokkal tobb a kar mint a haszon szarmazik velemenyem szerint), vagy ismertetem veluk a motor jogkiosztasanak a limitaciojat, megadom a szerkesztes jogot, es megkerem szepen oket hogy a moderalasi ugyeket hagyjak a modoknak/adminoknak, a cikkekben ez mellett viszont fuggetlenul nyugodtan ugykodjenek, updateljenek, stb kedvukre.

Masodik utat valasztottuk ugye.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Frissült a házirend. A korábbi szövege itt olvasható:

Mivel a REWiRED a szőrmadarak mennyországába távozott HW hagyományait kívánja továbbvinni, így a számos beszélgetési téma mellett a szalonnasütés rejtélyeinek és az epertortafalás apró praktikáiról szóló, kulturált eszmecserének kíván elsősorban helyet biztosítani. Az alábbi kitételek figyelembevételével:

  • Törekedjünk embertársainkhoz méltó hangnemet megütni, mind kommentjeink, mind pedig az általunk linkelt, csatolt tartalmon keresztül.
  • No warez: mindenki a saját lehetőségeihez mérten szerezze be az adott játékokat, szoftvereket, de a kalózkodás módjairól és az illegális beszerzést elősegítő linkek megosztásától tartózkodjunk.
  • No doxxing: az anonimitás minden felhasználónak alanyi jogon jár, ezért ne osszuk meg más [felhasználó] vélt, valós vagy bármilyen módon hozzá köthető személyes adatait.
  • A magunkból és fórumtársainkból állatot kihozó alpári, rasszista vagy gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulások minden formájára nagy vehemenciával csapnak le a szabadon kóricáló, de gyorsreagálású küpüegerek.
  • A törvénybe ütköző és a korábbi pontokban megfogalmazott – ám nem teljesen átfogó – „extrém” tartalmakon kívül, a bel- és aktuálpolitikai témákat is kéretik mellőzni, mivel ezek rendre nem az előnyös oldalát hozzák ki az embernek.
  • A szándékos rendbontás: spammelés, trollkodás vagy a topik eredeti célját bármilyen formában akadályozó viselkedés kommenttörlést, súlyosabb esetekben kitiltást vonhat magával.
  • A szavazások és egyéb jutalmakért folyó közösségi események rendeltetésszerű lefolyása végett, egy ember maximum egy felhasználónévvel rendelkezhet.
  • Annak függvényében osszatok meg bármit, hogy a felhasználói kommentek, illetőleg azok tartalma bármikor kikerülhet a „Főoldalra”.

A fórum semmilyen formában nem tükrözi az üzemeltetők nézeteit, azok tartalmáért nem vállalnak felelősséget, továbbá fenntartják a jogot, hogy a nemkívánatos hozzászólásokat, témákat és a regisztrált tagokat saját belátásuk szerint eltávolítsák, szerkesszék, illetve be- és kizárják. 

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nem volt tartalmi változás, csak az indító hozzászólást személytelenítettem.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Diff?



Csak a sticky állapotot abajgattam, nem történt tartalmi változtatás.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



ne szojja be teso (Vajk), mert megverlek :DDD

Parizer forever.



Elég szigorú házirend ez ahhoz képest, hogy ahogy nézem, van vagy 10 aktív felhasználó.



Üdv itt. Hajdan többen voltunk, de a fórumozás már boomer szokás 2022-re. Nameg volt némi lemorzsolódás az öregek közül is. Nemegy már az élők közül is sajnos lemorzsolódott.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Meg aztán még a kvízt is párhuzamosan tolod itt és discordon.



nem kéne összedobni valami facebook hirdetésre pl. IGN-es közönséget célozva, hogy csatlakozzanak Magyarország legősibb gamer fórumjára, garantált retro feeling? :D



A kvízről lemaradtam. A discordra csak a poénosnak szánt képeket gyűjtöm, mert egyszerűbb oda csak bepastelni, mint ide vadászni még linkeket is.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Szerintem az alt-okat is büntetik ;)

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!