PlayStation

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nálam biztos nincs a hiba, mert sose volt lényegesen gyorsabb, és bárkihez képest jó vagyok ezzel, akit csak ismerek. Általában játék közben szoktam letölteni vagy filmnézés közben, de az előbbi alatt tök véletlenszerű, hogy leáll-e teljesen csak úgy single-only játék alatt is. Lehet, hogy a HDD használata miatt mindeképpen belassul?

Annak örülök, ha PS4-en jobb a helyzet, de hogy PS3-on akkor is túl lassú, és a kisebb méretek és kisebb aktivitás miatt nem kéne minket korlátozni, ha technikai akadály nincs.

Sors bona, nihil aliud.



Hát jó kérdés mi lehet. Én csak arra tudok emlékezni, hogy volt egyszer egy nap, hogy 5-6-7 full játékot toltam be letöltés listába és mind lejött szépen sorban pár óra alatt. És ezek azért mind AAA játékok voltak ergó a méretük sem volt kicsi.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



PSN-t még soha nem láttam max sávszélességen tölteni az elmúlt 10 évben.



Nekem mindig kurva lassú. Azt olvastam valahol hogy ha ps4 en fut bármilyen app akkor kurvára visszaveszi a sebességet. Teszteltem és igaznak bizonyult. Azóta akár 20 30 Megabit ist megvan néha ami elég kevés de ez van.

Ps3rol nem tudok nyilatkozni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az a helyzet, hogy te vagy a kiválasztott. Most megnéztem Blu-rayről az Aliens Special Editiont rajta. Valami 5%-ot haladt közben a letöltés.

Amióta van PS3, mindig az ment, hogy fél-egy évre előre is letöltöttem inkább a játékokat. A PS4 megjelenése után érezhetően toltak alá még szervereket, de a Steamhez képest mindig totálisan vállalhatatlan volt. Na ez van, pár napig játszom mással. Csak áramkimaradás ne legyen közben! :)

Az 1080p-s Netflixszel sosem volt gond, de ugye ahhoz nem is a Sony adja a szervereket. Hál' Istennek! Még jó, hogy nem havidíjas náluk a multi.

Sors bona, nihil aliud.


Lou képe
Lou
Donator

nekem a tegnapi demo-k (26.2GB) kb 1 óra alatt értek le, szóval ha jól számolom, akkor durván 60Mbps átlagsebességgel jöttek lefelé. de "csak" 120Mbites netem van, és közben PC-n böngésztem

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Az is lehet, hogy jobbra emlékszem mint ami volt de azért ennyire szörnyűnek mint amilyennek itt páran leírjátok sosem éreztem a sebességet igaz sokszor tényleg játék közben háttérben töltettem le a többi cuccot és játék közben gyorsabban repül az idő szóval fasz tudja :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Szerintem nekem is ilyen sebességeim lehettek mert ez kb egybevág az átlag játékok méreteivel és az általam tapasztalt letöltött mennyiség és idő arányával.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az a baj, hogy sebességet sem ír, és amikor több GB-t lejött már, akkor nem látod, hogy mennyire pörög, mire számíts. A PS4 megjelenése előtt 1 Mbyte/s nálam átlagban, azóta gyorsabb. Ma is úgy pörgés alapján úgy 3-5 Mbyte/s sebességgel kezdte el szedni, ami huszada a jó formában lévő steamesnek (az átlag alattinak már tizede!), de még mindig jó. Azóta viszont beállt a földbe. Mondom, játék közben vagy lassabban tölti, vagy sehogy, de néha meg gyorsan, és tényleg csak villan fel, hogy leértek a cuccok. (Természetesen vezetékkel van rádugva a net. Tudtam, de kénytelen voltam ellenőrizni.)

Ma is konzolnapot tartottam, sanszos, hogy a játék és talán a film is visszafogta. Csak.

Hosszú évek óta elég sokat használom digitális játékokkal, mert jó pár játékot vettem rá, és amíg PS Plus-előfizető voltam, azt is nagyon kihasználtam. PS4 is lesz előbb-utóbb (legalábbis nézegetem, hogy mi a helyzet, hátha jó lesz az új GoW), de ha annál is vegyesek a tapasztalatok, akkor kénytelen leszek 1 TB-os Slimet célozni. A Pro sajnos alig néhány engem érintő exkluzívban hoz eddig pár plusz fps-t, multiplatformra van erősebb PC-m nála, a letöltési sebességet pedig talán már említettem.

Sors bona, nihil aliud.



Nemtudom mennyire köztudott, de a UK PSN simán elfogadja az OTP-s bankkártyámat. Végre el tudtam költeni a walletben ragadt aprót is. :)



Hát ez szerintem ilyen full lutri. Csak mert a szaros MAGYAR PSN nem fogadja el az Erste-s Virtual Visa-mat se a rendes dombornyomott Mastercardomat. Míg minden más létező online bolt mindenhol elfogadja ezeket. Szóval szerintem semmi sem garantált hanem egyéni szerencse kérdése :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Új PS4 Shadow of the Colossus trail

Will buy again :)

rwurl=https://youtu.be/txSNn0zIltk

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Will buy again :)

+1




Aki esetleg játszik a PALADINS-szal PS4-en, annak tudom ajánlani ezt a csoportot:

PALADINS PS4 HUNGARY




Áá, ll! Ez a detroit is marha jó lesz! :)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Sokéves ígéretemnek eleget téve megvettem most PS Store-ban a Red Dead Redemptiont. Elhunyt haverom kedvenc játéka volt, de amikor mondta, akkoriban már teljesen eltávolodtam a játékoktól. Múltkor a 2. rész trailere után aztán eszembe jutott, de boltokban már nem nagyon kapni max. használtan, így kapóra jött most ez az akció. Remélem nem lesz annyira játszhatatlan PS-en, mint ahogy Zoo-ék mondják, bár én már közel sem vagyok hard gamer, aki fennakad pár fps droptól.



Nem tudom érint e itt bárkit is, de hátha érdekes:
PS4 multiplayer is free in Europe during a 5-day event
Get a taste of what you're missing starting on November 15th.



Bár én csak lakótársam PS-én nézegettem a Red Deadet sokat, úgy rémlik, hogy kb. mindig szalajt a játék. Szokható, nem egy GTA 4, de nem néhány fps dropról van szó (ami konzolon ugye érthető is lenne, rengeteg játék fut rosszul, ha valami nagy dolog történik a képernyőn), hanem egy viszonylag állandó "akadásról".

Ami mondjuk nekem inkább csúnya volt, az az, hogy emellett érezhetően valami 720p alatti renderfelbontásban fut a cucc.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



PS Store-ban fél áron van az Uncharted Lost Legacy.



US storeban meg 20 dolcsi a Horizon.



A hónapban nem költők többet kijelentést tettem meg magamnak egy hete. Most tartok 190k-nal és ezt is kurvára meg kéne venni.
Ja meg a Google home minit mert az is olcsóbb.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



190k játékot vettél PS-re a hónapban? Az igen.



Magyar PS Store-ban Bioshock Megapack 4.5k. Megéri vajon a három játék ennyiért? Nekem teljesen kimaradt a sorozat, PS3-on jól futnak ezek?



Az 1-2 nálam magyon csúcs, az Infinity eddig kimaradt.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nem játékot de annyit költöttem a héten "faszsagokra"

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szerintem 2017-ben nem érdemes ezeket éppen PS3-on játszani. Persze, hogy neked mi a jó, azt neked kell tudni.

Egyébként annyira nem kiemelkedő ajánlat, mert nem tartalmazza a DLC-ket, pedig azok nagy becsben állnak a szérián belül.

Egy kis mozgóképes segítség:

rwurl=https://youtu.be/HKTtjmfxi2s

rwurl=https://youtu.be/cLLWtgVglTE

A BS2-höz itt találsz analízist és videókat.

Sors bona, nihil aliud.



Én új konzolt már max a gyerekemnek fogok venni. Teljesen kinőttem a gamerségből az az igazság. Van kb. 200knyi content letöltve PS Storeból és szinte semmi idő/kedv nem marad, hogy végigtoljam őket. Talán most lesz időm és akkor megpróbálom átrágni magam a régi klasszikusokon, amik elmúlt 7-8 évben kimaradtak (AC sorozat, RDR, CoD-ok, MGS-ek, stb.) Igazából nekem a mainstream, AAA játékokon kívül sose volt igényem másra, ebből a szempontból én itt az RW-n nagyon kispályás kocagamer vagyok (életemben nem vittem egy játékot se 80% fölé). Engem ilyen, hogy fps drop, meg hogy egy picivel jobb felbontásban fut X360-on egy percig sem zavar, fel se tűnik igazán. A RDR-től is mindenki óvott, hogy PS3-on szar lesz, erre én még abban a 2-3 órában semmi ilyennel nem találkoztam. Talán a Mass Effect 3 demoja akadt zavaróan anno, amire már tényleg azt mondtam, hogy gáz.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én a BioShockhoz kevéssé tudok tanácsot adni, mert 10 éve játszottam PC-n az első résszel még egy kétmagos Pentium és egy 6600 GT segítségével, és a videók alapján nem futott rosszabbul. Steamre ugyanezért az árért a jóhírű DLC-ket is megkapod, és egy gyenge közepes vason is jobban fog futni (lehet választani ugyanis a régi verziókat is a megosztó remasterekkel szemben, viszont azokban régen problémás volt kontrollertámogatás).

Ha úgyis a PS3-on akarsz játszanod, az sem gond, a videókon láthatod, hogy a performance nálad belefér-e (nem a 360 a lényeg, hanem hogy neked tetszik-e, amit látsz), az RDR-ről írottak alapján ez nem lehet gond.

A döntés a te kezedben, de ha ennyire be vagy tárazva játékokkal, nem biztos, hogy érdemes mindenáron ugrani egy a szokásosnál jobban le sem árazott multiplatform szériára, ha nem direkt akarsz vele játszani. Mindig az a rossz vétel, amit nem használsz, nem élvezel, amit igen, azon olyan nagyon nagyot nem bukhattál.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!