Jelenlegi hely

Marvel Cinematic Universe

Utolsó bejegyzés


Nem is láttad még

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Es ez mikor szamitott nala akkor, amikor velemenyt kell alkotni? Foleg ha negativat.

En ma neztem es nagyon tetszett. Siman az eddigi legjobb Marvel. Thanos! Vegre egy normalis ellenfel, el sem hiszem. Nem csak azert, mert vegre van tetje az egesznek, hanem foleg azert, mert ez az o filmje. Nem csak egy papirmase cgi figura. Ha hibbant is, tudjuk hogy mit es miert tesz es nem sz*rozik.

A legnagyobb negativum az, hogy nagyon kiszamithatova tette a kov reszt. De megerte.


pme képe
pme
Donator

Nem tudom, nekem túl hypeolt volt eleve, nem mondom, hogy rossz volt, de

ShowHide spoiler #

de azért hozta a papírformát, ahogy előttem is írtátok.
Marvel filmekhez képest egyértelműen az egyik legjobb, de a storyline nekem akkor is kiszámítható volt, bár a trailereket nem kellett volna megnéznem előtte.

amúgymeg az is eszembe jutott, hogy

ShowHide spoiler #

Mindenesetre a főgonosz karaktere nagyon badass, viszi a filmet.



Es ez mikor szamitott nala akkor, amikor velemenyt kell alkotni? Foleg ha negativat.

Várjunk már egy pillanatot... mégis hol alkottam véleményt az Infinity Warról? Az első Avengerst egy jól összerakott, de nekem kicsit unalmas filmnek gondoltam, az Ultront kifejezetten nem bírtam és untam. A Civil Wart meg pont ma néztem meg és attól sem voltam elájulva, meg nyomtam is neki a pause-t félóránként, szóval nem igazán rántott be.

Mindezek alapján mertem kijelenteni azt, hogy az Avengerst unni szoktam, erre Csöpi beírja, hogy "nem is láttad még". :D Olvasni szoktatok egyébként? :D

Szerk: Egyébként nem hiszem, hogy meg fogom nézni moziban a mostani eresztést az előbb említettek miatt, inkább elnézek a Quiet Place-re.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



pme írta:

ShowHide spoiler #

Igen

ShowHide spoiler #


Helyeselve kitöltése hogy ez a mozizas McDonald's-a. Mivel nem láttad nem tudsz ilyen következtetést levonni. Egyébként szoktad olvasni amit írsz?

A gasztro hasonlatnal maradva ez egy jó szakács foztje. Nem Michelin csillagos étteremben ettünk de mindenképp ajánlanám összes barátomnak és szívesen visszajárnék.
Hozott mindent amit elvartam. Ilyennek kell lennie egy képregény filmnek. Minden szereplő kapott időt a vásznon nem sokat de mind használta legalább a képességeit. Folyamatosan lekötött nem volt benne üres járat és a szereplők talalkozasai interakciói is mind spot on voltak.

ShowHide spoiler #

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Zsenialis lett, nem finomkodtak egy cseppet sem. Igy kell ezt.



Helyeselve kitöltése hogy ez a mozizas McDonald's-a. Mivel nem láttad nem tudsz ilyen következtetést levonni. Egyébként szoktad olvasni amit írsz?

A "Marvel Cinematic Universe" című topikban feltételezhetem, hogy ez a mondat:

a mozizás mcdonaldsa ez az egész...

az MCU-ra vonatkozik, mint "ez az egész"? Mertem így értelmezni, aztán írtam rá egy egyértelműen ilyen értelmű kommentet... szentségtörés.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nicodemus írta: Az már más kérdés hogy nem sok nyomot hagyott bennem és már másnap se jutott eszembe nagyon, de nem tudnám megmondani miért mert abszolút a jobb Marvel filmek közé sorolnám, hisz végig lekötött és szórakoztatott

Mert hiányoznak belőle azok az alapok, amik egy kalandfilmet emlékezetessé tesznek. Személyes bevonódás, tét, dráma, katarzis, atmoszféra, legyen eleje-közepe-vége stb. Ezeket biztos rendező szak bsc alapkurzuson tanítják, de mivel dől a lóvé, simán kihagyják a belőle dizniék meg az alapanyag se nagyon engedi. Végtelenített halhatatlan übermensbunyó ugyanarra a sémára épülő konfliktusokkal igazi tét nélkül. Nekem nem elég személyes és túl önismétlő. Bazz, hol van ez a Gyűrűk Urától, a klasszikus Star Warstól, a Cameron akciófilmektől? És annó azok voltak a blokkbászterek...

Vill du bli ihop med mig?



Szerintem az a bajunk egyébként, hogy kerek filmeket várunk, de mindig csak egy sorozat következő epizódját kapjuk helyette. Annak, aki ezt 10 éve figyelemmel követi meg imádja, biztos, hogy megvan a tét-dráma-katarzis dolog, meg a többi film miatt az eleje-közepe-vége is.

Nekem mondjuk lehet, hogy úgy kéne megnéznem az Infinity Wart, hogy előtte megnézem mind a 18 Marvel-filmet gyors egymásutánban, mert fuck, baromira nem emlékszem már belőlük semmire. :D Tegnap néztem a Civil Wart és ma már "hát őőő". :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Igaza van Ironnak hogy bizonyos értelemben nem filmes felépítésű volt. Viszont itt ők N+1 filmre építkeztek, és nem is kellett tartani tőle, hogy valaki pont itt kezdené a Marvelkedést, így léptek egy merészet és sorozatra vették a figurát. Pl. egy 13 részes anime 12. részében teljesen más eszközei vannak a rendezőnek mint egy mozifilmben, többek közt bőven felépíthetett már karaktereket, szimbólumokat, amiket most nem kell már magyarázni, felvezetni, mindenki tudja mik ezek. Na itt sztem ezt használták ki, hogy minden néző látta már az előzmények legalább többségét. Ezzel nekem nem is volt bajom.

ShowHide spoiler #nem releváns


És akkor most muszáj megkérdezni: van bárki, akinek összeszorul a seggluka attól, hogy most kinyírtak X karaktert, 12 hónappal az előtt, hogy jönne a folytatás? Szemtörölgetve ült a moziban, hogy hát-hát, micsoda merész ez a Marvel, mert megölt ennyi fontos karaktert? Vagy mitől lett ez a film "a Birodalom visszavág óta a legjobb Marvel" mozi? Nem értem. Rossz a tempó, valószínűleg utóforgattak bruttó 30 perc wakandát, becouse nigga's like it, a "poénok" megtörtek... ahh. Valószínűleg velem van a hiba, hogy nem érzem át, hogy ettől most miért kéne rárántanom, mert már most egyértelmű, hogy egy méretes és orbitális nagy kamufail, amit majd megmagyaráznak valami rettentő primitív módon jövőre.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



258m USD domestic, 640 WW, respect!

Ehhez meg kb. 2 ora es megvan a Justice League osszbevetele.



Most jött ki a Black Pancser, nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt le tudtak volna forgatni extra jeleneteket Wakandával. Azt mondjuk nem merem kizárni, hogy eleve baromi sok jelenetet leforgattak, ami aztán nem került bele a filmbe, így lehetett annyi fölös Wakanda, hogy utólag belevágják.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



SPOILER LEHET BENNE

Bagoly:
Zamunda: Összevonták más, prominens képregényes történetszálakkal, ahol Thanos fogdmegjei betámadták Wakandát. Ne aggódj, Eddie Murphy király megvédte egy partvisnyéllel!...

Nem, sztem sem filmtörténeti mérföldkő, de teljesen jó szórakoztató szuperhősfilm. Mint egy jó, szórakoztató ponyva. Mondom, nem vagyok nagy szuperhős fan :-)

Ami azt az állításodat illeti, hogy meghalna a filmben sok hős, (amely állítás nyilván hamis, hiszen spoilerek, hurr durr)(nem a filmre, inkább rám jellemző):
Nagy hanyattesést nem hozna, ha már egyszer ezzel reklámozták a filmet :-) Ugyanakkor nekem személy szerint mégis okozott némi krízist, hiszen a film elejétől kezdve ott lebeg, hogy meghalhat a jónép fele, és esetleg valakinek a vállán lehet a döntés súlya, hogy kik. Én meg ilyen szentimentális nyál tudok lenni valamiért amióta megvan a kislányunk, és lesakkoztam fejben mindjárt. Mert ugye inkább én mint a kicsi, nekem úgyis már a B oldal forog... no de hárman vagyunk, nincs ki a kvóta! Az asszonyt meg ne már... szóval hogy b@ssza meg az egész képlet :-)
Amúgy nyilván baromság a kiinduló tézis, igen, kisebb populációt jobban elbír az ökoszisztéma, de egy-két generáció és elszaporodnak megint, szóval lófütty és esti fény. Megtanítani őket a születésszabályozásra más tészta... de whatever, szuperhősfilm, nem akadémiai székfoglaló :-)



+1

Ez egy (nagyon) jo kepregenyfilm. Nem tobb es aki ennel tobbet var, csalodik. Amugy ok hol voltak az elmult 10 evben? :D
Ezt most arra ertem, hogy ha ott a marvel logo a film elejen, akkor mire szamitanak? Hol a merce? Citizen Kane, vagy "csak" egy tudomisen, Jurassic Park? Vagy mi?

Mindegy, jott egy ilyen:
rwurl=https://pbs.twimg.com/media/DcDSFsBVAAAV_A3.jpg:large



A populációdinamika. második törvénye: mindig végesek az erőforrások, ami kikényszeríti a korábbi exponenciális (1. törvény) populációnövekedés leállását és az eltartóképesség körüli ingadozását. Szóval igen, ez egy orbitális faszság. A katicabogarak felét vajon miért nem akarja kiirtani?

Egyébként a vadászlobbi ugyanezzel a röhejes Thanos-érveléssel magyarázkodik ugye.

Vill du bli ihop med mig?



A katicabogarak felét vajon miért nem akarja kiirtani?

Azoktól még ő is fél! Éjszakánként (lila) izzadtságban úszva hánykolódik, miközben azt kiabálja: a pöttyek! A PÖTTYEK!



Most miért, lehet, hogy a második rész arról fog szólni, hogy az Avengers életben maradt tagjai leülnek Thanossal és elmagyarázzák neki, hogy baromságért harcol. Megbékélnek, Thanos visszacsinálja a mészárszéket, belép az Avengersbe, majd a stáb egy szivárvány alatt elsétál a naplementébe. Világbéke, ahogyan azt a felnőttek csinálják! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



nekem bejott. szuperporgos, latvanyos, kardos-b@szos-partraszallos!
@bagoly!

ShowHide spoiler #

@iron
hol van barmelyik termeszetes modon tulszaporodott leny exploit hatasa a termeszetes kozegben ami vetexik egy (majdnem) intelligens fajeval? de mondjuk mind1 is, nem akarnek tudomanyos kerdeseket feszegetni egy olyan filmrol amiben a foszereplok vasember, meg amerika kapitany, meg pokember, meg vannak benne varazslok meg alienek. te igen? biztosan atgondoltad?...:D

btw barkinek feltunt renner es rudd tavolmaradasa? majd ok allnak jol bosszut sztem a kovetkezoben.:)

"okey-dokey!"


ShowHide spoiler #Rich Evans mondta volt jól:

ibi amentia latet



Az a fajta képregényes sztori is vicces, amiben Thanos motivációja, hogy a halálnak, aki szerinte egy nő, és szerinte ő szerelmes bele, akar udvarolni, és azért öl halomra mindent.
Mármost itt jön a képbe hogy van még valaki aki totál kattant és ööö... sokszor találkozik a halállal: Deadpool :-) Ő is behaluzza hogy a halál jó nő - sőt neki meg is van :-D Thanos meg hát féltékeny típus, és ő átkozza meg DP-t hogy sose tudjon meghalni igazából, nehogy bebútorozzon a nőjéhez :-D
rwurl=https://i.imgur.com/v2G2tSL.jpg



Nekem is nagyon tetszett a film, de ez most eléggé idevág :)

ShowHide spoiler #A probléma Thanosi megoldása


nekem is bejött, okosan machinálták a szálakat, és nagyon faszán Thanos filmje az egész. hőseink esetében csak az nem világos, hogy

ShowHide spoiler #kavics
ShowHide spoiler #Cameo

ShowHide spoiler #kavics


Erre +1,

ShowHide spoiler #

BTW, megnéztem IMAX-ben is, és a 3D nyilván lófaszt nem tett hozzá, de mivel az egészet IMAX kamerákkal vették fel, ezért brutál jó a látvány. Mondjuk a hazai projektor felbontását lehetne kritizálni :/



meg a képarányát

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.




szerk.: fck, mind1, már most jobbnak tűnik mint az első úgyhogy várom. :)



Végre megtekintettem én is, tényleg nem lehet sokmindent hozzáfűzni, teljesen egyben van és bitangmód szórakoztató az egész mint képregényfilm, apróbb hibái ellenére is.

ShowHide spoiler #

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!