Jelenlegi hely

A Gyehennáig vezető út fejtörőkkel van kikövezve

Utolsó bejegyzés

A Gyehennáig vezető út fejtörőkkel van kikövezve
Kiegészítő tartalmat kap a Croteam tavaly decemberi, remekbe szabott filozofikus puzzle játéka. Talán nem túlzás azt állítani, hogy kategóriájában a tavalyi év legjobbja volt a Talos Principle, ugyanis az egyre nehezedő fejtörőket pazar látvánnyal és egy háttérbe húzódó, ám elgondolkodtató történettel emelte ki a nagy átlagból. Ki vagy te? Miért vagy te Te? Kik voltak itt előtted, és azok hova tűntek? Miért szól hozzád egy Elohim nevű hang folyton a semmiből? Miért van a kertje közepén egy hatalmas torony, és miért nem akarja, hogy oda felmenj? Megannyi kérdés, amire két tanulságos befejezés (plusz egy az extra kihívásokat teljesítőknek) adta meg a választ. Ez volt a Talos Principle.
 

A július 23-án megjelenő kiegészítés PC, MAC és Linux platformokra érkezik. Főszereplője ezúttal Uriel, Elohim hírvivője lesz, aki az alapjáték korlátozott számban elérhető segítségeit szolgáltatta. Útja a Kert egy furcsa, eldugott szegletébe vezet majd, hogy az ott ragadt "lelkeket" kiszabadítsa. Négy új fejezeten keresztül vezet majd utunk, melynek során új szereplőkkel és egy új, saját történelemmel és filozófiával rendelkező közösséggel kerülünk kapcsolatba.
 

További képekért érdemes felkeresni a játék Steam oldalát.
 
Szerkesztette: swoder - 2015 júl 11


Jééj! Jabba a gépezetben! :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kívánságlistán van, nem is értem, miért nem vettem meg 6 euróért a nyári vásáron. Na majd legközelebb.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Talán a sok nyomi DLC miatt?



Lehet, hogy nem mondasz hülyeséget. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ha megnézed a DLC-ket, akkor láthatod, hogy nem igazán érdemes azok miatt visszakozni. :) Serious Sam narrátor DLC? Poén, de nem hiszem, hogy bárki is végignyomná többször a játékot csak azért, hogy azt hallja. Artbook, soundtrack, stb? Biztos nagyon frankó, de magához a játékélményhez semmit nem ad. Prototype pályák? Bővan van olyan hosszú a játék, hogy ne akarj azonnal nekikezdeni ennek az extrának.

Az egyetlen értelmes DLC a Road to Gehenna, de azt meg úgyis külön fogják árulni, ahogyan a Serious Sam 3: Jewel of the Nile-lal is tették. Simán meg lehet venni akcióban vagy akár teljes áron (EU 2 régióban, vagyis nálunk is 20 euró a játék, máshol 40), a DLC pakkot meg mellécsapod a következőben. A Devolvernél egyébként sem szoktak szívózni az árakkal, néha olyan akciók vannak, hogy már szinte szégyelled megvenni (pl. Shadow Warrior 90% off). A következő sale-ben már tutira lesz 75% off vagy több.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!