Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Luke

ShowHide spoiler #

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nézd tovább. Már van folytatás.
Nem Versio-ék a szülei.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=FgmrxzC_XTE

Choose your next words with excpetional care!


pme képe
pme
Donator

spoilerveszély
Matthew Gallman Art



Én hülye ma megmutattam a KOTOR animjainak egy részét pár kollégának és közben arra gondoltam, basszus ennek az első percében több "Star Wars hangulat" van mint az összes új SW filmben. Tudom, hogy nem ugyanaz 3-4 perces intróban elmesélni, felvezetni egy történetet és egy egész estés filmet készíteni, de akkor is. Ezeket nem látták a rendezők, nem szerettek volna ilyen brutál jó filmet csinálni? :)


KMZ képe
KMZ

KOTOR, Clone Wars, akár Rogue One spinoff...úgy gondolom mindenképp üdvözítőbb anyagok születnek, amíg nem akarják izzadságszagúan továbbvinni a sztorit, ami immár 12 részre fog duzzadni.

Amúgy tegnap újranéztem a John Cartert, eleddig 3-4 alkalommal láttam és kiváncsi voltam mennyire tartja magát a cucc. Na az a film SWbb az új SWknél, Indybb az új Indynél, Conanabb az új Conannál. A zenéje pedig lesöpri a TFA/TLJ ost-ket a színről. Különösen azt találom abszurdnak hogy a Disney első nagyobb dobása volt ilyen téren és gecinagyot bukott :D Erre itt megy a praise a rosszabbnál rosszabb lélektelen szarokra.

Tudom, basszam meg hogy a múltban élek/magas elvárásokat támasztok. Mindenhol ezt az ellenérvet látom hogy "hogy képzelik az emberek hogy azért mondják hogy a film szar mert nem az elvárásainak felelt meg"

Könyörgöm ki a faszom tud beülni úgy valamire hogy minimális elvárása se legyen, különösképp egy ekkora brandnél? Adjon már nekem valaki abból a drogból vagy írasson már be egy filmes zen-iskolába.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



damoqles írta:

mudoKon írta:
ShowHide spoiler #
ShowHide spoiler #

Ez egy kurva buta film, határozottan nem sci-fi-fanoktól nem sci-fi-fanoknak (és nem hard sf-ről beszélek, csak egy nagyon alacsony, parasztjózan alapszintről), rendszeresen leesett az állam a szégyentelen bárgyúságaitól. Egy sokkal erélyesebb író/rendező még valami egészen jót is kihozhatott volna ebből az alapötletből, de így a részletek ördögei felemésztik a nagy egészet a meseiség és eladhatóság oltárán.

a szupervepönről

ShowHide spoiler #

Vill du bli ihop med mig?



(A John Cartert én is szeretem, aranyos, szórakoztató.)


LY képe
LY
Donator

Járatom az agyam én is a filmen, és többek között arra volt ez jó, hogy egy még nagyobb ordas hülyeségre bukkanjak...

ShowHide spoiler #

Ez most csak így kikívánkozott belőlem, mert eddig sehol sem láttam; de egyébként még mindig próbálom rendezgetni a gondolataimat...


LY képe
LY
Donator

Jó és ahhoz mit szólsz, hogy

ShowHide spoiler #


arra csak legyintettem, annyira reménytelen volt :/

A Jedi visszatér tökéletesen lezárta ezt a storyline-t. Nincs értelme folytatni és persze lehet erőltetni, de rögtön kiütközik, hogy mennyire nincs mögötte koncepció. Még a töménytelen pénz ellenére se tudtak kiköhögni valami koherens történeti ívet csak beledobáltak egy csomó dolgot, amiről azt feltételezték hogy eladta az eredeti trilógiát. Ami hihetetlen, mert ők profi filmesek és pontosan tudniuk kéne, mitől működik az ilyesmi.

Vill du bli ihop med mig?



Az utolso ket pontot nem ertem, ebben a filmben fizikat/technologia erveket keresni kicsit eros :D

Ugy az egesz SW-ben...

Well.... f*ck. o.O



Az üldözés sima megfélemlítés/terror szerintem.

ShowHide spoiler #

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



-Király :-D
-biztos hogy ide? Emperornak Emperor, de picit másképp néz ki :-)



Mellément. :) Közben már javítottam. A képet átraktam a Warhammer topicba.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Minden szavaddal egyetértek. Szerintem is baromság volt amikor a hajó beleugrott a másikba, csak a legtobb nerd elelvezett a látványtól, mert Végülis jól nézett ki.



Végülis valóban ez az életben a legkönnyebb út: alacsonyra kell tenni a mércét. :D

Az elet az mas kerdes, de itt Hollywood-rol es alapvetoen popkonr mozirol beszelunk, ugyan hova/mire tenne mar magasra az ember a lecet? Az original starwars sem brutalis hard scifinek keszult, hanem szorakoztato popkorn mozinak mint egy marvel film manapsag, csak epp a fanok vittek az egeszet az egekbe utana.

Ez a fuck the lore egy SW-vel kapcsolatban meg egyszerűen no comment.

osszessegeben nem vagyok ugy alapvetoen egy lore-buzi ember, igy masik frencsajzokban sem kulonosen sokat stresszelek miatta, inkabb ujdonsagokra, nem kiszamithato dolgokra vagyom folyamatosan.

Btw megannyiszor bizonyitottak mar Hollywood-ban (es el is mondtuk itt) hogy nem a hardcore fanok-nak keszitik a filmeket mert azokat lehetetlen kielegiteni gazdasagosan, hanem az atlagembereknek, potencialisan sok olyannak is aki sohasem latott meg starwars filmet.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



rune írta:

psishock írta: SWTLJ
Ha dobnak az osszes SW lore elemet es urcsatakkal meg friss sci-fi elemekkel verteznek fel valami uj SW reszt, az is teljesen koser lenne a szamomra ha jol meg van csinalva.

Szerintem pont ebbe az irányba akarta terelni a történetet Ryan Johnson.

Akkor osszejott neki vegulis szerintem, mert hogy egyre kevesebb klasszikus epikus sztori meseles van itt jelen, az is tuti.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Szórakoztató volt 200+ kommentet végigolvasni, nem csalódtam, volt itt minden :D

LÉZERKARD !

Ma délelőtt ültem be a filmre, és addig láttam mikor Yoda felgyújtja a fát a Jedi könyvekkel együtt. Ekkor hívtak az oviból, hogy menjek a gyerekért, mert hányt. Ennek fényében sok véleményt nem tudok alkotni a filmről, és bár sosem voltam igazán nagy SW fan, azért egy dolgot nagyon hiányolok ezekből az új filmekből.
A mesét.
Az Star Wars-ra sosem tekintettem úgy, mint egy SF-re, de nem is az. Lézerfegyver, űrhajók, galaxis, fénysebesség... ez csak egy frankó diszlet a meséhez. Talán ezt már leírtam egyszer, de hogy indult az EP4: Megmentik a királylányt a sárkány kastélyából :D. Gyerekként ebbe szeretett bele mindenki, ezt a kalandot várja újra meg újra, de hiába. Egy olyan filmet ami visszahozza ezt, csak szívvel lélekkel lehet csinálni, de azt ugye senki se gondolta komolyan, hogy A Disney akvizíció után erre reális esély van :D. Egyébként ezt még el is tudnám fogadni, ha cserébe legalább egy koherens összeszedett sztorit kapna az ember átgondolt karakterekkel, de sajnos ez se jött össze és valszeg nem is fog a jövőben se. A pénz dől, szinte biztos vagyok, hogy a mai gyerekek imádják ezeket a filmeket is és amíg ők minden karácsonykor be tudják húzni a kiégett, SW-nosztalgiás könnyeikkel küszködő szüleiket is a mozikba, addig ez menni is fog :D.

Egyébként az vicces, hogy most mindenki visszasírja Lucas-t, pedig annó ő is mennyi követ kapott az EP I-II-III miatt :D



sandalar írta: Egyébként az vicces, hogy most mindenki visszasírja Lucas-t, pedig annó ő is mennyi követ kapott az EP I-II-III miatt :D

Most is kap, de azok a filmek legalább ízig-vérig Star Warsok voltak az elsőtől az utolsó másodpercig, ezek az újak már szimplán csak béna tucatpopcornok. Egyébként tegnap néztem a Valeriant, és annak a filmnek bármelyik képkockájában több ötlet és kreativitás van, mint az utolsó 3 Star Warsban ÖSSZESEN. Ez azért elég szomorú!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



azért egy dolgot nagyon hiányolok ezekből az új filmekből.
A mesét.

ahogy kivettem a legtobb (fiatal) ember nem klasszikus epikus szorimeselest akar latni, hanem edgy trendy-t, mint egy Rick&Morty. Porges kell folyamatosan hogy lekosse a modernkori ADHDt. Aztan gondolom a Disney alapvetoen a fiatalokra probal epiteni folyamatosan, barhol is van az idoben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


pme képe
pme
Donator

facebookról

"eddig ez volt a legjobb star trek mozi, amit láttam"

hát ennyi.



Hát az űrbeli "üldözés" után tényleg hívhatnánk a részt Űrszekereknek :D



És a gyerek hogy van?



Múlt hét pénteken már beteg volt, de szombat vasárnap semmi köhögésen meg taknyosságon kívül. Örjöngött is egész nap, szóval úgy voltunk vele, menjen hétfőn (ezt mondta a doki is). Persze szarabbul lett, de mire hazaértünk, megint fitt volt. Lehet csak a filmről akart kihozni :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Majd ha lefutnak a klasszikus Disney-rajzfilmek élőszereplős feldolgozásai, akkor jöhetnek a Star Wars-skinesek, és megkapjuk a meseadagunkat.

Sors bona, nihil aliud.



Elkepzelem, ahogy valaki a masodik halalcsillag felrobbantasa utan 4-5 evvel a homlokara csap az ellenallas egyik HQ-jaban, hogy "basszatok meg, hiszen atsuhanhattunk volna azon a nagy baszon egyetlen hajoval, ami szilankokra robbantotta volna. Meg emberaldozat sem kellett volna hozza, nemhogy az eddigi egyik legerosebb jedi! Na majd a kovetkezo univerzum pusztito gennyladanal hasznaljuk."

Mert csak ez lehet a magyarazat arra, hogy miert is nem igy kurtak szet a halalcsillagot. Hiszen tessek, itt van, adott a technologia. Sot, X wingek is tudnak ugrani, apro aldozat mondjuk egy romboloert. Mindegy, balfaszok irtak ezt, de tenyleg. Eleve az senkinek nem tunt fel, hogy raDOBNAK bombakat egy hajora az urben? Gravitacio? Haho? Tudom-tudom, magnes :D



Lehet a gyerek force sensitive es atelte tavolrol amit te a moziban lattal.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



"You should see my Charisma!" :DD

@progabe
A mozit követően, hogy azért mégse fárasszam ki magam a hétre, a film négyszázadik idiótaságának felhozása után annyival zártam le az egyoldalú "vitát" a haverral, hogy végül is ez egy másik galaxisban játszódik, ha ugyan nem egy másik univerzumban, ahol a világűr/fizika kanonikusan teljesen máshogy viselkedik a miénktől: terjed benne a (fénysebességű!) hang, a hajtómű kikapcsolódása után a hajók félresodródni kezdenek, mintha hullámok vinnék, a lézerek/lövedékek tíz km ívpálya végén kámforrá válnak, létezik fent és lent, az emberszerű-de-nem-ember idegenek minden látszólagos intelligenciájuk dacára segghülye szinten vannak megrekedve stb. :Đ
Örülök, hogy nem vagyok SW-fan.

ibi amentia latet



Oké, az tuti, hogy RLM-ék látták már a filmet:
https://twitter.com/JayBauman1/status/942794152856768513
Brace yourselves! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!