Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Imádom az ilyen bátor embereket
De arckaparós ahogy a prayereg a sok amcsi. Komolyan ennyien hisznek a mikulásban a műszakis arcok is? Siralmas. A tumort akkor vajon ki okozta?

De volt ilyen komment is.

Brain Tumor playlist time! You Are Always on my Mind - Willie Nelson; Can't Get You Out of my Head - Kylie Minogue; Behind Blue Eyes - The Who; Anotherloverholenyohead - Prince ...

Vill du bli ihop med mig?



Ez kicsit más elmondása alapján, nem rák, csak valami (valszleg jóindulatú) tumor.



A kiváló áprilisi Windows 10 frissítés szépen elcseszte a grafikus megjelenítést: sem külső monitor, sem felbontásváltás. Két órát elvitt az életemből, mire minden lehetőséget végigzongorázva végül az Intel HD grafikus driver korábbi verzióra visszaállítása megoldotta a problémát.
(Cserébe viszont a Windows 10 új Speciális méretezési beállításai szépen simítanak végre minden szöveget az Outlookban is.)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


CJ képe
CJ

miért használsz winfost munkában? (ha csak office miatt akkor még talán érthető is)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Főleg amiatt.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ajánlott minden ilyen nagyobb frissítés bejelentésének környékén szüneteltetni a frissítéseket:
Settings > Update & Security > Windows Update > Advanced options > Pause Updates
Ugye ez nem kapcsolja ki örökre, viszont addig meg pont igen, hogy az ilyen problémákat elkerüld. Ezt a beállítást még nálunk is be engedi kapcsolni a Windows - pedig elég szigorú a céges policy ezzel kapcsolatban (is) -, pont az ilyen esetek elkerülése végett.

De ez az egész ugye alapvetően a használt hardvertől függ - nálunk nagyon friss ThinkPadek (2 vagy 3 évente - nem emlékszem - cserélve az aktuálisan legújabb modellek egyikére) vannak, és még sosem futottam bele semmi ilyen disznóságba egyik update-nél sem.



Általában én sem szoktam korai elfogadóként feltolni az ilyen nem biztonsági jellegű frissítéseket, de most olvastam egy cikket az újdonságokról, és épp volt időm tegnap este, hát ráengedtem a gépre. Csak ma reggel derült ki, hogy a videokártya drájvert hazavágta valahogy közben, amikor nem tudtam a szokásos külső monitorra "kivetíteni" a képet. Igazából nem volt nagy ügy a troubleshooting, csak mivel elég régen kellett ilyenek miatt vacakolnom, a kelleténél több időt vett el, mire kisakkoztam a jó megoldást. Ez is lehetett volna rövidebb idő, ha az irodai net épp nem gyengélkedik a szokásosnál jobban, és a 3-400 megás driver csomagok nem cseppenként csorognak lefelé a világhálóról.
Amúgy ez egy tavalyi gép, nem volt még ilyen gond vele, szóval lehet, hogy ez valami egyedi eset volt, vagy valamilyen gyártói huncutság/lemaradás a driverek körül. Remélhetőleg nem fog megismétlődni, de ha igen, akkor már felkészültebb leszek.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Tesztelő vagyok, nekem már most fent vannak a gépemen olyan win10 frissítések, amik általában hónapokkal később kerülnek ki a néphez.

Ezt múlt héten lőttem az egyik teszthez:

rwurl=https://preview.ibb.co/mZeEM7/Untitled.png

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Megérinthetlek?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Csak nyelvvel az aranyeremet. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nekem meg most épp az update csinált egy 800MB-os F: meghajtót... nem tudom törölni természetesen. 256 GB-os SSD-ből csippentette le... mondatom örülök..

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Nem akarok két oldalnyit teleírni ezért csak annyit mondanék, hogy UK INTERNET. A faszom az egészbe úgy ahogy van. Szar is, lassú is, nem is működik. Cserébe kurva drága nulla supporttal. -.-" Húzzák le magukat a wc-n.



Még a hideg meleg víz is két csapból jön, pont a net lenne jó? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Az ír is hasonló, és a szerverhotelek supportja is hasonlóan fostalicska alatti szintet képvisel, legalábbis tapasztalatom szerint.



Mondja meg valaki, hogy hogy van az, hogy a gyógyszerészek szívüket/lelküket beleadva segítenek, amikor ünnepnap berohan az ember a kijelölt gyógyszertárba, hogy azonnal kellene olyan fájdalomcsillapító, hashajtó stb. ami nyuszinak adható pár általam értelmezhetetlen szakirodalmi töredék alapján, és még az adagolást is kiszámolják az alapján, míg az urambocsáss qva állatorvosok egy lovat nem tudnak megkülönböztetni egy zsiráftól. Biztos rohadt jó biznisz a kutya/cicára beszedni a 10000 lóvét egy oltásra, aztán találkozunk jövő ilyenkor, de hogy a 3. leggyakrabban kedvtelésből tartott állatra úgy néznek rá, hogy mi a szar ez, attól rohadtul elegem van. Volt amelyik azt mondta, hogy még nem ivartalnított nyulat, de kikaparja mint egy macskát aztán jó lesz ...

Megautóztatjuk a nyulat 80 km-re, ami betegen majdhogynem halálos ítélet neki, de közeltávol nincs senki aki állítólag látott már nyulat és állatorvosnak meri nevezni magát, majd időpontkérésre annyit mondd, hogy vagy fogadja vagy nem, mert neki délben programja van, aztán úgy félrekezeli zsinorban 2 állatorvos, hogy mindkét házikedvenc belepusztul 1,5 hónap alatt, mert egy teljes kórképből és egy szerencsétlen halott nyusziból nem tudja megmondani, hogy bekaptál egy olyan baktériumot, ami úgy mellesleg a házinyulak 60%-át viszi el magyarországon (nem a szúnyog által terjeszetett szarok, azok fasorba sincsenek) és úgy fertőz mint a pestis. Ez Délmagyarország kiemelt egzotikus állat specialista 6 diplomás jóédes...

Szóval a kertbe feleslegesen gyűlnek a sok éve alatt hozzád nőtt házikedvenceknek a sírjai, amíg ezek a "legalább csapjuk fel interneten mi baja" -ra se képes "kötelező oltás + antibiotikum oszt jólesz" hentesek helyett rájössz, hogy vagy megtanulod, hogy fülétől a farkáig, hogy ránts vissza az életbe egy jószágot, vagy lassan emeletesen kell temetni a kertben, mert ha állatorvoshoz mész, akkor már előre készítheted be a cipősdobozt.

Ráadásul az összes valszeg mélyen hívő, hogy vasárnap egy rohadt állatorvos sincs, napközben meg 10-12 közt kell elkapni, míg fél órát késik és annyival hamarabb is megy el. Legutóbb nekem kellett elnézést kérnem, hogy nem 10:30 és 11:30 közt akart épp a tüdejébe felgyűlt folyadékba fulladni az állat.

Úgyhogy inkább szedjék be a jattot és írjanak ki a semmire pár antibiotikumot, amit nem lehet vény nélkül kapni és menjenek a kékerest szopogatni szabadidejükben. Egyetlen köszönetem, hogy az egyik egy cica műtéte előtt a kérésemre felnyitotta az elhullott nyuszit és diagnosztizálta nekem, hogy fertőző tüdőgyulladás, nem pedig a rohadt ausztrálok által elereszetett mesterségesen kilőtt RHD vírus, amire évente oltunk, de tél végén már nem véd 100%-osan. + nem fogadott el pénzt se, mondta hogy ha a 3. nyuszi is megbetegszik, akkor ő kezelné többféle antibiotikummal, hogy legyen valami esélye. Eddig ez 10-ből 1, bár élő nyulat még nem vittem hozzá :(.



Mondja meg valaki, hogy hogy van az, hogy a gyógyszerészek szívüket/lelküket beleadva segítenek, amikor ünnepnap berohan az ember a kijelölt gyógyszertárba, hogy azonnal kellene olyan fájdalomcsillapító, hashajtó stb. ami nyuszinak adható pár általam értelmezhetetlen szakirodalmi töredék alapján, és még az adagolást is kiszámolják az alapján, míg az urambocsáss qva állatorvosok egy lovat nem tudnak megkülönböztetni egy zsiráftól.

mert a biologiai test bazira komplex es nem gazdasagos allatorvosnak egy rakat energiat (ertsd fel eleteted doktori egyetemen meg ki tudja mennyi penzt) beleolni, mert az emberek nem fogjak megfizetni.

Nem sokkal kevesebbet kell tudnod egy nyul testerol mint egy ember testerol, hogy effektiven meg tudd gyogyitani/muteni.

Nyugaton mar inkabb megeri, egyes kezeleseker brutalis osszegeket elkernek hogy forog a fejed tole, de ha van olyan fontos a kisallat (es a nyugatiaknak a kutyajuk/macskajuk olyan szinten van mint a gyerek, sokszor gyerek helyett tartjak oket), akkor ki fogjak adni ra.

Az emberen ha beteg le tudnak huzni egy rakat zs-t ugye, mert gyerekeder vagy szeretteider meg fogod fizetni meg ha eveket is kell radolgoznod egy komolyabb muteter, random nyulert mar lehet meggondolod 3x is hogy ki e adsz jo parezer eurot pl egy mutetert vagy hasonloert.

Ezert is letezik biztositas az embernel (es allatokra is), hogy merlegelni tudd hogy beleadsz inkabb a kozosbe es nyugotdabban alszol ha valami gubanc van akkor tudod majd fedezni a szeretteidnel, de mellette mindent figyelembe vesznek a premiumnal, multadat, szokasaidat, korodat, jelenlegi egeszsegi allapotodat, stb stb. Vagy ha nem akarsz biztositast fizetni, magad intezed az egeszet.

Aztan hiaba vagy pl te meg 10 masik ember Magyarorszagon kesz brutalis osszegeket (vagy biztositast) az allatodert kifizetni ha gubanc van, a legtobb ember nem ezen a lapon van hanem inkabb a gyerekere kolti azt, mert merlegelnie kell hogy inkabb erre jusson vagy arra. Mintsem nyugaton ahol a haziallat gyerek szinten (helyett) van es keszek ra az emberek. Ez a hozzaallas viszont a szakmat valasztok iranyzatat is meg fogja hatarozni ugye.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Értem én, de egy nyúl annyira nem bonyolult állat. Van konkrétan 4 betegség, amivel 99%-ban le lehet fedni. 1. 2. a Mixo és az RHD (köznyelven: megcsípte a szúnyog), de ezek ellen oltunk ezerrel. A 3. a bélsárpangás, amit injekcióval is be lehet indítani, de amúgy ricinusolaj + menjen bele a kaja + probiotikum és bár ott ülsz mellette minden órát, de működik. A 4. ez a rohadt fertőző tüdőgyulladás, ami aláírom mostmár, hogy kezelhetetlen és úgy hullanak a nyulak, mint a legyek, de ha legalább felismeri, akkor éppen 1-el kevesebbszer kell ásnom... (itt basztam el, hogy 2 állatorvosnak hittem, nem a "szarnetnek" vagy az 1875-ös cikkek a nyúltartásról című könyvnek - megtörtént eset, ha valakit érdekel átlinkelem...)

3. kedvtelésből legsűrűbben tartott állat, mi ebben a nagy szám? Nem a Laos-i sárgafaszú fürgegyíkomnak akarok koronát rakatni a fogára. Egész délmagyarországon van 1! orvos, akihez állítólag be lehet menni egy nyúllal úgy, hogy nem darabjaiban hozod haza. Oszt az se ... Mert a napi 2 órás rendeléséből leszop 10 kutyát, meg 30 macskát, aztán úgy férsz be, hogy majd jövő tavasszal ér rá félrediagnosztizálni.

Valóban a 2 nyúl egészségére 4 év alatt többet költöttem, mint magamra, mert inkább beszarok a körzeti fogásznál, mint hogy 5000 Ft-ot kifizessek, de ez a pár szaros jószág többet ér nekem, mint a "TB-sen" aluladagolt fájdalomcsillapítóval kiszenvedett 10 perc. Amúgy meg a sok szegény magyar úgy veszi az ájfont, mint a cukrot, a gyerek meg maximum a faszával játszik, ha megírta a házit, úgyhogy nem érzem át ezt a jajj szegény magyarország dolgot. Nagyon sok embernek bőven van pénze, hogy az 1 havi kapszulás kávé áráért néha kiadjon az állatorvosra is.

(amúgy az állatorvos úgy szedi 15 percenként a 3500-5000 Ft-os vizitdíjat, meg a random vény nélküli szar 500 Ft-os cuccért a 3000-et, mintha nem lenne holnap. Nézd meg, hogy 1-1 állatorvos 2-3 órát melózik, maradék időben meg olyan horror cuccokat csinál, hogy ha tenyésztő vagy 1 darab nyúl laboros boncolása 100.000 Ft?! Ja meg 7000-ért akart felírni homeopátiás gyógyszert a nyúlnak... víz itthon is van 1000 Ft /1 köbméter, az mennyi 5 ml-be?)



Valóban a 2 nyúl egészségére 4 év alatt többet költöttem, mint magamra, mert inkább beszarok a körzeti fogásznál, mint hogy 5000 Ft-ot kifizessek, de ez a pár szaros jószág többet ér nekem, mint a "TB-sen" aluladagolt fájdalomcsillapítóval kiszenvedett 10 perc.

igen, mint emlitettem az emberek legnagyobb szazaleka nem igy gondolkozik viszont, beleertve engem is. Sajat magam es az asszony, leendo gyerekeim egysegekkel fontosabb es nagyobb prioritas mint barmilyen random haziallat.

Egy haziallatnak (tipikus szemszogbol nezve) az egyeduli funkcioja hogy szorakoztasson vagy a gyereket, de minden mas labilitás es idoraforditas vele kapcsolatban. A szeretteid meg a gyerek meg befektetes hogy ahogy telnek az evek ne maradj egyre inkabb egyedul, mivel az emberek a fiatalabb embertarsaid tarsasagat keresik majd, hanem ugyanugy szeressenek es veled maradjanak a kesobbiekben is.

(Egyik vagy masik nezet amugy nincs a masik felett, moralisan tok mindegy hogyan jarsz el mert csak egyik eletet/egeszseget prioritizalod a masik felett, csak megjegyeztem hogy mindket oldal sajat nezopontjai szerint cselekszik.)

Amúgy meg a sok szegény magyar úgy veszi az ájfont, mint a cukrot, a gyerek meg maximum a faszával játszik, ha megírta a házit, úgyhogy nem érzem át ezt a jajj szegény magyarország dolgot. Nagyon sok embernek bőven van pénze, hogy az 1 havi kapszulás kávé áráért néha kiadjon az állatorvosra is.

lehet nem a legjobban fejeztem ki magam, nem feltetlen arra akartam celozni hogy nem tudna megengedni maganak az atalagember, hanem hogy nem akarja, masra kolti inkabb a penzet, igy nincs kulturaja tul sok energiat fektetni az allatorvosi szakiranyra arrafele. Attol hogy haziallatod van nem leszel feltetlen kulabb, de az iphone legalabb statusszimbolum es lehet tobben akarnak majd miatta dugni veled, azaz kozvetve a szifonnal a sajat eletszinvonalat noveli. Ha nem leteznenek fiatal csajok, nagy valoszinuseggel iphone se letezne. Nyilvan hogy nem tobbgyerekes 40-50x-es csaladapa fog lefrissebb iphonnal es hasonlokkal akarni villogni, hanem a meg dugas partnert kereso generacio.

A magyar ember kulturaja a kinaira vagy fulopszigetiekre hasonlit inkabb mintsem a nyugatira. A nyugatiakban tul eros a szimpatia erzet, a keletiekben joval kevesebb es inkabb a latszat cseccsing-re es bling-blink re hajtanak.

a gyerek meg maximum a faszával játszik, ha megírta a házit

es jobban is jar btw, mint ha azzal a szar telcsivel baszna el feszbukon vagy lootboxos mobil szarokkal az idot mint a tipikus tinik.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Sok mindennel egyetértek, de az hogy a "Sajat magam es az asszony, leendo gyerekeim egysegekkel fontosabb es nagyobb prioritas mint barmilyen random haziallat." az BS. Amikor elmégy venni egy 121. farmert, akkor erre gondolsz? Amikor a 1,5 éves billentyűzetet cseréled mert amaz kúlabbul világít, akkor erre gondolsz? Amikor a kocsin júl mutatna egy lófasz szpojler, akkor erre gondolsz? ... amikor megveszed? Neadjisten beversz 10 üveg sört és 5 évet rombolsz a májadból, akkor a leendő gyermekeid egészsége forog a szemed előtt? Hagyjuk már.

Nem azt mondom, hogy ezek baromságok, mert minden nüansznyi boldogságbomba minden pénzt megér, és nehogymár a x éve veled szinte családtagként élő, lélegző, minden pillanatodat leső jószágon spórolj le egy 3500 Ft-os antibiotikum kúrát, vagy egy 5000 Ft-os röntgent, ha 4 felé robbant szét a lába. Hogy aztán 2 menza kaja árát lespórold a szenvedésén.



Sok mindennel egyetértek, de az hogy a "Sajat magam es az asszony, leendo gyerekeim egysegekkel fontosabb es nagyobb prioritas mint barmilyen random haziallat." az BS. Amikor elmégy venni egy 121. farmert, akkor erre gondolsz? Amikor a 1,5 éves billentyűzetet cseréled mert amaz kúlabbul világít, akkor erre gondolsz? Amikor a kocsin júl mutatna egy lófasz szpojler, akkor erre gondolsz? ... amikor megveszed? Neadjisten beversz 10 üveg sört és 5 évet rombolsz a májadból, akkor a leendő gyermekeid egészsége forog a szemed előtt?

Ebben a kommentedben felhozott gyerek peldaja azert santit, mivel implikalod benne hogy amugy tok koser a helyzet vele, es azok mellett csinalod a flancolast.

Ha attol fuggne hogy gyerek belehal vagy komoly kronikus betegsegei lennenek a halasztas feltetele miatt, akkor nyilvan hogy siman prioritast elvezne az egeszege. Ha minden koser vele, akkor ja siman belefer a majrombolo sor, kocsira egy spoiler, billentyuzet csere vagy egy utazas a hegyekbe az egesz csaladdal par napra, mind amolyan yolo alapon hogy ezert keressuk a penzt mintsem hippi eletet folytatunk, hogy legyen eletszinvonalunk (nem iszom btw, tipikusan amennyire lehet egeszseges eletmodot folytatok es probalok vigyazni az eszemre/testemre mert asset amivel a penzemet keresem, csak ugy altalanossagban emlitettem). Ha mindezt a haziallatert kellene aldozni, kozel nem ez lenne a leanyzo fekvese viszont.

Nem azt mondom, hogy ezek baromságok, mert minden nüansznyi boldogságbomba minden pénzt megér, és nehogymár a x éve veled szinte családtagként élő, lélegző, minden pillanatodat leső jószágon spórolj le egy 3500 Ft-os antibiotikum kúrát, vagy egy 5000 Ft-os röntgent, ha 4 felé robbant szét a lába. Hogy aztán 2 menza kaja árát lespórold a szenvedésén.

ott van merlegelni hogy vagy ingyen hozzadvagnak egy masik nyulat/kutyat/macskat hogyt epp ne a szomszednak kelljen az udvarba godorbe lefurkozni, mert lekolykedzett valamelyikje, vagy egyeb esetben szintugy poton penzert vehetsz masikat is. Majd lelegzik a csaladi hazban a masik haziallat, amit talan meg jobban fog szeretni a gyerek mert kisebb es edesebb. Mint mondtam az egyeduli funkcioja a haziallatnak hogy szorakoztasson a jelenlete, a tobbi csak labilitás. Eletben, melegben, kaja mellett tartani, tisztogatni, pisilni vinni. Mint mondtam nyugaton a szotakoztatast es a liabilitast mind felvallaljak csomoszor az emberek gyerek helyett, es ugy elik ki ezeken az allatokon az emberek mintha a sajatjuk lenne, annak hianyaban. A liabilitas is, mint a fesulgetes, nyiratgatas, kaki kitakaritas mint a szorakozasuk resze hogy hasznosnak erezzek magukat gyerek hianyaban.

Az empatia egy jo emberi tulajdonsag es apszolut hasznos tud lenni hogy egyben tudja tartani a csaladokat es azt kiterjesztve a szocialis szferat a kornyezetedben, de ugyanugy mint a felelmet, a haragot, a szeretetet es a tobbi aspektust is celzottan erdemes hasznalni, semmint celtalanul.

Az adott haziallat legnagyobb valoszinuseggel amugy soha nem letezne ha nem vetted volna meg valahonnan mint haziallatot, mert nem tenyesztettek volna. Hasonloan mind a csirke amit megveszel a supermarketben es megkajalsz sem letezett volna, mert az egyeduli funciojuk hogy minel hamarabb megnoljenek, meghizzanak es eheto formaban legyenek. Vagy a buza a foldeken, ha epp vegan pelda kell. :) Kizarolag azert leteznek hogy kajat intezzenek nekunk, nem sokat stresszelnenek (gondoznak, foglalkoznanak veluk, irtanak a betegsegeket es a rovarokat korulottok) az emberek erte ha random gazmezo lenne a helyukon, pedig noveny-noveny mindketto ugye. Azaz a nyul is kizarolag azert letezik mert a kereskedo ki tudta aknazni az empatiaerzetedet hogy el tudja adni neked, csereben hogy lefoglald magad vele es igy kielegitsd az empatiaerzetedet, az ugyes-bajait intezve.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Tno képe
Tno

apszolut

Nem először írod el, abszolút, még angolul is.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Dr0Qlftwa4c&t=20
koszi, megprobalom megszokni (tipikusan vagom szabalyt, de ha nem figyelek oda megesik hogy elirom ja).

még angolul is.

nem lenne amugy sem valid kifogas, ha ott nem igy lenne.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Cimborám, aki Új-Zélsnd déli szigetének közepén él, eltörte az ujját, és a legközelebbi, 40 km-re lévő nagyobb településre kellett elautóznia, hogy ott ellássák. Akkor nézett nagyot, amikor a doki azt mondta, hogy hát ő ilyet még nem nagyon kezelt, de akkor áttanulmányozzuk a wikipediát és megnézünk 1-2 videót ezzel kapcsolatban a youtube-on. :)
Mondjuk szerencsére sikerürlt helyre rakni, de akkor is...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Mondjuk lehet jobban járt így, mint hogy ha hagyta volna, hogy rajta gyakorolja a szakmát. Doki valszeg nem mondta volna, hogy várj elolvasom legalább mit kell csinálni.

Most én azért rohangálok, hogy valaki legyen oly kedves egy vérminta-elemzést elvégezni, valószínű, hogy a megmaradt nyuszim egy 4 lábon járó baktériumbomba, de valami csoda folytán őt nem támadja ez a ~90% mortalitású, erősen fertőző szar. Esélyes, hogy nyulat már nem lehet soha venni mellé, más fajta állat meg kevés van, ami megfér vele. Ha minden igaz a lakás is olyan szinten fertőzött lett, hogy padlótól a plafonig kellene pörzsölővel végigmenni, hogy teljes bizonyossággal megszűnjön a fertőzés. Tenyészetek ilyenkor áttelepítenek mindent. :/



Volt már olyan napotok hogy elbújnátok a világ elől 24 órára (vagy többre)? Se szerettek, se főnök, se emberek. Semmi. Sikerült?



Nem. Nekem fordítva van, akkor igénylem általában a társaságot, ha valami nem okés.



Úgy érted, beszélgettek is utána az Escortban...?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



ööö nekem amikor kijött új vaskos könyv amit régen vártam, akkor voltak ilyen 12 órák, nem terveztem hogy elbújok, de leültem a könyvvel, aztán vége lett a történetnek, és gyanús volt hogy reggel van :-)



Guadeloupon például ez simán megy. Kérdés hogy segít-e. (Nem.)



basssssssssssssssszuuuuuuus
húgyszagú néni, erős nyugtatót vesz
kifejtette hogy fogazott tőr van nála, mert keresi az embert aki betört hozzá, és meg fogja ölni ha meglátja az utcán. Majd átmenet nélkül hozzátette hogy milyen rendes ember a doktorúr.
o.O

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!