Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés



Ma voltam utoljára a melohelyen. 13 év után váltottam.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Kényszerből váltottál, vagy miért világvége?

Szerk.: ja látom, boldogság is. ssz!


CJ képe
CJ

A csajjal végül mi alakult?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Mi a francot lehet ennyit köszörülni baszki, minden egyes héten, ráadásul egy 70-80 év körüli vén hülyéről beszélünk. Szögeket gyárt egyesével, százmillió darabot, vagy mi az isten?



lehet ő is arra gyúr hogy direkt idegelje a szomszédot (a vége főleg:)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=LjCv4bODybs
nabaz most látom hogy ez vágva van mindegy szóval látszólag hazaküldi a bulizókat este és akkor egy rövid hatásszünet után jön a flex...



Az asszonyával kevesebbet van, mint azzal a redvás köszörűvel, szerintem kilép a házból és már a köszörűhöz is álló fasszal megy oda.



Mások mit nem adnának egy kis köszörülés hangért a repülőgép zúgás helyett!



Haverom egy másik haverom legénybúcsúját szervezi. Mivel a srác, akinek a gyászmiséje lesz azt mondta, hogy nem kellenek balesetveszélyes dolgok, így az ilyenkor melegítésnek szokásos paintball kimarad, helyette beerbike. Erre jöttem én vészmadárkodni, hogy "várjá, várjá, most jön az újabb beerbike tiltórendelet és elég fos, legyen valami B terved, mert megszophatjuk". Á, faszt, mondták ők, tudják azok a sörbiciklisták, mit csinálnak...

...holnap van a legénybúcsú... ma délután jön egy e-mail a beerbike-osoktól, hogy lefújják, mert a tiltórendelet miatt nem tudják megtartani.

Tanulság: mindig hallgassatok a jogász ismerőseitekre... egyébként meg ötleteket szeretnék kérni a nálam okosabbaktól a bulimentésre. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ezeknek a mai fiataloknak semmi sem jó. (Bezzeg, amikor apáméknál laktam, és nyáron szombat, vasárnap reggelente nekiállt a környék fát vágni. Stihl, husqvarna koncsertó hajnali 6kor :D)



Az is van, ne aggódj, kb. júniustól augusztus végéig minden héten.



Vajon hol szocializálódik egy olyan büdös, retkes suttyó, aki 30 év körüli, oda költözik egy új helyre (velünk szemben az utca túloldalára), és annyira telibeszarja, hogy mások is laknak ott rajta kívül, hogy mindennap üvölt a zene az autóból, mer' ő a menő csávó. Egyszer már szóltunk neki, de kb. ennyire érdekli.
Nekem személyesen eddig nem sikerült még elkapnom a kis buzit, mert csak percekre van itt, de legközelebb ha megint itt lesz, meg fogom neki mondani, hogy nem nagyon szeretjük az ilyeneket itt errefelé.
Bazmeg, odamegy egy új helyre és akkor mások alkalmazkodjanak hozzá, érted. Lehet át se kéne mennem, hanem úgy kellene nyitnom elsőre, hogy rábaszok egy vödör festéket az autójára, a kis szarfaszút meg pofán baszom az ásóval. Rohadtul elegem van az ilyen kis gecikből, az előző helyen ugyanilyen köcsögök laktak 3 házzal odébb, az azelőtti helyen ugyanilyen köcsögök költöztek a kertünk utáni házba, rohadtul fel tudnak baszni.



Üdv Magyarországon, jó reggelt! :D



Lehet ő szokott köszörülni is!

szerk: Tegnap estefelé itt baszkódtak valamit a gripenek a gondolataimat sem hallottam...



miért is jó a kertes ház

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ööö, kertes házban lakom, vagy mire értetted? :)

Többiek: Ehh.



Nálunk is felexelnek... Az a szép a lakótelepben, hogy egy nagy hangláda az egész :-) Nem panaszkodok amúgy mert napközben csinálja csak, így nem annyira gáz. A gyerek kérdezgette hogy Apa e micoda? és rájöttem hogy magyarországon A FLEX sokkal összetettebb dolog annál, mint amit én itt most gyorsan el tudtam mondani neki :-)



Vegyél egy flexet és mutasd meg neki :)


Tno képe
Tno

Lehet már linkeltem, de tessék, lehet csemegézni: http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=45938753&t=9030109 nem célzott az oldalszám, csak ezt dobta a google. A kedvencem a felszálló párás néni, de ki tudja hol van :) (Az egész topicot vagy 10 éve olvastam utoljára.)

Szerk:

"szomszéd füvet vág VASÁRNAP"

Hajnal otkor? Este tizkor? Mert ha nem, akkor mi a baj?

:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Még van remény tanítsd meg neki a sarokcsiszolo szépségeit :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



ezt anno végig olvastam, beszarás tippek vannak bent :)

covfefe



Meg olyan őrültek akiknek egy csendesszoba való kényszerzubbonyban. Én is gyűlölöm a zajt (kertesház, külkerület, stb...), de pl az első oldalon az az idióta aki beidézi a társasházi szabályzatot fröcsögve... :D



Én megcsináltam a hangszigetelést, igaz kisebb lett a szoba, de nem volt annyira horror árú, de persze így is talál a hülye szomszéd baszogtatnivalót bőven. Egyetlen ablaka van a lakásunknak, neki van vagy 5, de azt nyitja ki, ami felénk néz és ott a klíma kültéri egysége, ami miatt folyamatosan sír... + miafaszért hallgatózik felénk amúgyis, én nem tudok másikat nyitni.



Egyetlen ablaka van a lakásunknak

rwurl=https://media0.giphy.com/media/kaq6GnxDlJaBq/giphy.gif

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



abban a szobában lakik a ghouljuk, a gazdáinak meg nem barátjuk a napfény?
rwurl=https://media.giphy.com/media/l2YSDYQbXeo9M3Ize/giphy.gif


CJ képe
CJ

Egyetlen ablaka van a lakásunknak, amúgy a sitten lakom.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ez van, szarul megy :D


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.




Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!