Jelenlegi hely

Marvel Cinematic Universe

Utolsó bejegyzés


Ehhez csak ezt az ici-pici aprosagot tennem hozza:

Fekak plusz rengeteg noi mellekszereplo: ha barki is mondott volna errol egy rossz szot, Disney es a szakma kivegzi. Ez ugye a kritikusokra vonatkozik.

A box office pedig ennek a totalisan korcs PC-SJW tarsadalomnak is koszonheto

Szerintem ez az eddigi egyik, ha nem a legrosszabb Marvel film. Mert nem csak, mint szuperhosfilm rossz, hanem mint film is



Moken in 3..2..1



Pontosan. Muktkor lattam egy cikket vagy youtube videot ami arrol szolt h varakozasok alatt szerepel a BP kinaban. Olyan libero felhaborodas volt alatta kommentekben, h ezek a szemet kinaiak rasszistak stb. (ezek halal komoly velemenyek nem trollkodasok). Mintha mindenkinek kotelezo lene szeretni ezt a filmet, akinek nem tetszik az rasszista.




A box office pedig ennek a totalisan korcs PC-SJW tarsadalomnak is koszonheto

vs

Mintha mindenkinek kotelezo lene szeretni ezt a filmet, akinek nem tetszik az rasszista



:D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



De van mert kozel sem olyan jo, hogy megerdemelten legyen a legtobbet termelo comic book movie ever. Vannak nala a Marvelnel is sokkal jobb filmek, globalisan is. Ennyi az egesz. Ezert well... Korunk maximalisan kicentizett PC filmje ami tultolta a PC-t es be is jott neki.

Felreertes elkerulese vegett nem azt mondom, hogy nem volt ra szukseg hanem azt, hogy zavar a teny, hogy amiatt van a csucson csak es kizarolag mert feketekkel es eros noi mellekszereplokkel van tele. Nem pedig azert mert annyira kurva jo film.

Meg igen kozrejatszik amit emlitettek felettem. En pl megkaptam munkatarsamtol, hogy azert nem tetszett annyira a film mert rasszista vagyok. :D Probald ezek utam lehuzni az amugy kozepes filmet barkinek is... Sok sikert.



Vannak jobb MCU és comic filmek, ez nem is kérdés (mindazonáltal nekem nagyon bejött, de ez magánvélemény :P). És nem, nem rasszista valaki csupán azért, mert nem tetszik neki egy film. Ez nettó demagóg faszság.

De egy fekete példakép a kiskölyköknek és szüleiknek is szimbolikus jelentőséggel bírhat, pláne mindezt egy 200m USD-s blockbusterben és nem a Tyler Perry-féle slapstick szemetekben. Erre még nem volt példa, így nem csoda, hogy church group-ok és komplett közösségek mentek együtt megnézni a filmet.



Nem tudom mi a baj, ha az ott lakó 12,6% (2015) is megkapta a maga betevő filmjét?

ShowHide spoiler #OFF

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



az a 12,6% akkora kamu, mint az Empire State Building... Inkább 30% felett van az.




mert megeröltető egy hivatalos statisztikára rákeresni, inkább tromfolsz és saccolgatsz :DD

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Bazmeg én a hivatalos statisztika kamujarol beszélek. Akkor manipulalas, mint a ház. Bizonyos érdek körök számára az jön jól, ha eladjak h szegény kisebbségben lévő feketék, miközben mindenhol máshol arról beszélnek h hamarosan nem lesz olyan család ami nem biracial usaban...



ibi amentia latet



Hé, legalább PC-ről, rasszizmusról meg satöbbiről beszélgettek, ami még ilyen stílusban is százszor érdekesebb bármelyik Marvel-filmnél. Carry on! :D

Egyébként az előző oldali Puzsér rivjúhoz visszatérve az az igazán érdekes dolog, hogy Puzsérnak igaza van: a Black Panther kibaszottul rasszista egy film, tulajdonképpen a Get Outban bemutatott liberális rasszizmus mintapéldája. Azt hazudjuk, hogy Afrika menő hely, mert a valóság túl erős? Hát Marvel, jó sok szennyet lenyomtatok már a torkunkon, de ezért azért már tessék bekapni azt a kékerest.

Azért meg külön haragszom, hogy emiatt a pusztítandó szenny miatt már megint megkapom majd, hogy "így gondolkodtok ti, liberálisok". Dögölj meg, Kevin Feige.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Azt nem látom hol mutatja azt h Africa meno. Úgy kezdődik az egész hogy kb rabszolgának viszi a csajokat kamionnal. Azt mutatják hogy vakanda menő. Most h mennyire hihető vagy sem megint más tészta.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Bizonyos érdek körök számára az jön jól

Mások számára meg a nyelvtanoktatás jön jól



Nyelvtanon lovagolni egy fórumon 2018ban, amikor minden 2. Ember tabletrol vagy telorol kommentel LUL



Én is, aztán mégis
rwurl=https://i.imgflip.com/27m8f8.jpg



Azt mutatják hogy vakanda menő.

Pont ez az, hogy Wakanda az afrikai Csodaország (mit Csodaország, nagyobb náluk a hi tech, mint Dél-Koreában), vagyis a sok szar - és igazi - ország mellé kitalálták a tejjel-mézzel folyó Kánaánt, hogy ne a valóságot kelljen bemutatni. Az egész filmről süt ez hollywoodi libsi hozzáállás, hogy "gazdag fehér emberek vagyunk, de megsajnáltuk a négereket, ezért most lehajolunk hozzájuk és azt hazudjuk nekik, hogy van ez a Wakanda, ami a legkirályabb hely a világon". Még komolyabb baj se lenne ezzel, ha Afrika valójában nem a legszarabb hely lenne a világon, meg ha nem lenne benne az a narratíva, hogy Wakanda ez a titkos hely, amiről megsúgjuk, hogy "de egyébként létezik" (vagy ha legalább nem lenne meg a maximális kontraszt abban, hogy itt egy film, ami Afrika rejtett kincseit ünnepli, miközben a valóságban a teljes nyugati világ szarik rájuk).

Wakanda nem létezik, az AIDS, az éhínség és a brutális afrikai diktatúrák viszont mind igen.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



es akkor sarkanyok sincsenek? meg telapo? :(

"okey-dokey!"



De miért kellene erről szólnia egy totális fikciónak? Ráadásul a karakter az első megjelenése idején még az amarikai rasszizmussal szembemenő dolog volt, totálisan nem az, amiről most te magyarázol. Stan Lee-ék nem lehajoltak hazudni a feketéknek, hanem azt mondták, nekünk vannak képregényeink, és ezzel, a legkézenfekvőbb eszközünkkel harcolunk veletek, hogy a jövőben megszűnjön az elnyomásotok.

És egyébként még ha mindaz igaz is, amit te állítasz, miért ne lehetne egy rassznak/népnek/embercsoportnak igénye egy saját mesére, egy saját Zorrora? Mert a box office elemzések alapján a film bevételét a szokatlanul magas számban moziba látogató feketék dobták meg Amerikában, súlyos százmilliókat csapva az egyébként projektált bevételekhez. Nekem ez azt mutatja, hogy volt rá igényük.



Jah a 12% fekete termelt ekkora box officet :DDD realis az arany tenyleg :D



miért ne lehetne egy rassznak/népnek/embercsoportnak igénye egy saját mesére, egy saját Zorrora?

Lehetne, de a Zorro társadalmilag pl. egész érzékeny, itt meg arról van szó, hogy megfogják a létező fekete Afrikát, beleemelnek egy titkos hi tech országot, és aztán mondanak egy nagyot, hogy Afrikában azért éri meg döglődni, hogy ez az ország (az ország, ami abszolút meg tudná oldani a földrész minden gondják a vibrániummal) titokban maradhasson. Iszonyú ostoba baromság, egyszerűen nincs értelme. Pl. ha én afrikai néger lennék és kiderülne, hogy van egy Wakanda, tutira az lenne rá a reakcióm, hogy megfognám a legnagyobb botomat és mennék kiirtani őket, elvégre generációk óta leszartak engem és a népemet. :D

Stan Lee meg kapja be, egyrészt gondolom nem sokat járt Afrikában, és egyébként sem több már egy félidióta mutogatós bácsinál, akinek adna a fene cameót:
http://www.complex.com/pop-culture/2018/01/stan-lee-accused-groping-nurses-demanding-oral-sex

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ne legyél reflexből gyökér, kérlek. Nyitóhétvége:

Screen Engine/ComScore PostTrak reports 37% African-Americans attending, followed by 35% Caucasian, 18% Hispanic, and 5% Asian (they update their exit polls throughout the weekend, as they continually poll). Still, 95% overall positive. Leading demos: Men under 25 (29%), men 25+ (27%), women 25+ (23%) and women under 25 (21%).



Szerintem világosan kiderül a filmből, hogy Wakanda korábbi királyai nem voltak hibátlan uralkodók, akik szigorú izolacionista politikát folytattak, és mindössze jelmezes hősként segítették azt, akik erre rászorultak. Pont ez a film lényege, hogy mit kezdjenek ezzel a továbbiakban. Amit írsz reakció, az is ott a filmben, Kilmonger szerintem pont ezt csinálta...

szerk.
A Stan Lee-t érintő dolgokat hirtelen nem is tudom kommentálni, az egy dolog, hogy felülsz a bulvármocsokra, mikor semmit nem bizonyított belőle senki, de egy 95 éves embert, akinek nemrég meghalt a felesége 70 év házasság után, még ha tényleg megfogdosott is valakit azóta, talán nem kéne egyből elásni...



Amit írsz reakció, az is ott a filmben, Kilmonger szerintem pont ezt csinálta...

Igen, a realitás híveként ott van a negatív szereplő, akit KILLMONGERNEK hívnak (nem is tudom minek lehetne lefordítani, Gyilokárusnak? :D), és egyébként is Amerikából jött vissza, mit tud ő? :D

Az a baj egyébként, hogy érzed az egészen, hogy ez eredetileg egy ilyen felnőtt szemmel butuska, gyerekeknek szóló cucc, amit most megpróbáltak megölteni politikai-társadalmi tartalommal, csak teljesen alkalmatlan rá.

Szerk: A Lee-t érintő dologgal kapcsolatban meg ezt a részt érdemes észben tartani:

On December 20, 2017, Lee's attorney Tom Lallas sent a cease-and-desist letter to the nursing company accusing it of defamatory claims against his client.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Amit írsz reakció, az is ott a filmben, Kilmonger szerintem pont ezt csinálta...
Igen, a realitás híveként ott van a negatív szereplő, akit KILLMONGERNEK hívnak (nem is tudom minek lehetne lefordítani, Gyilokárusnak? :D), és egyébként is Amerikából jött vissza, mit tud ő? :D

Nem igazán értem, mit akarsz mondani ezzel a mondattal (egyébként a karakter eredeti neve N'Jadaka, csak a sztori szerint ő megváltoztatta a Killmongeresre).

A baj inkább az, hogy egy inspirációnak szánt mese iránt (amit tényleg leginkább 20 év alattiaknak találtak ki, és például a rendező szavai szerint nála célt is ért, de manapság már nem szégyen szeretni ezeket idősebbként is, mert inspirációt onnan merít az ember, ahol ezt megtalálja) irreális elvárásokat támasztasz. Nem véletlen, hogy fekete sztárok (pl. Octavia Spencer) megvettek teljes előadásokat feketéknek, hogy minél több fekete gyerek láthassa a filmet. És akkor te ezeknek a képébe dörgölnéd, hogy igen, Afrika egy kurva szar hely...

Nézd meg légy szíves ezt a videót, és gondolkodj el rajta, mennyire szükségük volt már egy ilyen bugyuta mesére a mozikban ezeknek a srácoknak.



Nem igazán értem, mit akarsz mondani ezzel a mondattal

Az, hogy van egyetlen reális dolog a filmben, és arra is azt mondják, hogy rossz, sőt, Killmongerért ugyanúgy lehajol a film végül, mint magukért a feketékért.

Nézd meg légy szíves ezt a videót

Vagyis ha csúnya dolgot ír a daily mail-es forrás, akkor bulvárszenny, viszont ha jót, akkor a színtiszta igazságot? :) Nem lenne nekem ezzel bajom egyébként, ha okosabban nyúltak volna hozzá, és nem rakják bele a mesét a valóságba. Ellenpontnak ott van pl. a Wonder Woman, ahol voltak olyan értelmesek a készítők, hogy elmondják: az emberiség gondjait nem a szuperhősök fogják megoldani, és az emberi gonoszság sem egyenlő egy lénnyel a görög mitológiából.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Killmonger cselekedetei azért voltak rosszak, mert Wakanda technológiáját felhasználva le akarta igázni a világot, a feketéket meg uralkodó fajjá tenni. Ezt tényleg magyarázni kell? Láttad te a filmet?

Ezt a második megjegyzésedet sem értem, mi köze a közvetítő médiumnak bármihez is? Az egyik alaptalan állításokon alapuló bulvárszenny, a másik meg egy videó. A videó nem fogja kevésbé a megtörténteket mutatni, attól, hogy a daly mail beszámolt róla, a Stan Lees dolog sem lesz igazabb ugyanettől.

A BP-ben meg bemutatták, hogy egyik véglet sem fogja megoldani a feketék problémáit (sem a hacukás BP, sem a világ leigázása), viszont mutatott egy alternatívát (az élet iróniája egyébként, hogy a forgatókönyvet megírták évekkel ezelőtt, mire lett Amerikának egy Trumpja, aki elkezdte megvalósítani az izolacionista politikát). Egyik film sem lesz ezektől a konyhafilozofálgatásoktól egy remekmű, vagy kerül a másik fölé minőségben, de legalább értsük már, mire megy ki a játék.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!