Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


a hiba nyilvan az en keszulekemben van, de megint szembe hugyozok a szellel.

the punisher SE1
ez baromi utos volt! az akcio jelenetek -a bunyok, lovoldozesek koreografiaja, de meg a fegyverek kezben tartasan is latszik hogy szakemberek keszitettek fel a gardat- kb 90 szazalekban csillagos otos.
vegig feszult izgalmas, verfrocskolos, brutalis, igazi punisher kepregeny filing.
a sztori es az ellenfelek is nagyon jok voltak. nem ropkodo szuperhosok, nem rozsaszin ruhas kinai nyinnyakok, nem titkos szereken felizmolt szuperkatonak, vagy urlenyek.
a drama es a humor is tok jo volt! frank szenvedese es annak bemutatasa, hogy lett mar-mar embertelennek mondhato kivegzo osztag, a ket lakotars kozotti moralis ellentetek -amit soxor humorral oldottak, altalaban jokor, jo helyen.
talan az utolso reszt ereztem feleslegesnek kicsit. nem igazan ennek kellett volna lennie a vegso leszamolasnak es ott mar kezdett zavaro lenni az is, hogy frank nem tud kijonni egy kuzdelembol anelkul, hogy ugy nezne ki, mint a daralthus a hentes pultjan, annyi serulessel mint egy loteri doglott kutya.
igaz, egyaltalan nem ereztem, hogy beleillenek a sorozat a defenders filmekbe-ahoz tul realisztikus volt (plane a rettenet bena ropkodos verekedos ironfist utan)-raadasul egy-ket szereplon kivul nem is volt kapcsolat. viszont nagyon hozta nekem a regi marveles punisher filinget es mint onallo krimi/akcio/katonas/bosszuallos sorozat meg egeszen kiemelkedore sikerult.

"okey-dokey!"



5 részt megnéztem belőle de annyira unalmas, hogy semmi nem késztet arra, hogy folytassam.

Még az Iron Fistet is megnéztem végig pedig az sem a kedvenc sorozatom.



mikkamakka írta: a hiba nyilvan az en keszulekemben van

az akcio jelenetek -a bunyok, lovoldozesek koreografiaja, de meg a fegyverek kezben tartasan is latszik hogy szakemberek keszitettek fel a gardat

A hiba a te készülékedben van.

Azért ragadtam ki a fentit, mert pontosan azokon a momentumokon látszik, hogy szakértő / katona hozzá sem szagolt a sorozathoz. :D Az akciójelenetek kb. a... - nem is tudom, nem szoktam gagyikat nézni, de legyen mondjuk tippre - Cobra 11 szintjén vannak.

Egyébként pedig jelentéktelen fillerekkel teli, unalmas fos. És a színészek 90%-a csapnivalóan szar. De ezt is írtam már korábban. :-)

Non serviam



:D
most hogy mindketten leirtatok ugyanazt amit 5 hsz-el korabban, meg is gyoztetek!
teeeenyleg! de szar film... nem is ertem, hogy gondolhattam maskepp!

"okey-dokey!"



Akar téged meggyőzni a nyári villám. A légynek sem magyarázom, hogy ne szálljon a szarra...

Habár tekintve, hogy te elég ritkán vagy józan, ha totál bebaszva nézted a sorozatot, akkor még elnézhető ez a tévelygésed. :-)

Non serviam



Hát ez most nem jött össze, mint a Family Guynál...

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=AKEhe887Buo



Én kivárom a pilotot, de már a hangválasztás - Rick esetében - sem volt szerencsés, bármennyire is kedvelem a színészt.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Legjobban Rick hangja zavar.
Csuja Imre talán jobb lett volna.
rwurl=https://youtu.be/CMstTrW4kmc
Esetleg az aki a Simpsonban adta Rick hangját.
rwurl=http://indavideo.hu/video/rick_more_vendeganim_szinkronos



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


CJ képe
CJ

Punisher

Eddig fasza nagyon, két részt láttam.
Gyors kérdés:

ShowHide spoiler #

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Alkalmazott tudományok vagy a meditáció lenne egy szinten a fényevéssel? Az ember képes tudatos cselekvésre és döntésre, de csak brutális munka árán sikerülhet. A hétköznapok emberének erről amíg meg sem próbálja, igénye sincs rá.



pszichológia nagy része = áltudomány. És a meditációval kapcsolatban meg olyan agymenést írtál így a semmiből, hogy azt nem lehet komolyan venni. Mondjuk elhiszem, hogy sok ember befolyásolható nagyon könnyen, de sokan vagyunk akik igenis szinte teljes kontroll alatt tartjuk magunkat és a döntéseinket. Pszichológus haverjaimon mindig csak röhögök amikor előadják magukat, közben meg simán lehet őket olvasni, mint egy könyvet. Egy épelméjű pszichológust se ismerek és ez nem véletlen. Aki fogékony arra a maszlagra amiről a szakmájuk szól az alapból egy balfasz.



american horror story SE7

ez eleg rendesen odaszolt. nehol mar csodalkoztam is, hogy ezt az usaban hogy engedtek bemutatni, mikor egy generation kill-t, meg egy over there-t lelottek politikai nyomasra.

mindenkinek aki kicsit is figyelemmel kiserte a legutobbi amerikai elnokvalasztast es erdekli az aktual amerikai politika (Zaxx, Psi!!!) sztem muszaj -de mindenkepp erdemes- megneznie.
mindegyik oldalnak olyan szintu gorbe tukrot mutat ami elgondolkozasra kesztet, megbotrankoztat. aztan meg tovabb megy. beszol mindenkinek, minden korosztalynak, minden politikai-vallasi nezetnek, a medianak, a social activity trendeknek, mindenkinek. erezhetoen probal gondolkodasra kesztetni.
mellekesen irom csak, hogy az egyik legzsenialisabb odaszuras a keszitoktol, hogy a sorozat legfanatikusabb es elszantabb redneck figurajat chaz bono alakitja. namost roviden, o cher es sony bono lanya, aki ferfive varazsoltatta magat az elmult evekben, elszant LGBT es emberjogi aktivista.:D

iszonyat beteg persze maga az egesz evad ahogy lenni szokott, viszont semmi misztikum, semmi kodosites, csak csupan az emberi butasagot, befolyasolhatosagot boncolgatjak vegig.
orulok, hogy mindig temat valtanak, ujra tudnak sokkolni a keszitok es kozben a regi zsenialis szineszekbol allo garda egyre tobb es ujabb arcat kepes megmutatni.

"okey-dokey!"



Egy épelméjű pszichológust se ismerek és ez nem véletlen. Aki fogékony arra a maszlagra amiről a szakmájuk szól az alapból egy balfasz.

Voltam anno pszichológusnál óránként 15k-ért, hogy állapítsa meg mi lenne számomra az ideális munka

Müller Péter írt valamelyik könyvében arról, hogy vannak olyan lelkek akik valamiért úgy születnek meg, hogy nincs helyük a világban, ez a gondolat nagyon megfogott akkor, mert én is így érzem sajnos.

http://www.rewired.hu/comment/87686#comment-87686

Vill du bli ihop med mig?



CJ képe
CJ

Mindig meg tudsz nevettetni... :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Godless

Elég fasza netflixes western sorozat. Két részt lestem meg most kezdem a harmadikat. De már most többet ér mint 5 rész a punisherből.



Godless kivégezve.

Végre egy jó western sorozat.
Az imdb-s 8.5 pont abszolút reális.
Minden percén jól szórakoztam. A színészgárda is jó volt az utolsó mellékszereplőig.
Jeff Daniels tökéletes volt mint szemétláda főszemét.
Cook a Skinsből mint western főhős? Meglepő de tökéletesen hozta a figurát. Jó választás volt és ki is hozta a szerepből amit lehetett.

Bátran ajánlom annak aki szereti a westernt.



Villámnégus!

rwurl=https://youtu.be/dh3ym88ONvY



CW sorit nézni 2k17-ben LUL



CW sorit nem nézni 2k17-ben? LUL



CJ képe
CJ

rekt . :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



???



Én is megnéztem, tényleg remek sorozat, csak ajánlani tudom én is.




Bryan Fuller és Michael Green kiszállnak az Amerikai Istenekből :-PPPP ugyanis - nem hivatalos - nagyon megvágják a költségvetést. Neil Gaiman sem veszi át tőlük a stafétabotot :-PPPPPP ugyanis ő a Good Omens sorozattal van elfoglalva, az után pedig megint írni fog (ez utóbbi kettő mondjuk jó hír :-) ).
Szóval a sorozatot kábé temethetjük, vagy rosszabb esetben csinálnak belőle valami híg levet.



nabasszus lekéstem egy perccel :-)




South Park S21E09

MAC is back, baby! :D

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=bOR38552MJA

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!