Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Jézus... :D Olyanról már hallottam, hogy valaki a gombokat fogja felülről és úgy húzgálja, de ez... XD




Najó de üresen vagy feltöltve 15g?
Ez a Vajk meg nemnormalis :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Az a helyzet, hogy csodálkoztok, de ez a leginkább reszponzív fogásforma, tekintve, hogy csuklóból mozdulsz kar helyett, arról nem is beszélve, hogy mennyivel kevesebb vesződség ennyiket mozdulni :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Viszont majdnem jóképü!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A scrollwheel milyen? Szabadon futóra állítható?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Igen. A gomb a görgő alatt állítja, hogy szabadon futkározzon-e vagy a szokásos módon.



Ez pont úgy néz ki, mint amitől 15 perc alatt begörcsölne a kezem. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Jaja, egy jó kis egész estés RTS/FPS mi kín lenne egy ilyen kis lepkefinggal.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Semmi ilyen hátránya a gyakorlatban. Ugyanezt én is gondolhatnám arra, hogy ti elfáradtok, amikor egész karból, lomhán csapkodtok.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Egész karból? Te el vagy tévedve. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ok. Testből :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Random szar poént elsütök, erre mindenki hergelődik :(



Nem hergelődött senki szerintem. :) Engem csak meglepett, hogy mindenkit újdonságként ért, hogy történt egy ilyen technológiai fejlődés már másfél éve. Mind1, mostmár legalább tudja mindenki, hogy a vezetéknélküli egerek se mind csapnivalóak játékra. Már megérte. :)



He? Én lassan már 5 éve a gamer laptophoz csak azt wirlesst használok (el sem férne a másik a kis asztalon), és ha rendes asztalim lenne sem váltanék soha. A vezeték akadályoz, idegesít már. Pedig pár ezer forintos trust 3 gombos egér tolom.
Amúgy is huszonvalahányadik században kihasznál vezetékes egeret...



Például én, ráadásul egy kb. 1000 Ft-osat. Sokkal jobban megy vele minden, mint az előtte használt tizen-huszonezres gamer csodával.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Szintén, csak régebb óta. Még G7-nél tértem át, és ugyan az még gyerekbetegségekkel küzdött, az azt követő Performance MX-emet azóta sem cserélném le semmire. Ebben egy AA akku van, de engem ez az "extra" súly nem zavar. Vajk egerére meg ránézve már begörcsöl a kezem. :D Inkább egy rendes csusszanós alu egérpad kell, akkor a súly nem akadály.



Oké, csak fura :D Olyan, mintha mobil helyett vezetékes telót használnák :D



A régebbi vezetéknélküli egerek pontosságát kb bármilyen interferencia bezavarta ami minden csak jó nem játék közben. Főleg ha ugrik egyet csak úgy, mert miért ne. Meg amikor az egér lassabban reagál mint ahogy a képet látod az is elég ciki. Én is használtam vezetéknélküli egeret játékra is, de a falat kapartam tőle. Pontatlan, szar és ahogy itt is többen problémáztak (témához kapcsolódóan feleslegesen) nehéz. Nem mondom, hogy midnenki mlg meg minden ms számít, de azért sok kicsi összeadódik a nap végén. Úgyhogy az analógia egy picit azért téves, mert régebben tényszerűen volt rosszabb. Illetve annyiban jobb volt, hogy nem kell a vezetékkel szarakodni, de minden másban hátrányt jelentett. Mostmár nem. Illetve nem tudom a konkurencia hogy áll, de azt láttam, hogy a Razer Lancehead elég kuka kategória játékra a szar sensor miatt.

Persze ha valaki leszarja, hogy mennyire pontos vagy jó az eger csak legyen mivel lövöldözni annak egy 5 dolláros wireless is teljesen meg fog felelni. :)



Nekem is g900asom van és szar :(

ShowHide spoiler #


De hogy a pöcsömbe veszitek észre, hogy pontatlan? Éppen a vezetékessel volt mindig baj, hogy felakadt ide-oda, az egyiknél a vezetékben volt valami törés féle, és néha ugrált az egér.

ShowHide spoiler #

Én az enyémen ilyet nem tapasztaltam kb. 20 cm-re van a vevő, csodálkoznék, ha gond lenne. Se singel, se multiyban még nem vettem észre, hogy az egér miatt gond van. Magasabb ping-es szervereken persze néha késik a mozgás, de az megint nem az egér baja.
Na, nyomassatok egy teszt progit, kíváncsi vagyok már :D



Annyira megtetszett ez a Joda egér, hogy veszek egyet én is sztem. :D Bár játszani nem fogok vele. :D



Linkeltem egy videot amiben vizuálisan is megmutatják mi a különbség pontosságban és késleltetésben. Továbbra se azt mondom, hogy szemet szúr egyből, de hosszútávon ha hozzávagy szokva egy dologhoz akkor érződik ha valami szarabb és ugye miért választanál szánt szándékkal olyat ami tudod, hogy rosszabb arra amire használnád. Nekem pl a régebbi logitech wireless egerem ha éppen véletlen olyan szögben volt a vevőtől ami nem tetszett neki csak simán eldobta a jelet tizedmásodpercekre. A plusz 20-30g meg már zavaró hosszútávon. Arról nem is beszélve mikor az egér aljába kell elemet rakni és rohadtul lehúzza a súly.

Nade mondom, van akit zavar, van aki leszarja. Haverom is esküszik, hogy nem látja a különbséget 30 és 60 fps között szóval kinek mi. :D Csak annyi a lényeg, hogy mostmár amibe bele lehetett kötni eddig abba már nem lehet. Úgyhogy ennyi. Majd ha megjön firkantok róla egy kicsit mennyire szar aztán továbbléphetünk. ^^



Pár ezer forintért lehet amúgy kapni pl. ilyen zsinór tartós USB HUB-ot (még világít is, de kikapcsolható) és nem fogod észrevenni se, hogy vezetékes az egér, ha valakinek ez a gondja:
rwurl=https://www.pcland.hu/images/termekek/termekek_265000-270000/265607/tnb_...
(van ennél sokkal olcsóbb, de annó én akcióban vettem 2-3 ezerért)

Azoknak nincs mentsvár akik ilyen 0 sensitivity-vel kalamolnak az asztalon.

Joda: egy hátrány az ára marad még mindig :) Bár amennyit drágultak most a vezetékes egerek is, lassan az se lesz az.



Apuék kertesházában minden normális porszívó hamar problémássá vált ezért ma vettem egy ilyet a Lidle-ben: rwurl=https://www.lidl.hu/catalog3media/hu/article/287974/gallery/preview/lg/2...

16k pénz, 3 év garancia, igazi strapabíró mindenes nedves-száraz porszívó. Amin meglepődtem, hogy nagyon praktikusan van kialakítva az egész, hatalmas porzsák, pihekönnyű, mobilis, komolyan mondom szinte kényelmesebb használni, mint a 70 ezres saját Miele-met. Ráadásul szív, mint az istennyila az 1400W-os motor, erre szerencsére nem vonatkozik a hülye EU-s korlátozás. Plusz olyan érzésem van, mintha R2D2 lenne :D



Vajk egerére meg ránézve már begörcsöl a kezem. :D Inkább egy rendes csusszanós alu egérpad kell, akkor a súly nem akadály.

Tévedés. Kicsit izzad a kezed, mert keménykedsz multiban, rögtön számít az egér súlya. Teflonos fém egérpad itt is befigyel, de az nem érinti a problémát.

Mokennek +1. Mi is egy szezon óta majdnem ugyanezt használjuk a szállodában, és 56 szobát takaríttatunk vele. Szerintem Moken rossz szóhasználattal él, vagy más a típus; ebben nincs porzsák; a hordó maga a pornak a tartója, ami egy billentéssel szevasz, és az egész ugyanolyan könnyű, mint bármelyik otthoni kisebb porszívó.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ja, hogy neked izzadós a tenyered. Akkor nincs több kérdésem, értem a fingertip buzulás forrását.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Észrevettem, hogy nagyon izgi dolgoknál egy leheletnyivel jobban csúszik az egér. Különben nem tudom, mi köze lenne hozzá.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ezt a porszívót egész évben kapni, vagy csak időszakos termék? Nem sikerült megcsapágyazni a régit, aztán kellene valami device olcsón, leginkább műhely takarításra...

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



bazz en is neztem, az itthoni electrolux mar a veget jarja. de lehet lemaradtam :(

szerk: de lusta vagyok elmenni :)

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!