Hearthstone

Utolsó bejegyzés


Én is ezt a hunter decket játszom, de rat packek helyett egy Flare és egy Owl. Es meg is van oldva a mage. De egyébként ennek a hunternek roguekat és mageket alazni kell.



Láthatod a printscreent, hogy mennyire le tudtam alázni a roguet ezzel a deckel...
Bármit tettem ki leszedte. Egyszerűen nem lehetett vele mit csinálni.

A flare-el meg sokra mentem volna. Volt két counterspellje is.



Két-három meccsből még nem derül ki semmi.

Ez egy RNG játék. Veszíteni FOGSZ. Minden deckkel. Ezt bírni kell gyomorral, vagy otthagyni.

Nekem a középmegoldás atomkazsuál ratingleszarós játék továbbra is bejön így, hogy havonta pár napon játszok. Ezt is csak azért, mert a closed beta óta jelen vagyok így vagy úgy, és minden kiegből bezsebeltem többkevesebb lapot. Meg mert nehéz teljesen otthagyni a Warcraft univerzumot úgy, hogy összvissz 1,5 év telt el a wow-val az életemből.

De csak, hogy szarul érezd magad, ha többet játszok egy hónapban, a 15-ös rank még így is összejön néha :D Normálon most saját tervezésű quest druiddal, wildon meg silence priesttel. Mind a kettőnek az az erőssége, hogy sehol sincsenek a metában, nem ismerik őket az emberek, és nem is tudnak ellenük játszani ezen a szinten. A questen kívül nincs benne legendary kártya, sőt lila is csak alig.



Mastodon írta:
Normálon most saját tervezésű quest druiddal, wildon meg silence priesttel. Mind a kettőnek az az erőssége, hogy sehol sincsenek a metában, nem ismerik őket az emberek, és nem is tudnak ellenük játszani ezen a szinten. A questen kívül nincs benne legendary kártya, sőt lila is csak alig.

Ebben van valami mert két napja volt egy olyan questem, hogy játszani kell talán 40? priest lappal.
Összedobáltam csak priest lapokat egy deckbe és 4 ből 3 at nyertem vele.

Pedig az egyik nyert meccsem egy fullos burn mage deck ellen volt, csak szegény nagyon szarul játszott vele és/vagy rosszul jöttek a lapok neki.

Szerk: Nem az idegesít, hogy vesztek bármilyen deckel. Hanem az ennyire elbaszott nagy mértékű rng rendszer. Az, hogy hiába a hunter a legtöbbet játszott kasztom, hiába ismerem a legjobban, hiába tudok vele játszani, ha egyszer olyan ellenfeleket dobál alacsony rankon is, hogy ha fejre állok is nem tudok vele mit kezdeni. Ha azért vesztenék mert balfaszul pakolgatnám a lapokat akkor nem lennék mérges mert az kizárólag az én hibám lenne. Egyébként szoktam hibázni valóban, de arra mindig rájövök (persze akkor már késő) de legalább tanulok belőle és máskor jobban oda figyelek.



Az RNG rendszer tartja életben a fun-t a játékban imho. Sokszor nekem is az idegeimre megy a játék, vannak napok, ahol borzalmasan megy bármilyen dekkel futok neki. 20%-os winrate, mire megvan a napi quest, már a hajamat tépem :D. Természetesen ennek az ellenkezője is ugyanúgy előfordul, amikor nem én hajtom a szopórollert.
A ladderezéshez 'kemény munka' kell. Rá kell szánni az időt és nagyon sok meccset le kell játszani, hogy kijöjjön a játéktudásbéli fölény.
Visszatérve az RNG-hez, el kell fogadni, hogy ez nem egy sakk. 5-ből 5 meccset buktál, pedig nem volt missplay? Sajnos van ilyen. Nem tudsz mit csinálni, ha az ellenfél optimálisan húz, te meg nem.



sandalar írta: Az RNG rendszer tartja életben a fun-t a játékban imho.

Ezzel nincs is semmi baj. Nem a beszüntetését akarom én. Csak egyszerűen túl sok az rng.
Kb mintha boxban a pehely sútyú boxoló összekerülthetne nehéz súlyúakkal is. És fordítva.
Kicsit visszább foghatnák az rng-t.



Elkezdődött a fagyi fesztivál, ingyen arénázás és DK packek a jutalom.



Ja ja láttam de Arénázni már nem volt időm késő este. A TB egész jó most szerintem.



Reggel telefonon összedobtam az ingyenes Aréna deckem. Hiányzott nagyon Heartharena, de amilyen kártyákat kaptam, valószínűleg az se segített volna. Úgyhogy a garantált 1 győzelem legalább megvan. :D

The strong eat, the weak are meat.



heartharena kicsit overrated, sokszor nem vesz észre szinergiákat, de én is szeretem és használom mindig ha arénázok



Én régen, kb. 2 éve az Icy Veins kártyaprioritások, meg persze a józan ész szerint válogattam. Volt 12 győzelmem is, de a 4-6 stabilan megvolt. Az már semmit sem ér?



Hmmm... valószínűleg az összes hozzám hasonló kocajátékos arénázik, mert 3-ból 2 meccset megnyertem egy full pancser deckkel (totál random kártyákból álló Zoo, Warlockkal).

The strong eat, the weak are meat.



Tudom nem aréna de tegnap volt egy questem "jássz 30 mage lapot". Bedobáltam 30 random mage lapot egy deckbe és 3 ból 3 at nyertem vele. Az első kettő feladta mikor már látták, hogy vége a dalnak. A harmadik meg egy quest warrior volt. Csak tauntokat pakolgatott le. Elpicsáztam azt is. Én voltam legjobban meglepődve.



RNG. Lehet, hogy ma minden meccset veszítesz ugyan azzal a deckkel. Nálam simán az van, hogy egyik nap sikerszéria, másik nap totál buktafesztivál ugyan azzal a deckkel, ugyan azokkal a deckekkel szemben. Ha rossz a lapjárás, lehet nálad a világ legjobb deckje, akkor is szopóroller van.

The strong eat, the weak are meat.



Nem tudom miért hápogtok minden hónapban ezen már vagy egy éve. Élj vele együtt, vagy hagyd ott a játékot, mint jópáran megtettük/ték.

Arra jó plafonon, hogy a retyin telefonon lenyomjatok egy 5 perces kis csatát. Egyébként teljesen komolytalan játék.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ez hulyeseg. Ezek a mai deckek ugy mukodnek h xy deck ellen rohadt jok, de 1-2 deck ellen meg eselytelenek. Nem letezik h a lapjaras miatt egy nap rengeteget nyersz masnap meg alig ugyanolyan ellefelek ellen. Itt a ladderen akkor van szopo ha mindig counter deckek jonnek szembe es hiaba valtasz akkor is. Ott valamit nagyon el kell szurni, pl rossz mulligan, rossz dontesek vagy az ellenfel tudja h milyen taktika kell ellened te meg nem valtoztatsz, hanem ugyanugy akarod jatszani mint korabbiak ellen.



Na, nagy volt a szám, a maradék két meccset egyből el is vesztettem, úgyhogy 3 győzelemmel (amiből ugye 1 grátisz) zártam az arénát.

Az RNG miatt nem hápogok, tisztában vagyok vele, hogy ez van, nem is várok mást. De mivel casualban tolom, nem is fekszek rá annyira, hogy minden top decket ismerjek, így mostanában teljesen vakon navigálok. Ez van, ennyire van időm és motivációm. :)

The strong eat, the weak are meat.



Ez a free arena ticket felhasználható akár jövőhéten is? Úgy értem, hogy az amit tegnap adtak.



szerintem jövőhét szerdán a taverna nyitással jön az új aréna belépő, ha addig nem használod fel, akkor lehet elveszik... =/

amúgy ezeket kommunikálhatná jobban is a blizzard, hogy mik a pontos kondíciók



2 győzelmem volt amiből ugye az egyik nem az én érdemem.
Olyan fullos decked jöttek szembe, hogy azt hittem hirtelen, hogy rankeden vagyok...
Mindegyik ellenfélnek volt legendaryja legalább 1 de volt amelyiknek kettő is.
Na tippeljetek, hogy ki nem kapott legendary-t deck összeállításnál? Na ki.....?
Mit mondjak... nem hozta meg a kedvem az arénázáshoz...
Hülyére vertek. Az az egy aki ellen győztem meg nagyon béna volt szegénykém. Abszolút kezdő lehetett. Többször akart engem támadni mikor volt lent tauntom...




Come to papa!




Silence Priestbe esetleg?

The strong eat, the weak are meat.



Máshogy nem tudom elképzelni a használatát. Vagy esetleg jön majd még olyan kártya amivel ez értelmet nyer.



Tojásrobbantásra bőven jó lehet még.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Jönnek sorra a card reveal-ek, hearthpwn-en meg lehet nézni. Hát eddig nem vagyok elámulva a lapoktól.




Mostani arena egy hangyafasznyit jobban sikerült. 6-ot nyertem.



Nekem 7 win és megint nem nyitottam semmi jót. Kb. Mióta kijött Ungoro elején nyitottam 2 legendaryt azóta semmit, pedig rengeteg paklit nyitottam :/

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!