Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés



Hol ezen a makk?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Végig a számban, mire ezt a 2 fogat kibányásszák...



Miért kell kibányászni?



Mert vízszintesen állnak az íny alatt? Ráadásul most épp folyamatosan nyomja a mellette lévőt, úgyhogy úgy eszem a cataflam-ot, mint a popcorn-t.



Nem hiszem hogy a vízszintes fogakkal olyan sokat érne :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Vilgos, ha problémát okoz akkor kivele. Nekem is van egy ilyen fekvő fogam az egyik oldalon de eddig jól viselkedett szerencsére.

Szerk. Ha ez megnyugtat kollégának és egyik ismerősnek is tavaly volt ilyen jellegű műtétje és egyik sem érzett semmit műtét közben.



majd amikor vésővel-kalapáccsal ütik ki... nyami



Nekem 2 éve szedték ki a fekvő félig kibújt bölcsességfogamat. Szikével felvágták, kibányászta, összevarrták, viszlát. Kurvaszarul hangzik, de abszolút viselhető és majdhogynem fájadlommentes beavatkozás. A fog csak akkor problémás, ha gyulladt, viszont akkor nagyon.



A procedúra stimmel, de azért annyival kiegészíteném, hogy tud nem sima is lenni, attól függ, mennyire van beányazódva, milyen pozicióba helyezkedik el a fog. Nálam egyik kör sima volt, majdnem, hogy a fájdalom csillapítás meg egyebek hosszabb ideig tartott mint a kivétel. De a másik oldalon közel egy órát szórakozott a doki - polót kellett cserélnem, annyira szakadt rólam a víz mialatt dolgozott a fogon. :P



Hát igen, vagy 2 külön alkalom helyi érzéstelenítéssel, vagy altatással egyszerre (de ahhoz meg egy rakat vizsgálat kell előtte).



Kb hasonlóképpen állt az enyém is:

rwurl=http://dentomix.hu/wp-content/uploads/2015/09/1ac006229f.jpg

Lehet akkor szerencsém volt vele, mert pikk-pakk megvolt vele a szájsebész.



Bármennyi pénz lesz nálam a full fogsorcsere csak altatásban reális :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



+1
A bölcsességfogamat (kb így állt mint amit mutattatok) semmi perc alatt kikapták, az előtte lévő fognak viszont visszakanyarodott és találkozott a 3 gyökere. Na az úgy festett ahogy Toorop írta. A végére a doki is átizzadta a hacukáját nem csak én...



Olyan fasza árakat mondtak magánrendelésen (125k), hogy előtört belőlem a zsidóvér és már az se érdekel, ha ütvefúróval szedik ki TB támogatottan... Wish me luck.

Ennyiért inkább fogatlanul csapatom gtx 1070-el ...



WTF? A szaúdi király magánfogorvosa mondta ezt az árat?



Szétnéztem több helyen és a legolcsóbbat írtam be. Foganként 20-25-30k, hogy kiszedjék. 0 Ft a TB szintű érzéstelenítés, 30-50 ezer a "bódítás", 60-100 ezer az altatás ...



kezdenek elszállni itthon is az árak. A genyó fogorvosok meg luxusabbnál luxusabb verdákkal szaladgálnak.



Ezt annyira aláírom, hogy ismerős, aki 3-4 éve szedette ki a fogait még 20 ezerért volt altatva és a weboldalon is ez az ár van, de most hogy felhívtam őket ugrott 60-ra az ár. A másik, ahol 50 volt, az meg felment 100-ra ... (többi helyen meg a kettő közt szóródik)



https://www.madenta.hu/
Akármibe lefogadom hogy nem ennyit kérnek.



ja mondjuk nekem nem altatásban volt de ez engem nem zavart, nem akkor fájt hanem utána amikor kiment az érzéstelenítő...



Valahogy itthon kialakult az a tévképzet, hogy igényes kezelést csak magán fogorvosnál lehet kapni, pedig simán vannak kurvajó körzeti fogdokik is. A magán dokik teljesen elszálltak; kurvasokat kérnek és hetekkel (ha nem nagyon sürgős, akkor nem ritkán hónapokkal) előre adnak csak időpontot, holott lehet faszán megcsinálná a körzeti is ingyen és kb azonnal.



kicsit meg gyujtogess

http://www.bluechip.hu/termek/msi-geforce-gtx-1070-aero-8g-oc

:D

lol wazzeg (az rx 570 meg 270000)

Parizer forever.



Rx 570-em van, kell valakinek 250 ezerért? Alig használt.

Nokedli: amit linkeltél ott is 100 körülbe van csak az altatás?!

Sandalar: én kb. csak körzetihez járok. Sok év után kellett vagy 5 fúrás faragás és totál jó emlékkel jöttem ki, de a szájsebészet átkerül nálunk a horror korházi zónába, ahol csak gombát és aids-et kaphatsz. Várakozási idő amúgy nem ilyen vidám, én fogkő eltávolításra júniusra kaptam időpontot.



jah, altatás a drága, mert az a legveszélyesebb, legbonyolultabb része az egésznek. Fúrás-faragás mindenhol "bagóért" van ahhoz képest.



Hát lesz mire gyűjteni csak jöjjön egy munkahely :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Legyél kóder... php, java python vagy javascript (angular/nativescript, react.... bár ezek kb évente változnak, hogy melyik épp a "menő") és akkor egy nap alatt nem érsz végére prof.hu/stb állásajánlatainak. Esetleg adatbázisok (bármelyik SQL, mongodb...), de ott sokkal nagyobb a belépési küszöb.

Srsly, nyugatra is hatalmas a munkaerőhiány sima kóderekből, hát még itthon.



Ja ez egy elég stabil irányvonal, de hosszútávon egyébként kb. midnenből jól tudsz kijönni. Nekem pl. ott egy kiválóra bevert mérnöki végzettségem és hozzá se nyúltam, mert szar alja kiadványszerkesztésből (adobe progik) jobban elvagyok.

Jelszó, hogy nem szabad leragadni.



Én meg ma elaludtam és lekéstem állásinterjúm :D Pedig rohadt jó hely lett volna, heti 3 nap home office, stb. :/



Mi most végül amit csinálsz? Mert ha a fórumról indulok ki, akkor te valami orvos ügyvéd olajfúró mérnök diplomata vetkőzős fiú vagy.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!