Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Tehát akkor a balatoni RW-tali átvedlik majd Vajk házibulivá? :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Mikro kézi nyílpuska

kb 10 centis:
rwurl=https://i.imgur.com/6iFAXx9.jpg
Fémből van az egész: bronzra festett lágy tippre lágy vasból van a tus, 3 darabból összecsavarva, egy darab acélból van maga a kar, és persze acéldrót feszül a karok közt is.

rwurl=https://i.imgur.com/lvEvwHE.jpg
Viszont meglepően erősen lövi ki a fogpiszkálókat:
bal oldalon a standard kiszerelés, jobb oldalon amikor rászereltem erősítés gyanánt a tartalék ágat is, effektíve tippre másfélszerezte az erőt (kb 1 mm-es, standard 3 rétegű kartonlap, a fogpiszkáló viszont valamivel kisebb az átlagosnál, kb 1mm átmérőjű kerek, egyik végén tömzsi)

Egyébként nem túl jó minőségű, konkrétan hajlott a tusa is, plusz csálén állnak rajta a karok is. A két oldalltartó ahogy a képeken látszik, nem egyforma vastagságú. Ez azért van, mert ahogy alulról látszik, két darabból van kifaragva a három (2 oldal + 1 középső) rész. A csavarok közül az egyik nem volt teljesen behajtva, három pedig szinte nullára koptatva lett becsavarva. Tehát inkább ilyen filléres mókaságra való a cucc, semmi komolyabbra. Azért persze az ember a szemét kilőheti vele.

....és akkor még néhány glamour shot:
rwurl=https://i.imgur.com/Uh4AAHv.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/hVj68rb.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/0o2jVdK.jpg



nem is tudtam, hogy a 15 éven át tartó regényírás ilyen jól fizet...



2. képről komolyan azthittem egy pillanatra, hogy a gipszkartont lőtted tele :D. Amúgy jópofa, kár hogy a csavarokon spórolnak ...



És még mondják, hogy nincs pénz a kulturában...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Úgy alakult, hogy ki kell költöznöm apám ingatlanából, ahol eddig Balatonon laktam, úgyhogy megvettem, a szállodánk mellett épülő társasház egyik lakását. Nagy pozitívum, hogy tudok építtetni a két telek közé egy kiskaput, aztán kb hallótávolságra lesz az iroda / reci, úgyhogy, ha napközben kakálni kell, még annyit sem kell gyalogolni, mint eddig.
A ház most készül el (már, ha kész lesz, mert egy év csúszásban vannak), úgyhogy elég modern, mennyezeti hűtés, fűtés, ilyenek. Lehetett volna lényegesen olcsóbban is venni partmenti ingatlant, de azok elég régiek, nem hiszem, hogy kifejezetten jó befektetések lennének.
Mostanában lesznek még nagyobb pénzmozgásaim, úgyhogy érdekes időszaknak nézek elébe..."

Van valami nemzetközi trófea nyálverésben, amit most ki lehetne osztani?

A néhai szoci üdülőket a TSZ elnökök vitték el anno, vagy a 90-es évek volt posztkomcsi butikosai?

Ezt jó lenne tisztázni, amíg felépül az a vaskapu!



Vajk oriasi fideszes haszonelvezo, csak itt ertheto okokbol nem szokta hangoztatni...



akkor vazzeg szopjon lovat, meg egy rohadt 200-1000M-s szoftverfejlesztesi projektet se birt nekem szerezni... szivesen visszaadom a szokasos %-ot belole :D

Parizer forever.



Megjegyzem, a szálloda fejlestésére a pízt még Fletóék ítélték meg, úgyhogy titkon mocskos kádárista vagyok :D
Mizu, Ripla?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Moken írta: Vajk oriasi fideszes haszonelvezo, csak itt ertheto okokbol nem szokta hangoztatni...

Magasról teszek rá, hogy melyik pártnak nyalja a valagát, de az, hogy itt tendenciózusan veri a faszát a pénzére, pontosan körülírja, hogy mekkora egy szar ember.

Vajk....a közösség egy jelentős része magasról szarik az apád által összelopott balatoni szállodára, az új házadra, a kertkapudra, mennyezeti hűtésedre - fűtésedre és - saját szavaiddal élve - "kakálási" szokásaidra. Egy primitív barom vagy, aki már nem először élvez el a saját fingjától! Az, hogy gazdag vagy, maradjon a saját (pitiáner) magánügyed. Nem kéne folyton kinyilatkoznod, hogy "Mostanában lesznek még nagyobb pénzmozgásaim" mert őszintén szólva az ilyen kiszólásokkal csak azt támasztod alá, hogy az apád pénzén kívül lófasszal nem rendelkezel. Amit pedig a szüleid képtelenek voltak megadni neked, és a világ összes pénzén nem is fogod tudni soha megvásárolni, az a minőségi JELLEM! Most pedig hugyozd körbe a szállodádat, adj világos jelzést a Balaton élővilágának, hogy te vagy a környék leggazdagabb trógere!



Én inkább rád szarok magasról, Vajknak meg örülök ha jól megy a dolga. :(



Külön örülök, hogy reagáltál! Nem vagyok ugyan rendszeres fórumozó, de te vagy a második ember az oldalon, aki a lehető legnagyobb kreténségről tett tanúbizonyságot az idők során. Téged nem zavar az önfényezés, nem zavar, ha egy neoprimitív a faszának a méreteivel henceg, mert te is ilyen vagy. Tudjuk....nem kell bemutatkoznod. Menj át Vajkhoz, érintsétek össze a pöcsötöket, bontsatok ki egy jófajta félszárazat, hajoljatok le egymás valagához, és igenlően ismételgessétek; "Érzem, jól megy a dolgunk, örülük is neki!"

Körbe kell gratulálni egymást, hiszen a végtelen gazdagság és fékevesztett önfényezés egyik ismérve a fing inhalálása és tüdőben tartása. Én gratulálok Vajk növekvő faszméretéhez, tényleg csodálatos teljesítmény!



Én is imádlak. :) Bárcsak én is henceghetnék a méreteimmel. :(



A nemlétező intellektusoddal hencegsz, miközben előszeretettel rántasz rá kettőt, ha sikerül valakit vérig sértened és lealáznod. Litániákat írsz a semmiről, és amikor a másik bölcsen visszavonul, ráélvezel a monitorra. Így értettem, hogy hencegsz...folyamatosan jelen vagy, és villogtatod a semmit. Örömöt okoz neked, hogy szóban megalázhatod a másikat. Mindenki tudja, hogy erre élvezel, a másik ember szóban történő megalázásában találod meg az élvezetek minden forrását. A kisfaszúak torz jellemvonását hordozod magadon te is, meg Vajk barátod is.

Mutáns, légy büszke!



Hagyd abba kérlek, ne sértegess tovább. :'( A kameráidat meg légyszives inaktiváld, amikor rárántok egy jó kis kommentelés után az csak az én magánügyem! Remélem most boldog vagy, hogy szóban megalázhattál.



en aszittem itt mindenki szeret mindenkit
pisz szansajn es heppinesz

Parizer forever.


Vnaal tesónak 1 hét kispad.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



A kisemberek gyűlölete pozitív energiákkal tölt fel.

Köszönöm <3

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Geci mive lett ez a forum, imadom :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Érdekes amúgy így kívülről szemlélni, hogy kinél mi bassza ki a biztosítékot. Volt itt már 150 ezres fülestől a tökömtudja mi-ig minden.

Joda mondjuk te tényleg bementél kicsit negatívba mostanság (apple, pubg meg minden témában), ennyi év zinternet után már ne baszd fel magad. Öregszel vagy csak a tököd lett tele? Én is tervezek már valami nyaralást, hogy pár hét alatt belefolytsam a mérget a 30 fokos tengetvízbe. :P



Heh? Az apple-t pont, hogy kimagyaráztam miért van értelme venni kb. AC-ról is pozitívan írtam, last of us-ról is, rampageről is a maga stílusában, mario odyssey-ről is, life is strange is okés volt, zelda is pozitív volt, a quiet place is. Most így hirtelen nem tudom miről írtam pozitívan az elmúlt pár hónapban még. Reaper is folyamatosan azért baszogat évek óta, mert mindenről túl pozitív a véleményem. :D Most akkor döntsétek már el. =/ Az, hogy a pubg egy félkész szar még mindig arról nem én tehetek.



Bocsi, félreértetted, mert nem voltam elég konkrét. Arra céloztam, hogy ezekben a témákban sikerült feleslegesen felkúrnod magad és negatív kommenteket szülni mások felé, amik mostanában megszaporodtak (jogosságuk felől nem véleményezek). Régebben "chill out" elmentél ezek mellett, de javíts ki ha tévedek.



Nem a téma kúr fel hanem Tompi szakértelme. :( Ahogy észrevettem nem csak engem, de más nem veri otthon a szóban megalázásra annyira mint én úgyhogy nem ereszti mindenki olyan bő lére. =/ Dolgozom az ügyön (főleg most, hogy fény derült a fétisemre).



Mindenki hülye csak én vagyok a villamos!

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nem, te vagy a legokosabb, legelorelatobb ember az RW torteneteben... Csak az a ferfiember jar el jol, aki a noket meg bottal se piszkalja :D

Parizer forever.



Bocs, de ezt most hadd jegyezzem meg, hogy semmi közöm hozzá. Ugye nem vagy paranoiás? :)



Nem baj Lyoda, nem a te hibád, megbocsájtok. (És az a százcsillió ember is akinek nincs Appleja és nem játszik a PUBG-al (meg a Fortnite-al) :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Riplamopan?



Ha arra gondolsz, hogy a Blackberrym majd eladja a hátam mögött az ingatlant, nem.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Helyes, mehet a ban is. Elég Troll van itt, még ha jelen esetben az igazat is írta, nem kell több.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!