Jelenlegi hely

Ma van a másnap

Utolsó bejegyzés


Ki mondta,hogy titokban? :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"


KMZ képe
KMZ

Trú, aztán hogyhogy nem volt keksz?

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



haha well played



Azt se tudtam hol vagyok :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



akkor lehet, hogy volt :D

Vill du bli ihop med mig?



Úgy rémlik, hogy a végére elég nagy amplitúdóval moogtam, és hát most se nem mondaná,m magam valami pengeélnek, na de legalábba mennem kellene tovább másghova. Elég sok jameson lecsordult - ilyen ez a lakodalom. Bízom benne, hogy kompromiitttáló képek nem készültek, vagy a mégis, örökre elnyeli azokat a titoktatrtas...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Legalább a Jameson jó pia és kevésbé fáj másnap :-)


ShowHide spoiler #

Vill du bli ihop med mig?



talán ide

Egyrészt valóban erősen másnap van... másrészt, megünnepeltük tegnap az asszony születésnapját a Peaches & Creamben, és aztán sofőrszolgálattal jöttünk haza. (A gyerekre anyósom vigyázott.)

-eddig a Blue Devil sofőrszolgálatot használtuk, teljesen jók voltak, de most a megbeszélt időpontban nem vették fel a telefont és nem is hívtak vissza. Évekig teljesen meg voltunk velük elégedve, de ez most nem sokat segített rajtunk... A Sofőrguru sofőrszolgálatot a google találta nekem gyorsan: racionális idő alatt kiértek, és bár a diszpécserük nem tudta megmondani a pontos viteldíjat előre (betanulós volt még...), a sofőrjeik azonnal. Pontosak, kedvesek voltak, legközelebb velük megyünk.

-régóta járunk a Peachesbe, szeretjük, de mintha most kicsit lezüllött volna. Mondjuk nyáron sőt fesztiválszezonban nyilván veszteségesebb nekik a bolt mint mondjuk télen, de azért... Kevesebb fajta pia volt (azért így is sok), szarabb volt a zene (ismeretlen DJ volt, gondolom a szokásosak most valahol fesztiválon vannak?), nem volt feltöltve a WC kézmosóval, ilyenek...
Ezzel együtt nekünk nagyon kényelmes hogy lehet előre asztalt foglalni, ha foglaltál, soron kívül bemenni, és az asztal árát leihatod, amire (meg amit még akkor kérsz pluszba) egy pincnök veszi fel a rendelésedet az asztalnál, így a pultnál se kell sorban állni. Ezt kombinálva azzal hogy tíz és tizenegy között minden koktél egy ezres, nagyon csúnyán be lehet rúgni... khm... azt hallottam... állítólag...



Én már most mindent kipróbáltam, de csak 1 dolog működött, pedig már ott tartottam, hogy inkább nem iszok:
Nem hagyom ki a kajálást és csak szigorúan száraz vörösbort iszok, semmivel se keverve, úgy hogy cukros üdítőt se igyak mellé, max vizet. Azóta semmi bajom, pedig korábban amikor sört kevertem röviddel stb. már volt hogy harmadnap is szét voltam csúszva, pedig nem is fogyasztottam túl sokat. Viszont így 3 üveg után se vagyok ki másnap, gyomrom is 100%-os (700-1000 Ft/ü-be szoktam válogatni, tehát nem a drágák között <- mondjuk mindbe van szulfit 10.000 Ft-os borba is...). Állítólag a cukor + alkohol az ami szétkeni az embert rendesen. Bár egyéntől függően van még ~10 dolog amitől beüthet a brutál másnaposság.



Én most Sz. barátom esküvője kapcsán Jameson viszkit ittam, és gyönyörűen vettem a másnapot, pedig mennyiségi volt a fogyasztás :-)
Mondjuk kész voltam, de nem voltam másnapos, csak hát a picur hat negyvenkor felkelt akkor is ha éjjel buli volt, de hát ezt akkor is tudtuk amikor elmentünk mulatni :-)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sör és rövid mellé is érdemes leküldeni időnként egy pohár vizet, drasztikusan csökkentheted így a másnaposság esélyét, mértékét. Meg tényleg nem pancsolt mocskot kell inni.

Sors bona, nihil aliud.



Hallottam már, hogy a tömény se gáz, ha nem kevered, hanem tisztán/jéggel és egyfajtát fogyasztasz. Viszont nekem nem bírja a gyomrom úgy se, úgyhogy marad valami kevésbé karcos :D.

Sör+rövid+víz nem vált be, párszor beteszteltem, hogy hülyére ittam magam vízből, de mocsok kivoltam ugyanúgy. Amúgy meg akinek csúszik a víz a sör mellé, az nem ember :D



Pancsokat?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem kell egálban lennie a sör mennyiségével, csak néha egy-egy pohárral. A bor az más, attól, főleg a vöröstől csak szomjazom.

Sors bona, nihil aliud.



Én úgy vagyok vele, ha minőségi pia, nem szokott nagy gond lenni. A legnagyobb bajok olyanokból vannak, mikor pl valahol sör akció van, aztán valami lejárt szart adnak.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



sajnos nem tudom elfelejteni amikor megvettük a kis üveges ballantinest az éjjelnappaliból... a többiek látták hogy a kirakatból veszi le az eladó, mi nem, bár kissé valóban poros volt... és azt a port úgy gyűjtötte össze hogy közben sütötte a nap... csak akkor már ittunk némi viszkit (jót), és ilyenekkel nem törődtünk. Kellett volna. Megbuggyant, és ez nem akkor tűnt fel hanem úgy két óra múlva. Kétszer voltam igazán rosszul szesztől, ez volt a második.*
Az első az "egyet fizet kettőt kap" fügepálinka akció volt... Azóta se bírom még a pálinka szagát sem.


CJ képe
CJ

A Ballantines amúgy is szar választás, hát még buggyantan.. ;D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Tru dat.

De legalább apósom örült. Náluk aludtunk ugyanis buli után, én meg hát hánytam. Ami általában nem ok az örömre, de egy nappal előtte ő is. Még ez sem, de anyósom azzal találta leoltotani, hogy mekkora tróger, bezzeg én...! Úgyhogy amíg én hánytam, ő vigyorgott és szemléltetett...
Párom máig mosolyog rajta :-) Tankcsapda és sör rajongó volt az öreg, idén halt meg szegény januárban.



sose értettem, ezt az "egyszer úgybebasztam a pálinkától, hogy azóta rá se bírok nézni"
párszor megmocskoltam magam vodkával, de semmi bajom vele.
vörösborral is, az se gáz.
whiskeyvel is, de azt amúgy se szeretem (nekem túl "fűszeres")

hogy on legyek:
viszont 10%os sört se tanácsos délután négykor vedelni, mert mostanra leszel másnapos úgy hogy nem is aludtál

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ja, nem logikus, pl. a viszkinél nem alakult ki ilyen. A pálinkának azt a "rothadó gyümölcs" szagát viszont borzasztóan nem bírom azóta. Ha muszáj meg tudom inni de az íze se tetszik a szaga meg nagyon nem.



A tátra tea kemény dolog.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Nem kifejezetten másnap hanem hogy...
Szóval előre féltem tőle hogy buli után majd kábé négykor fekszünk és hat negyvenkor már kelt a gyerek ahogy szokot, aztán tiszta halálközeli élmény lesz két-három óra után ébredni.
Alaptalan volt az aggodalmam mert egyáltalán nem aludtunk :-) Most támolygunk. Kivéve a kicsit. Ő energikus...



Nekem semmi bajom, tök jó :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Most kezdek csak normalizálódni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Boz képe
Boz

Másfél hónapig tartott?

Éljenek a videojátékok!



két órája keltem és lehet, hogy vissza kéne feküdni

Vill du bli ihop med mig?



Nagyon rég volt már ilyen, hogy mindenfélét ötletszerűen összeittam. Meg is lett az eredménye. Most már minden fasza, de más minőség lesz holnap új napra ébredni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Akkor jól sikerült a tegnap ma. :D

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!