Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Cartwright írta: letépte a kábelt a faszba és felbaszta egy tároló tetejére :D

Ez annyira magyar, hogy le se lehet tagadni :D



Nem látni az utcáról, földről, de valamikor leszedem, most, hogy így eszembe jutott :D



Kb 6 éve gondoltam, rakjunk most már vezetékes netet a szállodába, mert a mikrohullámú succ rosszabb időben állandóan bemondja az unalmast. Cégre akartam kérni, illetve fizikailag be kellet volna jönniük kábellel az udvarra. A T ügyosztályai egy hónapon át dobálták egymásnak az ügyben a labdát, és soha nem tudtak semmiről, ami a másik oldalon történik. Végül meguntam. Azóta is a mikrós net van. Már megszoktam :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


CJ képe
CJ

Még mindig áll az ajánlotom. :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Nagyjából okésan mennek a hálózatos dolgok mostanság.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



És sikerült megint elbaszni a youtubeot...nemtom mi olyan kurva nehez felfogni hogy kell egy kicsi lejatszo meg egy fullscreen.

Most van egy kurvanagy haszontalan (nehogy el tudd olvasni a video leirast vagy par kommentet mikozben megy) egy kurvanagy cinema modban (+fekete csikok aki azt elvezi) es a fullscreen.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



+1

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Jah, nekem kb egy hete jött be, és hát... még a videó címét se látom általában, mert hát az kinek kellene, hiszen csak 1 tab van mindig, ugye?



Remélem valami 3rd party mágusok azért hamar visszahozzák a régit.

Én hálistennek még nem találkoztam azzal a beígért baromsággal hogy random videokat kapsz a feliratkozott csatornakrol, a logikus "összesvideomegjelenésisorrendben" helyett :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ha februárban nem vettem volna meg a 750 wattos szünetmentest a gépemhez, már agyfaszt kaptam volna, az hótziher. Eddig sem lehetett még nagy jóindulattal sem korrektnek nevezni az áramszolgáltatást, de ami az utóbbi 7-8 hónapban folyik, az botrány.
Írd és mond, naponta kapcsol át átlagban legalább 15-20 alkalommal a táp, ami áramingadozást jelent, és heti átlag 2-3 alkalommal kompletten elszáll az egész házban az áram 1 percre.
100%, hogy a hálózattal van a gond, mert a közelébe nem megyek a házban lévő biztosíték doboznak és 1 perc után magától visszaáll minden.
Elképzelni sem merem, hogy mi lehet itt a többi szomszédnál, akik főleg nyugdíjasok, hogy bírják az elektromos cuccaik ezt a folyamatos áramingadozást és terhelést.
Magyarország 2018.



A kurva anyját a fasszopó diginek, hogy rohadnának meg a kis köcsögök.

Múlt hét pénteken voltak behúzni az optikát. Azóta nincs internet.
Még aznap este leadtam hibára. Igérték, hogy jön szerelő. Nemjött. Hívtam őket szombaton, hogy mi lesz mert még nincs internetem mindig. Igen látják, hogy hiba van de van 72 órájuk, hogy kijöjjönek. Hívtam őket az előbb, hogy mikor óhajtanak kijönni mert ma reggel néztem és még mindig nincs internet. Erre mondja a csaj, hogy hát a hibajegyet már lezárták tegnap este mert szerintük megjavult és még sms-t is küldtek róla. Természetesen sms nem jött és még mindig nincs internet. A rohadt tetves anyjukat a fasszopóknak. És most új hibajegyet akar felvenni és ismét 72 óra......



Szinte mintha a UPC-t hallanám...



Nem kárörvendésből mondom, írom, de ezt jó volt olvasni. Mindenhol szidják a Telekomot, hogy mekkora egy ótvar szar a szolgáltatásuk és ha internet, akkor csak a román cég a nyerő.

Személyes vélemény (1): Ha valami gyanúsan olcsó, akkor idővel biztosan bebizonyosodik, hogy miért is az. Valószínű pont az ügyfél szolgálati részt spórolják ki. Amíg működik minden, addig nyilván ki nem szarja le, de ha beüt egy ilyen, akkor ez gáz.

Személyes vélemény (2): Mai világban az internet elérés már olyan, mint egy pohár víz. Nem lehet lehet nélküle meglenni. (A víz helyettesíthető sörrel is és akkor biztosan igazam lesz.) :D

Személyes vélemény (3): Egyébként minimum 24 óra lenne az elvárható szint. (Még akkor is, ha ez pont a hétvégére esett.)

Személyes megjegyzés RW módra: 72 óra sör, akarom mondani internet nélkül az végzetes lehet. Főleg ilyen nagy melegben.

180



Nem a 72 óra a baj mert így volt időm megnézni a sorozataimat meg letakarítani a winyót. Felszabadult 430Gb :) Szóval volt haszna is.
Az baszott fel, hogy lezárták a kibaszott hibajegyet mondván, hogy szerintük most már jó! ÉS volt pofája azt hazudni, hogy küldtek erről sms-t is. Hát nem küldtek. És még mindig nincs net. Hibás a szarjuk amit hoztak mert nem lehet megpingelni. És a weboldala sem töltődik be. A wifit szórja arra lehet csatlakozni és ennyi. Se net se az eszköz weboldal nem töltődik be.



Telekomos netünk van lassan 2 éve, eddig talán 4 alkalommal volt vele gond, ebből 3 az olyan 5-10 perces leállás lehetett, a leghosszabb meg olyan 3-4 órás, bár arról kiderült hogy elszállt valami a központban. A beígért sebességgel sincs gond eddig, az ígért 250/100, amiről kiderült hogy 250/80, az random mérésekkel soha nem ment még 240/75 alá, mindezt 4-es ping mellett.



A 72 óra egyébként asszem valami törvényi kötelezettség, ezért zárhatták le. Nem vagyok biztos benne, de fel lehet emlegetni.



Azért zárták le, hogy ne telljen le a 72 óra. Kerek 1 nappal előtte lezárták azzal, hogy szerintük jó. Ami nem igaz.



Lehet írni panaszt. El fogják bírálni és kapsz jóváírást a köv számlával. Mást nem tudsz csinálni.

Ami számomra furcsa h mikor bekötötték miért nem próbáltátok ki?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ki lett próbálva, akkor sem működött. Azért adtam le hibára. Mi mást tudtam volna még csinálni?

Felhívtam ismét őket és felvettek egy hibajegyet most előröl ketyeg a 72 óra.
Meló után bemegyek a digihez és hátha akad egy értelmes ember mert a telefonos ügyintézőkkel nem lehet 1ről a kettőre jutni. Csak a betanult szöveget szajkózzák. Mintha egy kibaszott papagájjal beszélnék. Meg akkor panaszt teszek egyúttal hamár ottleszek.



Valóban jobb személyesen. Telefon kényelmes, de az egyszeri beszélgetés nem biztos, hogy elég. Persze ígérnek fűt fát, aztán mégse változtatnak semmit, vagy máshogy. Az sem mindegy kivel beszél az ember, mert az illető nem végzi el a dolgát, amire kéred. Más meg elsőre igen.

Bezzeg, ha szolgáltatás bővítés a kérés, minden azonnal megy. Ja és ott van még a fiókon keresztüli ügyintézés (internetes felület), de az hosszabb időbe telik és nem feltétlenül eredményesebb, mint a telefonos.

A hűségidős mizéria a legrosszabb, ha gyökér a kezelő (telefonos ügyintézés esetén). 2 hónapja beszéltem egy sráccal és 2019 végégig meghosszabbította a hűségidőmet. Az internetes felületen NINCS HŰSÉGIDŐ felirat fogadott utána még egy jó hónapig, bár a számlán a jó összeg szerepelt és nem kellett többet fizetni, ezért kivártam.

A számlán egyébként a hűségidők is rendben voltak. Hétvégén néztem megint a fiókomat és már van hűségidő a NINCS helyett, csak most augusztusban fog lejárni. :D

Általában, ha csajjal beszélek, akkor minden rendben szokott lenni és tényleg az van amit kértem.
Kivárok azért, mert a számlán továbbra is év vége a hűségidő lejárta, de ha valami oknál fogva mégis magasabb számla jönne, inkább bemegyek személyesen. Az a biztos.

Az ugye statisztikailag nem pontosítható, hogy ha felhívom őket egy nő vegye fel legközelebb.

Egyébként itt Telekom alatt, a hibák, készülékek cseréje, szakadás, leállás szinte elhanyagolható, sms értesítés is van és igazság szerint az ügyfélszolgálat is rendben van a fenti kivételtől eltekintve, de ez többszöri telefonálással végül is megoldható, maximum bosszantó. De ezt leszámítva gyorsan intéznek mindent. Aznap , esetleg másnap, de 24 órán belül, inkább mondanám 12-nek.

180



úgy értem mikor hozták bekötni addig nem elengedni a józsefet míg nem jó.

Személyes ügyfélszolgálaton se lesz jobb szerintem de ja szopó dolog ez vágom:S

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



a digi nagysagrendekkel jobb, mint a matav
irtam nekik, hogy egy ideje nem tudok belepni a fiokomba, igy nem tudok szamlat fizetni (es kellene a koynvelomnek is) (mobil)
3 honap mulva jott a level, hogy javitottak
termeszetesen nem ment, irtam ujra
azota semmi

Parizer forever.



És, hogy vigyem végre ezt a "nem elengedni a józsefet míg nem jó." dolgot ?

Fogja magát és elmegy. Vissza meg nem tarthatom mert akkor rendőrt hív és én leszek megbaszva. Amúgy sem József volt hanem valami román fickó.

És a legfaszább, hogy akit most hívtam ügyfélészolgálatost délután az volt olyan kedves és megnézte az előző lezárt ügyet és elcsacsogta, hogy "nem tudja, hogy miért zárták le mert nem lát semilyen indokot az ügynél, hogy mivel zárták le"...


Tno képe
Tno

És a legfaszább, hogy akit most hívtam ügyfélészolgálatost délután az volt olyan kedves és megnézte az előző lezárt ügyet és elcsacsogta, hogy "nem tudja, hogy miért zárták le mert nem lát semilyen indokot az ügynél, hogy mivel zárták le"...

Biztos új fiú :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Már asszony is be akar menni hozzájuk. De igazából vele sokkal rosszabbul járnának :D
Mondtam neki, hogy nyugi majd én intézem.
Nem merem rájuk szabadítani a sárkányt egyelőre :D



én megtenném, ha ő eléri, amit kell :)



+1
Release the kraken! :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



:D

"okey-dokey!"



nem veszem át a munkát? nem írom alá a munkalapot?

na mind1 lenyeg legyen net

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nem visszatartani kellett volna, hanem nem aláírni azt, hogy ő megcsinálta. Általában a beszerelésről neked is alá kell írnod, enélkül nem szokás elfogadni az alvállalkozók munkáját.

Egyébként... matáv ADSL-ünk van, mint backup. UPC-nél jobb az uptime, nagyságrendekkel. :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!