Jelenlegi hely

Lehúzta a rolót a NeoGAF

Utolsó bejegyzés


Egyébként amit a Vice írt a KotakuInActionről, az kurvára arany még mindig:
https://www.vice.com/en_nz/article/8xxymb/here-are-reddits-whiniest-most-low-key-toxic-subreddits

What it pretends it is: A Gaming-oriented subreddit where one can discuss (the lack of) ethics in gaming journalism, named after chief offender Kotaku.com.
What it really is: Another place to shit on the left and propagate racist right-wing rhetoric with verbiage lifted straight from /r/The_Donald and posts that often feature little-to-no discussion of video games. What does defending the Charlottesville Nazi who murdered a woman with his car have to do with review sites being too cozy with game developers? That sounds like the sort of question a cuck libtard would ask.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta:

A KiA továbbra sem jobbos, miszter gémzsurnaliszták gyöngye, hanem eléggé mindenes (felmérések szerint túlnyomó többségben középközeli balos libertariánus

Én meg öt perc alatt eldöntöttem, hogy egyértelműen jobboldali képződményről van szó.

Ne szerénykedj, nem volt az több öt másodpercnél a te páratlanul pártatlan géniuszoddal.

Zaxx írta: Az alt-right mindig másnak vallja magát, mint ami valójában, amit én egyébként kurvára nem is értek, mert mindig csak ez a buta hülyeség lesz belőle, hogyaszongya "baloldali libertariánus vagyok, de az SJW-k meg a niggerek kapják be meg a nők is".

Tudod, ki tagadja még, hogy alt-right volna? Mondjuk te! Hmmm, milyen gyanús!

Hogy a baloldali libsik miért ne vallhatnák, hogy az SJW-k kapják be, azt egyáltalán nem értem, a többi ordenáré szalmabábu-hazugság meg csak téged minősít. De mit is várok olyantól, aki szerint az edgy humor meg a pornó nyomorba dönt? Senkinek sem kell magyarázzalak, aki kicsit is ismeri a helyi működésedet.

Egyébként régen, a kezdet kezdetén még én is simán egyetértettem a GG-vel, mert látszólag egy olyan értékrendet képviselt, ami mellé egyértelműen odaáll az, aki nincs megelégedve az ún. videojáték-újságírással... de aztán az egészet eltérítették ebbe a beteg hülyeségbe, ahol minden komment arról szól, hogy "nézzétek, ez is mekkora SJW".

Érdekes, a random loltrollok pont az elején, a legforróbb időben használták ki a legjobban a #-t az irreleváns tahóságaikra, azóta viszont már csak azok maradtak, akik némileg komolyabban is veszik a dolgot. Egyébként mivel a gamerek kezdeti letömegtámadása "progresszív" elemek által történt feminista & rokon vonalak mentén, a szaksajtó jelenlegi állapota és az általános SJW holdkórosság, ill. mindkettő azonos alapokon történő kritizálása között nem kevés nyilvánvaló átfedés leledzik. Különben ezt úgy mondod, mintha az SJW-ség nem termelne ki naponta másfél tonna abszolút retardációt (és nem obskúrus webes odúkban, hanem nemzeti publikációkban, egyetemeken stb.), vagy legalábbis mintha azt nem szabadna kifigurázniuk, mert mittomén, még a végén komisznak tűnnének! Nem mindegy, ha már eleve a világ legaljábbjának vannak beállítva médiaszerte?

ibi amentia latet



De mit is várok olyantól, aki szerint az edgy humor meg a pornó nyomorba dönt?

Állítod ezt egy olyan cikk alatt, amiben szepel a "szobanövénybe maszturbálás" kifejezés. :D

Szerinted én vagyok a szólásszabadság nagy ellenzője, közben meg nem bírod nem személyeskedéssel nyitni azt a hsz-edet, amiben nekemjössz a KIA-val kapcsolatos véleményem miatt. Most mondd már meg nekem, ez hányast ér a hipokrita-skálán? Másrészt meg állandóan ezen a hülye SJW-témán kell pörögni, természetesen a "bezzeg ők" érveléssel, miközben a mindkét oldalon jelentkező retardációért (aminek akár tetszik ez neked, akár nem, az egyik részről a KiA a legnevezetesebb képviselője) semmilyen indokkal sincs mentség. A GAF is a kukáig menetelt (mondjuk róluk legalább el lehet azt mondani, hogy valamikor értéket képviseltek, míg a KiA mindig is a frusztrált béta- és gammahímek utolsó ideológiai mentsváraként és gőzcsapjaként funkcionált), de ez nem jelenti azt, hogy a spektrum másik extrém végén bármit is jogosan csinálnak.

Részemről kurva jól megvagyok középen és remekül elröhögcsélek az internet sajátos idiotizmusán.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta:

De mit is várok olyantól, aki szerint az edgy humor meg a pornó nyomorba dönt?

Állítod ezt egy olyan cikk alatt, amiben szepel a "szobanövénybe maszturbálás" kifejezés. :D

A jelzett kifejezés a kettő közül melyiket is hivatott képviselni?

Zaxx írta: Szerinted én vagyok a szólásszabadság nagy ellenzője, közben meg nem bírod nem személyeskedéssel nyitni azt a hsz-edet, amiben nekemjössz a KIA-val kapcsolatos véleményem miatt. Most mondd már meg nekem, ez hányast ér a hipokrita-skálán?

Elnézést, nyilván nekem is nyomiznom kellett volna, az sokkal jobb. (A jövőre nézvést megsúgom: leszarom, engem minek neveznek az interneten.)

A Vice-os propagandád annyira gyenge, hogy a megcáfolása nem éri meg az időmet, a témájáról pedig szemmel láthatóan olyan keveset tudsz, hogy a szavad semmit nem nyom a latban.

Majd egyszer valaki nálam türelmesebb elmagyarázza neked, mit is jelent igazából a szólásszabadság. Addig is mutasd meg, hol követeltem, hogy hagyd abba a gépelést / cenzúrázódj / bannolódj izibe.

ibi amentia latet



A jelzett kifejezés a kettő közül melyiket is hivatott képviselni?

Egyiket sem, mivel az erőltetett, kidüllesztett mellkassal előadott "én itt most szabadon szólok, szóval tessék, EDGY a humorom, deal with it" mentalitásnál szánalmasabbatt az internet anonimitásával párosítva el sem tudok képzelni. Az utalás mindössze arra vonatkozott, hogy bármennyire is szerették volna ezt néhányan rámverni, nem vagyok prűd és a pornót sem vetem meg annak ellenére, hogy az RW-n nem tartom egészségesnek. Az nem az én hibám, hogy nem mindenki tud disztingválni, aztán bigott katolikusnak lát egy ilyen vélemény miatt.

Másrészt meg azt is elég csúnya mellélövésnek tartom, hogy te meg még néhányan engem azonosítotok az "internet-SJW-vel", miközben most röhögtem pofán a Weinstein ügyet, amiért egy GAFhez hasonló radikális oldalról azonnal bannolnának az áldozatok iránti kellő együttérzés mellőzése miatt... na meg mintha pont most húztam volna le az "oldalam" ex-főhadiszállását is. Persze egy KiA-s ezt nem tudja értékelni, neki csak az elvtárs létezik, aki fullban nyomja meg a libtard, a kettő között semmi más nincs.

A végeredmény? Kurvára ugyanazt csinálod a neutrálisokkal, mint a GAF a velük nem teljesen egyetértőekkel: aki nincs veled, az ellened van meg SJW meg tiporja a szólásszabadságodat. Aztán amikor lenyomiznak azért, mert három bekezdésen keresztül adsz a másik szájába olyan dolgokat, amiket nem mondott, a státuszát meg valami képzeletbeli "újságírók gyöngyszemeként" akarod láttatni, hogy elértéktelenítsd a véleményét, már bajod van meg dobálózol azzal, hogy te bezzeg tudod, mi az a szólásszabadság.

Hát nem tudod, de mondok rosszabbat: arról sincs fogalmad, hogy mi az a progresszivizmus valójában, mert ha lenne, nem a GAFet azonosítanád vele. Az utóbbi a nagyobb hiba és teljes elvakultságod látlelete.

Persze tőlem aztán nyugodtan harcolhatsz az elképzelt ellenség ellen, csak tudod, inkább mondjuk csajozni kéne vagy valami egyéb értelmes elfoglaltságot találni. Harc a szoba magányából, az ám a tartalmas és hősies dolog.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Rossz lehet ennyit tévedni. Inkább hagylak is, mielőtt bajod esik és rám száll a rendőrség.

ibi amentia latet



Menjetek szobára privátba, légyszi!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Értem, szóval szerinted tévedek, ezért meg kéne már engem verni. Tipikus KiA mentalitás, meg ugye szobából fenyegetőzni, jaj, jaj.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én már unom.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ez azért van, mert nem olvasol elég KiA-t. Most pl. ilyen cikkek pörögnek ott:
http://jstationx.com/2017/10/23/mass-effect-andromeda-failure-lack-of-diversity/
És akkor erre jön 130 komment "OMG, már megint az SJW-k" témában:
https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/78ekbt/mass_effect_andromeda_failed_because_there_wasnt/
Én imádom, hiszen ahogyan egy kommentelő mondja:

They were too busy making realistic butts for their gay alien sex scenes to actually stick a real videogame in there

:DDD Azért baromi jó egyébként, mert a KiA tényleg olyan, hogy fogod a kis frusztrációidat, felmész rá, beszúrod a komment állagú injekciót és "VÁÁÁÁÁÁ, IGAZUK VAN, A MOCSKOSAK!" :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Rossz lehet ennyit tévedni > rosszul leszel tőle > bajod lesz tőle > engem vesznek elő mint kiváltót.

Sokat elmond, hogy miként voltál képes ezt értelmezni.

A kiragadott rész egészével semmi baj, hacsak nem ugy ülsz neki, mint egy rosszindulatú görcs, aki előre elveti elvből az egészet, a formán pörög a tartalom helyett, és úgy tesz, mintha ő maga sosem élt volna a költői túlzás eszközével (egy korábban már bővebben kifejtett gondolatra visszautalva ráadásul). Ezt a frusztrációszelepes high dolgot is különösen mókás a rögeszmés wallotextezés királyától olvasni.

ibi amentia latet



Nem értem, mi a faszról beszéltek :(

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Valamelyik Kiáról, de még nekem se derült ki, melyik modell.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ezt a frusztrációszelepes high dolgot is különösen mókás a rögeszmés wallotextezés királyától olvasni.

Üdv az interneten mindenkinek! Vár benneteket a hely, ahol a grafomániával kevert makacsság már rögeszme, sőt, valószínűleg szocio- és pszichopátia is... de csak a szobából nézve. :D

Come on, hagyd már abba ezt a baromságot, és szakítsd ki az életedből azt a momentumot, amikor bulvárcikkeken háborodsz fel, mert azt mondták, hogy neked bizony fel kell, és a lakásod melegéből ítélkezel a világról. Hát nem ostobaság ez?

Szerk: De most komolyan: ehun egy topik:
https://www.reddit.com/r/KotakuInAction/comments/78bf5i/colin_moriarty_america_is_doomed_if_our_colleges/
A téma: hülye egyetemista hülyeséget beszél. KiA reakció: 560 kommentnyi gőzkieresztés az echochamberben. Nem túlzás ez? Nincs itt valami túltolva? Itt most tényleg egy adag szobanörd lepődik meg azon, hogy vannak hülye egyetemisták, sőt, az amcsi egyetemek retardált klubjaiban hódít a radikális baloldal? Ki a pöcsömnek van ideje ilyen baromságokkal foglalkozni? Megfogják a gyereket videón, kinyomozzák a személyes adatait, képeket posztolnak róla, amin komcsi zászlóval feszít... emberek arra basszák el a napjukat, hogy hülye senkikkel foglalkoznak, és szerinted ez normális. Hát basszus, tényleg nincs több kérdésem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az embernek olyan érzése van, mintha ilyenkor totál fiktív dolgokról beszélnének. Legalábbis olyanról, aminek valójában totál semmi hatása nincs egyikünk életére sem. Kb olyan érdekes, mint a Soros terv.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



en sem, csak azert neztem be, mert sok volt a komment

Parizer forever.



A Soros tervben az a rémisztő, hogy nem lehet tudni, hogy a kormány valóban komolyan gondolja-e, vagy csak politikai fogás ez a Sorosozás . A másik oldalról amit megint nem lehet tudni, hogy Sorosnak van-e valamilyen manipulációs szándéka a betelepítéssel, vagy nincs, ezt sem tudhatjuk biztosan. (De kb. akinek már annyi pénze van mint Sorosnak, annak 20 csillió dollár behúzása már kevés lehet, a mesterséges sziget építés is meh, oda már kicsit ütősebb kell az igénypiramis tetejére, mondjuk befolyásolni a világ dolgainak alakulását...)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Szerintem a nagy kép szempontjából viszonylag alacsony a hatása annak, hogy egyetlen oligarchának milyen elképzelései és érdekei vannak a migrációval kapcsolatban. Ez egy nem létező ügy. Olyan csávó, mint aki ellen a 2 perc gyűlöletet tolták Wilsonék. Vagy a gémergét, vagy majdnem bármi, amiről Zaxx beszél :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nem olyan veszes az a soros terv, jo par dolog logikus es hasznalhato belole

Parizer forever.


CJ képe
CJ

Micsoda?:D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Gabikának nincs ékezete, ő a meccs utáni sörös tervről beszél.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Azért ismertek Soros manipulációs tevékenységei is, a karitatívok mellet akár államot meg tudott ingatni gazdaságilag. Lehet, az is, hogy a kormány hazudik a Soros ügyben hogy megőrizze az elért eredményeit, lehet az is, hogy nem hazudik, csak téved. És bizonyos források szerint (persze ki tudja, hogy mennyire hiteles források..) Soros neve nagyon gyakran felmerül világpolitikai manipulációkban. A forrás globális hálózatról beszél, persze mindez lehet véletlen egybeesés is, és Soros csak egy olyan ülzetember aki többnyire a jó helyen a jó döntést hozza, és nem okozója, csak részese az eseményeknek.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



pl. a kozos menekultugyi eu hatosag felallitasat, vagy a kozos ellatasi/eü/oktatasi finanszirozasat a menekulteknek

csak nem kell oket szethurcibalni az eu-ban, hanem a belepesi pont kozeleben felepitett taborokban tartani oket

Parizer forever.



Bizony! Sőt,
rwurl=https://i.imgur.com/V7THlUt.jpg



Hanyagoljuk a sorosozást is ebből a topikból. Köszi!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



csak nem kell oket szethurcibalni az eu-ban, hanem a belepesi pont kozeleben felepitett taborokban tartani oket

Jó ötletnek tűnik

rwurl=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/64/Overview_of_Ca...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


CJ képe
CJ

Ja, táborokban tartod őket egy ideig, de utána mit csinálsz velük? :O

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Szerintem kezdetnek az is megtenné, ha csak vagy az USA, vagy csak az Oroszok bombáznák ugyanazt a várost, nem pedig egyik az egyik oldalt, másik a másik oldalt. A civileknek ergyamindegy milyen bomba kapja szét a terepet ... Bár a migráció már megtörtént, úgyhogy mindegy. :D A sok hadianyagot meg valahol el kell pufogtatni.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!