Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Igen, most már látom, hogy nem igazán lehet levetíteni ezt az én esetemre, mert más a piaci elvárásunk. Elég nehéz helyzetben vagyok. Szükségem lenne még fiatalabb tesztolvasókra, hogy tudjam, hogyan, mint érdemes őket céloznom, és úgy felépíteni a dolgokat.
Máris probléma, hogy jelenleg az ismerőseimből állnak leginkább a face követőim, ott meg az aranyos kis nyugdíjas haverok a legaktívabbak. Ha őket elkezdem pofán baszni fiatalos tartalmakkal, ki tudja, hogy lesz-e egy ideig egyáltalán komment :D Nem teljesen világos számomra, hogy mit kellene csinálnom, milyen kontenteket tolni. Mennyire lenne érdemes egyáltalán felvállalni, belemenni, hogy a történetem anime/manga gyökerekkel rendelkezik. Mennyit tudnék az efféle rajongókból megszólítani, mennyire menne ez a hagyományosabb olvasóközönség kárára. Fingom nincs, melyik ujjamba harapjak...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Bocs csak folyamatosan szerkesztettem a hozzászólást, előbb írtam be a lényeget:

Ötlet: gamer/anime/manga stb. csoport van pár nagyobb lélekszámú facebookon, ott értelmesebb követőket szerintem lehetne halászni. +linkeld az oldalad, hogy legalább mi csatalkozzunk :D

Ha nem húz az idő, akkor próbáld meg a minőségi/számodra tetsző tartalmat kitolni és valami ilyen oldalon vásárolni a posztjaidnak helyet.

Facebook hirdetés is megér pár ezer Ft-ot, ott rá tudsz szűrni érdeklődési kör alapján. Ajánlj fel egy ingyenes pdf szösszenetet a könyvből (valami ami magában is megállja a helyét 10-20 oldal) a posztokban és hátha rákapnak. Amit írtál, hogy manga/anime gyökerek, arról írt posztot kinyomhatod manga + könyv kedvelőknek facebook hirdetésben.

Ha nem működik semmi, akkor meg jöhetnek a cicás posztok orrba szájba és majd kiválogatja magát a közönség.

De csoportot mindenképpen hozz létre ami kellőképpen sok embert érint és kapcsolódik hozzád. Ha azt felkapják és írogatnak maguktól is, akkor lesz egy ingyenes felületed.



Hagyományos olvasótábornak mit tudsz kitolni az már nehéz kérdés. Ott a hirdetésre szánt posztokat és az oldalad posztjait is ketté kell szedni szerintem. Követő szerző posztnak rövidnek, megkapónak, cicásnak kell lennie, mert az hoz megosztást. Aki már csatlakozott az oldalhoz az úgy se fog kilépni, mindegy mit posztolsz aztán. Nehezebb kérdés az, hogy oké van x ezer ember követőd, és akkor mihez kezdel? Azért végeredményben vásárlót akarsz belőlük csinálni. És akkor kelleni fognak azok a posztok, hogy "húzzál el a könyvesboltba".

De a hozzászólásaidból nekem az kezd lejönni, hogy te valójában inkább blogot szeretnél :P Azt meg elég nehéz 1 könyvről írni napról napra. Mindenképpen gondold át milyen tartalmat szeretnél még kitenni.

Kutya véletlen nem szerepel a könyvedben? :D



De. Úgy hívják, hogy Veszett Kutya, de ő másképpen állat :D

Blog? Nem tudom, mit akarok, komolyan. Nem tudom, már mi számít minek a tartmaim szerint.

Ez egy jó agyalás lesz minden esetre, hogy milyen csoportot hozzak létre, amit már nem találtak ki százan ezerféleképpen. Értem, hogy hasznos lenne, mert ott én lennék az Artz.

Jah a link! Ezt a szöveget osztogatom most instán, mert ez fér be a karakter keretbe:

Köszönöm a követést! Idén megjelenő, Eastern c. regényem apropóján keresek barátokat az Instán.

Yuko, az elárvult lány egyedül törtet lovával az Ural kietlen sztyeppéin, hogy elégtételt vegyen a gyűlölt zsoldosvezéren. Útja során szövetségesre lel nővére kedvese, Vajk személyében, de a férfi megjelenése alaposan felforgatja Yuko belső világát. Vajon csírázó érzelmeik köteléke elégnek bizonyul, hogy letérítse Yukót a bosszú útjáról?

Ha érdekel, kövess be itt:
facebook.com/martinkaywrites

Fun fact: Ugye srácokat is kell jelölnöm, hiába gravitálok a lányok felé. Ennek eredményeképp már négy meleg srác próbált ajánlatot tenni :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem vagyok benne biztos, hogy ez neked a legjobb felület. Én ezt átvezetném egy weboldalra, ami legalább google találatot is hoz, valódi érdeklődöket. És a facebookot csak másodlagosan csapnám hozzá, kiosztva oda az oldal tartalmát, meg random dolgokat is ami tetszik. Facebook hirdetésben vagy egy ilyen nagyobb lélekszámú oldalra osztogatott posztokban pedig tudod mind a kettőt tolni. Az oldalon pedig az "itt és itt kapható" az eladásokat is tudja hozni.

Az oldalon nem lenne gond, ha csak havonta 1 szer 1 (minőségi) bejegyzést tudsz kitenni, a hozzácsapott facebookra meg spamelhetnéd nyugodtan a "macskás videókat". Így a minőségi tartalom se folyik össze a szeméttel.

Nálam ez a "macskás videós" téma úgy néz ki, hogy reggeli kávé mellett ha látok valami kutyás cuccot a neten, akkor lementem, aztán kiteszek belőle mondjuk napi 1-2-őt. Időm se fogy vele, meg a népet is bolygatja. Nálad is egy böngészés közben talált jó kép, szöveg, videó akármi, ami kapcsolódik a regény témájához/jellegéhez pont megér egy megosztást, hogy ne lustuljanak el és 1-1 jól sikerült poszt úgy is hoz a megosztásokból pár embert (eleve a jobbakat emeled ki mondjuk hirdetésbe).

Amúgy meg a facebookon mindent leszarnak az emberek, kiírhatod az oldaladra, hogy "kapja be mindenki aki az oldalamat követi" és még az is csak plusz kedvelőt hoz. Szóval nem kell nagyon rástresszelni, hogy mit teszel ki. Végeredményben a facebookot csak azért érdemes csinálni, hogy néha emlékeztesd az embereket, akik valamikor anno bekedvelték az oldalad, hogy még vagy. Weboldallal szemben minden tartalom elveszik rajta (sajnos).



FYI, napi 4-nél többet sem érdemes FB-ra posztolni, mert akkor kevesebbet rak ki mindenkinek. Legalábbis pár hónapja még ez volt a limit. A havi 1 azért eléggé problémás, lévén alapból nem megy ki mindenkinek.

Instán meg ugye most már úgy megy, hogy alapból a követők egy részével "teszteli", hogy jó-e a post, aztán ha ők megfelelően reagálják le, akkor megy ki a többinek is.



Help kellene. Amazon.de-n hogy megy a gari vidkarira? barhogy keresem csak allandoan a hulye 30 napos visszakuldes jon fel. nem partnerceg, hanem amazon szallitotta, gyari gari 3 ev.

thx

Parizer forever.



Az alig használt bányász kártya csak nem megadta magát?:-D

Amazon shpporttal chatelj. Elinteznek mindent.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



dehogy, vevo erdeklodott, hogy megy

szerk: mitol menne tonkre, fix hofok, jo hutes, 70%-os powlimit

tudsz esetleg egy konkret linket, ahol ezt leirjak? :)
mert jo, hogy ezt megirom neki, de jo lenne valami forras

Parizer forever.



Hát mindent amazon supporting at kell intézni. Fel is lehet őket hívni meg mail is van de szeritnem a chat a leggyorsabb.

https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=13770421

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Thx

Parizer forever.



Megint marketinges kérdésem lenne. Engem egy facse marketinges csopiban tegnap leoltottak, hogy úú, nem lehet ám likeot, meg megosztást kérni ám! Erre én mondtam, hogy a szállodának két éve megosztást kérve, 0 pénzből csináltam 2 hét alatt 7.000 új követőt (ezer volt összesen kezdésnek a kampánykor).
A hápogásra sosem voltam kíváncsi, meg hogy mit mond a nagy könyv. Azt mondja meg, aki képben van, hogy itthon mi a dolgok gyakorlata mostanában! Ránéznek-e az ember körmére. Asszony szerint mostanában is tele van ilyen játékkal a facse, ahol megosztást, likot kérnek.

Most persze nem a szállodának akarok új követőket. Arra gondoltam, hogy azt mondom, aki nyerni akar, ossza meg nyilvános módon az írói oldalamat (ezt azt hiszem már mindenképpen látom az ő privacy beállításaitól függetlenül, pont azért mert nyilvános, tehát elvben tudok belőle sorsolni, vagy nem?). Tehát nem kérem, hogy likeolják, vagy ők maguk kövessék. Kövesse, likolja majd az, akinek megosztották, és valóban érdekli.

Ha a fentiek tényleg mostanság retorzióval járnak, mi lenne, ha létrehoznék erre a célra egy gmail címet, hogy mindenki, aki játszani akar, írjon ide, elég ha a neve szerepel a levélben. Erre visszajönne egy automatikusra állított válasz, hogy hé, kedves arcz, a játékon való részvételért cserében kérlelek, osszad meg ezt az oldalamat:

Mit gondoltok?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ilyen nyereményjátékokra vannak erre szakosodott oldalak. Rafflecopter pl, elég sokan használják (akikről tudom: sok youtuber giveaway-eknél, pl Jayz2cents, Linus Tech Tips, plusz ismert nagy oldalak: Android Authority, Android Police...)

Általában azt szokták, hogy + entry-t ér az, ha pl twitter-en követed, youtube-on, ha retweeteled... régebben volt, hogy FB követéshez/like-hoz is volt extra action, azt nem tudom, hogy kivették-e, mert FB megdorgálhat érte, vagy csak nem használják.



Az nem hápogás, hogy a facebook szabályzata tiltja és ha bejelenti valaki (mondjuk konkurencia meglátja és még szól is pár havernak hogy nyomjanak report-ot), akkor jó eséllyel törlik az oldalad. Nem egy ilyet láttam. 10-ből 9-szer át fog menni és baromi jó eredményeket lehet elérni, de ha egyszer becsúszik, akkor kezdhetsz mindent elölről. Ez nem mi működik és mi nem kérdés. Írtam a múltkor is hogy az elején még nincs nagy kockázata bejátszani (nincs mit veszíteni), de aztán le kell állni vele. Nem véletlen, hogy mind ilyen 10000 alatti számú oldal, akik telefossák a facebookot ezekkel.



Mennyiben jó az, amit az emailes trükkel kitaláltam?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Vajk írta: Ha a fentiek tényleg mostanság retorzióval járnak, mi lenne, ha létrehoznék erre a célra egy gmail címet, hogy mindenki, aki játszani akar, írjon ide, elég ha a neve szerepel a levélben. Erre visszajönne egy automatikusra állított válasz, hogy hé, kedves arcz, a játékon való részvételért cserében kérlelek, osszad meg ezt az oldalamat:

Állati körülményes. Nyilván a nyeremény mértékétől is függ, de ha nem oldható meg egy-két egyszerű művelettel ott helyben a történet, akkor szerintem az emberek többsége továbbgörget. Már önmagában az írj egy e-mailtnél elvesztesz egy csomó embert, akik a lájk és a megosztás világában élnek, de azzal, hogy ráteszel még egy fordulót, még azoknak a számát is megtizedeled, akik e-mailt írtak.
De dacára a károgásnak, én azt mondom, hogy tegyél vele egy próbát, és mérd le, hogy mennyire jött be. Vesztenivalód nem nagyon van, legfeljebb az, amit nyereményként felkínálsz, de arra amúgy is befektetésként gondolsz, nemde?
Csak szerintem tedd világossá mindenki előtt, hogy, aki e-mailt ír neked, az számítson egy további feladatra még.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Egyelőre még nagyon nem kell aggódnod amiatt, hogy letiltanak, mert újranyitod és kész. Később azt szokták csinálni, hogy a kommentelők között sorsolják ki a nyereményt, amit enged a fb szabályzat és elég jó elérést tud generálni (mivel a facebook előre sorolja az ismerőseid kommentjeivel teli bejegyzéseket) és általában megszokásból meg is osztják. Akár a kérdést meg tudod eleve úgy fogalmazni, hogy abból értékes infókat is kapj pl. Milyen stílusú könyveket olvasol, van e olyan blog ahol új könyvekről olvasol stb.

Valami alap promóciós játék leírás sablont (0,5-1 oldal A4) kapj le netről azért hozzá, amiben kiírod, hogy a részvétel ingyenes, mettől-meddig tart a játék és mikor lesz a sorsolás, így nem fog a nyereményjáték felügyelet hatáskörébe esni és a sorsoltatást is kb. bárhogy megjátszhatod.

Ja és érdemes promóciós játéknak hívni:

Az úgynevezett promóciós játékoknál ellenben, amikor az akcióban való részvétel nem kötődik termék vásárlásához, szolgáltatás igénybevételéhez, hanem például egy, az akciót szervező által feltett kérdés megválaszolásához, kérdőív kitöltéséhez, vagy regisztrációhoz, nem kell bejelentést tenni az adóhatóság felé.

Itt a 3. pontnak felelj meg

Ui. Ha a könyvedet sorsolod ki, akkor a képnek kapj le egy mockup-ot. PS-be benyit, jobbkatt a layer-en, edit content, behúzod a borítót és már van is egy nagyon fasza reklám minőségű képed.



Úgy vagyok vele, hogy egyedül a hotel 8.000 megszerzett követőjét féltem, de meg kellene játszani, mert elég durva szuper-fegyver lenne, ha 8.000 követőből a nagyja megjátszaná (dobok rá 5-10.000 Ft-ot, hogy még náluk is sokkal többen lássák, azoknak az átlag 2-300 ismerőse közül pedig csak 1-2 követőt kapnék. - ez már így is elméleti 10.000 új követő az írói accomra, de biztos valahol bilibe lóg a kezem.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nekem a pénzzel kiemelt (a.k.a reklámmá előléptetett) Facebook-posztokkal nincsenek jó tapasztalataim. Rohadtul nem attól a rétegtől jöttek a lájkok, amit megcéloztunk vele. Nem tudom, hogyan működik ez, de tippre mind fizetett lájkoló volt latin szappanoperákból átemelt keresztnevekkel, ifyouknowwhatimean.

Szerintem a szállodát bele tudod keverni simán úgy is, hogy ne tegyél kockára semmit. Lásd n0k0m hozzászólását.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Klímákból tudna valaki egy jót ajánlani? Egy 19 m2-es (+ ha birna akkor a belole nyilo 15os) szobát kéne lehűtenie, tetőtéri 3 emeletes kis panelunkban.
Fűtenie igazából nem kellene de manapság úgy is már csak olyanok vannak kb amit tudják azt is :D
Egyelőre ezeket nézegettem:

https://www.webklima.hu/samsung-ar12mspxbwkneu.html

https://www.webklima.hu/midea-msmbbu-12hrfn1.html

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



DREAM-KLIMA KFT
2319 Szigetújfalu
Tel.: +36 30 593 5009

Nekünk pár éve ők faszán megcsinálták (kiválasztották megtervezték beszerelték satöbbi).



1-2 éve még voltak ezek a nem inverteres klímák 70-80-90 ezrekért, de befürödtem vele (normálisra akkor épp nem telt). Másik lakásban 15 éve gond nélkül üzemel az LG, emez noname szar meg a második nyáron már nagy melegben magától lekapcsolt ... Ha van rá lóvé, akkor márkát vegyél.

Viszont ezek amiket linkeltél kva drágák akkora lakásra/szobára. Amúgy a szerviztől kell venni, mert különben tavasszal/nyáron nem fogja senki neked felszerelni.



Ismertek a barba negra környékén kellemes kiülős, egyben alapozásra alkalmas helyet?



Asszem van ott szembe vele egy kisbolt, van hűtött sörük. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



rwurl=https://i.imgur.com/ybAzRxM.jpg

Kezdjek pánikolni? (lehet mégsem viselte olyan jól a pestre utazást a gépem, vagy már rég szar elvégre sosem figyeltem a HD sentinelt)

Ugyanitt kerestetik olcsó 2 teras vinyo :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Itt az egyik számtech boltban 98% nál gariztatni szokták a winyókat.
Szóval ezen már ne tárolj fontos adatokat.



Az jó mert a Samsung ssd meg 70 %os 892 nappal, 450 hátralevővel

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



ssdnel nem er semmit a hd sentinel, hasznald nyugodtan

Parizer forever.



Sajnos csak 120as úgyhogy muszáj lesz keriteni egy uj hddt tarolasra most toshiba p300 2tb-t nézegettem

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nálam a múltkori Win 10-telepítés után leesett 99%-ra az SSD HP-je, azóta néha akad egyet-egyet, mintha az adott fájl "rossz helyen" lenne rajta. Elég marginálisan jelentkezik a probléma, és tényleg nem szentírás SSD-nél a HD Sentinel. Amennyire tudom, sokkal jobban hajlamosak egyik napról a másikra halni, HDD-knél jobban látható a folyamat.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!