Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Terminator: Genisys - spoilermentesen -

Hogyan lehetne ezt összefoglalni, méltón, keretek közé, úgy, hogy ne fröcsögjön a szar a számból gépelés közben? Nem tudom, de megpróbálom, mert most wall of textes hangulatom van.

- A történet... jó ég, a történ! Az a történet! Csak úgy metszett!! (Pratchett-rajongók előnyben). Szóval van ez a szál, hogy valaminek meg kell történnie, meg az a szál, ami csak úgy van, meg katonai nevelés meg fészbúk meg atyaúristen... Inkoherens szar az egész, két jelenet képtelen összekapcsolódni harmadikká... atyaúristen, ezért fizettem ki több mint kétezer forintot?
- A vágás, na, megvan minden idők legszarabb vágója, lehet, hogy a Die Hard 5 gárdájától jött, mert ott tudták úgy megkavarni a szart, hogy néha még a jelenetek között sem volt folytonosság - agyrém, hogy a film második felében már úgy éreztem magamat, mintha nem is filmet néznék, hanem egy olcsó költségvetésből készült klipválogatást. Szupererők, még szuperebb képességek, váratlanak szánt, unalmas fordulatok - esküszöm, ha a rész ott marad, ahonnét elindul a film, és nem lép át abba a bizonyos második félbe, kaptunk volna egy nosztalgiát, ami működik, de... ehhh
- AKCIÓK! Over (ower?) the top full blue screen shit, nem, hogy aggódni max. annyira aggódtam a hősökért egy-egy jelenetnél, amennyire mondjuk hasonló helyzetben Hitlerért, vagy adja isten Sztálinért. Talán egy valószerű jelenet van az egész filmben, ember a robot ellen, fél percig tart, na, ott még van tétje, még ha nincs is, akkor is érzed.
- Színészek: OMFG, OMFG! A sárkánlány menjen el kapálni és ne is jöjjön vissza többet, annyira volt hiteles akcióhősnő, hogy semennyire, ha ennyire inkoherens az egész, visszahoztam volna Linda Hamiltont, hogy na csók, megöregedtem, de IZÉ, vágás, következő jelenet. Az izomgolyó aki a Die Hard 5-ben már "bizonyított", itt is... nem is vagyok hajlandó leírni a nevét.
- ARNIE. Na, az egyetlen jó pont a történetben Schwarzenegger megjelenése, jelenléte volt. Miután elég sűrűn felbukkant, és lehetett látni az öregen, hogy imádja az egészet, egyszerűen elvitte a showt a számomra, és ez volt az a pont, amiért mégsem bánom a mozijegyet.

Katyvasz, nem méltó, de Schwarzi-rajongóknak kötelező: amikor (nem elégszer) felbukkan, akkor jobb, mint a visszatérése óta bármelyik filmjében.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Jurassic World zsinórban 4. hete első, Terminator Genisys a 3. helyre volt jó, az eddigi bevétele és az állítólagos büdzsé alapján ebből se lesz trilógia.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Tudom, sokan leszólják, de én már kezdem nagyon visszasírni a Michael Bay-féle The Islandet, ha már akciófilm Scarlett Johanssonnal. Persze ez másabb, európaibb (bessonabb) volt.

Akárhányszor elkapjuk a tévében a filmet, az asszonnyal elkezdjük nézni. Általában a végére nem érünk, de az eleje mindig beránt.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Látom gyűlnek a szomorú szamurájok...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Tudom, sokan leszólják, de én már kezdem nagyon visszasírni a Michael Bay-féle The Islandet, ha már akciófilm Scarlett Johanssonnal. Persze ez másabb, európaibb (bessonabb) volt.

szeretem, jo kis film

Parizer forever.



Terminátor Dzseneszisz

Fu, de rossz volt. Majdnem elaludtam a végén. Az a helikopteres üldözős jelenet meg... rendesen röhögtem a teremben. FF7 szintű abszurd baromságokkal volt teli.

Die Hard ötödik részéhez tudnám hasonlítani.



Ex Machina

Sokkal többet vártam tőle, az egész hatásvadász és száraz lett. Talán egyetlen váratlan csavar sem volt benne egy kivételével. Pedig mennyire vártam hogy végre megnézhessem :( Minden adott volt pedig hogy egy iszonyat jó film legyen.



Csöpi.

Hát hát. Ha valaki nagyon unatkozik, egyszer meg lehet nézni. Láttam már sokkal rosszabb filmeket is. De azért max. 10/4.

Wedding Ringer

Egy teljesen jó és szórakoztató vígjáték. 10/7

Ex Machina

Érdekesen indul, de elég lapos lett. Sokkal jobban tetszett volna, ha a kis szőke srácról kiderül, hogy ő a legutolsó verzió és igazából őt tesztelik, nem a csajt. 10/5.

Focus

Nekem tetszett. Egyszer nézős, szórakoztató, humoros és nem teljesen kiszámítható szélhámos film. 10/7

Katonai kincsvadászok első évad

Sok érdekes részletet lehet megtudni a második világháborús német vasakról többek között.
Az alkudozás nagyon gyenge előre eljátszott kamu, meg a nagy meghibásodások is, amiket produkálnak. Végeredményben nekem tetszett a sok apró infó miatt. 10/7

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Csöpi.

Hát hát. Ha valaki nagyon unatkozik, egyszer meg lehet nézni. Láttam már sokkal rosszabb filmeket is. De azért max. 10/4.

WTF?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Akarod mondani: NYEM-VAGYOK-ROBOT

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hehe. Chappie. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



kiszivárgott a pornószalag

ibi amentia latet



Spy

Mondom en, hogy korai meg temetni a Ghostbusters filmet az into jelek ellenere. Paul Feig ezt is odatette, egy konnyed kis kemkomediat rittyentett a sajat maga irt forgatokonyvbol. Budapest dublorkodik Parizs es Roma helyett, de sajat magat is eljatszhatta, ennek nagyon orultem!
Ami igazan durva nagy meglepetes, az Jason Statham. Eszmeltlen mod megy neki ez a poenkodas, a karaktere olyan beszolasokat tol el, hogy csak neztem es kozben fuldokoltam egy-ket beszolason.
Teljesen kellemes nyari film, de a helyen kell kezelni.



Jaja. En ketszer neztem meg. Egyszer egyedul aztan becibaltam asszonyt is. Masodjara is nagyon tetszett. A film fenypontja egyertelmuen Statham. :) Minden pillanata arany. Nem tudom milyen lehet szinkronnal de eredetiben a suttyo angol akcentus ut mint az ipari aram. :D



Statham a szokásos szinkronhangján tolta (Epres Attila) és nagyon jó volt. Ettől függetlenül biztos csekkolom majd eredeti nyelven is, kíváncsi vagyok az ákcsentre :)



X-men Days of future past Rogue cut:
Nos arra tekintettel, hogy Jennifer Lawrence-nek több plusz jelenete volt mint a beharangozott Anna Paquin-nak, ezért nyugodtan hívhatnák Mytique cut-nak is. És ha valaki arra várt, hogy majd itt "eddig a filmekben soha nem látott módon lesz ábrázolva Rogue valódi ereje, pont mint a képregényben" annak előre mondom, hogy ne várjon SEMMIT(és ez most komoly, azon kívül amit előre lehetett sejteni, hogy miért kell, nem is csinál semmit), ugyanolyan mostohán bánnak vele, mint eddig...
De most a csalódás után a pozitívumok: a harcok tovább tartanak, a film tempójából kicsit visszavettek, a Magnetoék kiszabadítják Rogue-ot rész baromi jó lett belevágva egy múltbéli jelenetbe, a fő történetfolyam nem változik meg, de pár karaktert másként és máshol ér el a végzete, pár jelenet hosszabb lett, jobban kifejtve a főbb karaktereket.
Szóval összességében jó lett amit hozzáadott a moziverzióhoz.



Kösz a tippet, valamiért leragadtam ott, hogy "majd lesz Rouge cut"...



Minions

Beigazolódott az amit már előre is gondoltam. Ami kicsi dózisokban a Despicable Me filmekben vicces és jól müködött arra már egy egész film túl sok. Végefelé már már majdnem elaludtam. Általánosságban pedig nem éreztem úgy, hogy a filmirók túleröltették volna magukat kreativitás szempontjából sem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Dante írta:
Kösz a tippet, valamiért leragadtam ott, hogy "majd lesz Rouge
cut"...

Óó, extra véres R-rated cut is lesz?

ibi amentia latet



Fast&Fruious 7 aka.: Too Dumb&Too Dubious

:D :D :D ezek tényleg leforgatták azt amit az American Dad megjósolt...
rwurl=http://i.imgur.com/rJB1OhU.gif



Spy

Egyszer sem sikerült elmosolyodni. Biztos velem van a baj, mert a ugyanettől a rendezőtől a Bridesmaids se tetszett. Mint ahogy annál a filmnél, itt se tudom hova tenni a magas értékeléseket (95%-os tomatometer? What the actual fuck?!?).

Jurassic World

Erre meg már nem is emlékszem, pedig tegnap este néztem meg. Ha már dínók, akkor maradok az első résznél. Azt is inkább az eredeti könyvváltozatban, mert emlékeim szerint a könyv után a film elég halovány élményt nyújtott.



HNorbert írta:
Jurassic World

Erre meg már nem is emlékszem, pedig tegnap este néztem meg. Ha
már dínók, akkor maradok az első résznél. Azt is inkább az
eredeti könyvváltozatban, mert emlékeim szerint a könyv után a
film elég halovány élményt nyújtott.

Amellett, hogy a könyv valóban jó, azért tegyük hozzá, hogy ha már az első rész se tetszett filmben, akkor az értelmetlenség netovábbja volt megnézni a negyediket a sorban. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Jupiter Ascending

Látványosnak látványos volt, Dune ripoff amiben előhívják a Brazil szellemét is legalább 1 perc erejéig. Borzalmas történet.



Ha rajottel, hogy benned van a hiba, akkor mire fel a tovabbi ertetlenkedes? :)


KMZ képe
KMZ

Amúgy a Spy tényleg annyira gyökér szarhalom hogy én vonogatom a szemöldököm hogy mégis mi értékelhető van benne.
Ráadásul pont hogy szeretem az alpáriságot a filmekben és ebben pont az izzadságszagú, tökbéna káromkodások baszták tönkre az egészet (anélkül szerintem még nagyjából élveztem is volna a produktumot)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



FF7

:D na jó, ez egy teljesen új szint. kövezzetek meg, de én szeretem a sorozat néhány darabját (1, 5-6), még akkor is, ha méretes baromságok vannak bennük. de EZ :D hát ehhez képest már az előző is Dosztojevszkij :D olyan szinten nem következetes, önmaga paródiája és random történnek a dolgok, hogy az valami gyönyörű :D értem én, hogy Walker halála miatt át kellett írni, de ezt a munkát valószínűleg egy amőbára bízták



A tökbéna káromkodásokra már akkor számíthattál, amikor megláttad Melissa McCarthyt a trailerben. Konkrétan mindig, mindenhol, mindenért káromkodik. Ezt a karaktert kapta még a Bridesmaidben és azóta is ezt tolja, csak épp filmenként más a munkája (rendőr, szélhámos, kém).

The strong eat, the weak are meat.


KMZ képe
KMZ

Mondjuk ja, mire is számítottam. Azért jó lenne ha nem szökőévente jönnének az olyan filmek amiket mondjuk be lehetne lőni pl. a Torrente, Blöff , Ponyvaregény, Trópusi vihar közé (káromkodáswise), ezeknél valahogy elég jó extra volt a mocskos száj, itt meg meh (főleg a főgecinő faszozása volt a hervasztó)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Szinkronosan lattad-e?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Scott Pilgrim vs. the World

Jodás-geekes poénokkal teletűzdelt poszttinédzser témás képregényadaptáció (bár nem emlékszem, hogy Jodának annak idején tetszett-e). Nem, szerencsére nem Mega64-színvonal, így szórakoztatónak találtam, de a sajátos stílusa miatt hatványozottan ízlés kérdése, hogy mennyire jön be. Én üdvözlöm az egyediségét, a játék meg előzetesen megvett hozzá.

Alien to Prometheus

Szokásos évi revízió, ezúttal a rendezői és speciális változatok (nyilván azok sem először), új belépőként a Prometheusszal és annak extráival.

Alien. A mozis még mindig jobb, de azért ez ugyanaz a film, elrontani nem sikerült, egy plusz jelent meg még tetszik is, mert a csajbunyó mindig hálás téma.

Aliens. Hosszabb, nehézkesebb így, nélkülözhető a plusz jelenetek többsége - persze szigorúan a nem éppen falatnyi, de feszes eredeti verzióhoz viszonyítva. Szerintem jó döntés volt a mozis megvágása, de nagyon örülök, hogy itthon nézhető ez a verzió is. Nálam egál.

Alien³. Még mindig zavar pár visszalépés, de egyértelműen nyerő az átszabott. A lassabb horrorosabb tempónak amúgy sem árt a hossz, és hozzá is tesz a hangulathoz, karakterekhez. Tulajdonképpen zseniális ez a film ahhoz képest, hogy úgy kellett összevarni, mint Frankensteinnek a szörnyét, de nem ér fel a közel tökéletes elődökhöz.

Alien: Resurrection. Ha lehet ilyet tenni, akkor nem szabad túl komolyan venni, és abszolút szórakoztató. A széria Terminator 3-a, azzal a különbséggel, hogy bármikor inkább ezt választanám. A speciális változat egyébként jobban tetszik, minimális a különbség, de a pluszok nem ronatnak semmit, csak javítanak. Egyedül a CGI-"szörny" néz ki tréül az elején.

Prometheus. Még mindig az a különbség a többi filmben elkövetett hibákhoz képest, hogy azokra azt mondom: ilyet okos emberek is elkövetnek, de legalábbis én biztos. Erre meg azt, hogy Lipótmező lett volna találó név a hajónak. Jó is lehetne ez amúgy. Az sem baj, hogy maga Ridley Scott forgatta horrormentesen kvázi előzményként. De ha már nem Alien 0, hanem "jajdeintelligens" sci-fi, akkor vagy konzisztensebb lehetne, vagy eredetibb a témája, felütése (újszülöttnek nyilván így is az), mert ez így kevés. Tipikusan ott rág szájba, ahol nem kéne, és ott nem mélyít, ahol szükség lenne rá. Kár, mert nagy esély volt, mert pár nevetséges megoldást leszámítva piszok jól néz ki, és mert pár jó karakter is akad, a jó témához. Viszont már nem fájt nézni, mitn elsőre, hanem hátradőltem, és szórakoztam rajta. Csak ez nem dicséret.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!