Jelenlegi hely

MMO-k: súterek és RPG-k egyaránt

Utolsó bejegyzés


Itt egy video a 65-ön választható szárnyakról (utolsót leszámítva):
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ydxhmOK4hbY

Nem sikerül döntenem :(



Videót nem néztem meg de így kép alapján nekem az alsó sorban a két középső tetszik. Talán a kék színű kicsit jobban.



Ha ugyan azt a képet látod, akkor az csak 1 szárnynak a fejlődési szintjei. Mindegyik szárnynak van 4 kinézete (nyilván ezt előbb-utóbb maxra húzod, úgyhogy elég az utolsót nézni) és 4-ből választhatsz.



Szép lassan haladgatok, lvl38 jelenleg. Nem gondoltam volna, hogy ennyire beszippant. Úgy tűnik, hiányzott már ilyen Diabloszerűség. Mellesleg Petipapagaly néven játszom.



Én pihentetem egy darabig most amíg rá nem unok D3 ra ismét.



Láttam tegnap, hogy betettél friendlistre, írtam is de kiléptél :D



Sorry, nem vettem észre. Lehet nem kilépés előtt kéne ilyeneket csinálnom. =D



Fejlődéshez amúgy csak a sárga és kék questeket csináld, ne állj le farmolni. Ha véletlen a küldetések szintje alá esel, akkor nyomj le egy rift-et. Pályavégi dungeon-ökhöz meg ne várj partira, hanem indítsd el solo-ba. Cirka 10 ír a sztorit végigvinni (65-öt elérni).



YAAAY!
eloszor lettem elso, vagy utolso vagymi a fortnite BR-ben!:D

"okey-dokey!"



Mekkora NECRO már megint ... :D

Folyt köv. innen: http://www.rewired.hu/comment/188882#comment-188882

Általános mastery-kre gondoltam, nem az elite spec-re:
rwurl=https://forum-en.gw2archive.eu/en/uploads/forum_attachment/file/210320/g...
(nem saját kép, megvan mind a 2 kieg)

Nyilván kiegekbe a glidingra/mountra rakosgatsz, viszont ezek a Lore-ok, meg Tyria-ból amik vannak, nekem semmit nem mondanak.

Mountot már megcsináltam (első misszió), kellett a mastery-k unlockolásához is.


KMZ képe
KMZ

hú de szerettem én az alapjátékot, annak ellenére hogy 5 éve nem néztem rá, és most ez a frostshockos cikk igencsak meghozta a kedvem :) kár hogy nem látok értelmes árú bundlet mindkét kiegre.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Sajnos 1 hete volt új kiegre 50% akció. Kulcsos oldalon szaré-hugyér megy, de azt meg tilthatják :/. Állítólag official vendorok között (amazon stb. asszem) mindig van akciózva.

Szerk. Elolvastam közben a cikket. Jól összeszedted, grat!



Áh, oké, így már világos. Igazából semmi jelentőségük azoknak, általában valami teljesen mellékes dolgot unlockolnak, és nem számít a sorrendjük. A Central Tyriában van egy mastery, ami a legendary craftinghoz kell, de a többi mind opcionális szerintem.



Fú ez a dzsungel baromi idegesítő, 300 -szor meghalok abba hogy leesek. Látom már, hogy van egy csomó hero pont, ami nem elérhető addig, amíg egy rakat mastery ki nincs pakolva, de felmérgel, hogy ott megyek el mellette. Illetve navigálni is rémálom. Egyébként nem lenne sokkal nehezebb, ha a sniper nem csapná le 80% életemet. :( Csapatos hero point szerzés érdekes adalék, de így hogy van elég játékos nem gáz.

rwurl=https://i.imgur.com/m2j6dWv.jpg
(elég jól fest a játékos ott mellettem :D)



POF-os kiegészítő sztorija valami baromi jó. Mount + nagy pálya is bejövős. Még nem értem a végére, de a szopatós dzsungel után nagy felüdülés volt. Egyébként elég nehéz ez is, de a csaló szemét mobokat legalább kivették.

Ami nem tetszik:
- Minden tárgynak azonos statja/dmg-e van azonos rarity szinten. Pl. ha már szereztél egy nekedvaló exotic fegyvert, akkor minden más exotic ami esik csak kinézetben más. :/
- Dzsungel pálya ^^ (bár ha előre tudom, akkor maxra fejlesztett nyúl nélkül be se megyek)
- Bank fizetős karival is röhelyesen kicsi, bővíteni meg drága.
- Régebbi "living world" missziók jó drágák lennének így utólag megvéve (ha belépsz miközben éppen fut, akkor ingyenes). Sokan csak azt az act-ot veszik így meg, ahol valamit jól lehet farmolni ... Így aztán egy csomó sztori ki is marad, pont a játék egyik legerősebb elemét hendikeppeli ez így le.


KMZ képe
KMZ

szóval elég lenne csak PoFra beruháznom hogy nyüstöljem egy kicsit? Vagy sok mindenről maradnék le a HoT nélkül? Őszintén szólva a leírások alapján nincs sok kedvem a többszintű dzsungelszopatásra.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



HOT 2 dolog miatt jó, egyik, hogy minden class-hoz ad egy elite specializációt, ahogy a POF is + 1 új class-t, illetve a vitorlázást, de azt kb. kiváltják a POF-os mountok. Mivel a sztori úgy is megtörik a living world-ök hiánya miatt, így mindegy milyen sorrendben csinálod a kiegeket. Cuccoktól se esel el.

De level 80-ig, ami napi szintű játékkal is eltart 1-2 hétig F2P-el is nyüstölheted, addig semmilyen korlátozást nem kapsz be (területek, elite class, vitorlázás/mount stb. mind csak 80 után érdekes első karakternél, írom ezt úgy hogy 80 után vettem meg a kiegeket).

Ha később veszed meg se esel el semmitől, az a lényeg, hogy a mastery-k legyenek unlockolva a POF vagy HOT-al 80 után, mert úgy tudsz 80 fölé "szintelni".

(elite specialization-t ha kifejleszted, akkor gyakorlatilag egy új class-t kapsz. Pl. a elsősorban varázsló jellegű/késleltetett dmg-et osztogató necro-ból lesz egy 2 kezes kardos meele DPS, amik jellemzően jobbak, mint ha az alap class-t valami sima specializációval kombinálnád. Összes specialization-re van elég hero pont a pályán elszórva, szóval ha most kinyomod a POF-os elite class-t és később mégis megveszed a HOT-ot, akkor azt is végig tudod pakolni és bármikor leválthatod harcon kívül)

+ érdemes ide jelentkezni: https://guildwars2.hu/guildek/ - Ministry of Death Hun [MoD]
Nincs semmi feltétel, baromi sokan vannak még hajnal fél 5-kor is 3 játékos volt fent :D. Be tudsz szállni ilyen kis idétlen guild mission-ökbe, vagy szólnak ha valahol találnak egy boss-t, be lehet partyzni stb.


KMZ képe
KMZ

Köszi a hasznos infókat n0k0m!

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Kérdezz nyugodtan, lassan már átlátom a dolgokat :D. Annyi a tipp még, hogy amikor class-t választasz előtte nézd meg neten a POF-os elite specialization-je mi, mert úgy is arra fogod kitolni. Pl. necro-nak a POF-os a scourge (nemtudom hogy írják), az kifejezetten raid class, sima PVE-be nem túl izgi. Amit írtam 2 kezes kardos reaper DPS az pont HOT-os. Lényegtelen, hogy 80 előtt mikre pakolásztad, azt eléggé borítja az elite spec.



Arenanet hivatalos viszonteladónál -45% leárazás mindkét kiegre:
https://www.dlgamer.com/eu/games/buy-guild-wars-2-heart-of-thorns-path-of-fire-43923

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!