Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


The Expanse se3
hat ez szerintem meg mindig az egyik legjobb futo sorozat es a legjobb sci-fi sorozat. tiszta oszom!

"okey-dokey!"



ne is mondd, X ideje kint van már az évadzáró dupla, de azóta folyamatosan van valami tré (meló gyerek család anyámtyúkja) és nem tudjuk megnézni :-(



Gomorra S1

Szóval nemrég Ricky Gervais azzal került be a hírekbe, hogy meglátogatta a sorozat 4. évadjának a forgatását, és utána még lenyilatkozta, hogy ez a legjobb sorozat jelenleg, amit tévében nézhetsz. Kicsit elkerekedett a szemem, utánanéztem, aminek a vége az lett, hogy pár nappal ezelőtt végeztem is az első évaddal. Ha nem is a legjobb, de ott van az élbolyban.

Szóval ez egy echte olasz sorozat, mely Nápolyban játszódik (de annyira, hogy onnan származó színészek alakítják a karaktereket, ottani dialektusban beszélnek, amit a félsziget jelentősebb részében felirattal vetítenek, mert sokan nem értik a szöveget), és a helyi maffia dolgairól szól. A főszereplő alapvetően a Ciro nevű, a klánt hosszab ideje szolgáló, elsőre sármos és barátságos, valójában kökemény gyilkos és alvezér tagja, de gyakorlatilag ez a fókusz később kevésbé lesz hangsúlyos, és a Don, annak családja, egyéb alvezérek, stb. is jelentős szerepet kapnak.

A sorozat azzal kezdődik, hogy összerúgják a port egy másik Donnal, és az addig fennálló status quo elkezd darabjaira hullani, egymás érik a hátba szúrások, leszámolások, miközben azért mindenki igyekszik megtömni a zsebeit, és megtartani azt, amit addig összeszedett.

Maga a sorozat nekem maximálisan bejött, én már a Sopranos utódjának tekintem, mert a jelenkori környezetben, bűnözőkkel foglalkozó sorozatok közül ez a legjobb, de ha nem szűkítem a kört, akkor is az előbb említett klasszikus, illetve a Wire, The Shield kaliberébe tenném a showt. Érdekes amúgy, hogy a Young Pope mellett ez már a második olasz sorozat, ami a nagy nyugati produkciók színvonalát hozva, áttöri országa határait (és ennek se Jude Law-ja, Diane Keaton-je nincs), jó lenne, ha hasonló minőségben jönne még onnan matéria. Erősen ajánlott.

ShowHide spoiler #Honnan szerezd be


Handmaid's tale s2
Egyet elore, kettot hatra. Lassu, kevesbe bator, de legalabb allandoan szenvednek benne. Ez az evad nem volt jo.


LY képe
LY
Donator

Handmaid

Szerintem ez a sorozat elsősorban a klasszikus tévés keretek közé szorulás miatt kezdett ingadozni a színvonalában: úgy kellett kigazdálkodni a második évadot, hogy se a meglévő díszleteket, se a két nagy nevű mellékszereplő színészt ne kelljen még kiírni vagy akár csak túl sokáig kihasználatlanul hagyni. Ezen a ponton még biztosan nem fért volna bele az, hogy a Waterford-család mindennapjait June nélkül is követhessék, és részben ezért nem tudtak változtatni a status quo-n.

Ezzel együtt azért tényleg zavaró volt a szenvedéspornózás is, meg néha már zavaró volt a következetlenség is (például hogy az egyes vétségekért ki milyen súlyos büntetést kap), vagy hogy a Kanadába menekült szereplők története kicsit lógva maradt az évad végén (de gondolom arra visszatérünk majd jövőre).

Cserébe azért volt nem is kevés olyan jelenet is, ami meg kiemelkedően jól sikerült, hatásos volt, vagy érdemben tett hozzá a sorozat világához. Meg Yvonne Strahovski is összehozott magának egy Emmy-jelölést (asszem az elsőt?).

The Americans

Ahgoy befejeződtek a futó sorozatok aktuális évadjai (vagy még több hónapnyira vannak, mint a Deuce meg a Good Place), kerestünk valami köztes néznivalót, aztán pont mostanában ért véget az Americans és elég egységesen el volt ájulva tőle mindenki.
Az első évadot már le is tudtuk, mindenképpen nagyon érdekes és hangulatos eddig. Különösen tetszik a visszafogottsága - nincs túl harsányan arcodba tolt nyolcvanas évek, erőltetett melodrámázás, vagy képtelen akciófilmes helyzetek. Minden nagyon valóságos, vagy legalábbis annak tűnik, szóval eddig eléggé tetszik.



rwurl=https://youtu.be/aXyju7zFwyE

ShowHide spoiler #


+ Ethan Hawke és Uma Thurman lánya



"A Netflix még tavaly vette meg a jogokat Mark Millar Millarworld-képregényeihez, és most öt ezzel kapcsolatos projektet is bejelentettek: két sorozatot és három filmet.

JUPITER'S LEGACY: Nyolcrészes sorozat a Daredevil showrunnerétől (Steven S. DeKnight) a szuperhősök első generációjának és gyermekieknek brutálissá váló konfliktusáról.

AMERICAN JESUS: Hatrészes sorozat egy fiúról, aki rájön, hogy ő Jézus reinkarnációja, Evereado és Leopoldo Gout (Elit játszma, Mars) showrunnerektől.

HUCK: Film egy kisváros együgyű, kedves, titokban tevékenykedő hétköznapi szuperhőséről, Theodore Melfi (A számolás joga) tollából.

EMPRESS: Sci-fi/kaland egy intergalaktikus zsarnok feleségéről, aki elszökik a férjétől, Lindsey Bear (a készülő Godzilla vs King Kong) tollából.

SHARKEY THE BOUNTY HUNTER: Sci-fi/kaland egy csillagközi fejvadászról és tízéves társáról, Michael Bacall (Scott Pilgrim, 21 Jump Street) tollából (ebből még az eredeti képregény is megjelenés előtt áll)." - Geekz



Ez mind kivételesen szarul hangzik.

A Netflix visszatérhetne inkább a minőséghez, a mennyiség helyett.

Non serviam



Tömören: igen.
de sztem mivel annyi pénzt kerestek a mennyiséggel mint szaron a légy, nem várható ez :-(



Az arányokban szvsz semmi különbség nincs csak eddig nem láttad annyira a többi szart a minőségi content mellett.


CJ képe
CJ

Pont a minap ajánlotta egyik haver, aki odavan az ilyen fajtájú sorozatokért (egyik kedvence a peaky blinders..), szóval köszi az emlékeztetőt/ajánlást!

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



a hulu kesziti rizsanna konyveibol az interju a vampirral sorozatot.
mintha mar olvastam volna, de nemtom, hogy itt. mindenesetre inkabb ketszer mint egyszer se.:)

"okey-dokey!"



A legfaszább vámpíros film volt.
Örülök, hogy csinálnak egy sorozatot mert szeretem a vámpíros filmeket. Ha lesz olyan jó mint az új Star Trek sorozat akkor nagy baj nem lehet.



Azt hiszem még én linkeltem anno egy cikket erről, akkor még nem volt konkrétan a hulu megemlítve, na meg Bryan Fuller neve is csatolva volt a projekthez, most meg úgy tűnik, hogy nemes egyszerűséggel innen is dobbantott.




Rosszabbra számítottam.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hú de katasztrofálisan gagyi. :DDDD

Értem sorozat lesz, de wow... Kegyetlen béna effektek, suhogó betű effektek (wtf?) Starfire tényleg feka. :D

rwurl=https://78.media.tumblr.com/ccfecc040b181687717e07c8575662a1/tumblr_inli...



Ezt is megértük.. végre.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=28gW_y5ICJQ






Anson Mount mint Pike - JÓ! A többi - hááát...
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=VtwU2rJYMu0



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hülye megfogalmazás, de Joss Whedon sztem össze tudja hozni
Edit: helyesbítenem kell, úgy látom nem is ő a showrunner, csak besegít kicsit



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ha már Ascensiont lelőtte SyFy legalább jön valami hasonló. Űrscifikből sosem elég.



engem tokre a cloverfield paradoxra emlekeztet, ami sztem nem is annyira rossz mint ahogy sokan beallitjak.

"okey-dokey!"




REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!