Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Mindhunter

Megnéztem hétvégén.

Nagyon jó kis sorozat. Nagyon jó színészeket választottak. A hangulat nagyon jó. A díszlet is kiváló. Mindenki tökéletesen játssza a szerepét még a mellékszereplők is.

Tulajdonképpen arról szól az egész, hogy hogyan jön létre az FBI nál az a csoport amelyik a sorozatgyilkosokkal foglalkozik. Az első rész nem egy nagy durranás inkább a másodiktól indul be az egész.
Az Ed Kemper sorozatgyilkos eljátszására olyan színészt találtak aki kb megszólalásik hasonlít rá. Durva.

Az imdb-s 9 pontot abszolút megérdemli.


LY képe
LY
Donator

Mindhunter első pár rész alapján télleg elégjó! Lassú, megfontolt, de azért rendesen felkelti az ember érdeklődését, meg szép is a fényképezés, jó a kamera (főleg amikor Fincher rendez).




Mindhunter

Első 3 részt láttam, de alig várom, hogy folytathassam. Iszonyat beszívott, van egy kis Wire, True Detective érzésem is. Nagyon érdekes a téma, a kriminalisztikával kapcsolatos dolgok. Edmund Kempert játszó színész alakítása zseniális.



Ráadásul mintha ikrek lennének úgy hasonlítanak. Guglizz rá.



*kriminológiára gondoltam természetesen...

Bandido: Azzal kezdtem :D Tényleg totál ugyanolyan.




#3334 :D



Dirk Gently S02E01

Hát ez elég döcögősen indult, szereplőkben és történeti szálakban nem lesz hiány, de nem érzem még, hogy annyira jól összefutnak majd mint az előző szezon végén. A "szőke herceg" meg csakis Max Landis bosszúja lehet azok ellen, akik a szivárványos séróját fikázták. :D

ShowHide spoiler #


november 17-én indul a megtorlás
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=OMW_dPtm7Bo



Na végre egy fasza trailer. Ez most meg is hozta a kedvem.



Az első is eléggé hibátlan volt. Ez már kissé spoileresnek tűnik.

Non serviam


LY képe
LY
Donator

Mindhuntert nemsokára kivégezzük, baromi jó, lassú de nagyon erős atmoszférája van, elsőrangú a látvány, és zseniálisak a (szinte mind) kvázi ismeretlen színészek (főleg Kemper).

Kapcsolódó piszokjó videó
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=GfqD5WqChUY



nagyon fasza



ööö
van egy ilyen... izé is
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=6lQ72f-jjx4



Mindhunter SE1
ez tenyleg baromi jo, de mostmar buntetni kene az ilyen szinten cliffhanger evad (be nem) zarast!

"okey-dokey!"



3 napja volt a szülinapja

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Mit keresnek itt filmes promók / előzetesek?

Non serviam




Tévesztés? Emberi hiba? Benézés? válassz egyet

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



LY képe
LY
Donator

The Good Place

Papíron ez egy sitcom: Eleanor (Kristen Bell) felébred a túlvilágon, és a házigazda Michael (Ted Danson) fogadja őt a Jó Helyen (kvázi a mennyországban), ahol kiemelkedően jó cselekedeteinek köszönhetően az örökkévalóságot töltheti majd. Igazából ez egy kis "szomszédság" kb 300 lakóval, mindenkinek az ízléséhez tökéletesen igazított otthonnal, végtelen mennyiségű frozen yogurttal, repülő leckékkel, plusz a soul mate-jükkel.

Egy apró gond van csak, Eleanort a jelek szerint valahogy összecserélték valakivel, mert ő igazából egy kiállhatatlan önző ribanc volt az életben. És persze a túlvilágon is ugyanígy viselkedik, és ebből kisebb-nagyobb bajok lesznek.

Namost ez a gyakorlatban a sima sitcomon felül pont megfelelő adagban tartalmaz szatírát, meg filozofálást, meg pár okos fordulatot... meg egy elég fasza évadzárót (aminek semmiképpen se nézzen utána az aki nézni akarja). Nem egy világot megváltó cucc, amin percenként szétröhögné magát az ember - de pont eléggé érdekes és ötletes és okos ahhoz, hogy a most futó második évad következő részeire nagyon kiváncsiak legyünk :)



"A Narcos egyik alkotója egyfajta előzménysorozatot készít Ridley Scott Amerikai gengszteréhez - amennyiben a sztori a '60-as évek harlemi gengszterszcénáját, továbbá annak a polgárjogi mozgalommal, Malcolm X-szel való kapcsolatát/konfliktusát vizsgálja majd. A cím: THE GODFATHER OF HARLEM. Bumpy Johnson gengszterfőnököt (az Amerikai gengszter főszereplője, Lucas Ford elődjét) Forest Whitaker fogja alakítani." -Geekz

Én személy szerint az Amerikai gengsztert az egyik legjobb filmnek tartom a műfajban. Ettől még nem biztos ugyanakkor, hogy feltétlenül kell neki előzmény sorozat...



the borgias SE1-2-3
neil jordan irta es jopar reszt rendezett is ami alapvetoen bizkodasra ad okot, de sajna azert vannak plothole-ok meg elfelejtett/meg nem magyarazott vonalak boven. raadasul cancelled, tehat be nem fejzett ami szinten ront az osszkepen, de megis azt kell mondjam a Roma utan egyelore a legjobb "kosztumos" altortenelmi sorozat. (a Roma mondjuk abszolut kedvenc, minden sorozatok legjobbika nalam, kb ket masik sorozattal megosztott elso helyen).
termeszetesen ahogy cim is sugallja (pici tortenelem tudas ismereteben), tele intrikakkal, hatbaszurasokkal, arulasokkal, izgi es kevesbe izgi fordulatokkal, par igazan jo karakterrel es (legalabb is gondolom szemellenzos keresztenyek szamara) felhaborito papai viselkdessel.:D
mindenkepp erdemes megnezni, de a befejezetlenseg meg nehany sztori bug miatt azert kozel sem tokeletes.

The Strain SE3-4
akarmennyire is tetszett az elso ket evad, valahogy lecsusztam a vegjatekrol, ezt most bepotoltam es a vegen elegedetten doltem hatra. igazabol baromi jol felepitett sorozat, latszik, hogy a tortenet vegig kitalalt, megirt sztori, nincsennek f@szkodo-toltelek-idohuzo epizodok.
DrAgy, Blade, VanHelsing es a rovarito terminator nem adjak fel a harcot a rettenetes nosferatu ellen, meg az apokalipszis utan sem.
sztem meg egyszer minimum megnezem egyben es eldontom, bekerulhet e a masodik koros kedvencek koze.:)

"okey-dokey!"



Olivia Colman lesz II. Erzsébet a The Crown következő két évadában
az 5-6ban megint más lesz, de meglepő lenne, ha nem Helen Mirrenre esne a választás



Stranger Things S02E01-E03

Eddig jó! Tök jók az új karakterek, de egyelőre még nem látom, hogy merre fog menni a történet. Este folytatom. :)



Stranger Things S02E04-09

Hehehe... Ez gyors volt. Pontosan ugyanolyan jó a második, mint amilyen az első volt, ami dicséretnek számít, mert az csúcsnak számított. Jöhet a harmadik évad. Volt legalább két szál, amit érdemes lenne tovább vinni, csak tartsák a srácok a színvonalat.



Én is ma fejeztem be, remek volt. Nekem 1 rész lógott ki nagyon a sorból ami nem volt rossz, de meh meh, nem tudom. Kilógott. Mindenesetre meglepett, hogy tudták tartani az első évad kurva magas színvonalát. Kíváncsi leszek hova tudják vinni a sztorit ezek után.



Nem teszem spoilerbe, csak kérdezem, hogy Bob magyaráz valami a Basic nyelvről, de a képernyőn az nem Pascal volt? :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!