Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Ilyet pl., hogy Killing of a Sacred Deer, senki nem látott? Vagy csak a képregény- meg szuperhős-szarok mennek?

Gondolkozom rajta, hogy hétvégén besűrítem a programba, valahol mintha jót olvastam vonla róla, de tök káosz az utóbbi két hetem, fingom sincs, hogy hol és mit írtak róla.

Non serviam



Nem. Testről és lélekről-t néztem meg. Hát... Értem miért van oda érte az akadémia, de engem nem nyűgözött le.



No, ez pl. előzetes alapján nem fogott meg.

Szóval nem feltétlen művészfilmeket akarok én nézni, csak az itt (egyre ritkábban, pedig régen innen merítettem ihletet...) olvasott tömény mainstram szaroktól már felfordul a gyomrom. Szükségem van valami eredetire, ami meglep vagy sokkol, tök mindegy, csak ne átlagszar legyen, mert azt utálom és meg sem nézem.

Non serviam



Gerald's Game esetleg?

http://www.imdb.com/title/tt3748172/

NE NÉZZ TRAILERT! Spoileres!



Igen, várólistán van. ;-) De korábban már láttam előzetest belőle.

Hostiles szintén várólistás, na meg ilyen, látszólag itt nem ismert címek, mint Bomb City vagy az előbb említett szarvasos film, netán a Square...

Non serviam



Killing of a Sacred Deer-t láttam 8/10 szerintem. Nagyon sokat nem lehet elmondani a filmről, meg kell nézni. Asszem talán ugyanaz nap néztem meg a Child 44-et, az se volt rossz, egy 7/10 az már kicsit mainstreamebb volt, de volt egy sajátos atmoszférája a kommunista Szovjetunió miatt.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



The ritual?
Tegnap láttam és teljesen kellemes volt. Picit arra a barlangaszos csajos filmre emlékezetet.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Child 44 nem volt rossz, úgy 6/10-et ér, de nem tudom, mennyit adtam rá annó.

Megnézem a Hétfős filmet is, ami Joda aktuális kedvence, mert Kafkásnak/Orwellesnek tűnik az előzetes alapján.

@all: Let me make you a Martyrról / Seven Psychopatsről valami hír? Nem találom ezeket enkóron.

Non serviam



Szintén listás, már le is töltöttem. ;-)

Non serviam



Ezeket a filmeket nem ismerem, sőt nem is nagyon hallottam még róluk. Ha esetleg nem láttad még a Raw című film is elég egyedi, Arrival esetleg Cure to Wellness, de ezek mondjuk régebbiek. A what happened to mondayt én is tervezem megnézni a közeljövőben.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nézz meg valami klasszikust, mint a Harold és Maude vagy A karate kölyök!



Nem aktualis, mikor megjelent volt aktualisan szar, nem tudpm miert most kezditek felfedezni. :)



szarvasos film

:D

Lefty: Nem tudom, hogy ironikusan értetted-e a dolgot, de engem pl. iszonyúan meglep az, hogy a Karate Kidet mekkora klasszikusként tartják számon sokan. Nem borzalmas film, de nekem mindig egy baromi unalmas, közepes direct-to-VHS löttynek tűnt, amit szorult helyzetben leadnak a Budapest TV-n.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

A Calvaire (2004) annak idején jó vót, a 6.2-es IMDB pontszám tulajdonképpen felháborító. Trailert nyilván nem szabad nézni (nem tudom, mi van benne).

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ez a Calvary akar lenni? Mert az kibaszott jó film.

lefty, te meg a következőnél mész ignore listára. Hülye troll!

Non serviam


CJ képe
CJ

rwurl=https://imgur.com/i0GyK3g
Joda sztorija.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


Tno képe
Tno

Öh, nem, az se rossz, ez jobb :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



If only. :D



Testrol es Lelekrol
Ha mar itthon tengetek egy hetet legyen is ertelme alapon. Nem volt rossz, de szenved a tipikus magyarfilmes problemaktol amik nekem a Saul Fianal nem volt szembeotlo. Egyszeruen egyik karakter se termeszetes. Presze ez a csajnal oke, a csavo meg ugy ahogy okes, de mindenki mas kb mintha szoveget olvasna. Picit se termeszetes senki es az ADR borzalmas. A sztori azert jo es szeretheto, a karakterek is, de semmi egetrengeto sehol. Oscar semmikepp, de magyar atlaghoz kepest teljesen jo film.



Mibe fogadunk, hogy behúzza oscart?



En is tippelnek ra. Na nem azert, mert megerdemli mint 2 eve a Saul Fia.


CJ képe
CJ

Ma újráztuk a black panthert Jodával.
rwurl=https://i.imgur.com/BLMVs6c.png

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


Boz képe
Boz

my wife's son

Tökéletes :DDD

Éljenek a videojátékok!



Allied

Nagyon fasza kis romantikus dráma. Minket elragadott a történet és a befejezés is. Brad Pitt szerintem nagyszerűen alakítja a film második felében a karakterét.
Mindenképpen érdemes megnézni, aki szereti a jó kis drámákat.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Black Panther

A trailerek nem győztek meg anno, mert bár elmentek, de semmi extrát nem adtak, nem volt benne olyan durva wow pillanat, nem lettem tőle libabőrös. Éppen ezért nem is volt különösebben előkelő helyen a várólistámon, de persze az MCU kontinuitás miatt egyértelmű volt, hogy nézős lesz...
És nézni, azt lehet is: olyan rohadt jó az art, hogy letettem az állam... Az afrikai tribal-techno vonal vizuálisan szerintem brutális telitalálat, ehhez szuperül illeszkedik a soundtrack, ami ismét nagyon jól ötvözi Wakanda kettősségét. Azt sem bántam volna, ha egy két órás "dokumentumfilmet" látok erről a helyről, annyira érdekesen ábrázolták az egész országot, a szokásokat és a kultúrát.
A cast szerintem szintén betalált: Bosemant már láttuk a CW-ben, az nem meglepetés, hogy kb. erre a karakterre született, de itt szerencsére sokan lopkodtak jeleneteket: Shuri, Okoye, M'Baku... mind baszott jók és van alkalmuk meg-megcsillanni. Killmonger is jobb, mint az átlag Marvel-gonosz, mert elég erős a háttérsztorija, érthető a motivációja és Jordan is jól hozza a karaktert, ám a konkrét terve azért na... szóval vannak vele problémák :)
Ha már itt tartunk: a sztori viszonylag egyszerű és kiszámítható: ha olvastál egy Hamletet (vagy néztél egy Oroszlánkirályt :D ), akkor kb meg is van, hogy mi a történet. Ennél fogva nagy meglepetések nincsenek, de a hangulat, a karakterek és az egész kisugárzása simán eladja és bőven élvezhetővé teszi a mozit. (Illetve én kimondottan értékeltem benne a politikai üzeneteket is, jól rácsatlakozott a xenofóbiára, a nacionalizmusra és egyéb kurrens topikokra is.)
Értem, hogy miért fontos film, pontosan látom, hogy kulturálisan milyen szerepe van és örülök, hogy elkészülhetett, ráadásul ilyen léptékkel. Hogy kiválóan megtalálta a célközönségét, azt a bevételi adatok is bizonyítják: 192m USD három-, 218m USD négynapos (ünnepi) nyitóhétvége. Egy tulajdonképp C-kategóriás Marvel karakternek...
Respect!

Ja, a szinkron szar volt. Akkora már az MCU, hogy a normális szinkronszínészek már mind-mind rendelkeznek egy-egy korábbi karakterrel, így olyan érzésem volt, hogy ide már csak a resztli jutott :)



3 billboards outside Ebbing, Missouri

Nem egyszeru film... a rendezo korabbi munkaihoz hasonloan ez is durvan keseredes, de ettol csak meg erdekesebb lesz. McDormand, Harrelson es Rockwell is qrvajok voltak.



The Ritual
A témából abszolút kihozták azt, amit lehetett, tök jó színészek, szép fényképezés, egyszer érdemes megnézni. És még gondolkodni is lehet rajta, hogy akkor most mi is történt valójában.

6,5/10

Non serviam



Három óriásplakát Ebbing határában

Nagyon jó kis film.

Vannak benne felnevetős részek, habár ez egy dráma.
A színészek nagyon jók kivétel nélkül az utolsó mellékszereplőig remek alakítást nyújtanak.
A végénél az volt, hogy "Ne már még nézném tovább".

A kedvencem Sam Rockwell. Nagyot alakított.

Bátran ajánlom mindenkinek.

A film egyetlen hátránya a címe. Ez a cím annyira hozza meg a kedved a film megnézéshez mintha valaki azt mondaná, hogy próbálj meg csiszolópapírral maszturbálni.



Ja, a szinkron szar volt. Akkora már az MCU, hogy a normális szinkronszínészek már mind-mind rendelkeznek egy-egy korábbi karakterrel, így olyan érzésem volt, hogy ide már csak a resztli jutott :)

Főleg "T'Challa húgának (Törőcsik Franciska) hangja lógott ki, mint a lóláb... Akkor nem csak én éreztem rossznak. Egyedül Claw szinkronja volt jó. :D



Ó igen... a lány volt a mélypont :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!