Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Élőben:

:)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



ladik írta: 21:9 moncsicsi

Szeretem! :)

GZ, nagyon hasznos tud lenni az extra szélesség.



Iron írta: Cukorral a buzik isszák a kv-t

Ahogy pálinkára se ihatsz gyümölcslevet legalább 10 percig, amíg könnyesre nem keménykedted magad :D



Strato írta: Hol vetted/rendelted?

Platinum Shop, de róluk még nem tudok nyilatkozni, mert még sosem vettem tőlük semmit, másrészt meg tegnap délután rendeltem. :D

Az Árukereső alapján egyébként még ezeken a helyeken kapható:
https://gamepad-kontroller.arukereso.hu/hori/fighting-commander-for-xbox-one-p381221549/

Mellesleg akit érdekel, annak érdemes ránéznie a PS3 / PS4 / PC-s verzióra is, mert egy kicsit eltérőek a fícsörök: azon van turbó gomb, viszont nem tudod teljesen szabadon rebindolni a gombokat. Mondjuk engem az tartott vissza, hogy a fene se akar PC-n a PS-es gombokkal bajlódni. Örültem is, amikor láttam, hogy a Hori végre, 100 év után csinált egy xboxos FC padet, mert nem igazán lehetett eddig látni jó boxos fight padet (stick az van, de olyat akar a halál, mert a padet szoktam meg + az olyan stick, amit érdemes is megvenni iszonyú drága egyfunkciós cucchoz képest).

Szerk: Remélem, nem fogom megbánni, mindenesetre a rivjúk nagyon jók, és régóta szerettem volna egy ilyet bunyós cuccokhoz és platformerekhez, mert kiváló DPad van rajtuk. Az XBone vezérlőm pont jókor ment tönkre. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Így van! Bár nem dolgozom vele, de nagyon bejön ez a képméret! Inkább ez, mint a 4k...

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Hát az a Pop Pop meg micsoda?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Eldobható kis robbanó petárda szerű mini zacskócskák... :D

A lányok megviccelésére... :DD

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Régen ördögfióka néven is volt ismert.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ugyanez a monitorom. Már több, mint 2 éve biztos megvan, nem is emlékszem rá pontosan mikor vettem. Nagyon elégedett vagyok vele. Színei szépek, felbontása ideális a méretéhez képest és a 21:9 arány nagyon hasznos sok sok játéknál. Ja és ami fontos, nagyon olcsó volt.

Hátránya, hogy nagyon könnyen megkarcolódik a talpa vagy bármelyik műanyag része, erre majd vigyázz. Először eléggé féltem, hogy a magassága kevés lesz, de semmi probléma vele. Ami az első három hétben zavart LCD-LED monitor után, hogy rohadt erősek és intenzívek voltak a színei. Aztán szépen lassan megszoktam.

180



Majd vigyázok, köszi, amúgy se nyúlok nagyon hozzá.

És jah, tényleg olcsó volt... :)]

Szerk.: jah, valami olyasmi! ;)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Vettem egy ipari gyümölcsdarálót, miután hétvégén non-stop munkával sikerült az alma 1/3-át feldolgozni. A végén már olyan karom volt, mint Stallone-nak. Ami tök jó, csak nem lenne rossz hétvégénként esetleg mást is csinálni. Most szinte várom a szombatot. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



sterner írta: Vettem egy ipari gyümölcsdarálót, miután hétvégén non-stop munkával sikerült az alma 1/3-át feldolgozni. A végén már olyan karom volt, mint Stallone-nak. Ami tök jó, csak nem lenne rossz hétvégénként esetleg mást is csinálni. Most szinte várom a szombatot. :D

Csinálj belőle jó sok almássütit! ;D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Hülye!

Pálinkát!



Nyilván ő se gondolta komolyan, hogy 3 hordónyi almapüréből majd 1 tonna almáspitét sütünk. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



:D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Dell ultrasharp UP2716D
Használtan, mert így jelentősen olcsóbb volt a 184k-s listaárhoz képest, bár van rá még 1,5 év gari.
1440p, 27", AdobeRGB/DCI-P3 (!!!), szokásos dell ultrasharp extrák, mint USB 3.0 hub, beépített táp, MST (displayport daisy chain), egyéb mókák.


Lou képe
Lou
Donator

nem bírtam ellenállni. 30%-os kedvezmény van MM-ban a Sony fülesekre.
majdnem elcsábultam és a legfrissebb változatot vettem, (a boltban szembesültem vele, hogy van új típus) és vszleg az jobb deal lett volna, 2x annyi akkuidő, customizolható NC, stb, de mégis +30k lett volna... az meg már úgy újra bőven a lélektani határ fölött van...
mindegy, szóval Sony MDR-1000 X bezsákolva. hazafelé metrón kipróbáltam és maximálisan hozta, amit reméltem tőle. kiegészítettem 3 év teljes körü baleseti biztosítással, így 80k volt kompletten akciósan.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Ha átnézegetted már, akkor tudsz nekem olyat mondani, ami USB-s és mikrofonos fejhallgató?!


Lou képe
Lou
Donator

szóval kiválasztottam BT + NC fülesek közül ami tetszik, tehát tudok segíteni USB-s mikrofonos füles témában. érdekes gondolatmenet :)
sry, de nem tudok

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Gondoltam ha már 100k-s fülest vettél a Sony-tól, akkor annyira bennevagy a témában, hogy esetleg tudsz tippet, hogy van e nekik USB-s/Mikrofonos, mert az MM oldalán nem lehet szűrni rá. Csak nem terveztem szájbarágni.



Gz, terjed ezek szerint, te vagy a második ismerős aki ezt vette mióta én is beruháztam. :D

Van új? Hmm... mondjuk az 1000x akkuideje is fenomenálisan hosszú szvsz, legalábbis korábbi zajszűrős Sennheiser füleseim után.

n0k0m, ha az ember ilyet néz, az kissé más helyen van, mint az USB headsetek. Teljesen más kategória a kettő, kb mintha haszongépjárműről kérdeznél egy újdonsült porsche 911-es tulajt. :)



Ja csak az én meglátásom szerint valahogy el kell jutni a fika kategóriától a fullosig, kevesen vesznek első autónak Porsche-t, hogy ugyan azt a hasonlatot használjam. Írtam már egy csomó fórumra, de mindenhol a jack-esek mennek, viszont zúg az alaplapim, 10-esért meg nincs kedvem hangkártyát venni külön, de lehet feldúrom használtpiacot és veszek egy belépőszintű Superlux-ot. De akkor még cigánykodni kell külön jack hosszabbítókkal is.



10esért? Valamirevaló hangkártyák 30nál kezdődnek. Tényleg egyszerűbb akkor egy jó usb-s, saját hangkaris füles.

ON: Én most vettem Bose QC35-öt. Nagyon elégedett vagyok vele.

rwurl=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41fuM0vLevL.jpg



Egyébként is csak stereo-t keresek, nem hiszem el hogy ne lenne valami épkézláb, játékra alkalmas USB-s, aminek a fedélzeti hangchip-je lekezeli normálisan a hangot, és nem olyan a mikrofonja, mintha a pincéből beszélnék. Ami nem ilyen full kínai, azokat ezeket találtam, de annyira nem értek hozzá, hogy fogalmam sincs mit kellene:

Turtle Beach Ear Force X12
Spirit of Gamer ELITE-H70



Turtle Beach is csak félig USB, az se játszik...



Nagyon pöpecül néz ki!

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ezekhez képest kissé drágább, de talán nem vészesen a HyperX Cloud II, amit én használok, és tudom ajánlani. Ha cserélném valamire, az már vezetékmentesítős kör lenne, mert a hosszabbítóval nem szeretek szórakozni, márpedig gyakran meg kell igazítgatni a kábeleket, hogy ne zúgjon. Nyilván ha csak a PC előtt ülve használnám, ez nem lenne gond.

Sors bona, nihil aliud.



Igen, azt többen ajánlották, csak hát 30k, közben meg autót is kellene vennem. logitech g430 ami árban elférne ~17k, persze fórumokon jackesbe ajánlgatnak csilliárdszor jobbakat, meg biztos vagyok benne, hogy ár-értékben van jobb, csak hát nem találok/nem értek hozzá.



Te, hacsak nem használt Trabantot akarsz venni, elég meredek lenne, ha ezen a 15k-n múlna az ára. Ráadásul a hallásod többet is ér, minthogy valami recsegő ócskasággal gyilkold.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



A pár évvel ezelőtti "konzolt? mi a francnak" állapotból a tavalyelőtti "na jó, egy használt xbox 360 a gyereknek" állapoton keresztül eljutottam odáig, hogy tegnap végül berendeltem egy akciós Xbox One S csomagot...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!