Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Most jutottam el odáig, hogy megnézzem a Narcos második és harmadik évadát. Ritka az a sorozat, ahol folyamatosan javul a minőség, de szerintem ez egyike a kevésnek. Az első évadot néztem, néztem, mert alapvetően tetszett a hangulata, de nem nyűgözött le a dolog (kivéve Carrillo-t, nálam bekerült a top10 kedvenc sorozatszereplő evör listába). Majdhogynem fillernek néztem az elsőt a Netflixes próbaidőm alatt.

Ellenben a második már dara volt, annyira bejött. A harmadik meg rátett egy lapáttal - szóval aki az első évadot abbahagyta felénél, annak ajánlom, hogy tartson ki, és tegyen egy próbát a második évaddal.



Flamebait!

Téged Scott Glenn vagy Sissy Spacek ismert?



Érthető, de én azért nagyon kedvelem Jane Levy-t és Andre Hollandet is (+ Pennywise).


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Zsíííír, bár egy pillanatra mutatták azt a két ultragyenge új ügynököt is, tehát azok is visszatérnek. :///

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én csak TV-ben néztem X-aktákat anno esténként, de nekem pont az ufos főszál volt a mehh, és az egyedi, önálló részek voltak a legjobbak (bár ez szinte minden sorira igaz a Wire kivételével).



http://www.rewired.hu/content/x-aktak-bemutatkozik-11-evad
Mivel már 100 órája kint van hírben, és rendszeresen látom, hogy a kirakott cuccokat utána még napokig is képesek linkelgetni az emberek random topikokba, talán megérne egy misét valami körülnézés arról, ki hogyan használja az oldalt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ilyen is lesz, nem tudom, nekem nem tűnik nagy számnak
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Z6_0dJkjFAM



Feléig még volt esély rá, hogy valami jóféle Bible Black kerekedik a settingből, de aztán...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



The Gifted

Nagyon óvatosan írom csak, de úgy tűnik, a Legion után a második X-Men vonatkozású sorozat is telitalálat lesz. Nem tudom, hogy marad-e a színvonal a végéig, de olyan érzésem volt az első két rész alatt, mint mikor gyerekkoromban először olvastam a füzeteket. Reménytelenség, rasszizmus, a mutánsokból már semennyit nem kérő társadalom...

Amúgy Freak távollétében: lassan fogyasztgatom a Halt and Catch Fire-t. Néha kicsit kiakad a dráma mutató, de mindenképpen egy méltatlanul kis figyelmet kapó, minőségi sorozat, amit a számítógépes történelemet kicsit is kedvelők szerintem élvezettel fogyasztanának - ha tudnának a létezéséről :) Szóval hajrá, nézzétek, mert jó.

Amit még akartam említeni, mert senki/kevesen írtak ezekről:

A Handmaiden's Tale is kitűnő volt, és bár elsőre nem gondoltam volna a téma miatt, de pillanatok alatt végigszaladtam rajta, tényleg megéri nézni.

Aki esetleg a Narcos után egy fikciós, drogkartell témájú sorozatot nézne, annak a Queen of the South-ot ajánlanám. Már lement két évad, és kb. arról szól, hogyan emelkedik egyszerű mexikói kitartott picsából Alice Braga karaktere Texas drogbárójává.

Illetve Kiefer Sutherland is egy jópofa sorozattal tért vissza, a címe Designated Survivor. Ez meg azt a helyzetet dolgozza fel, mikor az USA elnöke évértékelőt tart a teljes államapparátus jelenlétében, aztán valaki meg úgy gondolja, hogy felrobbantja az egész kócerájt. Kiefer barátunk meg az ilyen esetekre kijelölt túlélőként vészeli át a dolgot egy titkos menedékhelyen, ahova amúgy azért száműzték, mert kifele állt a szénája a kormányzásból. Innentől meg kvázi egy felpörgetett West Wing-szerűséget kell elképzelni, amiben újra össze kell rakni a kormányt, a főszereplőnek meg kell tanulnia elnöknek lenni és vezetni az országot, és a merénylők után is el kell kezdeni nyomozni. Utóbbi szál egy leheletnyi 24 feelinget is becsempész, de itt Maggie Q játszik egy kevésbé emberfeletti ügynököt. A második évadot kezdte meg a show, szóval lehet darálni, ha valakit elkap a hangulata.



Szombaton kezdődik a Dirk Gently S2 10db új résszel, ha valakit nem rettent el Dirk kissé ripacs verziója vagy képes elviselni a többi elmebeteg karakter miatt, akkor hajrá. Remélem a végére lesz annyira kerek egész, mint az S1 volt.



The Gifted

Megnéztem az első két részt.

Egyenlőre olyan x-men tescós változatnak tűnik sajnos. A legnagyobb bajom, hogy számomra nincs egy karizmatikus/szerethető szereplő sem. A legérdekesebb talán a dutyiban lévő mutáns de ő még kevés szerepet kapott egyenlőre. Pár részt még nézek mindenképpen hátha alakul a dolog.



Lucifer második évad elkezdődött már.

Eddig sajnos eléggé középszerű az első pár rész. Remélem, hogy belehúznak mert az első évad elég jóra sikerült.



Ez már a harmadik évad.
Az első kettő tök jó volt, a mostaniból még csak az elsőig sikerült eljutnunk, az gyengébb :-(



Igazad van. Félreírtam. És jó évad alatt a másodikat értettem.



magicians SE2
ez igen jo lett. rengeteg filmes meg egyebb popcult kiszolassal, sok humorral es otlettel es meg mindig nem blod fantasy. johet a tobbi!

tin star SE1
szuper dark nyomozos bosszuallos krimi thriller a jeghideg kanadabol. sose fogom megerteni ki talalta ki, hogy tim roth-bol jo otlet nehez fiut csinalni, de szerencsere a szineszi kapacitasaba siman belefer. nekem o tovabbra is a perfekt Dr.Cal Lightman de mint mashol, itt is zsenialis.
mindenkepp nezos kategoria.

"okey-dokey!"



Na, akkor holnap Punisher?

Non serviam



nem valószínű, elvben eltolták a vegasi események miatt



Senki nem nézte az Inhumanst rajtam kívül?



Hogy mi? :DDDDD Ez milyen hülye indok már? :D

Nekem tök mindegy, mikor adják le, de ugyanezen "logika" szerint véglegesen is törölhetnék akár a projektet. 'murica...

Non serviam



Nem Punisher related, csak ajánlásképp, David Fincher sorozatgyilkosos Netflix sorozata, a Mindhunter viszont holnaptól elérhető, lehet arra érdemes lesz figyelni?



Jaja, azt vágom, érdekesnek tűnik előzetes alapján. Holnap csekkolom, köszi.

Non serviam



vszeg a világon senki nem nézi rajtad kívül :P



Akkor már senki nem nézi mert futva menekültem előle az első két rész után.



Respect is not given. It's taken.



most akartam belinkelni. FUUUUUUCK YEAAAAH

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



YESSSSS MOST AKAROM! AZONNAL!



Addig nézzetek Mindhuntert, az is ma került ki Netflixre. David Fincher pszichopata-megfejtős sorozata, aki nem vágná, első rész alapján kibaszott jó, csak ne számítsatok sok akcióra, inkább szellemi síkon történnek a dolgok, de annál érdekesebb.

Respect is not given. It's taken.




Lesz Ash VS evil dead harmadik évad. 2018ban. Több infó még nincs (illetve van de csak ilyenek hogy "ebben is szerepel a Nekronomikon" stb...)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!