Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


A tegnapi mobilos frissítésben írták, hogy fel lehet iratkozni teszteléshez PC-s ellenfelek ellen. Ugye, ők egeret használnak, de nekünk ott lesz az auto-aim, meg ilyenek. Éles valamikor nyáron lenne.



Pontosan megmutatja ez, hogy mennyire van fogalmuk arról mit csinálnak. :D 2019-re remélhetőleg teljesen megölik a játékukat.



Már nem ellened irányul de menjenek a kurva anyjukba, az ilyen crossplatform cuccokbol mindig csak szopas van

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Srácok, nyugi :D



Csak viccből háborodtak fel.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Social experiment :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Az a bajom a Fortnite-al, hogy a játék elején nagyon semmi esélyed, mivel NEM a loot minőségétől függ, hogy eltalálsz valakit vagy mennyit sérül, hanem a Tyer szintedtől. Ja és ettől függ az is mit találsz a random lootban. :D
És ugye vicces módon vehetsz Tyer szintet jó pénzért. Másrészt azért itt is van olyan taktika mint a PUBG esetén, hogy ahova sokan mennek az elején oda nem mész, de ha a csapat társak hülyék, akkor sorozatban fogsz meghalni pl. a toronyházaknál vagy más helyen ahol a játékosok 30-50%-a ugrik. Szóval elején néztem, hogy oké öreg is vagyok, sosem ment az FPS, de amikor két tárat belenyomok valaki fejébe, ő meg egy lövéssel leszed ugyan azzal a fegyverrel és a statisztika szerint nulla találatom volt, az eléggé lelombozó és nem tudom ráfogni a lag-ra.
És ezért tettem fel a Fortnite-ot ... a grafika miatt kenyérpirítón is elfut, netkódot meg ha valaki jót tud csinálni az az EPIC. Ezzel a részével nincs is baj. A másik dolog, hogy lehetsz Tyer 100-as, meg pro gamer FPS szinteken, ha nem tanulsz meg másodpercek alatt építeni egy komplett erődöt a játékban, akkor végjátékban esélyed sincs. Tegnap néztem két csapatot, 1 vs 2 ember a végén már 2 méteres körben lőtte és ütötte egymást negyed óráig és csak azért győzött a két srác, mert másik előbb kifogyott az építőanyagból.



Gyenge, próbáld újra inkább.



Shroud az új mapon. yay....
rwurl=https://youtu.be/SO__zYOhyoU?t=2m30s

Nem tűnik rossznak. Miramar-nál mindenképp jobb, de majd meglátjuk ha kijön. Jobban örülnék azért, ha inkább a játékot próbálnák befejezni új térképek helyett.




Nagy dolog :D Kihajolás stb. Jöjjön mobilra, vége lesz :D



Tegnap forsen is kipróbálta az új térképet. :D Én annyit röhögtem... Nosztalgia. ^^
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=CB901KjMY5I



ibi amentia latet



Na a siker elérte a Fortnite-ot is úgy érzem. :D Sikerült szétbaszni a játékot azzal, hogy kurva nagy delay van a fegyverváltás között ezért ha fegyvert szeretnél váltani és utána lövöldözni akkor várni kell egy jó mp-et. Ráadásul ha smg vagy ar van nálad és mondjuk kattintasz és nyomva tartod a gombot, hogy ugyan jöjjön már ki belőle valami akkor így nem történik semmi. Folyamatosan nyomkodni kell hátha egyszer elkezdi a dolgát. Annyira jó, főleg mikor építesz és váltanál vissza fegyverre és hát vársz... :D Értem hogy miért, de kurvaszar. Ráadásul az utolsó patch óta kifagyott 3szor, meg kibaszott desktopra egyszer. Az elmúlt 3 hónapban nem volt vele összesen ennyi gond mint most két nap alatt.

Nem tudom, ez ilyen trend hogy ha valami jó akkor basszuk szét a lehető legeffektívebb módon? Meh.



Lásd legutóbbi Pubg kék patch :)
De legalább kivettek a ruhakat es a war mode jo gyakorolni

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ha már egyik se tetszik itt van ez: http://surviv.io



Mobil pubg: na, léptek a emulátorosok ellen is. Nem bannoltak minket, hanem egyszerűen összeraktak egy csoportba :D Lassabban lesz meccs találat, de cserébe keményebbek a menetek :D Alig jutok el a top 10-be a sok csaló geci miatt :D



Spantz írta: Ha már egyik se tetszik itt van ez: http://surviv.io

toltam egy kör Solo-t nyilvan két ember egymással jött ellenem :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Zsír soloban rank 4, 3. játékra.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Interjú PlayerUnknownnal a PUBG jövőjéről

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Még több játékfejlesztőt fognak beperelni? :D

Szerk: Elolvastam. Hát ez egy kicsit kész. :D

- Hé, tök jó az a roadmap, te pléjeránnóun, volt hozzá közöd?
- Hát, igen is meg nem is, höhö.
- Oszt mi lesz most?
- Games as a service, custom gémz, platformot építünk, mint a Fortnite... höhö.
- Mi lesz ezzel a bugos szarral a következő egy-három évben?
- Esports, stadionok. Höhö.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



We want to build this as a platform for game modes, for not only battle royale but for other game modes that we ever put in the Event servers or that the community come up with via Custom games. We want to bring our Custom games to even more people this year and really start to polish off that system. So for us it's about creating a platform, and creating a kind of stable base for a possible esport or just as a platform for many different types of game modes.

BULL FUCKING SHIT :D

and really trying to develop out the tools we need to support esport organisations and players in order to give a good foundation.

Mármint elkészíteni egy működőképes játékot? :D Gondolom még véletlen se.
Ezen is felröhögtem:

Nothing is off the table - we recently removed clothing spawns from the loot system and people were saying "oh what it would take for me to remove that?"

Végre miután 1 évig könyörgött mindenki, hogy vegyék ki a totálisan felesleges lootot, hogy ne terhelje az amúgy is szar szervereket stb stb, végre sikerült belátni? :D

So, we try not to be reactionary. It was funny, when we released the Emotes people were saying "oh you're copying Fortnite" - well, no. We recorded these Emotes in Prague last year, before Fortnite [Battle Royale] was even announced.
...
Sometimes it'll be the same, as other games you're doing, sometimes they'll be different but it's not reactionary. It's not us trying to copy other things. We have our plan, and sometimes it'll sync up.

még egy kövér BULLSHIT. soha még egy szóval se említették az elmúlt 1 évben, de sure sure még véletlen se új dolog. Gondolom a különböző eventek se a Fortnite után jöttek, még véletlen se. Már 2 éve kitalálták csak elfelejtettek róla beszélni. Sure, sure.

Now, that said there are not that many game-breaking bugs, you know like you see with the tournaments, there's very few people dying from bugs

Jaja Twitch Rivals-on azért volt egy tragédia minden egyes kör ahol valaki vagy beragadt valahova vagy azért halt meg mert nem működött a mászás stb.. :D B+ ez az ember. :D

I don't know if we could ever allow full modding because of security and privacy aspects that you have to consider

Ez meg szintén különösen vicces az ő szájából.

Kurva jó interjú, rengeteget röhögtem közben, köszi.



ADD MAP SELECTION

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nekem nem volt kedvem elolvasni, de reméltem, hogy valaki összefoglalja, szóval én köszi. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Fortnite... Hát tegnap kipróbáltam. Első körben szinte azonnal meghaltam, mert a franc se tudta hogy itt ugrálni kell mint egy nyúl, hogy ne találjanak el. Második alkalommal taktikusabb voltam. Utolsó 5 embernél kaptam egy Connection Timed Outot. Következő alkalommal meg valaki lelőtt egy pisztollyal a pálya másik széléről. Végül volt végre egy kis sikerélményem, de egy három fős társaság közösen lemészárolt. Mondanom se kell, hogy Soloban... Ezek az ingyenes játékok, hiába ingyenesek ha sok a csaló, technikai probléma... Amúgy lootboxt vagy bármit tudok nyerni ebben a játékban a battlepass megvásárlása nélkül?

Nem jön be ez a rajzfilmes stílus.



barmi amit osszeszedsz-akar fizetosen is, csak kozmetikai gagyisag. semmit nem ad a jatekelmenyhez, ill. nem von le (max, mokafaktor). ha V manit szedsz ossze es megvan a coop jatek is, ott valoban elonyokhoz juthatsz vele. de ha maga a stilus sem jon be, nem ajanlanam a megvetelet.

"okey-dokey!"



The phlan is esport for hype and item dropping and trading system to keep players by gambling addiction, (CSGO tournament 200k wiever CSGO high value item rolling 5 mill. wiever) Future is the future and the bugs are part of the Nature.

rwurl=https://www.pcgamesn.com/sites/default/files/pubg%20crates%20loot_0.jpg

rwurl=https://ytimg.googleusercontent.com/vi/tj98_wv78Ig/mqdefault.jpg

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!