Jelenlegi hely

Terror a bolygón, avagy ez nem játék és mese…

Utolsó bejegyzés


Fejtsd ki nyugodtan amugy hogy ha faji alapon szetosztva a fekete es a latino tobb pontszamot kap, ugyanazert a teljesitmenyer mint a feher vagy az azsiai, akkor a nyilvanvalo rasszista diszkriminacio nekunk miert is jo.

A demokratak vegulis erveltek mar azzal hogy a rabszolgaknak tulajdonkeppen kiraly volt hogy szolgalhattak oket.

Neked jo latni hogy diszkriminalnak egy embert a borszine miatt? Afrikaban hogy allami programmal elkezdtek eroszakkal elvenni a feherektol a foldi tulajdonukat, es igy kiszoritani oket, jo latni neked?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Fejtsd ki nyugodtan amugy hogy ha faji alapon szetosztva a fekete es a latino tobb pontszamot kap, ugyanazert a teljesitmenyer mint a feher vagy az azsiai, akkor a nyilvanvalo rasszista diszkriminacio nekunk miert is jo.

Minek fejtsem ki? Amikor a múltkor kifejtettem, megértetted vagy faszságot hordtál utána össze még egy oldalban? Faszságot hordtál össze. Amikor utána Zoo kifejtette neked és leírta tök ugyanazt, mint én, megértetted vagy faszságot hordtál utána össze még egy oldalban? It was the faszság.

Tehát akkor? Haver, rajtad egyedül az elektrosokk-terápia segíthet, szavakkal itt már mit sem érünk. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Zaxx][quote írta:
Tehát akkor? Haver, rajtad egyedül az elektrosokk-terápia segíthet, szavakkal itt már mit sem érünk. :D

Bazdmeg.. :D
rwurl=https://media.giphy.com/media/YF6yWJUu4St9e/giphy.gif

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



It was a joke, én úgy szeretem psit, ahogy van... csak vicces gyakran látni ezt a "fejtsd már ki!" érvet, amikor ő is nagyon jól tudja, hogy milliószor ki lett már fejtve, és hogy hiába mondja azt bárki, hogy ez alapvetően szociális és nem faji alapú kérdés, neki akkor is faji alapú kérdés marad.

Másrészt meg az egyetemi pontszámok kérdése úgymond sosem volt az "igazságosság" mentén szerveződő dolog. Munkapiaci igények találkoznak sokszor fura köznevelési elképzelésekkel és egyéb agymenésekkel, amik valóban nem tükrözik az igazságosságot sokszor, de ez azon nem változtat, hogy psi következtetése téves, mert a vélt okozat nincs összefüggésben az okokkal.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



psishock írta: Afrikaban hogy allami programmal elkezdtek eroszakkal elvenni a feherektol a foldi tulajdonukat, es igy kiszoritani oket, jo latni neked?

Ne aggódja, Dél Afrika is megy a klotyón lefelé (gyorsuló sebességgel), mióta a korrupt rasszista feketék átvették a rasszista, de szakértő fehérektől a hatalmat. A gazdaságuk folyamatosan zsugorodik, a befektetések elmaradnak (ha nincs biztosítva a tulajdonjog nem csoda), a bűnözés egyre jobban elharapózik. Nem tanultak a szomszédos Zimbabwe esetéből se, ahol a fehérektől kisajátított farmokat buták kapták meg, aztán úgy beomlott a mezőgazdaságuk, hogy segélyért kuncsorognak az ENSZ-nél. Idióták.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



A linkelt oldal IQ-átlagok lakhely szerinti korrelációját mutatja. A kauzalitás alapvelve miatt ebből nem tudsz okokra következtetni.

Másrészről mit mér az intelligencia kvóciens teszt? Absztrakt logikai összefüggésekben gondolkodást. Ez az emberi értékeknek csupán egy kis szeletét teszi ki. Ezért messzemenő következtetéseket nem lehet vonni a tesztből.

Harmadrészt, hogyan mérik az intelligencia kvócienst? Önkitöltős teszt formájában. Vagyis a teszt kitöltése értelmezést kíván, melyet kultúrális tényezők befolyásolnak. Ebből fakadóan egy jelenséget csak akkor tudsz ilyen mód mérni, ha azt a felmérendő csoportok kommunikációs eszköztára lehetőve teszi, illetve ha a kapcsolódó koncepciók is ismertek a felmérendő csoportokban.

A kultúrák sokszínűsége tükrében nem nehéz belátni, hogy egy sztenderdizált, világ szintű mérés módszertanát tekintve komoly kihívást jelent. Koncepcionális szinten még inkább megkérdőjelezhető, hogy ha létezik, mi is az a tényező, ami világ szinten egységesen jelen van. Tudományos körökben nem véletlen hagyták hátra évtizedekkel ezelőtt az intelligencia kvóciens, meg hasonló univerzális elméleteket.

Univerzális koncepció hiányában mi köti össze az itt felvonultatott gondolataidat?



Nem tiltanám be teljesen a fegyvereket

Vadászat, sportlövészet és fegyveres hagyományok megőrzése mellett másra is gondolsz civil lőfegyvertartás alatt?



Önvédelem? (Én is nyugodt lennék, ha lenne itthon egy önvédelmi fegyver. Ha életemben csak egyszer járna nálam betörő, aki csak 500 forintot lopna, akkor sem lenne később lelki ismeret furdalásom, hogy agyonlőttem...) Persze, a gyerek miatt valami speckón biztos, de mégis könnyen elérhető megoldás lenne jó.



Cartwright írta: Önvédelem? (Én is nyugodt lennék, ha lenne itthon egy önvédelmi fegyver. Ha életemben csak egyszer járna nálam betörő, aki csak 500 forintot lopna, akkor sem lenne később lelki ismeret furdalásom, hogy agyonlőttem...) Persze, a gyerek miatt valami speckón biztos, de mégis könnyen elérhető megoldás lenne jó.

Gondolkoztál már less than lethal magyarországi lőfegyvereken ?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ne szarozzunk már, ha valakit lelövök, akkor pusztuljon is meg :D
Amúgy nem, ennyire nem jártam utána, mint a valós fegyvereknek sem. De jöhet ilyen is, ha:
- Több mint egy lövést tud leadni (mert nem hiszem, hogy kapásból eltalálnám az intrudert és/vagy nem hiszem, hogy szépen egy helyben ülve maradna.
- Legyen ütős, pl. 200 kilós, nájki télikabátos, többszörösen büntetett előéletű, kigyúrt kan ork is úgy feküdjön tőle, mint a koca a taglópisztolytól. Egy kapáslövés esetén, mondjuk egy felkar találatnál, egy rendes golyó azért megcsiklandozná , szóval elvárás valami hasonló hatásfok.
- Nézzen ki vagányul. Facebookra felkerülő selfinél, kékfénybe igazi badassnak nézzek ki, ne hülye gamernek, fénypisztollyal.


ShowHide spoiler #Csak vicc

Boz képe
Boz

Robannószarral.

Éljenek a videojátékok!



Ne szarozzunk már, ha valakit lelövök, akkor pusztuljon is meg :D

Pedig mennyivel jobb poén mondjuk egy strobe-os zseblámpával elvakítani az ellent közben pedig pár gumigolyóval eltörni a bordáit utána meg megkínálni pepperrel, dehat kinek a pap kinek a paplan ugye :D

Ha badass akarsz lenni

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ja, éjszaka közepén felkellek a zajra, megnézem mi van az inventoryba és craftolok valamit :D
Amúgy most elgondolkodtatott ez a nemhalálos dolog, beleásnám maga a témában, de hátha valakinek van valami tapasztalata, azt inkább szívesen venném, mint a 100 youtube videó megnézését.
Boz: mindig van itthon fagyott narancslé és a benzin a napalmhoz.


Boz képe
Boz

Csak gondolj bele, valaki betör a lakásba éjjel, felriadsz, csak megnyomsz egy gombot és felrobban az egész minden a picsába. Abból tuti tanul.
Ha igazán profi vagy akkor minden szobához, ajtóhoz és ablakhoz külön gombot rendelsz és úgy méred ki, hogy ott hassanak csak. Mondd, hogy nem király ötlet.

Éljenek a videojátékok!



Azért ne essünk a ló tulsó oldalára. Lehet ezekből is bizonyos következtetéseket levonni például az oktatásra, kultúrális hatásra.
Például az északi népekben nem véletlenül alakult ki a szélsőséges természeti viszonyok miatt egyfajta hozzáállása a dolgokhoz/munkához/fegyelmezettséghez - túlélés záloga volt - összevetve azokkal akik olyan környezetben nőttek fel, ahol nem volt természeti kényszerítő körülmény és a közösség megkövetelt volna egy bizonyos normát a túléléshez (például kegyetlen tél).

Erre a rétegre még rámegy egy másik kultúrális réteg, hogy adott népcsoport mennyire volt elszigetelve természeti adottságokkal (távolság/hegyek/tengerek) más népektől, vagyis mennyire kellett szervezetté válniuk külső támadásokkal szemben is. Minél nagyobb a közösség, amit szervezetté kell tenni - vagy tartani, ott mindig kialakul egy hierarchia, betagozódás és egy belső fegyelem. Na és itt jutunk oda, hogy egy szervezett közösség szűkséges egy civilizáció kialakulásához és fenntartásához. Ugyanis a szervezettség teszi lehetővé a specializációkat/tanítást és ezen keresztűl a fejlődést, ami természetesen szorosan összefügg az átlag IQ kialakulásásval is.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Érdekesség. Ismerős németben lakik, szuperbiztos lakásajtaja van, direkt cseréltette, amikor megvette az ingatlant. Na most, belül maradt a kulcs, szól a helyi lakatosnak. Kijön az ipse, nézegeti az ajtót, gondolja emberünk, hogy ebből bontás lesz. Mire a szaki, megkéri, menjen el folyosó végére. Mire visszaért nyitva volt az ajtó, olyan ajtó, amit nem itthoni melósok szereltek be, német minőség stb. Erre az első lakatos kinyitotta.
Nagybátyám - itthon -, kertes övezetben lakik, kisváros, békés utca. Egyik éjjel megy haza (lagzi) a lányával, nem találja a kulcsot. Gondolja, bemegy a garázsajtón (utca front, öreg vas ajtó). Neki áll pejszerrel, kalapáccsal szétkapni, fél óra alatt kifeszítette. Senki, de senki nem jött ki, nézett ki, hívta a zsarukat... Pedig előtte 1 évvel több betörés is volt a környéken, a tetteseket sem fogták el.
Na, ezek után tényleg parás dolog a "biztonságos" lakás téma.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A téma az önvédelem kérdése volt, tehát adja magát. Amúgy is össze tud mosódni a többivel a gyakorlatban.

És ahogy írtam, nálunk sincs teljes tiltás (na jó, önvédelemre szintre az van). Sok más megengedőbb európai országban sem, ahol nincs ebből nagy probléma. A lényeg az volt, hogy egy észszerű szabályzás nem tiltást jelent, és az is működhet, én meg ezzel együtt tudok élni.

Sors bona, nihil aliud.



Ha belülről nincs ráfordítva a kulcs, a legtöbb biztonsági ajtó simán nyitható a filmekben látott, plasztikkártyás trükkel. Tudom, mivel a lakatos nekem is így nyitotta ki, amikor bent maradt a kulcs. Ez kétszer is megtörtént, de másodjára elkértem a kártyát és harmadjára már magamnak nyitottam ki :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Van olyan megoldás aminél csak falbontással lehet bejutni, de az nem olcsó és az csak ajtóra működik... ahogy vannak már olyan zárak, hogy a lakatos se oldja meg sérülés nélkül. A profik meg úgy próbálnak behatolni, hogy ne legyen nyoma.
A vicces az mikor úgy szerelnek be biztonsági (értsd drágább nehezebben mókolható) zárat, hogy kilóg a kengyel a zárból, amit egyszerűen csak le kell törni, amihez nem kell ész és bárki bemehet.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



http://www.gazpisztoly.hu/index.php

TLDR:

-csak peppert tárazz nem kell szórakozni CSel meg riasztóval
-csak revolvert vegyél, az öntöltő nagyon cool kinézetű csak ha a fos gyártmányú töltényhüvely a kevés gáz miatt elakad benne lövés után kicsit nehezebb a szánnal szórakozni hogy kiszedd mint egy revolvernel újra lőni
-annó tudtommal a Röhm,Alfa , Weinrauch (utóbbiból a HW88 az ász) általánosságban a német gyártók voltak a jók (vagy 10 éve) (gumizni nem tudom mondjuk melyik jó éppen nem mind tud) most nem tudom mi a helyzet de a szar spiáteres török szarokat kerülni kell az biztos :D

Jah és van ilyen fun cucc is 33 ezerért, a töltényhüvelyt egy rugó ejti ki amikor elengeded az elsütőbillentyűt így nincs gond a beragadással, és még a gázpisztoly szintű engedély se kell hozzá

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=AEUvHRK-HAU

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Na, ez nyami. Amúgy te is foglalkozol a dologgal, vagy mi? :D
(Ez azért is jó, ha hülye a gyerek, asszony , a kutya legalább nevelési céllal is felhasználható)



Férfi vagyok, minden fegyver érdekel :D
(amúgy a gázpisztolyos érdeklődés a Tomcat-től indult neki volt FÉG GRP-9ese)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Milyen fejlettség és kultúrális hatások mérésére alkalmas az IQ teszt? Azért, mert korrelál az országos átlag IQ a népesség méretével és gazdasági mutatókkal, abból még nem tudjuk meg, hogy ezek a tényezők befolyásolják az IQ-t, és ha igen, milyen mértékben. Számtalan más tényező lehet okozó, amire egy számtani átlagból nem derül fény.

Oktatáshoz kötődően, nem tudományos célzattal valóban használnak IQ tesztet: például speciális igényű gyermekeknél. De ebben az esetben is más tesztekkel karöltve. Továbbá IQ tesztelésre alkalmas kultúrális közegben, mivel egy mikro közösségben nem feltétlen ugyanazok a társadalmi igények és szerepek merülnek fel.



Zaxx írta: It was a joke, én úgy szeretem psit, ahogy van... csak vicces gyakran látni ezt a "fejtsd már ki!" érvet, amikor ő is nagyon jól tudja, hogy milliószor ki lett már fejtve, és hogy hiába mondja azt bárki, hogy ez alapvetően szociális és nem faji alapú kérdés, neki akkor is faji alapú kérdés marad.

Nem szocialis poziciod alapjan osztalyoznak hanem faji alapon. Egy gazdag fekete is elonyt fog kapni mint egy szegeny fekete. Egy szegeny azsiai is pont levonast fog kapni mint egy gazdag azsiai. Mindketto kissebbseg btw. Szoval egy gazdag fekete ugyanazert a teljesitmenyert fel lesz veve a suliban es tovabbi elonyei lesznek, a szegeny azsiai meg el lesz utasitva, es tovabb nehezedik az elete.

Másrészt meg az egyetemi pontszámok kérdése úgymond sosem volt az "igazságosság" mentén szerveződő dolog. Munkapiaci igények találkoznak sokszor fura köznevelési elképzelésekkel és egyéb agymenésekkel, amik valóban nem tükrözik az igazságosságot sokszor, de ez azon nem változtat, hogy psi következtetése téves, mert a vélt okozat nincs összefüggésben az okokkal.

Egyelore pont engem igazolsz amugy, nincs erved ra hogy ez miert nem faji alapon valo megkulonboztetes, csak probalod terelni a temat hogy hat igen, igazsagtalansag, de no problem mert jovanazugy.

Az Afrikai peldamra sincs semmi erved hogy miert nem faji alapon valo megkulonboztetes amit muvelnek.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Az Afrikai peldamra sincs semmi erved hogy miert nem faji alapon valo megkulonboztetes amit muvelnek.

Az afrikai példádra pl. azért nincs érvem, mert nem érdekel a dolog egyáltalán, így nem is értek hozzá.

Más érvet meg azért nem kapsz, mert hát: OLVASS VISSZA, és fogsz találni eleget.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



OLVASS VISSZA, és fogsz találni eleget.

a google it, sohasem jo erv egy beszelgetesben sem. Szandekosan konkret peldakkal altam elo, amelyek cafolathatatlanok a maguk kornyezeteben.

nincs érvem

akkor miert probalod elmismasolni a kerdest hogy "jajj jajj szegeny feherek"? Hogy nincs jo erved ra az teljesen jo valasz ra, es minel tobbet informalodsz majd a kerdesben, egyre inkabb atlathatod azokat a donteseket is. Afrikanak is bazi nagy problemaik lesznek abbol a rossz dontesukbol hogy faji alapon kezdtek elvenni az emberektol a javaikat. Ott a friss dokumentum film a problemarol amit linkeltem kezdetnek pl.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



a google it, sohasem jo erv egy beszelgetesben sem. Szandekosan konkret peldakkal altam elo, amelyek cafolathatatlanok a maguk kornyezeteben.

Jó, de érted, megbeszéltük ezt már hónapokkal ezelőtt, na meg hol érdekel engem az, hogy hogyan és milyen faktorok szerint alakulnak az amcsiknál az egyetemi pontszámok és hogy az afrikai kupiban hogyan állnak bosszút a négerek a fehéreken? Te a fehérek rendszerszintű elnyomásáról dumálsz, utána meg felhozol ilyen lófasz érveket, hogy "hopp, nézzétek, Afrikában mi van!" meg hogy éppen milyen baromságok vannak az egyetemi pontszámok meghatározásánál.

Attól, hogy vannak a világon szakállas nők, még nem lesz minden nő szakállas.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ja, például a gének is, amiknek a kutatását PC okokból beszüntették.
Ez a söpörjük el az IQ tesztet, mert nem mér semmit, meg olyan relativizálásba torkolló okoskodás a számomra. A vitát itt be is fejezhetjük, mert nem fogok időrabló felesleges körökbe mászni ebben a témában. Időmilliomosok előnyben.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Ja, például a gének is, amiknek a kutatását PC okokból beszüntették.

Nem volt hozzá elég erős hardver?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!