Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Tno képe
Tno

:D:D:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



nincs sok csalo es technikai problema is negyed annyi van mint a pubgben. Egyszeruen nem 3 kor alatt fogod kitapasztalni a jatekot, nem tudom mire szamitottal. :)

Cuccokat meg kapsz battle pass nelkul is azt hiszem, de nagyreszt fizetos cuccok es nem lootbox hanem fixen azert fizetsz amit meg akarsz kapni.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése





Battlefield BR mód ? (És a következő CoD-ról is azt rebesgetik, hogy single helyett BR módja lesz.) Ha lesznek annyira bugosak mint a PUBG és lehet majd benne streamsnipeolni, lesznek benne dácsiák, és winnerwinner chicken dinner, én megveszem mind a kettőt :D

https://venturebeat.com/2018/04/18/dice-battlefield-v-battle-royale/

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Következő Test serveren jön a Map Selection!!!

Kurva furcsa így a jatek, vagy nem alkalmazkodtak még az emberek a rövid körökhöz vagy ez az új meta hogy mire az első kör beér meghal az emberek 80%-a (soloban legalabbis) most is kvazi besetaltam top5ba, annyira nembejövős.

Battlefieldben mar alapbol megvan a 64 fo mibe tart 100ra felhuzni :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Mi azt vetünk ésszre, hogy mostanában mintha tele lenne scriptelt BOT okkal a PUBG. főleg olyan idpontokban amikor üres az adot szerver. Haverjaim szerinte csak annyit csinálnak, hogy kiugranak a gépből kilootolnak egy házat és utána lefekszenek az adott ház elé. Én személy szerinte egy furcsa esetet láttam. figyeld meg hogy az adott körben hányan halnak meg a play zonetó.



Amikor már a BF1942 - Desert Combat-ba is 128-an csapattuk. :D Jó ez a visszafejlődés.

(ui. Tycoon genre-ra nem tudnának így ráizgulni? :D)



Milyen szep is volt elutni a konkurencia buszait/vonatjait Transport Tycoonban :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Én tisztességesen játszottam, csak a nokiás dobozokat csúsztattam a városnak, hogy azt a 500 méteres árkot bevághassam a belvárosba, hogy a fővonalon ne legyen kanyar :D.



Leszenvedtem a 2.5 gigás kis patchet a Fortnite S4-hez, erre olyan hülye layer hibák jöttek elő, hogy csak na. Most megpróbálok egy új tavaszi W10-hez való VGA drivert hátha. Különben loading screenek között fél órányi alt + tab csapkodással tudom előbűvölni a Lobbyt. Meg van valami új szír szar a Battle Eye helyett, lehet az szívat?



ez a thanos mod a fortnitehoz kib@szott mokas szvsz. az elso meccsemen kinyirtam thanost es csinaltam a kesztyuvel 7 killt, de sajnos igy is csak negyedik lettem-de a filing!:D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=PImVWIT_sWc

"okey-dokey!"



A hiba oka a következő volt. A Fortnite megpróbálja minden és bármi áron lejátszani a Negyedik Szezon nyitó videót. Véletlenül sem a program indításakor, hanem töltőképernyőn. Na most, ha N vagy KN Windows van fent, ÉS nincs fent friss Media csomag(!), akkor végtelen ciklusba kerül. És most jön a 20 forintos kérdés, ha az MS Windows néha vagy akaratod ellenére minden szart frissít, néha még jó drivert rosszra is, akkor miért pont EZT nem képes magától? A vicc az, hogy most derült ki ezért nem megy a Skype sem ősz óta. :D
Epic support meg olyan szinten leszarta, hogy csak na. Két fasza cég.



Ennyire nyomja mindenki mégse addolt senki:S
Csop1 néven megtaláltok egy kis cross platform játékra.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nálam csak három akadálya van, hogy játsszak bárkivel:
1. Állandóan szopat a Fortnite, most a frissített W10-el NEM kompatibilis a vadi új anti cheat programja.
2. Béna vén noob vagyok, pedig gyárilag is lassúak a reflexeim. :D
3. A fülesben olyan halk a mikrofon, hogy én lehetnék a suttogó gyilkos, de hasznos kommunikációra, ha csak nem fütyülök morzét, nem alkalmas.



Én meg csak szimplán rohadtul meguntam 3 hónap játék után. S4 battle pass-t megvettem. Játszottam fél órát vele kb azóta. :(



https://mobile.twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/998241040090910721
Pont itt voltam amikor ezt postolta. El kellett volna orditanom magam, hogy fix your game Tom Green! :D



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ugyanmár egy Blizzard - Valve Dota2-ből átnevezgetések lettek csak, pedig abban tényleg voltak gyakorlatilag copypaste karakterek Warcraft3-ból. (Max. ha levédette volna a BH a battleroyal játékmódot valahogyan, ha az lehetséges egyáltalán.) Kicsit valószínűleg savanyú a szőlő a lightos játékosszám csökkenés miatt.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Szerintem úgy voltak vele, hogy egy próbát megér. Nem baj, ha a jogi osztály is dolgozik egy kicsit, hátha bejön némi haszon belőle. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Vicc. :D Kozbe meg Tom Green paradezik twitteren, hogy mennyire orul, hogy jon a codba is br. :D Barom.



Meredek ez a lejtő ha már ilyet kell behozni. :D
https://twitter.com/PUBG/status/1002574917974441985

Bár a Doc K98 tök jól fest, az kéne. Ha játszanék vele. :(



Hát igen úgy tűnik kifarmolnák a készítők ami van a cuccban, persze egy 2 milliós playerbase se rossz, de azért csak volt 3 is na. Dotánál is volt jelentősebb játékosszám csökkenés, de 10 milliós prizepoolt még simán összevásárolnak a játékosok Ti-ra (úgy, hogy a kb. 10 eurós battlepass árából 25% megy a prizepoolba)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nincs az mar 2 se. 1.5-1.6m-n peakel manapsag. Fel ev alatt elinteztek, hogy elveszitsek a jatekosbazisuk felet.



Amúgy 1,6 + a konzolok.

Mondjuk múlt héten én is csak az update után játszottam 1 kört. Konstatáltam, hogy tök jó végre azonnal felszedi a fegyvereket meg simábban fut az én lowos gépemen, meghaltam aztán mentem Fortniteozni xD Ott most a 20 v 20 as mód nagyon beadja, de igazából minden héten van egy olyan játékmód ami kicsit eltér a többitől és ez már bőven elég, hogy ne unja meg az ember.



Realm Royale
Jópofa a koncepció és még élvezetes is. Gyorsan elrepült a 4 óra amit szórakoztunk vele ma haverral. Az ötlet, hogy csirkévé változol mikor lelőnnek és úgy rohangálsz fel alá fél percig az egyszerűen zseniális. :D Relatív egyszerűen megtanulható a játékmenet. Van 4 külön class, mindenkinek külön képességek meg class weaponök. 4 fajta armor slot különböző rarityvel meg egy armor potion és egy hp potion. Fegyvert/képességet/armort random lootolsz mint mindenhol viszont van forge amivel lehet craftolni külön materialból cuccokat, ezeket úgy szerzed meg, hogy cuccokat amik nem kellenek szétszeded. A forgenál lehet craftolni 3xhp vagy 3xarmor potit, fix legendary armort, legendary abilityt vagy class weapont ami minden classnál értelemszerűen más viszont kurva erőssek. A forge is jó kis mechanika, mert látják körülötted ha használod (füstöl a ház teteje és látják mennyi idő van hátra a gyártásból is egy bizonyos távolságból) és símán lehet ambusholni közben. Érdekes extra adalék a BR formulához. Cserébe early access az összes hozományával. Kicsit bugos, beragadsz néha ide-oda, olyan desynch van néha, hogy a monitort tudnám fejelni tőle ésatöbbiésatöbbi. Viszont a concept érdekes, már most is játszható úgy-ahogy, ingyenes, úgyhogy érdemes szemmel tartani a jövőben szerintem.


Boz képe
Boz

Engem is belehúztak a haverok és rendkívül pozitívan csalódtam benne. Videókról teljesen máshogy hatott.
Volt pár zavaró dolog azért, mondjuk a lag pont meg a beragadás pont nem jött elő, de az, hogy nem lehet megnézni mindig mi mit csinál vagy hogy például egy képességre írja hogy célpontot lassítja, aztán közben sebez is mikor betalál stb. Persze nagy betűkkel jelzi a játék, hogy Alpha verzió, úgyhogy belefér.

Éljenek a videojátékok!



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=8CtecZSJozU

Úgy látom nem volt még, belefutottam egy fórumon. Egyelőre full ingyenes BR játék Steamen bezsákolható Cuisine Royale

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!