Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


+1, teljesen ez jött le nekem is:
- elő/háttértörténet sokkal jobban érdekelne
- világ jópofa
- látvány első osztályú, még ha az intro-t american gods-ból, várost meg blade runnerből is emelték át majdnem 1-az-1-ben
- a tényleges eddigi történet és a karakterek viszont korántsem



Altered Carbon

Eddig 2 és fél részt láttam. Sajnos a könyvből csak első 50 oldalra volt időm anno, úgy látom azért voltak nagyobb változtatások, de sok dolog meg egy az egyben ugyanaz. Nekem nagyon adja eddig, a production value félelmetes, Kinnamant erre a szerepre teremtették. Ráadásul nagyon erősen R rated a cucc, semmivel nem spóroltak szerencsére, még a Duke Nukemet se féltem annyira ezek után. Bár a rottenes 65%-ot látva, lehet mégis csak betámadta a nyugati PC vonal...
Az az ilyen Bandido félék baja, hogy úgy fogyasztják a sorozatokat, mint a chipset. Egyikről a másikra, oda se figyelve igazán, el se merülve bennük, nem lehet így értékelni semmit normálisan. Olyan látványa és atmoszférája van ennek a sorozatnak, hogy ha az egész rész nem szólna másról se, mint hogy körbe körbe járkál a városban Tak, akkor is megérné nézni...



Altered Carbon.

Megnéztem az összes részt.

A látvány+atmoszféra szép volt. Sajnálatos, hogy nem volt saját ötletük és kitaláltak volna valamit ahelyett, hogy ellopják az egész koszos, nagyvárosi környezetet esővel együtt a Blade Runnerből.

A rendőrnő totális mellélövés volt. Nagyfejű, tehetségtelen, törpe. A random, spanyol mondataival. Kb olyan volt mint amikor kiszabadul a hörcsög a ketrecéből és rohangál mindenki lába alatt.
Remélem többé nem látom semmilyen sorozatban.

A 7es rész volt magasan a legjobb, egyrészt mert megtudtunk dolgokat a főszereplő múltjáról másrészt mert nem szerepelt benne a nagyfejű törpe.

A Kovács szóra lehet ivós játékot szervezni. Részenként nem hangzik el 10-15 nél kevesebbszer.

Külön kiemelném a Poe nevű karaktert. Ő volt a kedvencem az egész filmben. Nagyot alakított.

Simán lehetett volna 8/10 de a rendőrnő és a lopott környezet miatt csak 7/10.

A Moken félék szerint ha lassabban nézed a részeket akkor a negatívumokat egyszerűen nem veszed észre és így a végeredmény 10/10 lesz. Szóval ezen múlik az egész. Ne kapkodjatok!

UI.:Vagy lehet, hogy ezek nem is az én emlékeim?



Egyrészt remélem sikerült spoilerezned az ui-val, azért előre is köszi. Másrészt meg nem értem ezt a lopott dolgot. Ezzel az erővel akkor ne legyen több olyan dolog amiben űrhajók vannak mert az már volt xy-ban. Vagy hát érted. Attól mert hajaz rá és valószínű a könyvekre is nagy hatással volt... Nem értem ez miért negatívum.



Lucifer s03e13: ez a sorozat egyik legszórakoztatóbb része volt :-)



Nem spoilereztem semmit ne aggódj.

Ez nem "hajaz" rá hanem kb ctrl+c ctrl+v. Itt most konkrétan az utcai látképről beszélek.
Vehették volna a fáradságot és valamit változtathattak volna rajta.



Nem a részeket nézed gyorsan, hanem nonstop megnézel minden sorozatot ami szembe jön. Gondolom meg kajálsz meg netezel is közben. Ez tipikus "kocka" mentalitás manapság, hogy daraljak az emberek a tartalmakat, nem válogatnak, nem koncentrálnak, nem kötődnek. Jellemző, hogy csomó sorozatot lehuzol mégis végig nézed őket, mert ész nélkül fogyasztod a tartalmat. Én iszonyatosan vártam Altered Carbont első teaser óta, könyvet is elkezdtem, és 3 rész után egy cseppet sem kellett csalódnom. Jössz a marhasagaiddal, hogy állandóan Kovacsoznak, ami egyrészt baromság, másrészt nem tudom mi zavaró tud benne lenni. A rendőrcsaj meg egy nagyon szép, dekoratív nő, bár tény, hogy nem egy akcióhős alkat, de ha jól emlékszem könyvben is hasonlóan van leirva.

Ez a lenyulasos dolog meg külön röhejes, mert ezek szerint a Blade Runnert se láttad :D



Még a világítós esernyőnyél is jelen van...

ShowHide spoiler #


Sőt, neon reklám és eső is van. Meg sötét. Sőt, valószínű épületek is. =/ Elég gáz.

Értem amúgy miről beszélsz, de egyrészt egyáltalán nem zavaró másrészt pedig az alapanyag miatt épp az jött volna ki nagyon hülyén ha nem ilyen lenne. Továbbra se értem miért nem lehet elvonatkoztatni egy csöppet.



Altered carbon: Az első rész tök jó volt. Jó a hangukat. Nagyon szép a látvány. A sztorit meg még nem tudni.



Moken írta: Nem a részeket nézed gyorsan, hanem nonstop megnézel minden sorozatot ami szembe jön. Gondolom meg kajálsz meg netezel is közben. Ez tipikus "kocka" mentalitás manapság, hogy daraljak az emberek a tartalmakat, nem válogatnak, nem koncentrálnak, nem kötődnek. Jellemző, hogy csomó sorozatot lehuzol mégis végig nézed őket, mert ész nélkül fogyasztod a tartalmat.

Nem nézek meg minden sorozatot ami szembe jön. Amelyeket érdekesnek találok azoknak megnézem az első 1-2 részét. Abból bőven kiderül számomra, hogy érdemes e folytatni. Pár napja néztem meg a Counterpart első részét de annyi elég is volt, hogy rájöjjek az engem nem érdekel így nem is nézem tovább. Netezni meg nem szoktam sorozatnézés közben. Ugyanis a kettőt együtt nem lehet. A rendőrcsaj színészileg is elég gyatra sajnos. Ő a leggyengébb láncszem a sorozatban ilyen szempontból. Lehet, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok és szerintetek oscart érdemelne. De én akkor is így látom.

A Blade Runnert biztos nem láttam, gondolom azért is szúrtam ki a világítós nyelű esernyőt pl.



Kb a közepétől indul be. Legalábbis nekem a második fele sokkal jobban tetszett mint az eleje. Szóval ha az első rész bejött nézd tovább nyugodtan.



Figyu, ilyet lehet kapni most is, ne csináld már, hogy ilyen hülyeségek miatt szólod le a sorozatot...

szerk.
Sőt, vannak olyan helyek a jelenünkben, ahol a város látványa már most hasonló a Blade Runnerhöz...



Ez eleve valszeg egy sima easter egg itt... Blade Runner világa sokkal komorabb, lehangolobb, technikailag is analogabb, mint AC világa. Nyilván hasonló, hiszen szinte minden scifi ilyennek ábrázolja a jövő városait, de mégis olyan szinten más az atmoszféra BR-tol, hogy nem értem mi ez a ctrl c-vzes. Persze, egyértelmű h rengeteg ötletet atvettek a látványhoz, de egy pillanatig sem kérdéses, hogy ez egy másik világ.



Az eredeti Blade Runner nekem elsősorban Syd Mead és Vangelis miatt lett nagyszerű. Közvetlenül utána persze a jó színészi alakítások és a film noir eszközök jó használata miatt, de hogy azt a látványt, hangulatot ezek a látványtervező és zeneszerző istenek hozták össze. Azóta azért hasonlít rá a legtöbb cyberpunk mű, mert részint etalon lett, részint meg ha scifi is, de realisztikus. Mármint hogy a valóság is hasonlít rá rendszerint ott ahol omló vakolat találkozik modern technikával. Sztem olyan ez mint hogy a William Gibson kitalálta Cyberpunkból is sok minden valóra vált azóta: mert működő, logikus dolgokat (is) talált ki. Syd Meadnek is mániája hogy az elborult futurisztikus cuccai működjenek is - ezzel pedig valószínűbbé, reálisabbá teszi, hiszen a valóságban is főleg a használat alakítja ki az eszközök, a környezet képét.




Hát, nem tudom, egy ekkora szétesés után... lehet jobb ha nem is lesz. Pedig az első évad tetszett.



Nem mondják sokat a nevét vagy nem mondják többet mint bármelyik más nevet. Sokat van kiírva a neve, mert sokszor írják h ő mond valamit mikor nem látni a képernyőn.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nekem nagyon tetszett az Altered Carbon. Az elejétől fogva berántott. Szinte végig sikerült tök jól csavarni a sztorit, hogy érdekes maradjon. Talán csak az utolsó résznél éreztem némi minőségromlást a történetmesélésben, de minden más csillagos ötös.

Ja, és imádtam Ortegát <3




Klementina!! <3
rwurl=https://i.imgur.com/eddjFf2.jpg

Vill du bli ihop med mig?



gyors westworld összefoglaló :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Vb7r9m-DYpU
+trailer összefoglaló:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=IlwLBkZh1VA






Tuti USA only lesz ez a streaming cucc. Tolthetek majd le megint mindent pedig eléggé leezoktam már róla.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



miért is? mert a Marvel és az SW nem globális brandek? :D



hiába azok ha nem a disney forgalmazza őket itthon akkor nem streamelheti, csak ha fizet érte. Na most kétlem h fizetne a saját dolgaiért.

Arról ne is beszéljünk, hogy sosem indult még ilyen stream cucc globálisan.

Ja és a fox termékek is része lesznek meg hulu is, azt azok sem működnek itthon.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Altered Carbon S01E01-E03

Teljesen baró meg minden, de szerintem valamiról rögtön az elején lemaradtam, mert fogalmam sincs egyelőre, hogy a rendőrcsaj miért pattog állandóan, mint a nikkelbolha. No, majd a végére biztos a helyére fognak kerülni a dolgok.



Én még nem tartok a végén, de már tudni több okot is amik külön is elegendőek lennének hogy pattogjon :-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!