Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


avagy, limes tart a végtelenbe osztva 10-zel, vagy hogy a faszba volt már :D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Trailerek alapján sokkal nagyobb a költségvetés az egyértelmű. Ez nem scrappy inexpensive deadpool...



DP2
Nekem jobban bejött mint az első. Igen nagyobb költségvetés, de kb annyiban merül ki, hogy végre nem trágya a cg. Azért a 150 milla szvsz túlzás, de ám legyen. Nem kizárt. Szvsz csak jót tett neki. Több cameo, sokkal jobb cg és jobb sztori. Akciójelenetek is nagyon faszák lettek. Lehet kicsit elfogult vagyok, mert kurvára vártam mit hoznak ki Cable-ből és minden reményem beváltották. Sokkal, de sokkal jobb volt ez a sztori mint a kicsit generic eredettörténet és a hurr-durr gonosz angol gonoszember. Persze az is oké, kellett meg minden, de ez akkor is sokkal mélyebb és kiforrottabb. A karakterhez se kellett már felvezetés és pont ezért sokkal jobban működik DP is. Sajnos van pár olyan rész azért ami elég placeholder kategória karakterek terén amit nem teljesen tudtam hova rakni. Nem feltétlen olyan ami hűdenagyon zavart csak az első rész után érdekes. Az új karakterek viszont kurvaejók. Ha az ember túl tud lépni Domino castingján akkor szvsz teljesen szerethető. Bár továbbra se értem miért... A dagadt új-zélandi gyerek is okés bár többet vártam tőle. Nagyon tetszett még, hogy láthatóan kinyílt a játszótér a Disney bevásárlása után és ezt brilliánsan használták fel. :)

Ezt persze tessék elosztani kettővel, mert elfogult vagyok, baromira szeretem dp-t meg cable-t is, plusz a retardált humort is. Bárcsak egyszer megfilmesítenék a When I Was Your Age sztorit ténylegesen. :)))) Nagyon jót röhögtem egy ponton amikor kicsit kifordítva, de elég erőssen éreztem az utalást arra a sztorira. :D



Ha az ember túl tud lépni Domino castingján akkor szvsz teljesen szerethető.

Abszolút jó casting volt a lány (ja, fekete, so what), bár a hónaljszőrét nem értettem. Ez biztos valami feminista cucc, ami nekem nem eshetett le :)

Ok, rákerestem, igazam volt:

Yet, the funny thing is, that in itself makes it a pretty big statement. The armpit isn’t exactly the frontline for the battle for gender equality, but it’s still a stigma that adds to the whole lineup of ways women can be made to feel ashamed of their own bodies. And to see that rejected is, honestly, refreshing.

LOL :D



Melyik pontra gondolsz? Nem ismerem a sztorit annyira.

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #


Black Panthert megejtettem, nekem kb. a marvel nagy átlag alsó zónájában van a GotG2-vel együtt, olyan 4.925/7

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A nagy lelkesedés és Joda ellenkezése miatt én azt hittem, hogy ez valami értelmes sci-fi akar lenni, aztán amikor nemrég én is megnéztem, rájöttem, hogy inkább End of Days (Schwarzenegger) vagy Island (Michael Bay) szint. Egynek szórakoztató, és maga az alaptéma is jó lenne, de az volt az érzésem, hogy okosabb akar lenni annál, amilyen, és ez nem áll jól neki, hét különböző Noomi Rapace-ra meg nincs idő.

Magyarán én nagyon is meg tudom érteni Joda kritikáját, de ha az emlékem nem csal meg, neki az is nagy problémája volt, hogy

ShowHide spoiler #

Szerintem a film egyik erénye volt, hogy szembeállította az egyéni érdekeket és jogokat az emberiség jövőjével, a legvégén is. A hogyan már egy más kérdés.

Azért vállalhatatlan szeméthalomnak nem tartom, egy disztópikus történetnek sem kell feltétlen reálisnak lenni, szó szerint. OK, Huxley vagy Orwell anélkül volt zseniális, hogy átmenjen baromságba, de a Fahrenheit 451 tűzre vetését már akár meg is lehetne fontolni, ha nagyon hasogatni akarjuk a szőrszálat.

De ez a film tényleg csak egy disztópikus popcorn, alig érdemli meg, hogy egy lapon említsük a fentebbiekkel. Én viszont nem bántam meg a megtekintését, ha reálisan nézve nyilván tölthettem volna hasznosabban az időt, ahogy írod, akciófilmnek elment.

Sors bona, nihil aliud.



Fórum kereső soha nem működött nekem, úgyhogy az említett kritikát nem találtam. 1-1 új filmnél írtok 130 hozzászólást, aztán ha nem láttam átpörgetem :D.

ShowHide spoiler #


Off

Google-lel elég jól lehet keresni RW-n is.



Köszi, nem jutott eszembe. Meg is találtam amit írt, arra is megáll a fenti hozzászólásom.

Joda-nak teljesen máshogy jött át, van ilyen nekem is, aztán amikor más próbálja magyarázni, hogy ő mit lát bele, ami miatt tetszik neki, akkor nehezen tudom elfogadni. Nem is teljesen tudom értelmezni azt a hozzászólást emiatt.

ShowHide spoiler #


Lassan többet elemzitek Jodát, mint a filmet. :-)
Pedig, ha Rooney Mara játszotta volna a főszerepet, simán lenyeli a békát. ;-)



Shots fired. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Éppen arra céloztam, hogy az eddigi vélemények és odamondások alapján az jött le, hogy ez valami okos sci-fi akar lenni, ami egyeseknek elég okos is lett, Jodának meg nagyon nem. Mintha te lettél volna az első, aki - spoileren kívül - leírta, hogy ez valójában egy B-akciófilm.

Nagyjából egyetértek az általad írottakkal, én elvoltam vele, de egyszerűen kevesebb lelkesedést váltott ki belőlem. Akkor pislognék értetlenül, ha tényleg nagyon elmés sci-finek állítanád be.

A guglis kereséssel én is szoktam élni, de ezúttal kihagytam, mert azért finoman szólva az sem megbízható, az utóbbi néhány alkalommal nem segített (eleget). A sajátnál persze jobb.

Sors bona, nihil aliud.



Nézzétek meg inkább a veszekedés helyett a Geostorm-ot :)
Én azt is meg bírtam simán nézni.

Elhelyeztem az Emmerich-féle katasztrófa skálán, és teljesen megfelelt az elvárásaimnak.



nem tudom mennyire valós adat, de a boxofficemojo alapján $110m volt a budget



Salyut 7

Nem volt rossz, nehol eleg ugyetlen / teatralis, de maga a sztori jo es a szineszek is meggyozoek voltak.



A Bosszú

Én meg még úgy voltam velem, mielőtt kijött a Deadpool, hogy jobb híján nézzük meg a moziban... Szerencsére nem néztük, de este minap benéztünk Torrente barátomhoz, és éppen ez ment.
Szóval, ez a film is úgy francia, hogy tipikus retard francia.

A trélerből már ismerni az alapokat: Csajszit a pasija házában megerőszakolják, aztán még a pasija löki le a szikláról, mire a csaj belefúródik háttal egy kiszáradt fába. Eztán szépen felkel, és kinyír mindenkit.
Ez a koncepció addig lenne jó, amíg ilyen grindhouse szinten venné magát komolyan, de nem: Ez tényleg komolyan veszi magát! Oké, akkor próbálják meg komoly, túlélősre venni, mint az Eden Lake-ben, de nem bazd+;

ShowHide spoiler #

Ezekkel mind nem lenne bajom, ha a film vállalná, hogy mennyire hülye, de nem :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Pacific Rim: Uprising

Ez nagyon rossz volt.
Sikerült alámennie az utobbi fos Transformers részeknek is.



Deadpool2
Nagyon jó volt :-) Mondjuk nekem az első is.

Más: húsz percig mentek előtte totál irreleváns szar reklámok, ilyen kóla meg arckrém meg tökömtudja, rohadt Cinema City...



Jumanji

Szerintem tök jó kis laza, szórakoztató filmecske volt, banános kézműves sör és chips mellé. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



banános sör?
és hogy ízlett?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ez tényleg komolyan veszi magát!

Nem.

Szerk: Egyébként ezt a "nem grindhouse" dolgot sem értem, mert kurvára az. Oké, nem kacsint rád Tarantino meg Rodriguez minden képkockán, nincsenek képi effektek filmtekercs-hatással, de az csak esztétikai flinc-flanc, egyébként meg ott a film, ami egy teljesen tipikus, modern erőszakolós bosszúfilm = exploitation, ilyennekkel voltak tele a régi grindhouse-mozik. Ha térdcsapkodós poénokat vártál, akkor meg nem az exploitation a te műfajod, mert eredeti formájukban ezek tálalásukat illetően "komoly" filmek, a humorfaktor a túlzásaikból jön (amiből ugye itt volt dögivel).

Szerintem jó volt egyébként, nekem nagyon bejött a színvilága, bírom az ilyen típusú képi humort is (pl. a szuperlassításban, közelről, undorító hangeffektekkel kevert csokievés), a vér meg kellemesen patakokban folyt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Dante írta: Salyut 7

Nem volt rossz, nehol eleg ugyetlen / teatralis, de maga a sztori jo es a szineszek is meggyozoek voltak.

Nekünk is tetszett. Amit te ügyetlen/teátrális -nak írtál az az orosz filmekre jellemző (olyan mint a keleti filmeknél a szemünkben borzasztó módon eltúlzott túljátszása az "érzelmeknek"). 2-3 ilyen film után már rájön az ember, hogy ez egyszerűen ilyen és kész. Orosz filmhez képest egyébként üdítően pörgős volt.

1-2 logikai bukfenc azért zavart:

ShowHide spoiler #


Meglepően finom.

Már ha valaki szereti az ízesített söröket. Kicsit selymesebb volt a sör textúrája és az utóízében banános. Az illata túlérett banános egy kicsit.

Annyira bejött, hogy rendeltem is egy 12-es pakkot.

https://idrinks.hu/banana_bread_beer_05

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Meglepetés - A film megtörtént eset alapján késuült....

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



irtózatosan fel volt turbózva a filmben az az igaz történet :D A valóságban kb. felmentek és szépen megcsinálták gond nélkül :D



Mozinál ez alap :D
De nem légből kapott történetről van szó.
Egyébként itt van egy összefoglaló ( a wiki lófaszt ír róla):
a küldetés

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Deadpool 2

Nagyon tetszett, de az első jobb volt. Na ettől még persze nem csalódás, sok a jó poén, viszont valahogy mintha nem lenne meg a filmben az az él, ami az első epizódban még ott volt. Csak egy egészen picit vettek vissza, de érzed, hogy néhány viccet az elődben azért egy kicsivel merészebben oldottak volna meg.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Délután nézzük meg az új Avengerst. Hány stablistas jelenetre kell várnunk?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!