Jelenlegi hely

Star Wars Battlefront

Utolsó bejegyzés


Ha 40 napra ott hagyod a játékot, lesz egy új karaktered, amikor visszatérsz! :D A lényeg meg egyébként is az, hogy "gyó a gafikája", nem?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem beregelek én is Metára, hogy adhassak egy bazinagy nullát.

Hajra, mutasd meg nekik!

Amugy valoban nem eleg semmire, de legalabb van. Nem mintha nem fullasztana creditbe a jatek amugy... :D Szerintem ha nem vettem volna ki semmit akkor 70-80k korul lennek. Igy kivettem 2 hero kivetelevel mindet (a 40 oras vadert vettem ki eloszor), vettem par starfigther ladat es maradt 15k meg mindig. Crafting partbol meg van 300, de mar fejlesztettem es vettem is belole kartyat.

Vedeni nem akarom, mert szar rendszer, de ne csinaljunk mar ugy mintha minden megoldhatatlan lenne. 1-2 het mulva mikor mar minden hosod megvan es tobb tizezer credit majd csak uj all az accodon es tonnaszamra veszed a ladakat vagy az uj challangekkel kapod is extraba akkor meg az lesz, hogy minek ad ennyi mindent. :D



Amugy valoban nem eleg semmire, de legalabb van.

Ezen most akkorát röhögtem. :DDDD Legalább van. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Persze csinálhatná az Activision is, lenne egy SW-halo-Destiny, vagy egy Call of Force hasonló singlevel és tunkolda 6v6 multival , vagy a Blizzard (jó ez full retard) Overforce stílusos, de csillámpóni grafikával 4v4 multi 60 euróért. Esetleg Ubisoft Forcelands, vagy The Rebellion/Order (division) ForceCry1 talán. És ennyi. Vagy még a Bethesda 2025-re letehet egy The Elder Republicot. Kimaradt valami ? (Ja, ProjektRed 2025-re The Jedi: dark hunt, Vagy a valve J.E.D.I. 2 F2P csillámpóni grafika, marketable itemek, item félkarú rabló rendszer, esport..)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Mit szívtál? :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



semmit :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



2025 egy kurvajó év lenne :)

Vill du bli ihop med mig?



Azt írtad, hogy a Shadow of Warban se vettél lootboxot és játszható volt, a Battlefront2-ben se és mégis van elég credited. Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz ? :D Nem érzed úgy, hogy te minden hőst kifizettél, és a játék mégse enged vele játszani ? :D Nem jobb lenne, ha ezeket a hősöket fél év múlva season passban kellene megvenni ? :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz ?

De, mindenképp túl keveset és túl halkan sírok előre dolgokon. Sőt, fizetek is ilyen szennyekért és még élvezem is. Elég felháborító. :(



Joda írta:
Amugy valoban nem eleg semmire, de legalabb van. Nem mintha nem fullasztana creditbe a jatek amugy... :D Szerintem ha nem vettem volna ki semmit akkor 70-80k korul lennek.

Nem tudom te mennyit kapsz egy meccsért, én 300 kredit körül kapok általában. A 20 vs. 20 csatákban játszom, és a középmezőnyben szoktam végezni, mert általában Specialistával tolom.

Még egyszer se voltam MVP egyik kategóriában sem, szóval nem tudom azok plusz pénzt kapnak-e.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Sajnos tegnap én is beütöttem egy szöget a PC gaming koporsójába hozzájárulva a világ rákfenéjéhez a lootbox rendszerekhez a videojátékokban :( (De amúgy 20 éve is vettem +4 Mb rendszermemóriát , hogy menjen a Dark Forces, és most meg már 8Gb az alap damn me :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Változó. Amúgy jó teljesítményért többet kapsz. Amikor nekem kétszer annyi pontom volt mint havernak akivel játszottunk én 50el többet kaptam a végén mint ő. A másik, hogy mindenféle challange után is kapsz bőven crediteket. 250 vagy 500 általában. Singleből jött vagy 20k minimum. Jönnek majd most az új challange-ek is a következő hetekben, gondolom abból is esni fog mint a szemét. Ha az ember nem két napig hajlandó vele játszani akkor biztos egy idő után csak állni fog feleslegesen a jobb felső sarokban. Aztán lehet (egyesek szerint gondolom 100%) hogy tévedek ezzel kapcsolatban, de majd látjuk mit változtatnak a rendszeren a jövőben.



https://www.rockpapershotgun.com/2017/11/21/star-wars-battlefront-2-multiplayer-review/

I haven’t got to the worst part yet. After a while, I noticed that I was getting killed a lot by Reys who were running around with the same set of level four Star Cards. A quick google confirmed my suspicions: they’re ones that you get by buying the £69.99 deluxe edition of the game, which also provides the basic classes with level four cards. One of those is a thermal detonator with an expanded blast radius, which is especially frustrating as there’s no way to know how powerful the explosive being chucked at you is.

It makes the removal of paid-for loot crates seem rather insignificant – I’m still being killed by people who are using items that I don’t have access to. It is, in fact, even worse: buying the deluxe edition guarantees that you will get some useful max-level Star Cards. Whenever I get killed by a level four thermal detonator, I know my murderer has either gotten a lucky loot crate drop or has – as is more likely – paid for the privilege.

It’s a fundamentally bad progression system that places you at the mercy of random chance and people who’ve spent more money on the game than you. It’s removed any remaining desire I have to keep playing in the long term: now that I’ve seen each of the maps more than a couple of times each, I’m ready to move on.

Bleh.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.





Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kérdeztétek, hogy milyen a Hotas Warthog SWBF2-vel. Tegnap kipróbáltam, csak úgy mindenféle konfig nélkül. A Single player kampányt indítottam el, mert ugye ott van pause.

Elsőre tökéletesen használhatatlan volt. Minden mozdulatra durván túlvezérelt, minimális joystick mozdításra is vadul kilendült az X-Wing. A játék konfigjában hamarosan megtaláltam az okát és pár perc kísérletezéssel használhatóvá vát a botkormány. Néhány gomb is működött egyből, bár csak kettőt találtam meg, egy másiknál meg nem volt egyértelmű, hogy mikor és miért működik. :) A gázkart nem ismerte fel, így azt nem tudtam használni.

Mindenesetre az alap beállításokkal jól lehetett repülni és pozdorjává lőni a TIE-okat.

Negatívum, hogy utána a földi játéknál az egér furcsán kezdett viselkedni, szóval megint az options kellett túrni és pár dolgot visszaállítani.

Utána nekiálltam kitalálni, hogy hogyan lehet használni a gázkart is, meg egyébként is bekonfigolni a kontrollert. Ehhez van egy T.A.R.G.E.T. nevű szoftver, amivel a Thrustmaster kontrollerekhez lehet játékspecifikus irányítási sémákat létrehozni. Aztán ezt a programot a háttérben kell futtatni, a játék alatt.

Ezt a programot sajnos designer nem látta, így teljességgel használhatatlan földi halandók számára. Mindent lehet állítani, érzékenységi görbéket húzogatni meg egyebek, de azt feltételezi, hogy pontosan tudod minden gombról, hogy mi a rövidített gyári neve, illetve hogy pontosan ismered azt a folyamatot, amivel konfigot lehet generálni. Mindezt természetesen nem ismertem, szóval RTFM lesz majd valamikor, mert alapból egy nyomorult gombot nem tudtam beállítani.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nálam 2 napja közel játszhatatlan a cucc, vagy túl sokan vannak, vagy már elkezdték leépíteni a szervereket, vagy a netemmel van valami (bár máshol nem jelentkezett), de lagolnak az elvtársak rendesen, ugrálnak az űrhajók, ami kissé megnehezíti a célzást.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Próbáltam beüzemelni tegnap a 2005-ös Battlefront II-t Windows 10 alatt, de nem jártam sikerrel. A menüig bejutok, de amint elkezdeném a játékot, kihajít. Semmilyen netes tipp nem vált be, úgyhogy ment az uninstall. Be kell majd szereznem egy GOG-os verziót...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hetvegen nalunk is fos volt. Probaltunk menni egy ket kort, de nem volt jo. :(



Hát olyan 20 óra alapján, ez azért már az az alsó határ amiért azt mondom, hogy megérte megvenni. A kártyáknak nem látom túl nagy jelentőségét Assaultban, a Hero módot, meg a repülős assaultot még el se indítottam. A Halálcsillagon lézerfegyverrel rohangálni elég fun. A pályák jól néznek ki, de vannak unbalancedek, ahol pl. kb. ugyanott vérzik el mindkét támadó csapat csere után is. A kasztok között vannak jelentősebb különbségek, az talán jót tenne a támadó oldalnak, ha lehetne squadra spawnolni, illetve squadhoz csatlakozni, squadot létrehozni. A Heroknál majdnem mindegy, hogy milyen kártyájuk van, ha támogatást kapnak a csapatuktól akkor aratás van, de ugye mindkét fél részéről ott a lehetőség hőst pickelni. Maga a kártya rendszer annyira nem rossz, lehet pl. képességre fókuszálva kártyát craftolni, most officerrel a 4. szintű sentryre gyúrok, de egyelőre nincs elég szintem az officeren a magasabb szintű kártyához. Úgyhogy részemről a legjobb SW játék idén, és ha multilövölde, akkor a Battlefront 2 egynek teljesen jó.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



És végülis jobb, mint a Crysis?
(Amúgy melyik SW játékokat verte le idén?)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Önmagát? :D



Nem egyszerű a kérdés, a Crysisban nagyobb volt a szabadság, azt multiban nem játszottam, de kevesebb volt benne a SW. A Battlefront2-ben ugye a játékmenet adott, meg eséskelés, de az SW hangulat sokat tesz a játékélményhez, a grafika ugye nem ütközőpont, mert korrekt mindkét esetben. A Sp kampány ahhoz képest, hogy gazdaságos, egész korrekt. Nem azt mondom, hogy egy sima sztori alapú SW-ben is elég lenne, de rosszabb is lehetett volna, és valószínűleg nem akartak x2 költségen egy grandiózus 10 órás egyjátékos kampányt fejleszteni egy alapvetően multi játékhoz.

(Az hogy az idén nem volt másik SW játék nem a Battlefront hibája, és ha megkérdezem magamtól, hogy mostanában melyik SW játékkal játszanék szívesen akkor az a SW Battlefront2. Ha lenne másik is lehet, hogy más lenne a helyzet, de nincs. (úgy látom az egyébként remek humorom ezúttal nem talált be :D ) )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Tênyleg olyan offline mód van benne, mintvrégen unreal tournamentben, hogy offline karakterekkel is lehet nyomulni multis pályákon? (Elfelejtettem a nevét mob-ok vagy hogy a franxba hívták... :D)

Suerk.: eszembejutott bot-okkal... :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Van olyasmi. Arcade mód ai ellen..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Nem csodálom. :D Kegyetlen, hogy 2017-ben ilyen egyszerű dologra nem tudják a megoldást. (Press X to respawn vagy akármi)
rwurl=https://i.imgur.com/3rMB4dX.mp4



Egy kis Specialista élménybeszámoló:

7végén unlockoltam a Specialist legdurvább puskáját az NT-242-őt (500 killt kell összeszedni Specialistával). Nagyon durva, max sebzés és max hatótáv. A fejlövésbe most már az alap szerepek rögtön belehalnak, és aki nem is hal meg egyből, az azonnal menekülőre fogja, mert alig marad HP-ja. A Heavy-k pajzsa is pikkpakk eltűnik, ők is meglepődnek rajta, és sokszor van időm bevinni a fejlövést is. Nagyon más a játékélmény.

Gyorsan összeszedtem vele még 150+ killt, így megszereztem hozzá a duplazoom és az extra hűtés kütyüket is, amitől persze még durvább lett. Kaminón eltévedtem a pályán és kijutottam egy olyan platformra, amitől minden messze volt, de pont ráláttam az egyik célterületre. Onnan sikerült akkora mészárlást végrehajtani, hogy MVP lettem Kill streakben. Specialistával nehéz MVP-nek lenni, mert 100 HP-val könnyen halsz, és így nem tudsz ott lenni a foglalandó területeknél. Akik meg az objektívákat csinálják, azok sok pontot kapnak, illetve a hősökkel szoktak nagyon vérengzeni a jobb játékosok, így aztán általában ők az MVP-k.

Szóval érdemes küzdeni érte, jó fegyver.

Nagyon jó a tapasztós akna is, bár eléggé behatárolt a használhatósága. Visszavonuláskor viszont szinte mindig sikerül kinyírni vele valakit, mert olyan területen rohan, ahol biztonságban érzi magát. Aztán persze nem figyel és már bele is szaladt az aknámba, én meg vigyorgok, amikor kapom az értesítést, hogy kinyírtam xy-t. :) Ezen kívül a védendő konzolokra is rá szoktam tapasztani egyet, ott is sikerült már jópár óvatlan hekker kinyírni.

Tegnap meg a Hothon volt egy szériám, mint birodalmi specialista. A Hothon sok rebel scum Speederekben, meg egyéb vadászgépkben kergeti a földi támadókat. Ilyenkor lefelé repülnek, kilövik a katonát, aztán felhúzzák a gépet, hogy újra támadhassanak. Mivel tudtam, hogy itt nagyon figyelni kell felfelé is, időben kiszúrtam őket, és sikerült annyira összevissza ugrálni, hogy egyrészt megölni sem tudtak, másrészt felhúzni sem tudták időben a gépet. Egymás után 3 vadászgép taccsant szét miattam, nagyon röhögtem a harmadik után, és élve bejutottam a hangárig. :)

Közben már megvan a harmadik kiegészítő is a puskához (250+ kill a puskával), ami a járművek és pajzsok ellen sebez többet, viszont csökken a hagyományos egységek elleni sebzés. Szóval ha nagyon sok a jármű, akkor majd bepattintom és osztok egy kis észt. :)

Tango

"Lagging is a lifestyle."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!