Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok neked is!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



És még a hó is esik... :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


CJ képe
CJ

Ja, most már nincs itt Grifter, Freelancer stb, hogy random embereket elküldjön a kurva anyjukba.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Biztos hülye kérdés, de akkor mi van ha csapatban játszotok mondjuk 4 fő és a végére mind életben maradtok, mindenki nyer, vagy csak a leggyorsabb geci aki hátba lövi a többit?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ofc mindenki.

Well.... f*ck. o.O



és ugye osztoztok a battle pointokon, szerintem amúgy duoban a legjobb élmény, mert úgy van aki fedezze a hátadat meg be is tudjátok keríteni az ellent. Squadba nagyon kell figyelni arra hogy ne szóródjatok szét stb. Szóval most pl az új mapon folyamat az miatt haltunk, mert nem voltak meg a jól megszokott ugrási pontok és ezért mindig volt egy két ember a squadba akik tök máshol voltak azokat természetesen az elején ledarálták. Mondjuk ma írták haveromék, hogy többször kidobta a gép mind a 100 embert a játék elején az érdekes lehetett :)



Haver ki akarta magát robbantani a játékból és hát ez lett az eredménye. :D Akkorát röhögtünk... XD
https://www.youtube.com/watch?v=8RgG1O9h7a0
(nem működik a beágyazás úgyhogy csak link)
Szóval ha valaki nagyon mlg akkor lehet próbálgatni a szembe jövő gránátokat eltalálni. XD



Az igen :D Aszittem ellövi, de így se rossz :D

Well.... f*ck. o.O



De azok az utolso nyomoroncok, akik inkabb bennmaradnak kekben es meghalnak, csakhogy kilojjenek :D Hat igazan elsorvadhatnanak :D

Well.... f*ck. o.O



Foglalkoznak aktívan a rubberbandinggel. Páran a hivatalos fórumon írták, hogy a pecs óta nem jött elő náluk.

http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1576688908146139701

Well.... f*ck. o.O



Javulgat ez a box port:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=PvQc7uCKDlE

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Well.... f*ck. o.O



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Well.... f*ck. o.O




Ezer eves clip mar....

( Nagyon hianyzik mar a Doc. :'( )



+1, megtalálhatná már újra magát. Tökért kell félredugni :D

Well.... f*ck. o.O



LoL Car physics of the year (vehicle weight is for noobs) 1.0 is here and ready :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ne zavarjon, hogy nem 1.0...

Well.... f*ck. o.O



Mondjuk én eddig csak egyszer találkoztam ilyen jelneséggel az is a Miramar mapon volt :D igazából csak annyi volt hogy egy pickupot láttam Föld körüli pályára állni. a nyomokból ítélve egy motor neki száguldott merőlegesen.




Érdekes, hogy a SteamSpy-on már 29 milliós eladásnál tart a játék, miközben az Overwatchnak a legutóbbi infók alapján (legalábbis azok alapján, amiket én láttam) 35 millió körüli eladása van alles zusammen az összes platformon (és itt nem egzakt eladásokról van szó, hanem játékosszámról, szóval a koreai internetkávézókkal nem tudom, mi a helyzet). Nem tudom, hogy a PUBG Xbox verziója mennyi embert mozgatott meg (úgy tűnik, elég sokat), de nagyon úgy néz ki, hogy lassan be lesz fogva vagy már be van fogva a Blizzard, concurrent playersben meg már most olyan statokat hoz a játék, amiről valószínűleg még az OW is csak álmodhat.

Én erre az éredményre tippeltem hónapokkal ezelőtt is, mert lehetett érezni, hogy hatalmasat ütött a PUBG (az OW lufi meg már akkor is kidurranni látszott), de őrület, hogy bejönni látszik.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



És mindez azért fura mert egy bughalmaz, tákolmány az egész és Joda elmondása alapján hónapokat ülnek a bugjavításokon. És olyanokat olvasni, hogy az új sivatagos pálya annyira szar, hogy csak na.
OW mögött meg van tartalom bőven és support is. Ég és föld a kettő.



Nagyjabol. A pubg honapokon belul pukkanni fog remelhetoleg. Bar egyelore semmi jele, de pl az en baratlistamrol se jatszik mar vele senki csak hebe-hoba. Regen meg egyidejuleg volt legalabb 10 ember jatekban minden egyes nap. Persze ez nem reprezentativ mert tovabbra is megy a 3 millios jatekos peak, de ahogy neztem tovabbra se tortenik semmi a jatekkal. Nagyjabol ugyanabban a fos allapotban van mint megjeleneskor 1 honapja. Van akit zavar van akit nem. (Egyelore tobben vannak akiket nem)

Reszemrol az a 250 ora szep volt, jo volt, a kezdeti szerelem miatt mar megerte. Kar, hogy relativ gyorsan megromlott a kapcsolat es onnantol mar csak a lejton ment lefele 1-2 fellangolast leszamitva. Talan egyszer tenylegesen elvezheto es egesz jatek lesz belole. :(



Hát igen, ez az érdekes, hogy az OW-ról igazából a lincselés veszélye nélkül ki lehet jelenteni, hogy minden szempontból 100x minőségibb cucc. Nekem egy részről az a véleményem, hogy örülök, hogy az indie szektor megmutatta a dörgést a begyöpösödött AAA-iparnak, másrészt viszont ott van az is, hogy a PUBG egy ezer sebből vérző izé, amiben még asset store-ból vásárolt cuccok is vannak az eredeti, ténylegesen a fejlesztők által előállított tartalom mellett.

Fura egy világ ez, főleg úgy, hogy annak idején az OW netkódjának kezdetben gáz tickrate-jét szapultam, mellette meg ott van a PUBG, egy sikeresebb játék olyan netkóddal, hogy már videók alapján is sikítva menekülök. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az én ismerőseim körében is sokkal kevesebben játszanak már az tény. Engem is most vettek rá ,hogy vegyem meg a Rainbow 6 et (az új ládákból szerzett pénzen xD)

mondjuk ezzel a bughalmaz kifejezéssel azért vitatkoznék, meg hogy fél évente jön hozzá update, az 1.0 óta szerintem volt vagy 3 nagyobb, ráadáasul legutóbbi óta érezhetően jobban fut az early game. Ja és most nézem hogy ma is volt egy 5 gigás. Ha annyira bugos lenne nem játszanának vele szvsz.

Természetesen az első indítás után kifagyott ... hát ez tényleg egy bughalmaz :D



Itt a cégnél van egy-két szilárd játékos, akik most fűztek be egy újabb srácot. Ha marketing fogalmakat akarnék megidézni, akkor szerintem a "késői többség" csak most kapcsolódik be igazán, és a "lemaradók" még bőven hátravannak.
Szerintem a korábbi elfogadói csoportokból is simán visszaránthatók a játékba sokan, akár a kiábrándultak és beleuntak közül is, ha kitolnak végre egy komolyabb bugfix verziót és/vagy masszív tartalmi update-et. Persze sok múlik az időzítésen (ne legyen túl késő), meg a konkurencián (a Fortnite játékosbázisa is elég szépen gyarapodik).

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Mit értesz "nagyobb" patch alatt? (már magában az is sokat elárul, hogy 5-6gb egy patch amiben lényegében semmi nem változik, de azért a fél játékot le kell tölteni újra)Mármint így végignéztem az 1.0 óta kijött update-eket és semmi egetrengető nem volt benne. Vagy azt tekinted nagy patchnek, hogy külön kezdőhelyre dob embereket? Vagy, hogy visszaadták az elveszett BP-t? Vagy, hogy beraktak fizetős ládákat? :D Ez volt az utolsó 3 "nagy" patch. Semmi más. Az meg engem nem boldogít, hogy potato gépen +5 fps-el fut. Számomra ott vágták el végérvényesen a cérnát amikor jött nagy csinnadrattával, hogy fixelve lett a rubber banding csak épp kurvára nem lett fixelve. Te nem látod, de attól független szerver oldalon ugyanolyan foshalmaz az egész. Ugyanúgy nem tudod felvenni a fegyvert 1-2 mp-ig. Ugyanúgy lelőnek mikor már rég a fal mögött látod magad. Ugyanúgy akadozik az ajtónyitás.

Így visszagondolva a nagy ballisztika overhaulból se éreztem semmit igazából. Nagyon minimálisan változott bármi is, a sebzésbugok ugyanúgy benn vannak és ugyanolyan desynch van folyamatosan. Pár napja láttam clipet justintól ami mégjobban megerősítette azt ami miatt eszem ágában sincs elindítani.

rwurl=https://clips.twitch.tv/IntelligentTentativeMousePRChase

A legszebb, hogy velem is ugyanez volt mikor legutoljára játszottam pár hete. Nevetséges az egész úgy ahogy van.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=pPWIXjAYhcg
Az én képemen ez úgy nézett ki, hogy belelőttem egy egész tárat vártam, hogy mikor hal már meg aztán hirtelen én dőltem ki.

De ja, túlzás a bughalmaz kifejezés. :(



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nézni is rossz ezt a röcögést.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!