Diablo

Utolsó bejegyzés


Hát, az én kedvencem a barbár és a crusader, asszonyé meg a monk. Nem lesz itt akkor gond :-D


Tno képe
Tno

Mit akarsz, Dio 2-t én is egy kétkezes kardot lóbáló nekróval vittem végig először:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Aktuális top gear buildeket nézegettem és ott közelről csapkodtak vele :P Mindegy majd megveszem ha kitart egy 100 órát a játék.



brianaspirin írta:
@nokom: az honnan jött hogy a nekro közelharcos?

Lehet belőle olyat csinálni.



lehet persze, meg van ranged barbár is és monk is.
csak én vagyok olyan perverz hogy szeretek az adott kasztokkal elsőre "default" módban játszani.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Well.... f*ck. o.O



Tno képe
Tno

A középső az mi? Budiülőke?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Az már buzis... :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Jó is ez amikor egy x+1 -edik szar belt-re több shardot pumpáltam be a rendszerbe, mint az egész marauder set-re -_- Bezzeg gyűrűre egyszer nyomtam véletlen félre és rögtön dobta a set-es focus gyűrűt. Eddig faszán elfejlődtem 3 nap alatt 3 item híjján top tier minden, 400-as paragon level, de ebből 1 nap volt normal-on végigtolni rendesen a játékot, mert az annó kimaradt a kölcsön account-tal.



Ez nagyjából így szokott lenni. A cuccok 90%a megvan gyorsan. A maradék 1-2ot megszerezni meg kerül 3szor annyi időbe.



Közben megtaláltam, hogy a gyűrű szett párja már isten tudja mióta megvolt :D



Nagyon kreativak ezek a Blizzardnal, mar lattam a S13-as szarnyat:
rwurl=https://imgur.com/SI6fY8X



Seasonal Necromancerrel tolom, egyetlen acsi kellene a teljes zöld gearhez, de képtelen vagyok megcsinálni. Időre kellene megidézni és megölni a Rift Guardiant, ez van már csak hátra, de egyelőre még a visszaszámlálást sem bírom behozni, egyszerűen nem tudok ilyen gyorsan átverekedni a rengeteg mobon, hogy eljussak az elite pakkokhoz. Azt hiszem ezen a ponton hagyom most abba.


Tno képe
Tno

Szomorú. Itt az ideje visszatérni a Dio2-höz!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



És ha lejjebb veszed a nehézséget?



Próbáltam, de a Rift-en belül úgy vettem észre, hogy ezt nem veszi figyelembe.


Lou képe
Lou
Donator

akkor az bizony greater rift, ott tényleg a grift indításakor határozod meg a nehézséget, a szint amivel a játék indítva lett lényegtelen.

szimplán a már megkapott 4 set cuccot magadra öltve, kiegészítve pár random cuccal, és jó skill-eket beválasztva, amik a set erősségét kihasználják elvileg simán kell hoznod azt a grift szintet, amit megkövetel a set 5. és 6. darabjának átadásához.
át kell olvasni a set 2-es és 4-es bónuszát, és a skilleket, majd kombinálni.
ha ehhez lusta vagy, (mint én is,) akkor elnézel diablofans vagy egyéb oldalra és a megfelelő keresőszavakkal jó eséllyel találsz egy build-et / guide-ot, amivel sikerülhet teljesíteni.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Persze, ez megvan, Bone armort is használom, mert a set arra ad bónuszt.
rwurl=https://i.imgur.com/xR5BV9q.jpg
Meg használok egy másik geart is, ezt is csak főleg a bónuszok miatt.
rwurl=https://i.imgur.com/f33lqig.jpg
Ez meg a fegyver.
rwurl=https://i.imgur.com/fEvn2dP.jpg

Ennél nagyobb sebzést már nem nagyon tudok összeszedni. Esetleg a gemekkel lehetne még szórakozni, vagy a paragont úgy elosztani, hogy csak sebzésre rámenni, de kétlem hogy az annyit dobna rajta. Egyelőre most kezdtem egy crusadert, ő is seasonal, alapból megkapja a paragon pontokat is meg az aranyat is, főleg mert összességében az a problémám inkább, hogy nem az igaziak a nekrónak a spelljei.



Hajjaj, de nagyon sok baj van itt...

Kérlek linkeld be a karakterlapodat.

Ez például az enyém:
https://eu.diablo3.com/en/profile/ChilLeR-2435/hero/102976793




Akkor.

Gemeket tegyél a cuccaidba:

-fejes - Resist vagy Stamina
-fegyó - Zöld gem, a crit damage miatt
-többi slotra - Intellect, a dmg miatt

Ha tudod, akkor a zöld gemet upgradeld fel amennyire csak tudod goldból, gemből.

Látogasd meg az Mysticet és ha nincs mindenhol max socket akkor rollold rá (chest 3, legs 2, fegyó 1).

A szar statokat szintén rollold át:
-headen nincs crit chance, viszont van armor.
-necken szintén nincs crit chance
-bracer nincs vitality, de van armor
-beltre mehet szintén vitality az armor helyett
-bootson a skillt variáld át olyanra amit használsz (Bone Armor?)
-ringre szintén mehet crit chance

Persze a legjobb az lenne, ha kicsit tovább farmolnál és olyan itemeket kaparnál össze amik jobbak és nem kell velük ennyit szenvedni.

Kadalát látogasd meg mert ő is ad cuccot blood shardért. Próbálj olyat kivenni amiből a legrosszabb cuccod van.

A Kanai's Cube-ot szedd ki (ha nincs meg) és rakj bele passzív bónuszokat.

Rosszak a skilljeid/rúnáid/passzívjaid is. Ott van Chiller karakterlapja, copyzd le onnan ami kell.

Igen tényleg sok melónak tűnik, de ezek az alap dolgok, amik után elkezd az ember egyáltalán Griftezni. :)

Ennyi változtatással le kellene mennie a szezonos riftnek.



Átnézem ezeket, átvariálom, a skilleket viszont innen néztem le, mondjuk így kipróbálás után én sem vagyok vele teljes mértékben megelégedve.
https://www.icy-veins.com/d3/necromancer-command-skeletons-build-with-in...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Korábban lépten-nyomon azt hallottam, hogy mennyire könnyű a játék, ezért PS3-on a legbikább szinten kezdtem, de ott mindenki bullet sponge volt, engem meg one hiteltek. Vontatott bukfencparádé lett az egész, például a skeleton king HP-je félóra alatt feleződött el, ami egyszerűen nem szórakoztató.

Ezért most PC-n csak hardon kezdtük el, hátha nem lesz túl könnyű, és pause nélkül senki nem akar egy órára beragadni egy bossfightba, ha kevés a szabadidő.

Óriási hiba volt, mert semmi értelme így az egésznek. Gakorlatilag soha nem megy 95% alá a HP-nk, amikor beleálltam az Act I végén a bossba, ő sem ért semmit. Nem láttam sérülést. Regeneráló cuccaim persze vannak (kérdés: minek?), de erre az sem magarázott. Majdnem mindenki egy csapás, a bossok hamarabb fekszenek, mielőtt megnézhetnénk a fizimiskájukat. Amikor jönnek távolról lövöldöző ellenfelek, eltalálnak, én nem sérülök, de ők azonnal meghalnak. (Egy haláleset jutott kettőnkre, amikor beleálltam kíváncsiságból/sebezhetetlenségem miatti hübriszből egy "lézerbe".)

Beírtam a WarCraft II-ből "it is a good day to die" cheatet, vagy mi van? Lehet ez ellen tenni valamit (újrakezdésen kívül), ha már a "raise difficulty" szürke? A Diablo 1-2 talán nem volt kiemelkedően nehéz játék, de már korán oda kellett figyelni normálon is. Ez meg a hard! Semmit nem túloztam a világon, minden szó szerint értendő.

Vannak sajnos más bajaim is vele. A sztori sem édekel még annyira sem mint az elődökben, de azokban voltak menőbb húzások, vagy a 2-ben ütős átvezetők, de itt langyos minden (egyes klisés mondat), mint az intró. Ez a tét nélküli "karakterfejlesztés" pedig valahogy elveszi az érzést, hogy a sajátomnak érezzem a hősömet.

Pedig a játékmenet folyékony (még Steam Controllerre is jól be lehet lőni), a lootolás szórakoztató és addiktív, ami az ebben értékelhetetlen Borderlandsek után nagy felüdülés, de a többi elcseszése nagyon bosszantó.

Sors bona, nihil aliud.



ha már a "raise difficulty" szürke?

Ha csapatban játszol akkor a party leader tud difficulty-t növelni vagy csökkenteni és azt is csak az adott városban ha jól emlékszem.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Városból nem, de főmenüből sikerült. Mondjuk nem értem a játékban eddig mindenhol kiszürkített részt, melynél azt írja, hogy új játékot kell kezdeni, pedig csak a főmenübe kell kimenni. Enyhén szólva félreérthető. Mindenesetre ettől az egy szinttel feljebb lépéstől nem várok sokat.

Apropó, ha visszaváltok korábbi küldetésre a menüből, retorzió nélkül folytathatom később? Magától értetődő lenne az igen, de azért az eddigi furcsaságok megijesztettek.

Sors bona, nihil aliud.



asszem alapból torment 6-ig lehet emelni.
emeljetek két szintet és érződni fog a hatás.

és mindig a megjelenő checkpointokra figyelj, ott menti el a játék a történetbeli progress, és ezektől a pontoktól lehet folytatni

meg ahogy haladsz előre a szintekkel, úgy lesznek egyre bikábbak a mobok is. az eliteknek egyre több affixük lesz (mint pl. molten, arcane, frozen stb.)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nulladik szintről 1-el Torment alatt nincs értelme a játéknak, ott kihívás, figyelni kell és egy pack bizony nem játék, az bizony simán megöl.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem lehet expert fölé menni, előbb végig kell játszani filmezni egyszer. A tormenthez meg 60. szint kell, ha minden igaz.

Olybá tűnik, az első kampány az intró. Kár, hogy már az 1-2-ből sem kellett sokkal több nekem, csak azokban volt addig is kihívás. Ebből azért lehet, hogy fog több kelleni, mert régen maximum LAN-ban jött össze co-op, most az online segít. És így csatlakozhatom a "szidom, miközben 100 órákat beleölök" táborba.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!