Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Fehéret hugyálok. Vöröset köpök. Ne nézz a pofámba. Ne nézz, te köcsög!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Change of plans. Nem megyek UK-be, Budapesten maradok otthoni egy kurvajó melóval.



Abusoskurvaeletbe! Tortenet a kovetkezo...

Hetfon beviszem a bicajt a boltba ahol vettem hogy csinaljak meg mert 2 kullo eltort hatul. Szombaton is vittem, de akkor nincs mechanic es rajta kivul senki nem tud kullot cserelni. Makes sense. Szoval beviszem, mondom hogy hat a valto is eleg szar, nezzenek mar ra ha mar itt van. Na ebbol jott hogy a lanc ki van nyulva a picsaba es kb az csoda hogy nem esett le ket lepesenket. Ja meg ez szetnyirta a hatso fogaskerekeket is. Mondom szuper. Akkor nyilvan cserelni kell azokat is. Ja, de az nem lesz kesz am ma. Jabazdmeg mert lecserelni ket dolgot az nem 20 perc, de jo mind1. Elore foglaljak idot majd ugy megcsinaljak, hat jo. Egyelore akkor hetfo 3kor abban maradunk hogy kicserelik a ket kullot meg elso hatso fekpofat. 6ra kesz. Na 6kor visszamegyek film utan, kozlik hogy kullocsere kozben folyamatosan tornek ki, mar 5ot csereltek, de a kerek total kopott es szerintuk mar nem safe, cserelni kene. Persze nincs raktaron ugyhogy szerdara lenne meg. Hat mondom fuckit, leszarom csinaljak, de akkor mar mindent. Ok, rendben. Azzal jottem el hogy szerda 3ra 200%, hogy kesz lesz. Fontos volt mert napi 10kmt tekerek munkaba odavissza... Na eljott a szerda, fel 5kor mentem biztos ami biztos, kozlik hogy a kerek delutan 1kor erkezett meg ugyhogy nem volt ido osszerakni. Majd csak holnapra. Hat neztem nagyokat hogy mi a fasz, 3 es fel ora alatt nem sikerult megoldani... Szep, mindegy probaltam tartani magam es mondtam hogy akkor jovok holnap (a bolt fel ora gyalog a lakastol szoval 1 ora gyaloglas ezzel megoldva szerdara...) Ma elmentem megint 6kor, mert ugy tutibiztos kesz. Odaadom a papirt, kijon a csavo hogy 1 oraja kapta meg a kereket nem volt ideje nagyon sajnalja stb. Itt tort el bennem valami. Ugy elkapott a harcteri ideg hogy meg en is meglepodtem. Eleg eroteljesen megkerdeztem hogy are you fucking kidding me dude? A csavo tegnap kihozta megmutatni hogy mar itt van es megigerte hogy kesz lesz ma. Erre nezelodik hogy ja varj, akkor az nem is a tied. Remenysugar. Bemegy, kijon, hozza a becsomagolt kereket amit fel is ismerek tegnaprol. Na itt vegem volt. Mondja hogy nem tudott rola, hogy megjott es nincs kesz. Nagyon sajnalja. Na eddig 27 eve nem orditottam boltossal vagy szerelovel de most nagyon elborult az agyam. 5 perc utan annyit ajalnott fel hogy akkor a kereket felaron szamoljak (35 font amugy) hat mondom ez a kibaszott minimum. Igy is lesz vagy 70 font ez a szar. Aztan otthagytam oket ujra. Fel orat gyalogoltam haza szakado esoben. What a lovely day.



Ha már világvége, én is:

Garázskapu szerelőkre vártunk szerdán 9-re. 9 után 10 perccel hívnak, hogy gépben benne van a cucc, de raktárban nem találják (biztos elment nyaralni, b+), valszleg egy másik lerakatukban van. Érted, 10 perccel a kiállás megbeszélt időpontja után. Persze akkora már le lett vágva a korábbi kaput tartó vas, hogy basznák magukat szájba. Perpill 10 napot mondanak, (így lett a 4 hétből immáron 8...) úgyhogy ideiglenesen valami mást fel kellett rakni kapunak.

(Sajnos spéci méret kell, ezért kb ezt az egyet találtuk az országban. )



Egy tipp legközelebbre: sokkal előbb csapj az asztalra.
Amúgy részvétem.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nem birom az elso privimet elolvasni, ha rakattintok meghal az oldal (vagy csak magatol haldoklik)

qrva rewired! :)

Parizer forever.



nem birom az elso privimet elolvasni, ha rakattintok meghal az oldal

milyen hardware es milyen szoftware? Aztan milyen grafikai beallitasokon?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ez olyan mintha itthon történt volna. Amúgy az olvasás közben miért volt olyan érzésem, hogy fokozatosan átbasztak?

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



milyen hardware es milyen szoftware?

nagyon jo :)

Aztan milyen grafikai beallitasokon?

az meg ecceruen tokeletes :)

szoval mar minden ok

Parizer forever.



lol ok :D, nem szopatasbol irtam hanem ha van konkret bugjelentesed hogy valahol valamiert torik az oldal, probaltam volna segiteni. :D

De ha minden mukodik es mas volt a bibi akkor orulunk Vincent.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



az egesz hw halodott par percig, mint utolag rajottem :) (tobbi site rendben ment)

Parizer forever.



Valoszinu a kerekcsere kicsit overkill volt azt alairom de szartam ra. A tobbi teljesen jogos volt igy 5-6000km utan. A munkakedv meg pontosan tudom hogy azert volt 0 mert kibaszott meleg volt. Naluk meg plane. En se szivesen mozogtam volna. Ugyhogy a "jaj nem tudtam rola" mar ott tudtam hogy hatalmas mellebeszeles. A tenyen nem sokat valtoztat. :D Ehhez nem sokat segit hozza, hogy (tisztelet a kivetelnek) nem nagyon ismerek olyan angolt aki dolgozik normalisan. Mindenkinek minden kurvara raer meg nem foglalkozik vele. Ha elbassza se erdekli es meg kb o van felhaborodva ha szolnak erte. :D

Mind1, vegulis annyira nem lett horribilis ara mert a munkadij ingyen volt (tippre ketszer annyi lett volna mint az eves care plan) az alkatreszek kozul meg a kerek volt a legdragabb de igy felaron az se volt annyira veszes. Plusz meg jora is sikerult megcsinalni ugyhogy bodotta, de azert kapjak be.



RW valamikor hajnalban mindig tökönszúrja magát ahogy én tapasztaltam. Gondolom megy valami backup script ami lefogja az oldalt.



Szerintem psi akkor teszi ki az új frissítéseket.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



korrekt. Legtobbszor ejjelre probalom hagyni az ilyesmit, amikor alig vagy senki nincs fent.

Persze van hogy azonnal bele kell nyulnom mert bugjelentes vagy hasonlo kerdes van, de nem ez a preferalt lepes.

Bar nem lathato elore milyen idokozonkent jonnek frissitesek es javitasok, van hogy napokig, hetekig semmi, aztan olyan is van hogy naponta tobbszor jon friss anyag. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



EA Live Chat 5 perces várakozási időt írt, már fél órája pörög, ennél még Rózsa Gyuri is gyorsabban kapcsolt... Az Origin szerint nem jó a biztonsági kérdésre a válaszom, mely kérdésre világéletemben mindig ugyanazt a választ adtam meg, tehát valószínűleg így van. Még azt tudom elképzelni, hogy volt valami minimum karakterlimit, és emiatt muszájból bekerült valami pluszban - nahát azt már a jóisten se fogja megmondani, mi lett akkor a vége.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ilyenkor mindig elmerengek azon, hogy ezek ősei hogy a rákba hódították meg Észak Amerikát, vagy verték szét a Spanyol armadát?

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Néha úgy hianyzik egy (geo)politikai topik....ugyanitt bergyilkos kerestetik :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A kurva rohadt picsába, hogy az idióta szaros barmok a vihar előtt bontják el felőlem a tetőt, és beázott az albérlet, amit januárban adtam ki brand-newként.
De baszd meg hogy?!!! Mintha a teljes rohadt kibaszott szerda nem arról szólt volna, hogy jön a gigavihar!!!
Megyek és holnap balhét rendezek, de annyira gyűlölöm ezt, hogy már megint önhibámon kívül én szopom a nagyobbat...
Rohadjon el a teljes brigád, mert már látom hogy rám akarják kenni a dolgot... köcsögszarok!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



De az hogy, kilátsz az égboltra, vagy mi?

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Az szép! Nem igazán tudom ezt elképzelni, de biztos cumi...



Nem, mivel egy új szintet húznak fölém a köcsög gazdagoknak, és egész eddig a társasház többi részén (télen is!) tetőn keresztül nyomatták a plusz naftát a többi lakó fölé (azaz a leendő pecók padlóalapja). Csak valahogy, valamiért most a tetőt megbontották, és nyilván valami valahol szivárog, vagy repedt. Tényleg nem tudom. Holnap okosabb leszek, de nem este nyilván nem józanabb, bármi is lesz.

Jelenleg az albérlő szopik nem én. Szigetelt az összes vezeték (van 3/4 vagy éves), így csak valahol az aljzatnál ázhatott be, ami lecseszi fí-relét. Azok most ki lettek kötve, valószínű ha kiszárad akkor minden jó lesz, na de:
ha a karton átázott, akkor a friss festést baszhatom, franc se tudja mennyire kezd penészedni esetleg a karton, de akkor azt leszedni az egészet újraglettelni, festeni, rendbe hozni, és lehetőleg mindezt 1-1,5 hónap alatt, mert különben lemaradok az értelmesebb külföldi albérlőkről.

Szóval többszörös szopó.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



iziben keress egy hivatalos szakertot, aki felmeri a helyzetet es akkor ratudod terhelni a kivitelezore az osszes kart +a szakerto dijat is ofc.! gondolom biztositva van a keco, de attol a fentiek meg allnak. siess vele!

covfefe



Szép. Az is kérdéses, hogy engedélye volt-e arra, hogy így megbontsa a szerkezetet? Vagy gazdagéknak mindent lehet? A helyedben egy ügyvédet is megkérdeznék erről.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



+1 én tuti ráverném a költségeket arra a gárdára.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Hat jo volt ez a 3 ev. Fuck. :( honap vegetol fasza lesz egyedul, ujra. Meh. :(



Én mondtam, hogy tartsd magad a fogadalmadhoz és ne rendeld elő!

ibi amentia latet



:)

Joda!
:(

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



minden kárt fizetnie kell a kivitelezőnek. Nálunk novemberben bontották le a tetőt. A harmadikon azótan nem lakik senki kb mert minden beázott.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ez a bicikliszerelő dolog annyira ismerős. Én is 4* mentem kb vissza (szerencsére nem fél óra volt gyalog). Annyit kellett volna tenniük, hogy új fék markolatokat (amivel húzod a féket, nemtom, hogyan hívják) raknak a régi helyett, mert azok elfáradtak. Először az ment, hogy nem lehet az új markolatot felrakni a régi fékhez, mert ez nem kompatibilis, különben is régi szar ez stb; csak a szokásos hülye duma, mert biztos akkor veszek egy egész új biciklit.
Jó, mondom, bicajom marad, cseréljétek ki a rencert'. Elbaszakodnak vele x napot. (visszamenés, nincs kész, újramenés stb) Megyek a cangával két métert, nyomok neki egy teszt féket: az egész elszáll.
Jah, hogy ez a fékrendszer nem jó a biciklire. Jó, mondom; bazdmeg, akkor szereljétek vissza rá a régit, de ízibe! Pasi kiveszi a kukából a fékemet, felrakja az új markolathoz. (az egész 5 perc, de azért jó volt napokig váratni) Jé! Működik! Én: facepalm.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!