Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Patrick Melrose.

Ez nekem most nagyon nem jött be.

Egy drogos/alkesz szétcsúszása, szenvedése két napban. Erről szólt ez a rész. Egyszerűen rossz volt nézni.



Happy!

Erről miért nem tudtam korábban?! Hát ez valami zseniális sorozat! :O



én sem hallottam róla soha. köszi az ajánlást, a trailer alapján tuti nézős



Egyetlen baj van csak vele, hogy 8 részes az egész és a következő évad csak 2019-ben jön majd...



Pedig anno szerepelt itt az előzetese szerintem.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Így van, én is emlékszem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



akkor azon pont átsiklottam :/




Csak tudnám, hogy az ilyen szarokat ki készíti, és kinek?



.

Non serviam



Hanyinger. Tulajdonkeppen sikerult mindent kidobniuk, amitol jo volt az eredeti. Ennyire szanalmas egy valamit, wow!



Witcher sorozat
Van angol felirat, illetve van benne minimális forgatási részlet, helszínek, díszletek, ruhák, koreográfia. Nyilván alig látszik még bármi, de ami igen, az tök jó.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=b9L9uX-gWyE



fake ;)



A lethal weapon sorozattal is szkeptikus voltam de az nagyon jól sült el.
Ebben a trailerben viszont egy másodperc sem jó. Az összes karakter szar. Úgy törik a ferrárikat mint a Cobra 11 ben a BMW ket. Totális failnek néz ki.



Mi a k***a anyjuk ez??? A tököm kivan most már! Majd mindjárt jön Zaxx és megmagyarázza, hogy a 80-90es évek homoerotikus utalásokkal voltak tele, de bazmeg Tom Selleck igazi szimpi macsó volt, ezek a mai színészek meg akiket beraknak helyükre... VICC! Ráadásul Higginst lecserélték egy NŐre! A rohadt életbe már! Vissza a középkort akkor ismét, mert rohadtul túltolták a liberok az egyenjogúság témát.

És az is vicces, hogy ahogy megjelent régi theme song azonnal libabőr önmagában (pedig én nem is voltam annyira oda Magnum sorozatért). Robocopnál is ez volt, az a pár másodperc régi theme ért valamit az új filmből.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez pontosan olyan, mintha a mai felújítási korszellemet parodizálnák. De valljuk be: viccnek tényleg durva lenne.

Sors bona, nihil aliud.



Jókat mosolygok ezeken a kiakadásokon. :)
Ha az eredeti kell, nézzétek azt. Ha ez nem tetszik, hagyjátok ki. Probléma megoldva. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nekem egyik se kell, nekem a kiakadás a kell! Szerintem amúgy ez a trailer bárminek rossz lenne, "Magnum" csak tetézéshez kell.

Egyébiránt nem ilyen egyszerű, káros az, ha a felvizezett felújítások jelentik a fősodratot. A sok ótvar le tudja rántani a színvonalat.

Viszont abban igazad van, hogy elég nagy kínálati oldal ahhoz, hogy tudjon mit fogyasztani az ember, de ez megint igényektől függ. Jellemző az is, hogy sokan úgy panaszkodnak Hollywoodra vagy az amerikai sorozatokra, hogy másfelé nem is nyitottak (nem feltétlen az RW-re gondolok, de itt is felülreprezentáltak amerikai produktumok, szerintem nálam is :).

Sors bona, nihil aliud.



Zeus! Apolló! Lábhoz!

Jó is volt az...

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=DNQh5P-HqCw

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Valahol megértem őket.

Ahelyett hogy erre a szarra ment a pénz, mehetne mondjuk egy The expanse következő évadra.



Hát az biztos, hogy én kihagyom, de ha már csinálják, csinálhatnák jobban is, nem?

szerk.
Meg amit Chiller mond :)



Mindent lehet jobban is csinálni. :)
De ha már frázisok: pénz beszél. Gondolom egy hawaii-n játszódó akció-krimi sorozatot szélesebb rétegnek lehet eladni és kisebb költségvetéssel lehet megcsinálni, mint egy The Expanse negyedik évadot, különösen akkor, ha a termék felfekszik egy 30 évvel ezelőtti sorozat farvizére, és csak annyi Ferrarit törnek össze benne, amennyit az előzetesben látunk.

Igen, én is sok dolgot tudnék felsorolni, amit inkább néznék helyette, de ez lesz ősztől, amazok meg nem (vagy nem úgy). Innentől kezdve teljesen értelmetlennek tűnik minden ilyen hőbörgés, különösen akkor, ha még a "tönkrevágják a gyerekkoromat" "illetve az "ezt is szét kell b@szni" futamok is szerepelnek bennük. Persze toljátok csak nyugodtan, szívetek joga, ahogyan az enyémé is az, hogy mosolyogjak ezeken. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Azt felejtitek el, hogy ez a fos reboot nem nekünk szól szerintem. Nem azoknak akik az eredeti sorozaton nőttek fel. Ez pont az a stílus amit a mai fiatalság 10en 20on évesek majmolnak szerintem. Szóval nem mi vagyunk a célközönség.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Gondolom egy hawaii-n játszódó akció-krimi sorozatot szélesebb rétegnek lehet eladni

Végül is ezt a rebootolt Hawaii Five-0-val is megcsinálták már :)

A legtöbb ilyen felújítás - ahogy alapvetően nyilván a legtöbb sorozat is - 1-2 évad után bukottan a kukában szokott kikötni. A címe csak egy jó ürügy a felháborodásra, és ok arra, hogy egyáltalán rákattintsunk, de nem meggyalázás a legnagyobb probléma, ha annak sem örülök.

Minden generációban lemegy persze, hogy a fiatalok már hülyék, ahogy a bezzeg régen is. Eközben a nagy "parasztköltő" Arany helyett annak idején is a ponyváról árult tucatműveket vették a vásárokon.

Ettől függetlenül azt gondalom, hogy színvonalat minden körülmények között el lehet várni, a színvonaltalanságot, az ártalmas(nak tartott) pedig kritizálni. Mindenki emlékezhet magyar film- és sorozatgyártás legsötétebb éveire is, kár hozzá jó képet vágni. Kulturálisan nem hasznos. Szívinfarktust pedig senki nem fog kapni, ha látszólag nagyon fel is háborodik egy fórumon, az élet megy tovább, de az egy sorozatos topikban már off lenne :)

Sors bona, nihil aliud.



Zoo írta: azt gondalom, hogy színvonalat minden körülmények között el lehet várni, a színvonaltalanságot, az ártalmas(nak tartott) pedig kritizálni.

Persze, de az egyrészt egyéni ízlés dolga, hogy az új Magnum előzetesében látottak mennyire tűnnek színvonalasnak, másrészt meg nem lehet mindig minden csúcsminőségű. Tovább megyek, szerintem nagyon is kellenek a közepes és gyenge cuccok ahhoz, hogy a jó dolgokat igazán értékelni tudjuk.
Tucatjával jönnek ki az ilyen akció-krimi sorozatok, nyilván nem lesz mindegyik toplistás. Ha a Magnum cím ezen nem lenne rajta, talán el sem jutott volna hozzánk a létezésének a híre. Így, hogy rajta van, mindenki hőzöng, de szerintem emiatt sem kellene másképp kezelni, mint egyébként. Ha önerőből jó lesz, akkor win, ha meg nem lesz jó, akkor senkinek nem fogja lerontani az eredeti Magnumról alkotot emlékeit, vagy durvábban lehúzni a sorozatok minőségi átlagát, mint a Magnum cím nélkül.

Én amúgy most nem tudnám megmondani, hogy egy jelenkori Magnum PI reboottól mit várnék el. Nekem is megvoltak a WTF pillanataim az előzetes nézése közben, de igazából én simán próbát tennék vele ősszel. Nyilván nem lesz ugyanaz, de én ezt nem is várom el tőle. Lehet, hogy már nem is szívesen néznék olyan sorozatokat, amik az eredeti Magnum stílusát, ritmusát, feelingjét idézik. Nem tudom megmondani, mert már nagyon régóta nem nézek/látok ilyen sorozatokat (vagy csak észre sem veszem, mert folyamatosan idomulnak a korszellemhez).

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



WTF
élőszereplős sorozat készül Alfred, mármint Batman komornyikja eredettörténetéről... A Gotham showrunnere csinálja.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Más képet nem is tudsz linkelni, csak ezt? Egérmakrón van?

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nyilván a megjegyzések itt szubjektívek. A realitáshoz meg hozzátartozik, hogy vannak gyengébb termékek is, de ennek az elfogadása nem egyenlő számomra a szükségesnek tartásukkal. Persze mindig lesznek esetlenebb, olcsóbb sorozatok, melyek egyénileg bejöhetnek.

A Magnum új korában valóban sokkal menőbbnek számított (láttam párepizódot az elmúlt években is), mint manapság, kötődik az adott érához, de én ezt inkább üdítőnek találom a "modernség" mellett.

A Lethal Weaponba viszont már lassan bele kellene nézni, annyit van itt róla szó, nekem meg egy képkocka sincs meg belőle. Sőt RW nélkül annak a létezéséről sem tudnék.

Sors bona, nihil aliud.



Az a Magnum Wat. Kb. olyan mint a Holtpont új változata. Semmit nem sikerültt megtartani az eredeti hangulatból feelingből vagy nevezzük bárminek azt ami miatt valami az volt ami. Nem értem, hogy az a cucc miért Magnum. (Ha Watnénit linkelek akkor nemértem.) Persze ettől még lehet egy nézhető sorozat, csak az előzetes alapján nem sok köze lesz a régi Magnum sorozathoz.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!