Jelenlegi hely

Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok

Utolsó bejegyzés


Nem gumilövedékes. Ha megfigyeled, nincs semmi védőcucc az arcukon, ha gumilövedékkel fejbe lőnék ilyen közelről, nem lenne muris.

Szimplán pontosan céloznak. Amúgy meg az elején a falat bontják le, amikor a tak pajzsos néz ki. Az szerinted gumilövedék?

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Qj2dOioMoBE

Egyébként fémen nem koppanna így a gyakorló lövedék. És nem verné fel így a homokot, és nem ütne ilyen pici lyukat a papírra. De higgy amit akarsz.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



ez azért profi settingnek tűnik, csak a szar minőség miatt nem látszik keresztben a felfüggesztés

ez a videó a háttérben látszó lapostetőről van, az udvar ugyanaz:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=kt8egz5mlIA

Vill du bli ihop med mig?



gondolom, hogy nem egy "kössünk kötelet a korlátra és lesz ami lesz" akció volt.
de amikor először láttam, és a videón rögtön nem is látszik milyen magasan van, összeszorított segglyukkal néztem, hogy meddig zuhan sikítva a csaj. talán emiatt vésődött be annyira nekem

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nyilvánvalóan marketingcélból készültek ezek a felvételek, innentől meg nincs nagyon miről beszélni. Simán elhiszem, hogy bekockáztatnak ilyen marhaságokat az imidzs kedvéért, de érted. Elbasznak mittudoménmennyi rubelt a kiképzésre, akkor mi a jó abban hogy mondjuk egy gellert kapó fémszilánk miatt (jó esetben) lesántul egy életre és többé nem bevethető? Rendkívűl racionális.

Vill du bli ihop med mig?



jah, annó elsőre én is csak néztem mikor láttam :)

de ha belegondolsz, az ejtőernyős sokkal durvább. meg a hókupacba ugrálós is.

Vill du bli ihop med mig?



valóban durvább, elismerem.
viszont a hintásnál az "ismeretlen" faktor (a néző számára) nekem így is ezek fölé emeli :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Oroszos a képzés, ezek a srácok tuti nem fognak hezitálni, ha ölni kell és akkor sem, ha körülöttük repkednek a golyók. Hozzá vannak szoktatva.

Inkább a kiképzésen bukjanak el, mint az éles helyzetben.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=rI01qKAqYts

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=2k7JbHFZFtU

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Boz képe
Boz

A jó öreg "öljünk meg kb háromszor annyi túszt mint túszejtőt" Spetsnaz... :D

Éljenek a videojátékok!


Tno képe
Tno

Gondolj a társadalmi hasznosságra, milyen nagyszerű videók készülhetnek erről!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ha minden igaz, ezen a videón Bruce Lee ping-pongozik, persze nem akárhogyan...

rwurl=https://www.facebook.com/madhusudanan.menon/videos/10151111632195718/

Non serviam



az a színházas meg iskolás sztori valami félelmetesen nyomasztó volt... olyat tényleg csak a ruszkik tudnak

@Sunyi:
ha azok nem számítanak "bukásnak", akkor nem tudom mi

Vill du bli ihop med mig?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Egy 2008-as Nokia-reklámhoz készült, nem valódi.

rwurl=https://youtu.be/SncapPrTusA

Sors bona, nihil aliud.



Oh, szinte gyanítottam, hogy fék.

Non serviam



de amúgy egész hihető lett

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



(Ez rohadt jó, de fake valóban. Én is utánaolvastam annó.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Divat az oroszokat fikázni.

https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_theater_hostage_crisis

Egyrészt az akciót nem ezek a különlegesen képzett mukik hajtották végre. Jószerében a hidegháborús katonai képzésből kikerült, anti terrorista tapasztalat hijján lévő katonák voltak.

Amikor egy színházat teliben elfoglalja egy rakás öngyilkos merénylő, akik elszánták magukat a nagy bummra és még mellettük egy rakás fegyveres terrorista van, akkor egyetlen egy nyugati szuperkommandó sem tudott volna mit tenni.

Ki lett jelentve, hogy a terroristáknak nem szabad engedni, ezt úgy nyugaton mint keleten is.

Azt gondolták ki, hogy bealtató gázozzák a terepet és szépen fejbelődösik a terroristákat. Az egy elkalkulálás volt, hogy a gáz nem egyenletesen fog eloszlani, hanem a befújás környékén többet fognak kapni az emberek, mint attól távolabb.

Emiatt lett a sok civil halott.

Nézzük csak mit tett le a nagypofájú nyugat, amikor náluk volt akció?

Francia ország,

Confirmed-Diesel-hero-police-dog-Paris-attacks-shot-dead-wounded-innocent-neighbours-reckless-shooting.html

5000 lövést adott le a francia speciálisan anti terrorista osztaga, míg a terroristák 11-et. Megsebesíttettek egy szomszédot és sikeresen lelőtték a saját kutyájukat is.

Erről persze ment a nagy hallgatás az orosz fikázóknál?

Mi lett volna, ha mondjuk nekik is 40 terrorista, bombákkal meg AK-kal ejt túszul 850 civilt egy jól védhető épületben?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nem liheged tul pottyet? :)



Hát a gáz terjedését nem belekalkulálni kb. agyhalott szint...
Beszlannál mi volt a terv a tankokkal és a rakétákkal?
Rohadtul nem az a lényeg, hogy ki milyen keményfaszú kalasnyikovlengető a golyózáporban, mert akkor már rég csak a tűzoltás megy, a kár megtörtént. Talán előtte kellett volna leleplezni az egészet a tervezési fázisban. A korrupt diktatúrák ismérve, hogy a csinovnyikok elhallgatják a potenciális infót a főnök elől, mert félnek, hogy még őket basszák meg a rossz hírért (vagy csak simán lefizetik őket a tenoristák). Rendszerszinten katasztrófa az egész, egy szarból készült tortára hiába raksz fasza kis rambó-marcipánokat. Ez a mostani plázás sztori is tökéletesen megmutatta, hogyan is működik ott a "szekuritis" hozzáállás.

Te szerelmes vagy beléjük, mert megeszed a propagandájukat.

Vill du bli ihop med mig?



Tévedés, én nem eszem meg a nyugati propagandát és a keletit sem. Egyszerűen összehasonlítod a mai antiterrorista egységüket az akkorival, miközben a nyugat is bukott rendesen az éles próbákon, pedig tanulhattak volna az orosz hibákból és esetekből.

Az egyik esetben direkt anti terrorista képzésen gyúrt egységek buktak el úgy, hogy addigra már tucatnyi eset történt a világban, amit lehetett elemezni, a másikon meg kb. sztálingrádi épületharcászati taktikákra képzett egységek buktak el úgy, hogy azóta sem történt akkora nagyszabású túszejtés, mit ott...

Egyébként meséld már el te taktikai szakértő, hogy hogyan iktattál volna ki 40 öngyilkos merénylőt 850 tússzal egybezárva egy jól védhető épületben?

Ha csak páran robbantják fel magukat már az is ugyanekkora, ha nem több halálos áldozattal járt volna. Ja és ha az épület összeomlik, akkor meg kb. senki nem éli túl.

Bemész mint hitman és egyesével zongorahúrozol hátulról?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Boz képe
Boz

Persze, hogy az oroszokat "fikázzuk" ha éppen róluk van szó, minek hoznánk fel bárki mást.. :D
Szinte bármelyik különleges alakulatról lehetne mondani dolgokat, de ettől függetlenül ezt a színházas esetet igazán nem kéne védened.

Éljenek a videojátékok!



A ruszkik az egyik legaljasabb népség a földön, hazudnak, ferdítenek, kész tényeket és hivatalos dokumentumokat írnak át, mindezt folyamatosan csak a saját igényeiket szem előtt tartva, a nekik nem tetsző emberekről meg inkább ne is beszéljünk, akik tizenhét golyót küldenek a saját hátukba, mielőtt kiugranának az ablakon, vagy le a hídról.


Boz képe
Boz

Persze, meg az összes roma féreg, az összes francia buzi, az összes németnek visszataszító fétise van, az összes japó pedo, az összes olasz lusta, az összes magyar rinyagép stb stb... :D

Éljenek a videojátékok!



hmm eddig azthittem csigazabálók :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Azok is. :D



Akkor ez félresiklott. A színházas esetet nem védem.
Az első két videón linkelt mai alakulat képzéséhez és szakmai szintjéhez mi köze van annak az esetnek?

40 öngyilkos merénylő +850 civil, totálisan bevédett épület, robbanószerek mindenfelé, totális katasztrófa, "Egészen pontosan 133 polgári áldozata volt a túszdrámának, amelyből 3 emberrel végeztek a terroristák. A legtöbb áldozatot (mint egy 100-ra tehető) az emberek mentés során való rossz pozícióba helyezése okozta, stabil oldalfekvés helyett legtöbbjüket egyszerűen a hátukra fektették. Ebben a testhelyzetben az emberrek saját hányásuktól, ill. hátrahajló nyelvük miatt fulladtak meg. A Speznaz Alfa-csoportja végezte magát a rajtaütést, amely összesen 10 percig tartott, ebből a terroristákkal való találkozás, és a 40 terrorista likvidálása mindössze 1,5 percig tartott. Az alakulat nem szenvedett veszteséget, sérülés sem volt. Katonai szempontból az akció máig világrekordnak, egyedülállónak bizonyult."

Ha azokért a hibáikért szétszedték őket a nyugatiak, miért van nagy kuss amikor a nyugatiak nagyságrendileg kisebb akciókat is elcsesztek?

https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Saint-Denis_raid

Franciák, 8 terrorista, felkészületlenek voltak, egyikükön volt bomba, összesen 1 pisztolyuk volt. Lőttek 11-et, a rendőrök lőttek 5000-et. Megsebesítettek egy civilt és 5 saját rendőrüket, valamint lelőtték a saját kutyájukat is. Szakértelem sugárzott ebből az akcióból is.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Boz képe
Boz

Én úgy értelmeztem, hogy arról ment a duma épp, hogy mennyire kamu meg mit ér az ilyen képzés. Erre említettem a színházas esetet, hogy úgyse tökéletesek ők sem, viccesen utalva a sztereotípiára, hogy az oroszok leszarják hogyan, csak a feladat(terroristák ártalmatlanítása) legyen meg.

Az az idézet amúgy honnan? Mert pl az előbb linkelt angol wiki-n, órákat-félórákat írnak tizen percek helyett.

Éljenek a videojátékok!



az összes magyar rinyagép

Legalábbis mi itt a Rewireded 3:-)



A ruszkikat írd át Putyinra, akkor stimmel. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Tno képe
Tno

Hol lehet állampolgársághoz folyamodni?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!