Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Csak nézem. De írtam is.

Choose your next words with excpetional care!


CJ képe
CJ

Reggel van, sorry.... :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Halottmedence (Deadpool 2)
Teljesen okés volt a film, jókat röhögtem magamban, Domino krva jó csaj.
Azt viszont nem értettem, hogy

ShowHide spoiler #


Upgrade

Jo ez a Venom film, Tom Hardy szuper volt es a koreografia istenkiraly. Bejott!



Upgrade

Kellemes film. Nekem leginkább egy Black Mirror minőségű szösszenethez hasonlított, én is ajánlanám megtekintésre, de a megfelelő elvárásokkal. (Bár a trailer nagyjából körvonalazta milyen jellegű filmről van szó) (5.5/7)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Deadpoop 2.

Sokkal jobb volt mint az első rész. Nem volt nehéz kivitelezni mert az első rész szar volt.

Cart: Wade csaja jobb. 10/10.



Super troopers 2

Abszolút felesleges.



Mintha az első rész nem lett volna az.
Szerintem a második is élvezhető megfelelő hangulatban. Én nagyobb minőségi romlásra számítottam.



Nem volt az. Folytatást csinálni 17 évvel később az. Rossz folytatást csinálni 17 évvel később méginkább felesleges.



Tom Hardy?



Amerika kapitány: Polgárháború
Ez olyan volt, mint egy soron kívüli Avengers-film. Tetszett, hogy végre nem a világot mentik meg, hanem a belső problémákkal küzdenek. Egészen üdítő volt.

Thor: Ragnarök
Ez is tetszett, bár kicsit sajnálom, hogy ennyire eltolták GoTG-féle poénkodásba. Eddig számomra a Thor volt a komolyabb vonal a Marvel CU-ban, erre átdobták a ló túloldalára. Élveztem, jókat röhögtem rajta, de pont nem ezt vártam volna a Thortól. Ugyanakkor úgy érzem, hogy egy kicsit Thor és Hulk karakterét is meggyilkolták. Nehéz ezután bármit kezdeni velük. Persze, ha az Infinity War után nem lesz tovább, akkor így még oké is lehet.

Fekete Párduc
Egyszer nézhető, de számomra ez a vakandai kultúra kiverte a biztosítékot. Nálam nem fér össze a törzsi csomag a hi-tech csomaggal. A sztori elég sablonos, a megoldás elég banális, 1x1 az 1.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Eddig számomra a Thor volt a komolyabb vonal a Marvel CU-ban

dafuq? :D Thor 1 nagy része vígjáték volt, a Thor 2 sikerült komorabbra, de a karakter egyik filmben se vette túl komolyra a figurát. Amire te gondolsz azok az Amerika Kapitány filmek.



Lehetetlen misszió 6

túl van hypeolva, de nagyon. A kaszkadőrjelenetek valóban minőségiek, de sajnos Cruise már csak ebben tudja odatenni magát. Színészi játék gyakorlatilag 0 mindenkinél. Kivétel Vanessa Kirby, akit nagyon szeretünk Crownból is!
Egyszer meg lehet nézni, de hülyeség, hogy ez a minőségi popcorn mozi. Végig kiszámítható, buta, gyenge párbeszédes és történet. És ami a legrosszabb, hogy egy másodpercig nem éreztem azt, hogy izgulni kéne a szereplőkért, GODMODE-ban tolják végig... A Man of Steel-ben 10x jobban lehetett izgulni Supermanért, mint itt bárkiért.


LY képe
LY
Donator

Ez megint trolling?



Annak tűnik.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nincs ebben semmi trollkodás, teljesen igaza van. Nevetségesen túlhype-olt film. Én az akcióktól is csak itt-ott voltam elájulva, a sztorija egy nettó ökörség, agyon van csavarva tök feleslegesen, a hozzáadott belső dráma (amivel el akarták adni) pedig kimerül egy monológban, amiből nem következik semmi. Egyébként szórakoztató film, elvoltam vele, de semmi plusz, 6-7 pont a 10-ből, mert sok jó pillanata van, csak épp ugyanaz a jellegtelen valami köti össze őket, ami az első rész óta az összeset. Na, az viszont egy 9 pontos film volt 22 évvel ezelőtt, a környékén nem jár egyik folytatás sem.

Respect is not given. It's taken.



mégis mi a trolling benne? Ha már valaki nem ül fel a hypetrainre az troll? A jó édes f*szom kivan már ezzel a közeggel. Én szeretem MI szériát (kivéve 2. rész), imádtam régen Cruise-t, azt írtam, hogy egyszer nézhető a film, de könyörgöm nehogy ez legyen már 97% a rottenen, amikor annyira buta és kiszámítható, gyakorlatilag durva kaszkadőrjelenetek egymás után fűzése az egész. A végén a 15 perces üldözés a '80as évek akciófilmjeiben is gáz lett volna, mert kb. 1.5 órányi cselekmény történt közben. És hangsúlyozom egy percig nem lehetett izgulni a szereplőkért. Semmi váratlant nem mertek húzni, bevett sablonokból áll az egész.



mert sok jó pillanata van, csak épp ugyanaz a jellegtelen valami köti össze őket, ami az első rész óta az összeset. Na, az viszont egy 9 pontos film volt 22 évvel ezelőtt, a környékén nem jár egyik folytatás sem.

+1 !



nem, egyetertek vele, szerintem se jo film
most neztem az elozmenyeket meg ujra, mind jobban tetszett, mint az mi6

Parizer forever.



Én még ugyan nem láttam, de nem várnék sokat tőle azok fényében, hogy az előző 3 részt kb kómában néztem végig. Egészen fura nekem ez, hogy páran megmondják, mekkora maszterpísz és default bolond, aki nincs elájulva tőle. Komolyan WTF?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Az előző 2 része tetszett, úgyhogy ez is fog, csak legyen már tor.... bluray megjelenés. :P



Logan Marshall-Green a szegeny ember tomhardija. Plusz van sok egyeb venom parhuzam is a filmben :)



En igy vagyok a Craig-es Bondokkal. Egyszeruen nem ertettem a hajpot a Skyfallnal, amikor az csak egy rettentoen bena TDK klon (akkora plothollal, mint a Nap), es az utalatot a Quantum kapcsan, amikor az igeneis egy jo folyatasa az elso Craig-es filmnek.

M:I-nel szerintem mindenki egy benacska filmre szamit, aztan ezzel szemben 4-5 egesz korrekten ossze volt rakva, sot. Hatot meg nem lattam.



Én mondjuk a Craig bondokkal is ugyanígy vagyok. Csak villanások vannak meg belőlük.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



en is jobbra szamitottam a skyfall-tol (az az egy resz volt, amit moziban neztem meg), es meg mindig a cr a legjobb bond film (es nekem craig a legjobb bond, a tobbi mumajer hozza kepest :))

Parizer forever.



én azt várom már, hogy mikor lesz zsidó meleg transznemű néger japán bondunk

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Lou képe
Lou
Donator

Hereditary
igen. remek ötlet volt hosszú kihagyás után első horrorfilmnek visszatérésre. igen, kifejezetten könnyű lesz elaludni. fuck.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Hétvégén nézzük mi is. :D

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!