Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Templomosok

Az első rész után ez így egy közepes.
Kapni fog még 2-3 rész esélyt. Ha azután is tartja ezt a szintet akkor kasza.



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr





Akarom! Azonnal!!!



Aki esetleg még nem látta Black Mirror S1-S2-t megnéztem,(2x3 rész) és teljesen egyetértek az imdbs 8.9/10-el. Szvsz. scifi rajongóknak kötelező, de nem scifi rajongóknak is ajánlott.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Én Black Mirror 2x01-ig néztem, de nem értem a hypeot. Szokásos túlhypeolt low budget brit sorozatnak tűnik, mint pl. a Luther volt. Kíváncsi vagyok 3. évadra, hogy Netflix valóban felturbózta e.



Feltétlen tényleg nem egy hűdenagyszám az egész, de a San Junipero-t neked is csak ajánlani tudom. Ha másért nem, azért az epizódért megérte az egész sorozat.

Btw a 4. évad jön most.



tudom, hogy a 4. jön, de 3-tól forog Netflix megrendelésre, és arra gondoltam talán a 3. évad miatt lett olyan népszerű. Bár ha jól tudom Robert Downey Jr. az 1x03-ból akar filmet forgatni.



Jaa értem. Talán annyit érződött rajta a Netflix nyoma, hogy nem 3 hanem 6 részes lett az évad és jobban elkezdték promózni, mert az első két évadról szerintem kurva kevesen hallottak világszinten. Az író meg showrunner gárda maradt változatlan ha jól tudom.



Szerintem a hype egyik oka a White Christmas volt. De lehet tévedek.


LY képe
LY
Donator

Dark S01

Szóval ezt a Stranger Things hasonlatot mindenki benézte, ha már mindenképpen párhuzamokat kell vonni, akkor ez inkább egy Donnie Darko és - sajnos - Lost keverék. Sőt, sok mindenben a Star Trek - The Next Generation záróepizódja, az "All good things..." is visszaköszön.

Ennyiből már egész jól össze lehet rakni, hogy milyen is a sorozat; egy fiatal szerzőpáros szépen összegyúrta a kedvenc scifi meg mystery dolgait, sajnos nem túl sok saját vagy eredeti ötlettel. Cserébe viszont sikerült hozni az ihletforrások mindenféle gyengeségeit is.

Különösen fájnak olyan elemek, hogy például bizonyos rejtélyeket és - ha van egyáltalán - megoldásaikat kizárólag az a logika vezérelhette, hogy félrevezessék a nézőt...

ShowHide spoiler #

Ehhez hasonlóan zavaró az, hogy a scifis és/vagy misztikus elemekhez a sorozat saját logikát igyekszik építeni, amiben egy jó darabig erősen építkeznek a már említett elődökre - aztán hirtelen csavarnak még egyet rajta, és onnantól teljesen érthetetlen lesz az egész.

ShowHide spoiler #

Ráadásnak pedig olyan viszonylag általános és alapvető elvekkel se tud mit kezdeni a sorozat, hogy mondjuk a szereplők jelleme motiválja őket a döntéseikben, és ezek a döntések formálják a cselekményt. Ez persze részben azért van így, mert rengeteg karaktert mozgat a sorozat, és így csak felületesen (bár egész jól) sikerül bemutatni őket.
De sajnos akkor is sokszor csak azért csinál valaki valamit, hogy léphessen egyet a sztori előre.

Ezek után nyilván fura lesz, de összességében mégis nagyon tetszett a sorozat :)
A megvalósítása ugyanis még a mai erős mezőnyben is kiemelkedő, borzasztóan erős és magával ragadó az atmoszférája, nagyon szép a fényképezés és minden más látványelem, és a zene is jó (bár nem is ritkán azért igencsak tolakodó).
A történetvezetés is nagyon nagyon jól építkezik és (az esetenként olcsó trükkök ellenére) teljesen magába tud szívni, egészen az utolsó 1-2 epizódig, ahol már botladozni kezd - de addigra
már muszáj befejezni :) És persze az is egész érdekes, ahogy a szereplők életének profán, de mégis megkapó összefonódásait bemutatja.
A színészek sem rosszak (pár kivétellel), de leginkább az tetszik a gárdában, hogy nagyon más karakterű emberek, mint amit az amerikai sorozatdömpingben megszokhattunk.

Szóval azért alapvetően tudom ajánlani, még ha kicsit nagyobb is a füstje, mint a lángja, mert elég egyedi és érdekes élmény...



Elkezdtem nézni a nevem Earl-t

Mennyire kurvajo comedyt nézni laugh track nelkul :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Így az S1-2 mezőnyben a San Junipero egy teljesen átlagos rész szvsz. És a Spec White Christmass szintet is hozza az összes rész kisebb eltérésekkel, de semmi nagyságrendi. Talán két rész volt ticsit gyengébb részemről de azok is olyan 8/10 körüliek kb. (Inkább 10x bármelyik Black mirror epizód, mint egy Új StarTrek Discovery (1 rész volt valamirevaló) (vagy a Promcsi :D))

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Ez már trailer alapján is csak egy nagyon gyenge B-kategóriának tűnt.

Non serviam



Lauren Schmidt Hissrich to Adapt ‘The Witcher’ for Netflix
http://variety.com/2017/tv/news/netflix-witcher-lauren-schmidt-hissrich-1202630021/

Her writing and co-executive producer credits include Marvel-produced superhero dramas “The Defenders” and “Daredevil” for Netflix and Starz’s “Power.”

Noice (aztán most jöhet a szokásos RW fikatenger hozzá)



A Daredevil addig volt jó amíg meg nem jelent benne Matt. Onnét fos volt. Kivéve a punisher amig nem kezdett el orrba szájba lövöldözni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Csöpi írta: A Daredevil addig volt jó amíg meg nem jelent benne Matt.

Murdock? :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nyilván... :D



Pfff, hát ha korábban szuperhősös szarokban volt érintett a csóka, akkor esélyes, hogy a Vaják is szar lesz.

És különben is: miért egy nő adaptál ilyesmit?

Non serviam



rwurl=https://youtu.be/3kBhnkHF1zY

Ez meg mindig nagyon jól néz ki, de mi a turoert kellett megvaltoztatni Kovács háttértörténetét? A könyvvel kb ellentétes ez a felállás így :/



Nagyon bíznak benne, ha még egy része se ment le és be rendelték az S2-t.



Ráadásul ngyon sok $$$-t szántak rá, nem ilyen Expanse fele low budget látvány lesz.



Neil Gaiman megköszönte a statisztáknak FB-n, hogy a fagyos decemberi forgatást ilyen jól állták egy augusztusi(!) jelenet felvételénél. Nem is tudtam, hogy a Good Omens is nálunk lesz forgatva. Lehet még ingyen is elmentem volna statisztának. :D

Most láttam a PH sorozat fórumban, hogy a The Orville szinkronosan január 3-án startól a Prime csatornán. Nem hiszem, hogy itteni közösségből bárkit ez venne rá a nézésére, aki esetleg még nem látta.



Nálam az asszony miatt főleg szinkronis sorik mennek, szóval nekem jó hír, köszi.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Black Mirror S2

Ez nem igazán adta, első ötletesebb volt.

Black Mirror White Christmas

Ez viszont nagyon tetszett, Jon Hamm jól hozta a szerepet és a történet is izgi volt.




KMZ képe
KMZ

Black Mirror S04

Mondjuk nem kedvenc, csak azt hittem. Sajnos ez a 4. évad már csak simán "elmegy/egész jó" kategória, de inkább csak hümmögtem ezeken a picit felvizezett, túl pozitivista filmeken. Alapvetően a legnagyobb bajom a tökéletesen egyoldalú plot:

Experimental tech egység általában fejbe fúrva, esetleg handheld okoz valami problémát egy olyan (magát reálisnak mutató (szándékozó?) világokban amikben már a koncepció elhasalna. Ok, ha elvonatkoztatok akkor saját idióta univerzumán belül működik. Szóval azt vettem észre hogy megy az önismétlés, pedig ilyen Shut up and Dance meg ilyesmik voltak régebben, nem kellett hozzá nagy varázslat és advanced tech, csak egy jó kis sztori.

Amúgy kb. a Metalhead epizód volt az ami kilógott, de ott volt valami tettenérhető feszkó, dacára annak hogy még így se olyan erős epizód.

Sajnálnám amúgy ha folytatódna ez a tendencia, remélem a jövőben bátrabbak, változatosabbak és borúlátóbbak lesznek.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Én 3. évad közepén járok, de számomra nagyon overrated ez a sorozat. Nem azt mondom, hogy rossz, de amit láttam, hogy epekedve várták a 4. évadot az számomra érthetetlen.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!