Jelenlegi hely

Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...)

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez megfelel minden kritériumnak, szerintem kihozható 10 ezerből fejenként. Főleg a nagyobb szobákkal. Ráadásul hozzájuk tartozik ez is, ott van nem messze a szállodától, de olcsóbb, és át lehet járni használni az infrastruktúrát.

Hátránya, hogy sem nem a városban, sem nem a Mátrában van, hanem a kettő között, de megáll ott a kisvasút. Meg kocsival-biciklivel ez nem lehet gond. A helyi pincesoron mondjuk nincs nagy élet, amikor utoljára arra jártam, rajtuk szinte mind vegetált. Nyáron annyiból neccesek lehetnek a hétvégék, hogy szinte folyamatosan lagzi van.

Sors bona, nihil aliud.Köszi srácok!
Igen, azt kifelejtettem, hogy inkább kivehető ház, kulcsos ház lenne a cél, ahol kisebb az ütközési felület más beutaltakkal. De lehet, ez már csak a megszokás miatt van így. Elgondolkodom a szállodákon is.
Azért, ha van kivehető ház ötlet, azt továbbra is szívesen fogadom.Elkezdtek szaporodni a lipo akksik itthon. Kíváncsi vagyok, van-e itt valakinek tapasztalata biztonságos töltéssel/tárolással kapcsolatban. Rendeltem lipo safety baget, ami elvileg csökkentené a kiégő akksi közvetlen környezetére gyakorolt hatását, főként az üvegszálas szövet belsejének hála. Nem kétséges, hogy üvegszálas, amit onnan tudok, hogy mióta bele nyúltam, szúr a kézfejem... Ez egy elég common issue, ahogy olvasom. De így nincs nagyon kedvem használni. Találkoztatok más anyagú/kialakítású tasakkal? Safety boxszal?
Vagy az egész egy kamu, nem kell törődni a veszéllyel? (ezt nem tartom valószínűnek)Ha távirányítós tütüben megy a lipo, akkor kell valami hungarocel, vagy szivacs köré használat közben. Tárolási széftire láttam sima zacseszt is. Annyit az egészről, hogy elvben igen nagy fizikai károsodás kell a meggyulladásukhoz. Nálam már évek óta a hűtőben vannak (mert a hűtőben vannak, hiszen szobahőmérsékleten folyamatosan veszítenek a hatásfokukból). Nem hallottam rém sztorikat, hogy csak úgy kigyulladnak, de az interneten mindent ki lehet túrni, ha az ember izgatni akarja magát ezzel.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Ha tütüzés közben kigyullad, nem olyan nagy gond, mert jó eséllyel kültéren történik, ill. felügyelet alatt. Viszont töltés közben nem biztos, hogy végig rajta a szem, és sajnos csak lakáson belül van rá mód. Igazából nem tudom, mekkora a kockázat. Ha pl. a töltő (isdt q6 plus) bekakil, és túltölti, az tuti gebasz. Egy 5Ah-s akksi túltöltve szép tűzijátékot csinál. (Bizonyos okokból kicsit parásak vagyunk lakás-/háztűz témában.) Lehet, egy fém szerszámosláda is megtenné, hogy jobban érezzem magam.
Ami meg a hűtőt illeti, amikor egyszer rágugliztam lipo storage-ra, ott mintha szobahőmérsékletet említettek volna, cellánkén 3,8v-tal. De nem tudom, teljesen új nekem a topic.FYI, 99%-ban nem csak a töltőben van túltöltés elleni védelem, hanem magában az akkupakkokban is. Ahol nincs, az nagyon ganéj cucc.

Leginkább én is leszarom, mert ahogy Vajk is mondja, jah, megfelelő fizikai behatás kell, vagy gyártási probléma. (lásd samsung)

Olyanról még soha nem hallottam, hogy tárolás közben gyulladt volna ki egy lipo akku, csak olyanról, ami aktív használat közben. Ez azért is van, mert használat (kisütés) közben alakulnak ki azok a mikrotüskék, amik problémát okozhatnak. Feltöltés közben épp, hogy ezek redukálása történik, legalábbis amennyire én értem.Mivel 10 perc tőlem, ezért: még megvan a Salgó hotel, más kérdés,hogy milyen állapotban :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"Mesélj :-D Régen elfogadható olcsó szállás volt, kissé KGST de tiszta. Mondjuk az éttermében összesen öt üveg sör volt :-D (Akkoriban úgy meséltük, hogy kiittuk a helyet a piájából ;-) )
Szóval mesélj, milyen most?A töltéstől nem kell félni, de biztonságból én a kőpadlón csinálom. Ha ott kigyullad, max füstje lehet.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Tno képe
Tno

Megértem egyébként az aggodalmakat, miután már x-edik hete használtam úgy a telefonom, hogy nem tudtam rátenni a hátlapját a felpuffadt akksi miatt, a biztonság kedvéért én is odatettem valamit az arcom, meg az éjszakára töltőre tett telefon közé (a vége felé már csak 1 napot bírt :/), hogy legalább ne közvetlenül az arcomba robbanjon, hamár. Az üvegszáltól igazából jobban tartok. :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Vak ez a srác, vagy vakmerő?

csak szöveg, nincs broaf veszély

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Tno képe
Tno

Jó, de én nem vagyok kínai.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Az mit jelent ebben a történetben? Neked vastagabb az artériád érfala?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Tno képe
Tno

Nincs mellényzsebem.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Ok, a füledhez tartva valószínűleg nem halnál meg, csak csúnyán megsérülnél.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Tno képe
Tno

Így van, ráadásul ott lenne még a telefon többi része az arcom meg a (z erősen kapacitáscsökkent) akksi közt, szóval inkább a kezemnek lenne kellemetlen. Meg egyébként sem szeretek hosszan beszélgetni, az adott helyzetben meg pláne nem, plusz egyébként a kezemmel meg érezhettem, hogy milyen meleg az akksi.
rwurl=http://hw-static.worldstarhiphop.com/u/pic/2016/11/qJh7Z1cF3pZb.jpg

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Meggyőztél!

Balszerencsés esetben két esemény történhet:

rwurl=https://i.imgflip.com/1ah6oj.jpg

rwurl=https://www.yourprops.com/movieprops/original/yp54b43aa1d26578.37729284/...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


CJ képe
CJ

mondjuk nem tudom, hogy jön ide a négeres kép but ok.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Tehát X hete egy tűz/"robbanás" (inkább lobbanás)-veszélyes cuccal szórakozol. Hát.... ha legalább darwin díjasabb lenne az alakítás, de nem.

Srsly, cseréltess benne / szerezz újat / stb. A puffadás az, ami után jó nem jöhet. Persze nem mindegyik jár fény és hőhatással, de a puffadás azt jelzi, hogy már sajnos megkezdődött, a hiba miatt képződő gáz nyomása elég nagy, de még meg tudta fogni a külső burkolat. Következő lépés az, hogy egy kicsit megreped a tartály, és minimum hang-, de sokszor lángszóróhatás mellett elillan a képződött hidrogén gáz.


Tno képe
Tno

Örülök, hogy végül közös nevezőre jutottunk :D
CJ, ne tettesd a hülyét.

@nagi
Mármint oxigén, nem mintha sokkal előrébb lennénk :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.basszus, en a konyvespolcon toltom a telot (fabol van, ha a konyv nem lenne eleg gyulekony :P)

Parizer forever.Te már többszörösen bizonyítottad, hogy fokozottan életképtelen vagy a technikai eszközök terén, úgyhogy nem csodálkozom :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."A fekás poénokat egyedül CJ érti errefelé, szóval meg se próbálkozz a használatukkal, úgyis csak rosszul csinálnád. ;)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámkicsit vissza az agarakkal ifju titan, mar akkor programoztam, mikor te meg kosza gondolat voltal :D

szerk: az lehet a gond, hogy commodore64, meg nokia 2110, 6310i-hez szoktam, nem ilyen vacak sz@rokhoz, amik egy almaslada sarkatol osszetornek
anno meg a pc hazak is elbirtak egy kisebb harckocsit, most ha raulok osszeroppannak

Parizer forever.


CJ képe
CJ

Gabika írta: kicsit vissza az agarakkal ifju titan, mar akkor programoztam, mikor te meg kosza gondolat voltal :D

rwurl=https://78.media.tumblr.com/tumblr_m6gkrjeHpA1r3ufajo1_500.gif

anno meg a pc hazak is elbirtak egy kisebb harckocsit, most ha raulok osszeroppannak

mert meghíztál azóta....

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Nyugi, VHS magnóra gondolt!Közben kiokosodtam, hogy valóban tartósabb a lipo hidegen tárolva, de azért nem szokták javasolni a hűtőt, mert kivételkor a páralecsapódás miatt megnő a zárlat veszélye. Emellett az öregedés tempójában nincs szignifikáns különbség 5 és 21,3 fokos tárolás között.


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Azért muszáj megkérdeznem: mégis, mi a fasznak akarsz ráülni egy gépházra? :DDDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. RowlingAzé, mert a föld hideg?

rwurl=http://funnypictures.co.uk/wp-content/uploads/2016/02/geek-underwear-com...

(Gabika gépet szerel)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!