Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés




az a hír járja, hogy Marvelék máris elengedték az Inhumans második évadának ötletét
mindezt úgy, hogy az első jövő héten debütál ABC-n :D



Nem csipázom, sőt: rühellem a szuperhősös dolgokat, de ez a sori az elejétől fogva jónak ígérkezik. Dátum van? Vagy csak az a cryptic #c?>< 2017 a trailer végén?

Non serviam



11.22.63
Az első rész még nem volt egy nagy durr, de nagyjából a feléig fokozatosan javult, a csapatmunka és a romantikus szál jót tett neki. Ezután viszont átment rétesbe, végül az utolsó részben megint kicsit beindultak a dolgok, csak hát ez a lezárás(?)... Na mindegy, őszintén szólva a kocsikért már megérte végignézni.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



nincs dátum, direkt megy a kavarás, de sanszosan október (mert november a Thor3, december meg SW meg még kitudjami). október elején van new york comic con, ott vszeg megkapjuk a választ
itt egy hosszabb cikk a találgatásról




Na, addig már nincs sok hátra.
rwurl=https://i.imgur.com/TYWhT5L.png



Star Trek Discovery Intro... Mi a szar ez?

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=eipvltuV6iQ

Arról már nem is beszélve, hogy a sorozat első részének, első 10 percében belép az űrhajó a légkörbe és kézifékkel megáll... Lelombozott már az elején, de este befejezem.



:/

Amúgy jó hogy szóltál, totál kiment a fejemből, hogy most adják az első részeket. Nekem már a trailer alapján is az jött le, hogy nem ez lesz az a Star Trek ami nálam újraéleszti a sorozatot, de adok neki egy esélyt. Nekem amúgy még az enterprise intro-ja is bejött, volt benne valami feeling, de ez nagyon gatya.



Star Trek Discovery
Elso ket resz utan massziv meh az egesz. Remelhetoleg a folytatas valamivel ertekelhetobb lesz.



Star Trek Discovery

Abszolút jó volt.
Hozta a Star Trek hangulatot.
Várom a többi részt.

Szerk: A főcímzene az csak arra jó, hogy áttekerje az ember.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Na, ilyen nem volt benne szerencsére. Viszont volt a magnetic boots sarkán "helyzetjelző" led.

ShowHide spoiler #

rwurl=http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/175/315/PicardDoubleFac...



Mióta van skip intro gomb már tekerni sem kell;)

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nekem amúgy még az enterprise intro-ja is bejött, volt benne valami feeling, de ez nagyon gatya.

Nem találkoztam még olyannal, akinek ne tetszett volna.

Choose your next words with excpetional care!



Bár én nem nagyon követtem a Star Treket, csak az új filmeket láttam gyakorlatilag, lehet, hogy teszek egy próbát a sorozattal...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Úgy veszem ki, hogy próbálja az új filmek hangulatát, pörgősségét elkapni. Az első két részben ez nagyjából sikerült is. Én mindenesetre jól szórakoztam rajta. Egy próbát mindenképpen megér.



Star Trek Discovery

Meh, be is aludtam második részen picit.



Úgy látom ez egy olyan sorozat lesz mint amilyen a Stargate Universe volt, hogy 10 ből 8 ember szerint szar volt. Én azt is szerettem nagyon.




Változatlanul nem vagyok meggyőzve afelől, hogy ez nem valami ZS-kategóriás gagyi lesz.

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Broadchurch S1-2-3

Nálam is lement idén. Jó volt benne a dráma és az életszerűen csetlő-botló nyomozók. A harmadik évaddal csak annyi a baj, hogy az új ügy és helyszín, akarakterek nagy részének kihagyása, visszanyesése miatt már másnak hat, a megmaradtak szemszögéből epilógusnak, és az új áldozatot sem divatos annyira sajnálni, mint egy gyereket. Ezzel együtt rendben volt végig.

Érdekes, hogy készült belőle amerikai remake, de a főszereplőt nem castolták félre, mert úgy hívják a színészt, hogy

ShowHide spoiler #

Az túl nagy siker nem lett, és stáblista lapján valami szőkeséget tettek be mellé.

Ha bejött, érdekes lehet a Forbrydelsen dán sorozat is. Elég népszerű volt a briteknél is, alighanem elősegítette a Broadchurch megszületését.

Szintén három évad (három ügy) nyomozás, drámázással (az első évad 20 epizódra elnyújtott,a többi a fele). Van benne viszont erős politikai szál is, melyben jól beazonosíthatók a valós pártok és bizonyos dán belpolitikai témák is, de kissé balkáni szappanoperának hat már amennyit és ahogyan bénáznak a politkusok. Jó véleménye van róluk a dán közszolgálatinak :)

Úgy tudom, ennek a remake-je a The Killing, de a nem tudom összevetni, mert abból nem láttam semmit, a dán sorozat előtt legfeljebb a címét hallottam - és arról is a Kubrick-filmre asszociáltam.

Sors bona, nihil aliud.



nekem amugy a masodik evad eleje ult le a targyalasos reszekkel, de aztan az elo sztori feloldasa helyre tette az izgalmakat.
most amugy a The Hour-t csekkoljuk, ez is egesz jonak tunik.

"okey-dokey!"



The Good Place S01+S02E01
Michael Schur új agymenése, hozzá köthető az Office (legalábbis itt még csak író volt), Parks and Rec, Brooklyn 99. Az alapvetés, hogy Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) meghal és bekerül a Good Place-re. Ez a mennyországnak felel meg kb. A probléma csak ott van, hogy neki nem oda kellett volna kerülnie csak felcserélték az igazi Eleanorral aki helyette van a Bad Place-en. A sorozat teljesen hű Schur korábbi dolgaihoz. Az elején inkább csak helykeresés és karakterépítés, de pár vicces pillanatot leszámítva semmi különös. Tipikusan olyan mint a többi ami a második évadra érik be és OHBOI ez is. :) Akik szeretik a fenntebb említett sorozatokat mindenképp üljenek neki, mert jó és számtalan cameo van. ^^ Jelenleg netflixen megy mint "original" amit annyira nem értek, de mind1 is. Péntekenként jönnek az új részek a 2. évadból.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RfBgT5djaQw



Emlékeztető: Elkezdődött a Lethal Weapon második évadja.



Ó, jó hír. Köszi.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



YAAAY! thx!

"okey-dokey!"



Első jó volt? Félek az ilyen "rebootoktól".



Simán jó volt. Próbáld be, két rész alatt kiderül, van-e kémia köztetek.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!