Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés


Soha nem volt apple cuccom semmi, de a leírás alapján jah. Ha semmivel nem tudja bizonyítani, hogy sajátja, nem tudja visszaszerezni. De hát akiknek luxus gondolkozni...



bukó

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



ha a baratja a sajat email-javal reggelt, akkor az Apple ID a baratjae, es nem a baratnoede. A baratnod csak "hasznalta" azt a telefont amivel a baratja beregisztralta magat.

Roviden, a baratnod elbaszta. Legalabb is ahogy latom.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Hogy lehet előcsalni a Win 8.1-nél a bluetooth system trayt? (Sajnos jelenleg így nem is látszik működni a BT, és a beállításokhoz se férek hozzá, pedig szükségem lenne rá.) Se a kereső nem találja, se a regeditben nem létezik. A registryben létrehoztam manuálisan egy Notification Are Icon bejegyzést a megfelelő helyen 1-es értékkel, de reboot után sem látszik eredménye.

Most mi legyen, vágjam le ezt az ótvart, és tegyek vissza helyette XP-t?

Sors bona, nihil aliud.



Mit ajanlanatok angol nyelv ismetleshez (/német tanulashoz)? Még mindig a Duolingo a favorit a mai gamifikált világban? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az a helyzet, hogy egyszerűen nincsenek BT-beállítások a Win 8-on. Semmi. Ez hogy lehet? korábban működött. Lehet telepíteni lemezről külön az opciókat, vagy marad az újratelepítés? Vistán bezzeg nincs ilyen gond, azon ott a beállításaok, és működik is az adapter.

Egy másik Win 8-as gépen is néztem, szinte frissen telepített, és arról is ellopták a BT-beállításokat. Nem értem.

Sors bona, nihil aliud.



Tudom, blőd egy válasz, de itt nézted?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



ó, microsoft.com keresője.... amikor a directx redist-et se tudja kidobni :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem, más volt a megoldás, a Device Magaerben kellett a rejtett eszközöket láthatóvá tennem, és ott törölnia korábbi BT-s cuccokat, így egy csapásra minden megjavult. Egyértelmű, nem?

Sajnos a BT aztán megszívatott, így a probléma megoldása ellenére semmire nem mentem az egész délutános szenvedéssel.

Sors bona, nihil aliud.



Laptopot készülök venni. Mi a vélemény a digiprime nevü uzletrol? péhá forumon rendesen oltottak, mert szóba hoztam. Fizetett kommentelok, vagy valóban tetű a cég?

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Sose hallottam róluk. Miért nem jó a laptop.hu, usanotebook.hu, speedshop.hu, és társai, hasonló bejáratott, megbízható helyek?



Az általad felsorolt boltokban már nem lehet kapni azokat a tipusokat amik jók lennének, de náluk még van.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"


Lou képe
Lou
Donator

UPC - új modem

ugye most jött ez a mizéria, hogy le kell cserélni a régi modemeket, adnak egy új wifi-s modem-et.

gondoltam előző kikap, új berak, DHCP-vel megoldják egymás között a router-rel, minden mehet ahogy volt.
ez nem jött be. router-en keresztül fél óra szöszöléssel se sikerült elérnem, hogy működjön, oké, akkor router kiiktat, menjen minden közvetlenül a upc-s modem-ről

egészen reggelig nem is igazán tűnt föl, hogy valami gond lenne vele, ekkor folytattam volna le az első google-ös keresésemet a tegnap esti beüzemelés óta.

Chrome (!) alatt egyszerűen nem hajlandó google-os címeket behozni :D
(és így már azt is megértettem, hogy tegnap miért mondta egy oldal, hogy rossz captcha-t írtam be elküldéskor, mikor egy rohadt captcha-t se volt hajlandó megjeleníteni :D)

UPC-s "Modemregisztráció
Üdvözöljük!
Az Ön által csatlakoztatott modem regisztrációja folyamatban van, kérjük szíves türelmét.
Ha egy perc elteltével nem tapasztal változást, akkor kérjük frissítsen az oldalon és próbáljon meg felkeresni egy weboldalt." oldalt adja be helyettük, de persze órákat várva se változik semmi.

mindenközben minden más oldal hibátlanul betöltődik, youtube is, stb.
és a vicc, hogy FF, meg IE alatt gond nélkül bejönnek a google címek.

vkinek esetleg ötlete, hogy ezt mifene okozhatja? :D

szerk: ja igen, szóval egyértelműen az új modem beüzemelése okozza a jelenséget, semmit sem változtattam Chrome-on. most azért kipróbáltam, hogy minden bővítményt letiltottam, de ahogy sejthető volt, semmi javító hatással nem bírt.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Esetleg DNS-nek a hálózati beállításokban add be a google saját DNS-ét a UPC helyett: 8.8.8.8 és 8.8.4.4

Egyébként DNS hibának néz ki, a Chrome megjegyezte a régi redirectet és nem hajlandó frissíteni. Vagy mintha más DNS beállításokat használna.



az egyik szomszedom egy autokereskedo/nepper...annyi esszel is. :) o meselte, hogy nemreg naluk is volt vmi modem csere, de a baratnoje mondta neki, hogy homaron olvasta, hogy sok a gond ilyen esetben, legyen ovatos!
nah, jott a szerelo, berakta az uj cuccot, majd mondta a szomszednak, hogy par ora es uzemkesz is lesz, hamar beregisztaljak. nah, a nepper oskos volt. :) mondta a szerelonek, hogy addig innen el nem megy (randa nezes, nagy levego) amig nem tuti minden, mert o aztan tajt hulye az ilyenekhez, es ha vmi nem ok, akkor mifaszt basszon vele?! :)
szerelo telefonalt kettot, 10 perc mulva fasza volt minden. :)

covfefe


Lou képe
Lou
Donator

ez ilyen postázós módi volt. mindenkinek kiküldték postán az új modemet, beüzemelési útmutatóval, júli 14-re már az új modemet kell használni, mindenki cserélje ki szépen magának

kurva ügyfélszolgálattal meg rohadtul nincs kedvem beszélni, gondoltam hátha van itt a szarkértő bagázsból valakinek egy használható ötlete :)

@nagi
természetesen próbáltam (router-emnél is ezek voltak beállítva). semmit sem segített.
de akkor is az a fura számomra, hogy a másik kettő böngésző meg hiba nélkül betölt mindent, csak a Chrome szenved? ráadásul pont "saját" oldalakkal? :D

aztán kíváncsiságból próbaképpen beírtam a upc oldalán föllelhető dns beállításokat, és hirtelen elérhetetlenné vált a modem, csak reset gomb oldotta meg rajta a föléledést :D

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Fura ez... most váltottam DIGI-re egy hónapja, de volt nekem is ilyen.

Nem modemcsere, még a régi wifiless cucc volt itt. Néha behalt a net, és mikor újraindítottam a modemet és a routert, akkor Chrome alatt sem Google-ös címek, sem a facebook nem töltött be jó pár percig.


Lou képe
Lou
Donator

háháháháááá

cache törlés

nekem ez kínai, hogy mitől cseszte el így a cache, de most úgy néz ki megjavult.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



le-cache-elte a DNS kéréseket.

Hmm, érdekes, ezek szerint a Chrome saját DNS cache-t tart fent, míg a többi böngésző az oprendszerét használja. (Amit meg le lehet kapcsolni.)



Nekem eddig a legegyszerűbb az italki volt, rengeteg felhasználó keres ott nyelvtanulásra partnert, language exchangeről van szó. Te tanítasz pl magyart v amit tudsz, cserébe meg tanítanak németre meg angolra, ha ezeket választottad. Basically a világ minden nyelvére találhatsz tanárt és partnert. Üzenetben egyeztettek, skype username csere és már kezdhettek is.



Isten ments hogy én bárkit is valamire tanítsak :-)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ezek az emberek nem igazi nyelvtanárt keresnek (ill van olyan is, de azért fizetnek is), :) hanem valakit gyakorlásra, pont mint te, ezért a tanulás sem erőltetett, hanem Te határozod meg, mint bármilyen beszélgetésnél. Előtted van az ember, a helyes kiejtést is gyakorlod, plusz az a topicod amire igényed van



Ha van SSD a gépedben, mire kell figyelni? Anno valamit magyaráztatok, hogy mit és hogy kell kapcsolgatni, hogy értelmes élettartama legyen, csak akkor nem volt aktuális a dolog, így nem figyeltem. (win 8.1; 111GB KINGSTON)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nekem UPC-s modemcserénél az lett gyanús, hogy online játék miatt elhatároztam, hogy végre megint rákötöm UTP-vel a netet (az előző tönkrement, lusta voltam újat venni), nézem a kábelt a PC-n, hogy minden fasza-e speedtest.net-en 1-es portban az új kábel 65mbit-et mér, 2-esben a régi PC-be menő 128-at. Na mondom csere. Az értékek nagyjából ugyanazok, tehát nem a kábel a rossz. 2-es és 3-as portban mindkét kábel 125-130 körülit ment. Lehet csak én vagyok gyanakvó, de szerintem piszkálták a UPC-nél az 1-es portot (gondolván, mindenki azt használja elsődlegesként, ha ráköt valamit kábellel) aztán ha meg dumál az ember, hogy nem jön a cókmók 15 mega per seccel gondolom mutatnak egy apróbetűs részt a garantált sávszélről és elzavarnak. De kibasztam velük! :D

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!



Hardverker az egyik legjobb itthon (árban mindenképp). Régóta vásárolok tőlük és még sose csalódtam.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



thx

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Asztali gép, win 7 és win 8 alatt is produkálja: tudja valaki miért szűnik meg működni az ESC az alkalmazásokban? Dhift+ctrl+esc, ctrl+esc esetén működik, minden máshol nem. Elég frusztráló, hogy állandóan kattintgatni kell. Néha napján viszont, amikor úgy van kedve, és úgy indul el, akkor meg funkcionál rendesen.

Ötlet? Nem, nincs webkamera, ami szétcseszhetné a dolgot.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Valszleg valami globálisan ráült a gombra, amit mindkét rendszerben telepítettél. :-/

pl: photoshop ha fut, ESC problémás:
http://www.howtogeek.com/howto/20226/how-to-fix-photoshop-breaking-the-e...

Szedd össze, hogy miket telepítettél, és egyik rendszerben kezd el őket leszedni. Jah, driverek segédprogramjai is lehetnek ludasak :(



Van itten egy gagyibb LCD TV (Orion) Na most, ez elvben full HD kell legyen. A laptop kisebb felbontású, de ha összekötöm őket clone módban HDMI-n, olyan, mintha nem egy nagyobb, hanem éppen egy kisebb felbontású eszköz lenne a TV, mert a betűk elég rosszul olvashatóak. Mit lehet tenni, azon kívül, hogy szerezzek egy normális TV-t?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!